Gdańsk: sobota, 27 lutego 2021
|
Podstrony:
|
Kaczmarek do zwolnienia
strona 18/18
20 czerwca 2006, 01:09 / wtorek W Lechii zaszły nowe zmiany zarząd nie był już łaskawy no i Boba choć małego zwolnił czerwca czternastego. Marcin wielkie miał ambicje no więc stworzył koalicje Mysiak , DZienis na boisko a juniorzy na ognisko bo jak twierdził sa za słabi i nie zdatni na układy Zanim runde w marcu zaczął to Sikliczem nas uraczył ten przyjechal na wakacje nawet dostal z klubu kapcie gdyby juz mu sie nie chcialo a to jeszce było mało Kubik został pomylony ze swym bratem z Jagielloni w tym wypadku o mój boze on nam w niczym nie pomoze Tych przypadków było wiele ja modliłem się w kościele nie zbierajcie więcej batów - wtedy dostał ultimatum sezon dzieki słabej lidze mozna było skonczyć wyżej ale widac sie nie chciało nam kibicom było mało Teraz Borek przejął stery Powodzenia - zwyciestw chcemy nie narazaj nas na stres LECHIA LECHIA BKS 20 czerwca 2006, 01:11 / wtorek KOZACKIE !! OSKAR DLA CIEBIE :D:D 20 czerwca 2006, 01:18 / wtorek Rispekt :) 21 czerwca 2006, 12:56 / środa Dobre, dobre, dobre !!! 26 czerwca 2006, 08:46 / poniedziałek Ademco ty to chyba poeta !! 22 lipca 2006, 14:17 / sobota Temat rozpoczołem 11 wrzesnia 2005r i ty samym został na stałe zakonczony ja go załozylem więc i go koncze teraz 22 lipiec 2006:) do lamusa bay. Pewna historia zakonczona.
|