Gdańsk: poniedziałek, 21 maja 2012
|
Podstrony:
|
![]() Uśmiechnijmy się !!!strona 29/5811 stycznia 2009, 17:11 / niedziela Jaka jest różnica między cipką ogoloną a nieogoloną? -ogolona jest jak lizak, można ją lizać i lizać... -nieogolona też jest jak lizak, tyle że taki... spod szafy. A my swoje...!!! 11 stycznia 2009, 19:38 / niedziela 12 stycznia 2009, 04:15 / poniedziałek Rozmawia dwóch kibiców Lechii. -Ty! Jak byłem z synem na meczu z Cracovią to mi się mieszkanie zapaliło! Normalnie siedzimy , oglądamy i sąsiad dzwoni , że u mnie rozumiesz pożar!! -Ja pierd....! Co ty gadasz! I jak to się skończyło? -A nie! No spoko! Wygraliśmy 2:0 ! 12 stycznia 2009, 09:48 / poniedziałek Co łączy kibica Lechii i alkoholika??? Jednym i drugim zostaje się na całe życie:))) Aejaejao!!! 17 stycznia 2009, 14:09 / sobota odnośnik pamietacie to?wylegarnia konfitur z rybakiem na czele 18 stycznia 2009, 19:48 / niedziela Dzwoni gość do pracy: - Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty... jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie. Szef na to: - No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę żeby zrobiła mi laskę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować. - Hmm... OK spróbuję. Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił. Szef podchodzi i zagaduje: - I co, jak działa mój sposób ? - Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę 20 stycznia 2009, 19:19 / wtorek Oczywiście, że tak :) Podobnie zresztą jak ty facetem, który wie kto jest, a kto nie konfiturą... 20 stycznia 2009, 21:46 / wtorek Troche może w przypływie złości to napisałem,ale to co odpierdala teraźniejsza ekipa zakrawa o frajerstwo wręcz konfidenctwo chuj wie czy nie za przyzwoleniem tych ludzi 27 stycznia 2009, 22:13 / wtorek Benedykt XVI z wizytą duszpasterską w Polsce... AlItalia( albo Luft... hansa;D ) ląduje na Okęciu - całusy, kwiaty, Krakowianki w strojach ludowych - ogólnie przyjęcie z pompą i jak należy! Po tym skromnym powitaniu papież podchodzi do przygotowanej wcześniej mównicy, by powitać serdecznie wiwatujący na jego cześć tłum i miliony zgromadzone przed odbiornikami TV... -Moji drodzsy Polscy Bratsja w wiesche(czyta z karkti przygotowany wczesniej pięknie tekst)!!! Nagle mocniejszy podmuch wiatru rozwiał wszystkie kartki i Benny został sam na sam z pustym pulpitem... Pot wystąpił na czoło, myśli-zastanawia się, szuka w głowie jakichś polskich tekstów... po chwili promienny uśmiech pojawia się na rozluźnionym obliczu papieża i nie dając nic po sobie poznać mówi dalej: -Obrontsji Potschty Gdanskiej!!! Poddajtsche sche!!! 30 stycznia 2009, 11:39 / piątek Pytanie w ostatniej ankiecie opublikowanej przez ONZ brzmiało : "Proszę szczerze odpowiedzieć na pytanie, jak zdaniem pani/pana należy rozwiązać problem niedostatku żywności w wielu krajach na świecie" Ankieta okazała się totalną porażką, ponieważ : - w Afryce nikt nie wiedział, co to jest żywność - w Niemczech nikt nie wiedział, co znaczy szczerze - w Europie Zachodniej nikt nie wiedział, co to jest niedostatek - w Chinach nikt nie wiedział, co to jest własne zdanie - na Bliskim Wschodzie nikt nie wiedział, co to jest rozwiązywanie problemu - w Ameryce Południowej nikt nie wiedział, co znaczy proszę - w Ameryce Północnej nikt nie wiedział, że są jeszcze jakieś inne kraje - w Europie Wschodniej powiedzieli, że nie będą wypełniali , dopóki ankieter z nimi nie wypije, a jak wypił, to dostał w mordę, bo wyglądał im na żyda. :) 30 stycznia 2009, 13:44 / piątek Wiecie jaki jest przepis na pasztet zajęczy?? A więc idziecie na balet, wyrywacie największy pasztet na parkiecie i ruchacie tak długo aż pasztet zajęczy :> 30 stycznia 2009, 19:04 / piątek W dzisiejszym meczu Chorwacja-Polska sędziowie będą bezstronni. 1 lutego 2009, 13:12 / niedziela Moim zdaniem to jest mało śmieszne Schizi. W sumie baaaardzo prozaiczne. Ile masz lat? Pytam, bo chciałbym wiedzieć czy twój facet też robi po kiblach, no i czy ty o tym wiesz? hahahaha 2 lutego 2009, 00:27 / poniedziałek Zaimponowałeś mi swoim prozaicznym wpisem nie wiedziałem że pod sklepem używa się takich zwrotów,jednak te twoje gejowskie klimaty mnie nie robią widać na stare lata nieźle ci sie pojebało w głowie hahaha 2 lutego 2009, 18:40 / poniedziałek dobra i teraz udajmy ze sam tego nie zmieniles w paincie, ktorego masz wlaczonego na pasku zadan. haha 2 lutego 2009, 18:45 / poniedziałek akurat ten wpis z Wikipedii byl naprawde :) wystarczy spojrzec w Historie zmian tresci tematu i tam jest ta zmiana uwzgledniona :) 4 lutego 2009, 21:43 / środa Ja w kwestii formalnej , kto wie gdzie i o ktorej gramy w piatek sparing z Baltykiem ? Z gory dziekuje. Oooooooooo Nasz !!! 9 lutego 2009, 14:06 / poniedziałek -tata a co to jest? -czarne porzeczki synku -a czemu nie czerwone? -bo dopiero są zielone 9 lutego 2009, 14:09 / poniedziałek Wchodzi gość do restauracji. Prosi o kartę dań. Kelner podaje klientowi menu i odchodzi. Gość powoli przegląda kartę, następnie wyrywa stronę po stronie i zjada. PYTANIE: Z jakiego kraju pochodzi gość? ODPOWIEDŹ: Z Jemenu 9 lutego 2009, 14:12 / poniedziałek Facet budzi się po kilkutygodniowym piciu, cały siny, zarośnięty idzie do łazienki, staje przed lustrem i zaczyna się sobie przyglądać intensywnie przy tym myśląc. Nagle słyszy z kuchni: - Mietek zjesz śniadanie? A facet wali się w łeb i mówi: - Jasne, Mietek!!! 9 lutego 2009, 14:15 / poniedziałek Siedzi dwóch starszych dziadków na ławeczce w parku i przechodzą dwie młode laski. Nagle jeden z dziadków do drugiego: - Podrywamy dupcie? - Eee, jeszcze sobie posiedzimy! |