Gdańsk: czwartek, 22 kwietnia 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() Ankieta do pracy magisterskiejstrona 1/1 1 14 stycznia 2006, 15:44 / sobota Witam Biało - Zieloną Rodzinę. Pewnie wielu z was zna mnie osobiście i nie raz wypiliśmy razem browarka. Zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie ankiety, która pomoże napisać mi pracę magisterską na temat "Psychopedagogiczna analiza subkultury szalikowców". Ankieta jest anonimowa i nie macie się czego obawiać. Poniżej jest link gdzie znajduje się ankieta. odnośnik WIELKIE DZIĘKI ! 14 stycznia 2006, 22:03 / sobota Swiru Mam nadzieje ze podasz nam wyniki tej ankiety przynajmniej te statystyczne.Moze powstana na jej podstawie jakies ciekawe wnioski. Pozdrawiam 15 stycznia 2006, 00:27 / niedziela Witam. Chciałbym wypełnić tę ankietę, ale kilka spraw jest mocno skomplikowanych. przede wszystkim, czy obowiązkowe są odpowiedzi na każde pytanie? Jeslin btak to nie jestem w stanie wybrać prawdziwej odpowiedzi na pytanie dotyczace częstotliwości bycia na meczach. Mieszkając i pracując daleko od Gdańska, nie mam możliwości częstego bywania na meczach Lechii. 15 stycznia 2006, 13:35 / niedziela Wielkie dzięki za wypełnianie mojej ankiety. Wiedziałem, że na Lechię zawsze można liczyć. Pozdrowienia ze Słupska. 15 stycznia 2006, 13:51 / niedziela Nie ma sprawy. Życzę szóstki z magisterki i szybkiej doktoryzacji. Prośba do wypełniających: potraktujcie prośbę kolegi poważnie, nie wygłupiajcie się wypełniając, bo wtedy pomysł straci sens i trzeba bedzie zmienić temat lub formę. tg 15 stycznia 2006, 15:45 / niedziela chetnie bym ja wypelnil, ale cosik nie tak z ta strona... i to raczej nie jest blad mojego neta... pozdro 15 stycznia 2006, 18:41 / niedziela Link do ankiety jest już nieaktywny, poniewaz skończyłem już gromadzenie ankiet. Wielkie dzięki za pomoc. 26 października 2013, 18:23 / sobota Hej :) wielka prośba do wszystkich kibiców Lechii, którym zdarza się jeździć za Lechią po Polsce, aby wypełnili krótką, ANONIMOWĄ ankietę dotyczącą wyjazdów. Wiem, że większość zainteresowanych jest teraz pewnie w Gliwicach, ale może akurat ktoś się nie wybrał.. Czas, który jest potrzebny na wypełnienie ankiety to jakieś 3 minuty, pytania są jednokrotnego wyboru. Coś o mnie: jestem kibicką Lechii z Nowego Targu, na mecze jeżdżę w miarę regularnie od 2006 roku zarówno te u siebie jak i wyjazdowe. Jestem na ostatnim roku Akademii Wychowania Fizycznego i zamierzam w najbliższym czasie poszerzyć grono bezrobotnych magistrów :D Z góry wielkie dzięki i do zobaczenie na kibicowskim szlaku! AVE LECHIA!! Link do ankiety: odnośnik 27 października 2013, 11:38 / niedziela "Zbieranie wyników w tej ankiecie zostało zakończone" Przez noc zebrałaś wystarczającą ilość ankiet, czy marna prowokacja? Nieładnie 27 października 2013, 14:06 / niedziela Nie, po prostu: nie ma zdjęcia - nie ma ankiety! :-) Stara zasada. 1 |