Gdańsk: poniedziałek, 21 maja 2012
|
Podstrony:
|
![]() Uśmiechnijmy się !!!strona 49/5817 stycznia 2011, 14:49 / poniedziałek Przychodzi baba do ginekologa: - Panie doktorze, od pewnego czasu moja pochwa wydaje jakieś dziwne dźwięki... - Dobrze, zbadam to. Lekarz przykłada głowę do pochwy i słyszy: ARKA TO JEST POTĘGA! ARKA NAJLEPSZA JEST... (odsuwa się) Kobieta więc pyta: - Panie doktorze, czy to coś poważnego? - Nie... każda pizda tak śpiewa. 21 stycznia 2011, 22:31 / piątek Z kabaretu: -Wiecie dlaczego w Afryce rząd upadł? -Bo sie gałąź złamała 24 stycznia 2011, 18:28 / poniedziałek 25 stycznia 2011, 22:36 / wtorek żółte jest słońce niebieskie jest niebo to są barwy sklepu rybnego 27 stycznia 2011, 21:55 / czwartek odnośnik FILMIK DLA DOROSŁYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 lutego 2011, 19:46 / wtorek Widziałem dziś zdjęcia z obozu Lechii. ;)) Można je zobaczyć na Facebooku na profilu Luisa Santosa Carlosa Deleu. Mam go w znajomych zdąt zobaczyłęm zdjęcia które robili piłkarze piłkarzom tak dla beki. Niezłe są. 1 lutego 2011, 20:18 / wtorek "Użytkownik maciusx220 informacje Login: maciusx220 Imię: Kamil Nazwisko: Henischigure Ksywa: Denigue Rok urodzenia: 1978 Miasto: POLSKA Kraj: ŁOTAWA Klub: Areczka" Wypierdalaj sledziu. 6 lutego 2011, 01:20 / niedziela 7 lutego 2011, 13:06 / poniedziałek odnośnik dla tych co przesadza z alkoholem i rwa wszystko co na drzewa nie ucieka :) 8 lutego 2011, 18:20 / wtorek Einherjer znow ci nie poszlo. Sprobuj na trzezwo beda wieksze szanse xD 9 lutego 2011, 17:05 / środa No i jak przetłumaczyłem to ma to sens.. Śmieszne nawet i jakie prawdziwe..;) Dzięki za info;) 14 lutego 2011, 23:34 / poniedziałek Wierszokleta "ROMEK" znow daje o sobie znac na trojmiasto.pl I jest w wysokiej formie. Rozbawil mnie swojim ostatnim wierszem :-)) : Nawet w Turcji juz strzelaja do wyjazdów zaliczają bo w rodzimej naszej lidze żadnej bramki ja nie widze rekord arka dzierży w dłoni arki nikt już nie dogoni była bramka,tam w stolicy, strzelił bramkarz,nie napastnicy Witek tak się tam podpalił i do własnej bramki walił! już nadeszła arki era na wyjazdach same zera lecz wracamy na podwórka tam gdzie rewir jest u Szczurka stadion w gdyni budowali różnie tam kombinowali gdy mamony im zabrakło w rogach ...już przyblakło światło kasy ciągle było mało to się dach upiłowało z parasolem w wiecznej biedzie na stadionie będą śledzie ale co tam im wygoda za to bedzie też nagroda niczym jak z dziesiątej muzy będą grać z Bułgari tuzy liga mistrzów tam zawita zła Bułgaria-Czyżyk pyta? my tu w Gdańsku tak patrzymy i ze śmiechu wciąż doimy wiecie jak to wszystko widze? arka będzie w 2 lidze role znowu się odwrócą właścicielom stadion wrócą a arkowcy załamani to Bałtyku nowi fani!!!! 15 lutego 2011, 01:10 / wtorek Obejrzałem z 10 razy. Zakładając, że nie jest to produkcja hoolywoodzka, - najlepszy kawałek, jaki widziałem kiedykolwiek. Powinni pokazywać w szkole dzieciom. Tak, by małolactwo dowiedziało się, co to znaczy "odpowiedzialność". Za słowo i za czyny. 15 lutego 2011, 03:35 / wtorek 1947 nie, to poprostu mistyfikacja...dobrze zrobiony film...ale sam zauwazyles ze bardzo dobrze ( gosc mial przez to problemy)....ale fakt , film ten mimo ze nie prawdziwy powinien dac duzo do myslenia , szczegolnie mlodziezy..nieodpowiedzialnosc moze skonczyc sie tragicznie |