Gdańsk: wtorek, 14 lipca 2026

Lechia-Obra

strona 1/1

23 maja 2005, 19:18 / poniedziałek
W środę kolejny mecz o wszystko . Zamiast kłócić się na forum po meczu z Toruniem pokażmy że jesteśmy jedną Rodziną . Wbrew pozorom trudny mecz bo musimy go wygrać . Mamy bardzo dobry zespół , mądrego trenera i wspaniałych kibiców . Jako kibice jesteśmy bardzo różnorodni i niech tak zostanie ale na stadionie pokażmy naszą siłę i bądżmi z zespołem . Teraz każdy mecz jest najważniejszy i każdy może zagwarantować nam II ligę . I tak jak krzyczeliśmy w Toruniu - Nigdy Więcej III - iej Ligi.
23 maja 2005, 19:47 / poniedziałek
Madre slowa napisales.Mam nadzieje że na ostatnie 3 jakże ważne mecze zmobilizujemy się i damy pokaz jak wswpaniale umiemy dopingować Naszą Biało Zieloną drużynę!!!!!!!!
23 maja 2005, 20:01 / poniedziałek
No ba, ja się melduję w środę na stadionie, a tak z innej beczki, kiedyś była poruszana kwestia przeniesienia młyna z powrotem pod zegar, co w końcu ustalono? Moim skromnym zdaniem lepiej jednak niósł się doping "zegarowy" :-)
24 maja 2005, 14:08 / wtorek
MATTI wez sie czlowieku uspokój nie wiem skad jestes ale twoje posty sa zenujace czepiasz sie torunia a nie byles teraz o mlyn jest powiedziane raz zostaje na prostej i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!11111
24 maja 2005, 14:54 / wtorek
Wyluzuj człowieku - Nie każdy musi wszystko pamiętać... Mi to wisi, gdzie jest młyn - byleby na boisku było ok
24 maja 2005, 14:57 / wtorek
Tulfan masz rację, zauważyłem tylko fakt iż doping z młynu był zdecydowanie lepiej słyszalny spod zegara, cóż to takie moje luźne spostrzeżenia, a rzeczywiście najważniejsza jest jutrzejsza wygrana
24 maja 2005, 17:07 / wtorek
Matti-wydaje mi sie, ze doping spod zegara byl bardziej slyszalny dla innych kibicow!!!Tzn dla tych zasiadajacych na prostej!!!Czyli mozliwe, ze dla Ciebie takze!!!Wg mnie- doping prowadzony na prostej jest bardziej slyszalny dla pilkarzy- co jest dodatkowo wzmacniane odbijaniem sie glosu od przeciwnej strony!!!A przeciez to dla nich zdzieramy gardla!!!A nie dlatego, zeby reszta kibicow przy okazji ogladania meczu sluchala, jak mlyn dopinguje!!!Oby jutro krzyczal caly stadion!!!Wtedy kazdy bedzie dobrze slyszal-tymbardziej pilkarze!!!!
Pozdro
2 Liga 2 Liga Lechia Gdańsk!!!!!!!
24 maja 2005, 17:31 / wtorek
GW - MOrska o meczu z Obra i ...ew. 3 pkt walkowerem
odnośnik
24 maja 2005, 17:48 / wtorek
Pyton pewnie masz rację, ale żeby być przekonanym na 100% zferyfikujemy to jutro na meczu, ja gardła nie będę żałował...
24 maja 2005, 18:15 / wtorek
liczy sie tylko zwvciestwo mieszkam 1000 km. od gdanska mam 2 dzieci 13 i 18 lat mlodszy sie tu urodzil tzn. w niemczech ale ja zawsze im opowiadalem o lechi jechali sami autobusem ja musialem do pracy na mecz z unia j. byli zachwyceni i dumni z postawy kibicow lechi kochamy lechijke .
25 maja 2005, 11:21 / środa
Ale się pogoda zrobiła, oby tak do 18! W sobotę też by się taka przydała, a frekwencja będzie zajebista!

II LIGA II LIGA LECHIA GDAŃSK!
25 maja 2005, 13:42 / środa
Ja tam wiem, że dzisiaj wygramy.
A my swoje!!!!!
25 maja 2005, 16:12 / środa
napiszcie mi sms z wynikie bo nie moge dzis byc na meczyku 502368979 dzieki

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.432