Kontuzja Bąka
strona 1/1
26 maja 2005, 14:42 / czwartek
"Chciałbym się mylić, ale może to być coś poważnego" - powiedział trener Kaczmarek o kontuzji Mateusz Bąka.Czy ktos wie ,czy to cos powaznego? Byłem na meczu i widziałem ten upadek, wyglądało to dosyć grożnie. Widziałem jak próbował rozruszać tę nogę ,ale w końcu poprosił o zmianę. Jeśli macie jakieś informacje to dajcie znać. Lechia Forever!!Trzymaj się Mateusz!
26 maja 2005, 15:59 / czwartek
Jest to na pewno kontuzja stawu kolanowego - uszkodzeniu mogły ulec wiązadła lub nawet łąkotka . Widziałem Mateusza w szpitalu i poruszał się o kulach . Był totalnie załamany tak kontuzją jak i popełnionym błędem . Nawet zapytałem Go dlaczego łapał piłkę od obrońcy na co odpowiedziąl że z bólu nie był w stanie zrobić jakiegokolwiek ruchu . Wybrał mniejsze zło . Mateusz trzymaj się . II liga to także Twoja zasługa . Zobacz jakie błędy popełniał z Milanem Dudek po to by zostać bohaterem meczu . Taka rola bramkarza . Najważniejsze szybko wracaj do zdrowia i do Lechi - do drużyny .
26 maja 2005, 16:46 / czwartek
Jesteśmy z Tobą - Hej Bączek jesteśmy z Tobą.Trzymaj się i zdrowiej i wracaj do bramki bo jakbynie patrzeć baaaaaaaaaardzo dużo pomogłeś w awansie. :)