Przed nami bardzo ciekawa kolejka!!
strona 1/1
20 kwietnia 2005, 00:06 / środa
Oto najciekawsze spotkania:
Kaszubia - TKP Toruń
Unia Janikowo - Kotwica
Flota - Tur Turek
Kaszubia do tej pory na wlasnym boisku raz stracila punkty (jeden remis) i mam nadzieje ze podtrzyma ta passe. Unia Janikowo wcale nie bedzie miala latwego zadania, pamietac nalezy ze Kotwica byla jeszcze niedawno wiceliderem. Idealnym wynikiem bylby remis. Flota ma juz 6 punktow straty do nas a Tur 2 wiec najlepiej jakby Flota wygrala :) i calkiem to mozliwy wynik. Wlasnie Flota niedawno wygrala z TKP.
no i trzeba jeszcze zwrocic uwage na mecz Warta Poznan - Mieszko Gniezno
Moim zdaniem obecnie dwie dobre druzyny.
Ja obstawiam tak:
Kaszubia - TKP 1
Unia - Kotwica 1 (fajnie by bylo X)
Flota - Tur 1
Pogoń II - Lechia 2 (innej opcji nie biore pod uwage :P)
tak wiec wg mnie Lechia zrowna sie punktami z TKP i odskoczy grupie poscigowej :) - oby tak bylo
2. liga Lechia Gdańsk !!!!
20 kwietnia 2005, 18:39 / środa
Rzeczywiście, aż trzy mecze pomiędzy drużynami spoza czołowej siódemki. Tylko Lechia gra z drużyną z niższych sfer, ale przestrzegałbym przed lekceważeniem Pogoni II (vide: Kotwica - Pogoń II 2-3). Młodzież ma to do siebie, że jest bardzo nieobliczalna. Jest szansa - z pomocą Kaszubii - na punktowe zrównanie się z TKP, a to już byłby olbrzymi kapitał. Pozdrawiam.
tg
21 kwietnia 2005, 15:59 / czwartek
nooo obawiam się że flota nie wygra,z tego co słychać tu i ówdzie,przegra bo chce przegrać.Mam nadziejęże Lechijka wygra,bo przy x/a jest to niestety możliwe/tur zrówna się z nami punktami.
Ale jestem optymistą.Pozdro