Gdańsk: piątek, 22 stycznia 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() Losowanie WM2006strona 1/1 1 8 grudnia 2005, 21:20 / czwartek Wiem,ze Tvp nie bedzie transmitowalo losowania-nie wie ktos na jakiej zagranicznej stacji bedzie je mozna obejrzec? 8 grudnia 2005, 22:10 / czwartek Coś czuje że trafimy na Brazylie-w grupie a potem w finale... Zobaczymy jak będzie, mam nadzieje że naszym uda się wyjść z grupy, która nie będzie zbyt silna...! 8 grudnia 2005, 22:14 / czwartek Polska jest jedynym krajem w Europie, który nie posiada jeszcze praw do transmisji mistrzostw świata. Programy stacji zagranicznych transmitujących losowanie drogą satelitarną muszą być według wymogów FIFA zakodowane. Losowanie w Lipsku rozpocznie się o 21:20 i będzie trwało około pół godziny (cała ceremonia rozpocznie się wcześniej). Ja uważam że w grupie trafimy na Niemców jeśli nie na nich to na Anglików. Co do pozostałych dwóch drużyn nie istotne jakie to będą drużyny. Jeśli chcemy awansować do II rundy musimy wygrać z tymi zespołami bo z drużyną z pierwszego koszyka nie wygramy. 8 grudnia 2005, 22:20 / czwartek Dzieki-Grupa to Francja Togo i ktosik jeszcze....USA?Nie znam rozklasu na koszyki ale tak czuje:P 9 grudnia 2005, 04:06 / piątek wiem napewno ze Trafimy na niemcow!!!dotego 2 druzyny bez doswiadczenia beda w grupie: Polska EKwador Niemcy Kostaryka zobaczycie ze napewno z niemcamii w krwii to czujee!! 9 grudnia 2005, 11:19 / piątek To skandal, że w polskiej telewizji nie będzie transmisji z losowania!!! A będzie ona we wszystkich innych państwach (nawet w Togo). A co do grupy to myśle, że trafimy na Angoli, Ekwador i Arabie Saudyjską. 9 grudnia 2005, 11:55 / piątek BRAVA DLA TVP I PZPN jezeli juz tak podchodza do sprawy to ciekawe czym nasi pilkaze tam pojada moze pzpn powie zeby na stopa przeciez to blisko albo na rowerach :))) SKANDAL x3 TYLKO LECHIA !!!! 9 grudnia 2005, 14:11 / piątek Co z tego że na ARD skoro muszą na czas losowania zakodować sygnał za granicą.Takie przepisy ma FIFA.Jeżeli kraj nabył prawa do mistrzostw to ma automatycznie prawo i do losowania ,kurwa nawet jakies tam Togo. 9 grudnia 2005, 14:59 / piątek Jeżeli mamy zdobyć mistrza, to musimy w grupie rozjebać niemców i brazylię, wtedy w finale korea i puchar jet nasz! 9 grudnia 2005, 15:36 / piątek Losowanie Mś bedzie mozna ogladac przez internet na CCTV 5 odnośnik Do ogladania potrzebny jest jeden z ponizszych programow i szybki net. 1.Sopcast 2.PPstream 3.Pplive 9 grudnia 2005, 16:43 / piątek Mozesz opisac dokladnie co tam trzeba zrobic aby to obejrzec Aram?A szybki net to 512starczy? 9 grudnia 2005, 18:04 / piątek Sciagasz program SopCast 060 odnośnik Instalujesz go na kompie i uruchamiasz, po chwili ukaze sie lista dostepnych kanalow. Wybierasz CCTV 5 i po chwili otworzy ci sie windows media player (najlepiej miec zainstalowana najnowsza wersje), chwile trzeba poczekac az sie polaczy, na poczatku przerywa i zacina sie ale tak po 10 minutach juz jest wszystko ok. 9 grudnia 2005, 18:53 / piątek A tak nawiasem mowiac sa jakies programy dzieki ktorym mozna ogladac C+,Polsat i ogolnie Polska Tv??Jak znasz to zapodaj cos.Pozdro 9 grudnia 2005, 19:27 / piątek Już mam ten program i włączył sie media player,i jak naciskam odtwórz to ciągle zatrzymuje sie.Czy to zadziała dopiero podczas losowania? 9 grudnia 2005, 20:34 / piątek Na żywo jest na tvn 24 kilkunasto sekundowe opóżnienie i robią po prostu rekonstrukcje wydażeń. Czyli robią w studio własne losowanie ... 9 grudnia 2005, 21:58 / piątek Mamy niemcow.Bedzie dobry mecz jesli chodzi o atrakcje kibicowskie:) 9 grudnia 2005, 22:07 / piątek Ekwador, Niemcy ,KOstaryka to Franek trafiłeś!!! Ale masz nosa!!!! Gratuluje !!! P.S, Beka z grupy C 9 grudnia 2005, 22:15 / piątek No to mamy szkopow!! Sa najmocnejsi rywali naszych w tej grupie!Bedzie normalnie super widowsko! Mecz odbedzie sie w Dortmundzie. Tylko ze szwaby zjebali z biletami i chyba obejrze mecz w jakims pubie w Dortmundzie. 9 grudnia 2005, 22:49 / piątek Od Poniedzialku od godziny 12 sie zaczyna przedaz biletow!ˇ Trzeba sie rejstrowac!Ale kazdy Lechista ktory moze niech to zrobi. Bedzie Polska inwazija w niemczech;) odnośnik To jest adres!! 9 grudnia 2005, 22:58 / piątek Lechiahb trzeba mieć tylko karte kredytową co nie?? Tak jak było to wcześniej? Czy może coś się zmieniło?? 10 grudnia 2005, 10:46 / sobota Szacunek dla ciebie Franek. Też przewidziałem że na trafimy na Niemców. W życiu jednak nie spodziewałbym się Ekwadoru i Kostaryki. Żeby tylko nasi reprezentanci nie uwierzyli że już są w II rundzie bo skończy się jak w Korei. I tu powstaje problem czy brać wolne na 9-20.06 czy do 25.06 czy może dłużej? Drugi problem to walka o bilety. Chętnych będą miliony. 10 grudnia 2005, 14:04 / sobota No, Franek gratuluję. Założę się, że zapomniałeś wczoraj wysłać toto-lotka. :):):):):):):):) tg 10 grudnia 2005, 15:06 / sobota franek- ? sily nadprzyrodzone? czy moze kontakty z Fifa i ukladzik :D .... Jak uklad to moze i dobry dla nas ;)ciekawa grupa, mamy szanse. 11 grudnia 2005, 17:55 / niedziela hahahaha wiedzialem chlopakii i wam napisalem mogliscie obstawic typy!!! potem wam powiem skad wiedzialem;] 12 grudnia 2005, 22:10 / poniedziałek Witam prosze o pomoc!!Jak mam zamowic bilety na MŚ przez FIFE jak nie mam mastercarty czy mozna kogos podac i np.wpacic mu $ jak dostane w co sam malo wierze bilety?Prosze o odp pozdro LG 1 |