Gdzie są koszulki?
strona 1/1
20 września 2005, 07:35 / wtorek
Mam pytanie jak i gdzie i czy można zamowic koszulki???jestem z Krakowa,chce miec koszulke w bialo-zielone pasy co mam zrobic??ludzie jak i gdzie Krakow jest ich gLodny...ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA WIERNOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A-G-R-E-S-J-A
Mój mail cent5@op.pl dajci znac,odwdziecze sie... pozdro z krk
CZEKAMY NA WAS W I LIDZE...
20 września 2005, 07:54 / wtorek
20 września 2005, 16:46 / wtorek
a koszulki meczowe (pilkarskie) po ile chodzą i gdzie mozna je dostac? tylko pod dworcem?
20 września 2005, 20:03 / wtorek
Koszulki oficjalne Lechii są do dostania w klubie na Traugutta po 140 zł. Dodatkowo można zamówić na nich reklamy i własny podpis do wyboru na plecach za dodtakowe 30 zł.
A MY SWOJE : L E C H I A _ G D A Ń S K ! ! !
16 listopada 2008, 15:42 / niedziela
Można jeszcze kupić gdzieś w Gdańsku te białe koszulki, w których wyszli wczoraj piłkarze Lechii i Wisły?
16 listopada 2008, 19:40 / niedziela
te koszulki były do kupienia "U Wiślaków"
16 listopada 2008, 19:56 / niedziela
No wiem, że były... Ja się pytałem tam w tym samochodzie z pamiątkami to nie mieli.. Mysłałem, że w Gdańsku gdzieś kupie, bo u Wiślaków był tłum ;/
16 listopada 2008, 22:12 / niedziela
Dawid dostal od piłkarzy:)
Porozmawiam z ludżmi z SKWK,może będzie można ją zakupić
17 listopada 2008, 08:32 / poniedziałek
tak jak pisze Sylwia te koszulki byly do odbioru u Wislakow...
Ty kolego pytales w samochodzie a trzeba bylo podejsc do restauracji z lewej strony budynku i tam byli chlopacy ze SKWK...
Pozdrawiam !!
TYLKO LECHIA !!!
13 lipca 2024, 19:56 / sobota
Lechia awansowała. Nie kupuję koszulek co rok, ale mam taki zwyczaj, że jak sukces to trzeba kupić.
No i zero info nt nowych koszulek.
13 lipca 2024, 20:36 / sobota
Jeżeli chodzi na nowy sezon, to grają w starych, bo na wiosnę mają być jakieś specjalne na rocznicę (tak podał Michał Szprendałowicz).
A jak chodzi o właśnie te stare tylko z logiem Esktraklasy to nie wiem, pewnie na sponsora czekają
13 lipca 2024, 21:59 / sobota
Sponsora niema od roku.
13 lipca 2024, 22:52 / sobota
Świat się kurwa wali ...nie ma koszulek i co teraz... masakra....
14 lipca 2024, 09:47 / niedziela
Kurwa jak żyć bez koszulki? Co myśleć? Z Czerskiej nie napisali? Jakie jest stanowisko z Wiertniczej? Gdzie są kurwa koszulki?...w dupę jebany prowokator...gacie sobie kup i załóż.
15 lipca 2024, 14:47 / poniedziałek
Koszulka i inne klubowe gadżety to przychody dla klubu. Marketing leży.
A kasiorki brakuje.
Tylko trolle się cieszą.
15 lipca 2024, 15:18 / poniedziałek
espen
klawo jak cholera...zakladaj te rajty i wypierdalaj !!
15 lipca 2024, 16:07 / poniedziałek
kolego espenkrug....leży i kwiczy...jak ty jęczysz i paru innych kolegów. Lechia ma kłopoty i to jest fakt ... wśród tych kłopotów brak koszulek jest ku...wa jak pierdniecie i szkoda na to klawiatury...ja tu czytałem makabryczne scenariusze....na razie wszystko idzie raczej w dobrym kierunku...spokój i czas jest potrzebny..no i wiara...w końcu MY WIERZYMY..do czegoś zobowiązuje ... z Biało -Zielonym pozdrowieniem
15 lipca 2024, 20:17 / poniedziałek
Kurde, ja nawet chyba nie mam obecnie szalika... Zwykły piknik ze mnie... Czas umierać...
23 lipca 2024, 10:51 / wtorek
Przepraszam za prywatę... ale to chyba najlepszy wątek na off-topic.
@edwinsopot: mógłbyś mi podać namiar mailowy na siebie?
Wiem, ze przewijał się na forum w przeszłości, ale nie mogę znaleźć.
Dzięki piękne.
23 lipca 2024, 11:15 / wtorek
Jasne, amyswoje2011@wp.pl
25 lipca 2024, 10:36 / czwartek
Sorry dla wszystkich wiadomo polityka i że to nie nasze koszulki ale napis na rękawie Szacunek
.
odnośnik
27 lipca 2024, 22:59 / sobota
Czarny czy jak ci tam debilu.
Potrafisz tylko obrażać.
Koszulki dali, więc Lechię finansowo wsparłem.
A ty dalej rób co umiesz najlepiej. Być płatnym pachołkiem jakieś debilnej ideologii.
29 lipca 2024, 07:50 / poniedziałek
@espenkrug: Dla ciebie Pan Czarny... zważaj na słowo pizdo w mokasynach i na to do kogo je kierujesz... Taki gieroj zza klawiatury, który myśli, że jest anonimowy? W realu pewnie pizdeczka co? I za Czarnym powtórzę: wypierdalaj.