Konkurs spikera
strona 2/2
1 stycznia 2006, 18:41 / niedziela o ja STarszy Lechista , wspóczuje za sąsiadke :) 2 stycznia 2006, 14:31 / poniedziałek Śnieg jest biały,choinka zielona, naszego spikera-żaden z tych wierszy nie przekona! Przekona go Lechia ,każdego z nas pierwsza żona!!!!!!
LECHIA KLUBEM NASZYCH SERC 2 stycznia 2006, 20:40 / poniedziałek Finisz konkursu jest imponujący... nie spodziewałem sie aż takiego wysypu poezji. Oby Lechijka na finiszu rozgrywek gromadziła punkty z taką pieczołowitością. Najwspanialszej drużynie świata życzę zakończenia rundy w terminie, tj. po 34 kolejce, bez konieczności dodatkowych gier... Poetom natomiast proponuję mały baraż, tzn. przedłużenie konkursu do 6 stycznia. Powodzenia ;) 2 stycznia 2006, 23:46 / poniedziałek Tangensa czas zbudzić. Gdzie ten niedźwiedź zabarłożył ? :) 3 stycznia 2006, 15:11 / wtorek Śnieg jest biały,choinka zielona dziś ma Lechia odrodzona. Chodzą tłumy na Traugutta po zwycięstwie wielka uczta. Po przegranej małe żale lecz z Lechijką dalej,dalej! Być lechistą sztuka mała być jej wiernym temu chwała! W moim sercu lat trzydzieści aż mi w głowie się nie mieści! Kończąc wiersz ten poetycko zawsze LECHIA PONAD WSZYSTKO!!!!! 5 stycznia 2006, 15:25 / czwartek Tangens- zostales wywolany do tablicy, co z Toba? 8 stycznia 2006, 23:08 / niedziela Czas kończyć konkurs. Wyniki we wtorek na głównej stronie. Jednego możecie być pewni: wynik będzie jednogłośny :) 9 stycznia 2006, 20:34 / poniedziałek skoro werdykt ma byc jednomyslny, to napewno minimum na wyroznienie zasluguje STARSZY LECHISTA (Daras pozdrawiam) za sasiadke !!!!! 9 stycznia 2006, 22:50 / poniedziałek Nie no dla mnie to najlepszy jest ten ostatni wiersz czarnego0609 i on powinien wygrać. 10 stycznia 2006, 20:04 / wtorek Poniewaz widze, ze szanowne żyri nie wybralo jeszcze bialo-zielonego poety grudnia chcialbym rzutem na tasme zakonczyc happy endem moja jakze wzruszajaca wierszowa trylogie :
Snieg jest bialy, choinka zielona, na wiosne Lechia zamienia sie z Arką ligami a sasiadka od wczoraj w koncu zapylona.
Jurek pozdrawiam...
Z powazaniem : Jeden z braci Grimm 10 stycznia 2006, 21:35 / wtorek Serdeczne gratulacje ademco !!!
DLA NAS LECHIA PONAD WSZYSTKO !!!!! 31 marca 2006, 23:45 / piątek ademco! Jesteś zwycięzcą konkursu. Zapraszam jutro na stanowisko spikera po odbiór nagrody, czyli udział w konkursie!
|