Gdańsk: czwartek, 12 września 2024

Sparingi, przygotowania

strona 113/114

13 lutego 2020, 20:29 / czwartek
Takie mam pytanie. Ktoś wie gdzie ostatecznie najbliższy sobotni sparring ? Sopot czy Gdańsk ?
13 lutego 2020, 20:42 / czwartek
Pod remizą.
13 lutego 2020, 21:16 / czwartek
Na Żabiance
Pod żółto - niebieskim mechanikiem
13 lutego 2020, 22:04 / czwartek
A info o sparingu to skąd masz? Chyba nie z aktualności.
13 lutego 2020, 23:10 / czwartek
Jak zadawalem pytanie w aktualnościach był Sopot. Teraz jest Gdańsk. Pozdrawiam wujków dobra rada.
14 lutego 2020, 08:12 / piątek
w sobotę o godzinie 12:30 na bocznym boisku przy ul. Traugutta w sparingu z III-ligowym Bałtykiem Gdynia. Na to spotkanie wstęp jest wolny

odnośnik

odnośnik
4 września 2020, 20:38 / piątek
Wisła Płock - Lechia Gdańsk 1:3
Haydary Flavio Zwoliński

Pograli Conrado i Saief.
22 czerwca 2021, 14:03 / wtorek
Jutro gramy sparing z Rakowem o godz 12 , ale nigdzie nie jest napisane gdzie ?
Zna ktoś może miejsce grania tego meczu ? Czy klub to zachował w wielkiej tajemnicy?
22 czerwca 2021, 14:45 / wtorek
Sparing odbędzie się w Ostródzie i będzie zamknięty dla mediów i publiczności.
Raków jest organizatorem tego spotkania i chce przećwiczyć kilka wariantów na mecze pucharowe.
23 czerwca 2021, 13:31 / środa
Aktualnie wygrywamy 1:2 po bramkach Pietrzaka i Flavio 65 min
23 czerwca 2021, 14:07 / środa
Koniec. 2:4 po bramce dołożyli jeszcze Nalepa i nasz nowy nabytek z Turcji
30 czerwca 2021, 18:20 / środa
Do 61 min. Legia - Lechia 3-0

Od 61 min. Legia rez. - Lechia rez. 0-2
30 czerwca 2021, 20:05 / środa
Mamy potencjał w rezerwach .To nasza siła. !
Dobra teraz na poważnie. 13 lipca ma się odbyć sparing z Chojniczanką na T29.
Ktoś może już wie o której godzinie ma się to stać ? O ile da się to zobaczyć oczywiście jak nie będzie to jakaś wielka tajemnica .
3 lipca 2021, 17:45 / sobota
To oczywiście tylko sparing ale graliśmy to samo co w poprzednim sezonie.
Akcje z ilością 2 podań maksymalnie bo 3 albo niecelne albo przerwane przez rywala.
Prymitywna archaiczna gra bez jakiegokolwiek pomysłu. Ciekawe jakie warianty ćwiczył nasz trener? Chyba grę na czas od 70 minuty?
Jedyne pozytywy to wygrana po naprawdę ładnej bramce Turka i dobra postawa Zlatana w bramce. Reszta jest milczeniem...
3 lipca 2021, 18:34 / sobota
Przecież to jest wiadome że z jednym czy dwoma transferami i tym samym trenerem bedzie ta sama padaka co rok temu
4 lipca 2021, 00:45 / niedziela
Nic się kompletnie nie zmienia i nie zmieni dopóki bedzie tu rudy parodysta.Standardowo przeciwnik przeważa ma sytuację, strzelamy bramkę z dupy i następuje gra na alibi,obrona Częstochowy.Wygrana tylko dzieki bramkarzowi.Nic nowego.Kurwa sparingi są po to by wariować i grac na maxa a bie trenować to co gramy od kilku sezonów.W tym jesteśmy mistrzami swiata i okolic.
4 lipca 2021, 23:31 / niedziela
Jasne, najlepiej napiszcie, że nie kupicie karnetu, nie będziecie chodzić na mecze i w ogóle ogłoście bojkot, tylko przestańcie już pierdolić te farmazony i siać defetyzm, sytuacja jest jaka jest, nie mamy startu kadrowo do Legii czy Lecha, może nawet jeszcze do paru ekip, dlatego w meczach z nimi grając z otwartą przyłbicą ryzykujemy wysokie porażki, jest dobry bramkarz, w miarę solidna defensywa, z przodu jest trochę jakości, coś tam będzie wpadać, na pewno też ktoś jeszcze dojdzie, 2 może 3 pokroju Turka czy opalonego Szweda i nie powinno być tragedii, każdy oczekuje walki o najwyższe cele, ale tak naprawdę prawie wszystkie ekipy cierpią i męczą się niemiłosiernie, taka specyfika tej ligi, w temacie frekwencji, przez kilka dekad kibicowania Lechii, pamiętam czasy gdy było nas 300 jak i regularnie 30 tysięcy, dlatego kto ma być to będzie, na tą chwilę jak będzie 3 koła za bramką, 3 koła na prostej i 500-1000 na lożach, VIP-ach i prestiżach i tzw. czerwonej nie będzie żle, trudno, doprowadzono do takiej sytuacji, jest jak jest, ja na Lechię się nie obrażam.
5 lipca 2021, 16:40 / poniedziałek
A kto pisze że jest obrażony na Lechię? To już nie można nazywać rzeczy po imieniu?
Gramy chujnię totalną i beznadziejną. Nie da się na to patrzeć. Drużyna się nie rozwija od dłuższego czasu. Przyczyny są wiadome ale to nie powód żeby siedzieć cicho.
A karnet kupuję od 3 ligi i tak pozostanie nadal...
5 lipca 2021, 17:25 / poniedziałek
Przyczyna jest prozaiczna... Dziamdziara - ale jasne łatwiej na trenera zwalić.
5 lipca 2021, 18:02 / poniedziałek
To że grajki są jacy są to oczywiście pokłosie rządów prezia (obecne możliwości finansowe) , a to że nie ma progresu w ich rozwoju i grze to raczej wina jest w innym miejscu. Tak jak napisane jest wyżej deja vu z poprzedniego sezonu raczej nas czeka. Chyba , że trafi się jakiś choćby furmanopodobny kopacz , który pokieruje grą przez środek,bo to jest największa bolączka tego zespołu (oczywiście warunek , że ten od notorycznego wyciągania wniosków nie sprowadzi go na obecny poziom drużyny), Jakby jeszcze miał dobre uderzenie z dystansu (troszkę chyba za dużo :) )
6 lipca 2021, 07:59 / wtorek
Jak nawet taki ktoś przyjdzie to i tak będzie grał na skrzydle :P (w najlepszym przypadku, bo raczej widzę go na ławie :P). Przecież na środku pomocy mogą grać tylko defensywni pomocnicy (z Gajosem jako pierwszym wyborem :P).
6 lipca 2021, 10:38 / wtorek
d.g. pamiętaj, że na trzeźwo się tego nie da oglądać. To dlatego jeszcze się jeszcze na tym stadionie pojawiamy 😉
6 lipca 2021, 15:22 / wtorek
@carroll co prawda to prawda;-)
pozdrawiam!
7 lipca 2021, 20:11 / środa
Orientuje się ktoś o której w piątek sparing z Radomiakiem ? Czy jest możliwość obejrzenia meczu z trybuny ?
7 lipca 2021, 20:24 / środa
odnośnik tu masz godzinę i miejsca grania. Kiedyś byłem w Gniewinie na sparingu Lechii z Piastem i nie było problemu żeby mecz zobaczyć.
Przy okazji to mecz z Chojniczanką będzie o godz 17 w przyszły wtorek.
8 lipca 2021, 23:26 / czwartek
Nasz rzecznik prasowy na Twitterze:

„Decyzją Klubu wtorkowy sparing z @ChojniczankaMKS będzie zamknięty dla mediów i publiczności.”
9 lipca 2021, 11:01 / piątek
Decyzja rzecznika prasowego o spotkaniu z Chojniczanką bez widzów wprawiła mnie w zdumienie . Jaki jest tego powód ..przecież poziom gry Lechii się nie zmienia .
Jak grali padakę tak nadal ją grają , z tym że co roku są gorsi wykonawcy .
Tu naprawdę nie ma czego podpatrywać .
Ps. Ciekaw jestem jaki cel jest planowany w nadchodzącym sezonie ...Top 10 , czy jeszcze skromniejszy !
Ps. 2 - komu przeszkadzały mecze z Barceloną , Juventusem , Villarealem czy Panathinaikosem , czyżby główny niedorajda ... bo przecież nie szef Adam M. uznał że nam wystarczy Bruk-Bet czy Radomiak !
Parę lat temu chciano bić rekordy widowni w Letniewie , a teraz jak widzę zwisa to Adasiowi kalafiorem !
9 lipca 2021, 14:20 / piątek
W plecy od Radomiaka, kiepski świat, kiepskie sprawy...
odnośnik
9 lipca 2021, 16:58 / piątek
radomiak radom c...j w dupe tym głupim dziadom....
9 lipca 2021, 17:13 / piątek
Pamiętam jak w awansowym sezonie 84-85 razem ze Śląskiem , w ostatniej kolejce wydymaliśmy Radomiaka O ile mnie pamięć nie myli , w grze o utrzymanie liczyły się już nawet bramki W kolejce cudów Radomiak , chyba już do przerwy najebał sporo Na kolejne chyba już talarów nie starczyło A Lechia w meczu ze Śląskiem przypilnowali wyniku , bodaj 3-2....i skończyło się pięknie
10 lipca 2021, 17:12 / sobota
Masz rację spadli w kolejce cudów pamiętam ten mecz
Oni chyba z 5-1 wygrali
10 lipca 2021, 19:30 / sobota
Dokładnie, 5-1 z Górnikiem Wałbrzych. Zabrakło im tej jednej bramki do utrzymania kosztem Śląska ( to Włodzimierz Ciołek z wolego trafił). Na koniec Lechia była 12, za nią Bałtyk tyle samo punktów ( oni wygrali z ostatnią Wisłą w Krakowie) i 14. Śląsk.
Miałem wtedy niespełna 13 lat...W pamięci utkwił mi czerwcowy mecz z Widzewem ( 0 - 0 ) chyba wtedy padało? W każdym bądź razie widzewiacy wtedy mogli sobie spokojnie chodzić po Traugutta.
11 lipca 2021, 00:18 / niedziela
Nie tylko widzewioki...
Wtedy na mecze wpadały delegacje z Jagi ruchu
Piasta bo to zgody były
12 lipca 2021, 16:25 / poniedziałek
Sparing z Litwinami plus prezentacja drużyny ( w zasadzie na odwrót) w piątek, hmm... ciekawa koncepcja.
Przypomina mi się słynne " przysłowie pszczół " idź pan w uj, przyjdź pan w piątek...
16 lipca 2021, 22:24 / piątek
Moje wrażenia z dzisiejszego sparingu.

Mecz jak dla mnie to była taka padaka ze oczy bolały. Słaby mecz dwóch słabeuszy. Wolny, bez pomysłu, bez koncepcji, bez obrony, bez ataku. Taka gra treningowa jak na noworocznym kacu. Durum próbował szarpać ale sam nic nie wyszarpał. Murzin z Mali okazał się całkiem dużi, jakieś 1,95 metra bieżącego. Wszedł na 10 minut, dwa razy próbowal dryblować długimi chudymi nogami, raz strzelił niecelnie. Sposób poruszania się troche komiczny, jak w B-klasie. Nie wiem skąd oni go wytrzasneli, może się mylę, ale coś czuje ze Hejt Park będzie miał z niego i z Lechii niezłą pożywkę... po dzisiejszym meczu wieszcze Lechii Top16 na koniec sezonu. Chyba ze albo jestem pesymista, albo po Euro zapomniałem ze polska liga to inna dyscyplina niż piłka nożna i w tej lidze stać nas na TOP5, albo widziałem dobrze, a Lechia nagle odczaruje wszystko w tydzień i zacznie grać w piłkę a nie w przekopy, jak dzisiaj.... tyle.

Może ktoś widział to inaczej, to niech doda mi optymizmu i podzieli się swoimi bardziej pozytywnymi odczuciami. Ja po dzisiejszym meczu takich nie zaznałem.
16 lipca 2021, 22:31 / piątek
Pardon, strzał dużego Malijczyka był celny. Co nie zmienia faktu, że jego sposób biegania, czy nawet chodzenia wydawał mi się mało… piłkarski, ze tak to ujmę.
16 lipca 2021, 23:31 / piątek
c...j z bieganiem..prowizja sie zgadza...nastepny mądry .... bieganie chodzenie co k..wa jeszcze ...drybling czy cuś ???????
16 lipca 2021, 23:38 / piątek
On jest szybki i jak biegnie to czuje moc...w dodatku się nie boi! To będzie duży kozak!
I w końcu będą dla nas emocje bo spadają 3 zespoły...
ps.@corney niestety nikt Cie raczej nie pocieszy bo napisałeś jak jest...chujnia z bryndzą i pogrzeb piłkarski. Musimy z tym żyć niestety...
17 lipca 2021, 07:34 / sobota
Tymczasem czytam relacje na Sportowefakty.wp.pl i stwierdzam, że ja oglądałem jednak inny mecz niż jej autor… Tylko wynik się zgadza.

odnośnik

PS. Ciekawostka. Okazuje się, ze długonogi Malijczyk to ten, który był testowany w ukryciu, za zasłoną dymną, aby jakiś potentat nam go nie sprzątnął sprzed nosa. Mało tego - strzelił bramę już w szparingu.

Napisali o tym na Interii:
odnośnik
17 lipca 2021, 08:55 / sobota
Ten z Mali co ma 6 występów w kadrze...a w żadnym nie była kadrze? Drużynę mistrza Mali też stworzono aby chłopak mógł wyjechać z wioski.
17 lipca 2021, 14:42 / sobota
Słabo,bardzo słabo to wyglądało.Nasze bramki tylko po stałych fragmentach gry poza tym chujnia z patatajnią.
Nie wiem kto wymylił żeby najniższy(chyba)zawodnik od nas Musolitin krył przy dośrodkowaniach najwyższego(chyba) gościa od nich z nr15?
A co do czarnego to jego poruszanie się,wygląd(ręce do kolan) przypomina mi jak żywo Tytusa od Romka i A'tomka.Niby nie małpa ale jednak jeszcze nie człowiek.
17 lipca 2021, 14:53 / sobota
No i wszystko jasne. Przyjechał się do nas uczłowieczyć. Jak podrośnie, to mu się wszystko wyrówna
26 lipca 2021, 07:47 / poniedziałek
No takie męczarnie z potęgą, ze Stężyc to brawa.
Lepiej niech nie przedłużają kontraktów z kim nie trzeba i nie szukają nowych, a postarają się sprowadzić Moniza za godne pieniądze lub trenera podobnego pokroju. Dość tego marazmu w meczach i sparingach. Już nawet Probierz z Barcą tak się nie męczył jak Stokowiec ze Stężycami, na słabszym materiale (poza Daisuke).
26 lipca 2021, 11:10 / poniedziałek
Taki wynik ( szczególnie te 4 gole puszczone) nawet w sparingu, z beniaminkiem II ligi to kompromitacja...To chyba niektórym zawodowcom powinno dać do myślenia. Nic, tylko brać zawodników ze Stężycy...
Tylko Lechia!
26 lipca 2021, 23:32 / poniedziałek
No z 5 u nich to byli zawodnicy Lechii
13 stycznia 2022, 09:13 / czwartek
Dzisiaj pierwszy mecz kontrolny. Przeciwnikiem jest FC Botosani - obecnie na 4 miejscu w lidze rumuńskiej, więc podobny poziom. Spodziewam się remisu.
Znalazłem gdzieś informację że rozpoczynają o 14.
13 stycznia 2022, 13:50 / czwartek
Jest transmisja?
18 stycznia 2022, 15:43 / wtorek
Link do dzisiejszego sparingu. Podobno mają grać 4x30min.
odnośnik
18 stycznia 2022, 18:20 / wtorek
Ktoś powie,że to dopiero początek przygotowania do sezonu...ok,ale zęby bolały.
Człowiek chce wejść do sklepu,bo przecież otwarte,ale co z tego,kiedy w drzwiach stoi baba z mokrą ścierą!
18 stycznia 2022, 18:47 / wtorek
Po pierwsze jak się wchodzi to się puka
A ścierka jest od tego żeby była mokra!
Ech Ziomek...pozdrawiam!
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.020