Tylko Lechia pragnie awansu?
strona 1/1
15 maja 2005, 09:57 / niedziela
dawno zapomnielismy o ogromnej przewadze torunia z pierwszej rundy, postraszylo nas troszke janikowo a tu remis u siebie z mieszkiem. dziwny obrot spraw.....wyglada na to ze i torun i janikowo mimo obiektywnie lepiej poukladanych zespolow zwyczajnie odpuszczaja walke o awans. wniosek z tego taki ze kasy nie maja i takowej sie w przyszlym sezonie nie spodziewaja.... czy my bedziemy mieli za co sie dobrze przygotowac do II ligowego sezonu? druzyna w obecnym skladzie a zwlaszcza z obecnym poziomem gry bedzie co najwyzej walczyc o utrzymanie w stylu mks mlawy...mam nadzieje ze bedzie z czego "sypnac" i troszke wzmocnic ten sklad osobowo ... wzmocnienia sa niezbedne...
15 maja 2005, 11:35 / niedziela
Unii zalezy na awansie. zauwaz ze mieszko w rundzie wiosennej to zupelnie inna druzyna niz w jesiennej. Lechia tez z nimi zremisowala wiec widzisz sam
15 maja 2005, 11:48 / niedziela
I do kompletu brakuje tylko remisu TKP z Mieszkiem, ale na to mało liczę. Liczę, że rezerwy Pogoni pojadą Unię J. chcąc się utrzymać. Pierwszy skład Pogoni chyba o nim nie walczy w I lidze.
15 maja 2005, 12:07 / niedziela
Remis janikowa był raczej spowodawany dobra postawą Gniezna, a nie brakiem fundysz czy chęci. Myśle, że każda druzyna ma aspiracje by awansowac ale nie każdej to wychodzi. Ale my damy radę. Bójcie się chamy do II ligi wracam.
15 maja 2005, 15:27 / niedziela
Sławek zgodze sie z toba tylko co do wzmocnien bo faktycznie sa niezbedne! Z tym odpuszczaniem to troche chyba przesadziłes albo miałes za dobry sen:P Nie po to sciagaja zawodnikow typu Rasic zeby opuszczac walke druga lige! Mieszka w tej rundzie idzie jak burza i nie jednemu faworytowi punkty urwie!
16 maja 2005, 12:52 / poniedziałek
mieszko nie jest rywalem nie do pokonania, zwlaszcza gdy chce sie za wszelka cena awansowac, wygrana Lechii z kaszubia wydawala mi sie bardziej nieosiagalna niz punkty janikowa z mieszkiem....jednak podtrzymuje swa teze odpuszczania ...co w aspekcie awansu bialo-zielonych mnie cieszy. To co sie dzieje w elanie i janokowie to taki cacus gks belchatow z 3 ostatnich sezonow do 20, 25 kolejki leja wszystkich jak leci nastepnie lekka "znizka" formy a na mecie miejsce tuz za pudłem....ot poprostu taki kryzys, znow sie nie udalo ;p ....