Liga BetOnów
strona 2/7
8 sierpnia 2007, 00:48 / środa
Jutro przechodzę do kontrofensywy!!! Postawiłem pewniaka 2-0 na Lechię, oraz na zwycięstwo Podbeskidzia. W związku z tym mam pytanie. Czy za zwycięstwo w tej kolejce, są przewidziane jakieś nagrody? :-)
8 sierpnia 2007, 00:58 / środa
I tak trzymaj !!!
Chyba juz wiem,komu zagraja w nagrode te organy oliwne :-)))
8 sierpnia 2007, 01:05 / środa
I jeszcze jedno.
Z dobrze poinformowanego zrodla,slyszalem,ze glowna nagroda maja byc
''BUTY MOCY''.
Fiu,fiu-mysle sobie......:-)))
8 sierpnia 2007, 08:08 / środa
Przy takich nagrodach zbiegną tutaj typerzy z całego świata. Przy takiej konkurencji nie mam szans, bo mam zbyt mało punktów obrony. A tak chciałem buty mocy......
10 sierpnia 2007, 00:03 / piątek
Musze do Was skreślić pare slow. Otóż jak dzisiaj kulturnie wracałem do domu ok. 3 rano , jakiś pijany musiał mi nadepnąc na ręke bo mam całe palce i nadgarstki pokiereszowane. Bendem wiec pisał pomału ale wiem że wolno czytacie wiec nie mam sie gdzie spieszyć. Wczoraj nastąpiła kumulacja bo Lechuszka wygrała a mój bracholec aram po meczu odebrał nagrody za wygranie ligi betonów!!! Stąd też ten moj nie za szybki powrot do domu, Dzisiaj z Arusiem troche poprawilismy i niestety Aruś zez przyczyn obiektywnych nie moze osobiście pochwalic sie co dostal. Tak, że tą przyjemność zostawil mi.
Przede wszystkim nie dostał BUTÓW MOCY!!!
Za to dostał: karnet na krytą, dwa podwojne zaproszenia do kinoplexu, dwa segregatory na dokumenty, kalendarz ksiązkowy Lechii,breloczek do kluczy, takiego panka w stroiku Lechii do zawieszania na szybie samochodu /mi sie najbardziej spodobał/i proporczyk Lechii!!!
Tak, że opłaca sie grac i wygrywać w betonach!!!
Życzę wszystkim samych sukcesów w typowaniu!
Ale się zmachałem tym pisaniem:):):)
10 sierpnia 2007, 00:13 / piątek
zeusik1- złóż reklamację!!!!!!! Po co obiecują, skoro nie dają!!!!!!!!!!
Nic nie zastąpi "butów mocy"!!!!! Trzeba organizatorów wtrącić do ciemnego lochu w hrabstwie Reno i dać im magiczny eliksir!!!!!!
;-)
22 sierpnia 2007, 19:16 / środa
Na chuj jest mecz szparki w naszej Lidze Betonów?
22 sierpnia 2007, 19:21 / środa
żebyś mógl obstawić ich porażkę 0-9 !!!
22 sierpnia 2007, 19:32 / środa
zeusik1
Wolę obstawić 8-8 w meczu Pelikan Łowicz- Kmita Zabierzów niż 3-1 dla szparki i to z pewniakiem. (vide typy)
31 sierpnia 2007, 20:20 / piątek
cos ostatnio jakos nie idzie całej kolejki zaliczyc !!!!
raz to Śląsk mozna było obstawiac juz po meczu !!
a teraz dwa mecze przepadły - bo 15 munut ktos przespał !!
czy tym razem bedzie podobne :) ??
31 sierpnia 2007, 23:24 / piątek
W tej kolejce można to podpiąć pod typowanie Śląska. Ale po jaki w zeszłym tygodniu typowaliśmy Katowice??? Panowie z redakcji, my chcemy typować normalne mecze, a nie jakieś ustawki rysia.
1 września 2007, 00:48 / sobota
no i kur.. DLACZEGO anulowano jak bylo typowane dlugo przed meczem
poprostu korupcja hu.. wam w zad do widzewa
1 września 2007, 05:59 / sobota
dlaczego w 7 kolejce nie uwzgledniono wynikow
( bynajmniej do tej pory ) meczow objetych typowaniem Ruch - Jaga i Miedz-Slask ?.
Pozdro
1 września 2007, 10:19 / sobota
Siemano LECHISTA HH chyba nie dostaniemy odpowiedzi Tez mnie to wkur....
wyniki byly typowane dlugo przed a nie sa uwzglednione ja poprostu koncze ta zabawe POZDRAWIAM
1 września 2007, 11:00 / sobota
Zostaly anulowane gdyz osoba odpowiedzialna za LB zaspala. Mecz Jagi sam osobiscie typowalem dzien po nim (chociaz wtedy nie wiedzialem jeszcze ze sie odbyl) mysle ze takich jak ja bylo wiecej i byloby to nie uczciwe w stosunku do tych ktorzy typowali np dzien przed meczem.
Co do Ślaska to tez jestem troche zdziwiony anulowaniem meczu, i nie rozumiem dlaczego w meczu puchrowym nie uwzglednia sie wyniku z dogrywi czy tez rutow karnych skoro wiadomym jest ze w takim meczu remis pasc nie moze.
1 września 2007, 13:27 / sobota
A tak w ogóle po zmianie osoby odpowiedzialnej za LB to jest żenada!!!!
Wstyd! Takich "baboli" w tamtej rundzie nie było.
20 września 2007, 19:35 / czwartek
No i ponownie babol... Wynik meczu GKS - Polonia mozna bylo typowac jeszcze 10 minut po jego zakonczeniu... Niemam do nikogo pretensji ale uwazam ze mecz powinien byc anulowany... Myslalem ze tak bedzie wiec sam nie zmienilem wyniku tak jak to zrobilo wiele innych osob .
Z bialo-zielonym pozdrowieniem dla wszystkich :-)
20 września 2007, 19:46 / czwartek
Ja typowałem 1:1 dzien przed meczem. Nie wiem czy jest możliwosć sprawdzenia kiedy kto typował, jeżeli tak to anulować tylko typy tych co typowali po meczu.
20 września 2007, 19:53 / czwartek
Ostry - zgadzam sie z Toba w 100% ze wlasnie tak trzeba to zrobic. Mysle, ze jezeli ta Liga ma miec jakis sens to trzeba sie przyznawac do bledow a nie prubowac je tuszowac (moze nic nikt nie powie...) a jak nie to niech nie blokuje jej sie wcale albo 2 godziny po zakonczeniu ostatniego meczu i kazdy zdazy sobie poprawic jak chce... :-) I wszyscy po 25 + 5 za pewniaka a potem po bilety i razem do kinoplexu....
20 września 2007, 20:01 / czwartek
Ej no mada faka, to ja sie mecze, spinam a tu wychodzi, że można typować po zakończeniu kolejki i z tego co przegladalem polowa osob o dziwo tak typowala??!! Kurwa gdybym ja tez przycial to bylbym na 4 miejscu a tak przez uczciwosc kibluje na 21 !!! Pierdole ta zabawe!!
Biało-zielone pozdrowienia z UK.
20 września 2007, 20:57 / czwartek
chwila, chwila na 4 miejscu jestem ja, a kiedy typowałem łatwo sprawdzić.
Wypraszam sobie
20 września 2007, 21:47 / czwartek
Jeremi, ależ ja nic Ci nie imputuje, skoro grałeś uczciwie to ok. napisałem tylko, że gdybym ja wykorzystał ten fakt(a pewnie nie jeden tak zrobił) to byłbym na 4 miejscu. Chciałbym tylko aby sprawiedliwości stało się zadość i żeby ten mecz anulowano, tak jak poprzednio to uczyniono z dwoma meczami oraz oby więcej taka sytuacja nie miała miejsca. Sam straciłem trochę pkt gdy usunieto poprzednie mecze więc i ten powinno się usunąć bez weryfikacji kto kiedy typował, albo z weryfikować, ale wtedy ja chcę swoje pkt za poprzednio anulowane mecze. Wogole jeden wielki kibel, ktos sie bieze za organizacje, a poznie takie jaja i tabela jest niewymierna, bo ktos kto uczciwie obstawil zamiast dostac punkciki, czyta nastepnego dnia, ze mecz anulowano, do dupy z takim czyms.
23 września 2007, 20:14 / niedziela
Glowa - chciałeś, masz gratuluję awansu na 4 miejsce.
A tak na marginesie - przepowiedz mi moje miejsce po następnej kolejce
24 września 2007, 11:51 / poniedziałek
Jeremi z tego co widzę to jestem 2, choć widziałem się w ciągu godziny jeszcze na miejscach właśnie 4 i 9-tym, jaja jak berety, za tydzień zamierzam być na 1, choć jak się beda powtarzac jaja z meczami tak jak teraz GKS-u(to juz trzeci mecz anulowany, ja co prawda na tym meczu nie straciłem, ale na wczesniejszych i owszem) to nie zamierzam dalej grać.
24 września 2007, 23:09 / poniedziałek
2 mecze PP (Jaga-Widzew i KSP-Lech) już jutro (wtorek) więc pospieszcie sie z typowaniem.
odnośnik
24 września 2007, 23:13 / poniedziałek
W jaki sposób mogę odebrać wygrane bilety czy co tam jest do wygrania, adres email z profilu jest nieaktualny, proszę o kontakt na piro1988@o2.pl
26 września 2007, 00:13 / środa
Glowa, nie byłeś a jesteś na 3, ot cuda
Pozdrawiam
26 września 2007, 08:20 / środa
Ja chyba zaraz zaczne znowu typowac....rzutem na tasme wygram LB i pogodze tym faktem cale nasze towarzystwo hazardzistow. Tylko nie chcialbym stawiac pewniakow na Lechie, bo znowu nie beda wygrywac...po co mam spierdolic dobrze zapowiadajaca sie prace pana Kubickiego.
26 września 2007, 21:30 / środa
mam takie pytanie Czemu Dziś nasz wynik jest uznawany jako 2:2 skoro wygraliśmy tak więc myśle że w LB powinno to być innaczje zrobione to co że w karnych Ale Wygraliśmy !!
26 września 2007, 21:34 / środa
pkt. 6 regulaminu "ligi betonów"
"..W przypadku meczów zakończonych dogrywką lub rzutami karnymi, za rezultat końcowy przyjęty zostanie ostateczny wynik uzyskany na boisku - bez rzutów karnych..."
26 września 2007, 21:34 / środa
Kuzwa albo 1:1 (wynik w 90 minutach) albo 3:2 dla Lechii, bez jaj panowie !!!
26 września 2007, 21:36 / środa
eee, to trzeba zrobić aneks do regulaminu.
27 września 2007, 14:28 / czwartek
Trafiłem 1-1 w betonach Lechię z Górnikiem...więc co z moimi punktami?
29 września 2007, 16:00 / sobota
moze by ktoś zablokował mozliwośc obstawiona mieczu Kmity z LECHIA !!!!!
bo kolejny mecz bedzie anulowany !!!!!!!
29 września 2007, 16:34 / sobota
peper z tego co sie orientuje jak jest dogrywka i karne to nie ma punktow nawet jak trafnie obstawiles..
30 września 2007, 16:03 / niedziela
Mam 5 pkt za rezerwy!!! A wczoraj zmieniłem wynik z 1-0 na 2-1!!!
30 września 2007, 16:53 / niedziela
ja tez wczoraj zmienilem wynik z 3:0 na 2:1 :)
1 października 2007, 10:23 / poniedziałek
A ja odrazu wpisalem 2:1 :P:P
2 października 2007, 19:23 / wtorek
Nie dodali mi punktow,za zwyciestwo Slaska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stanowczo domagam sie powolania komisji sledczej !!!
2 października 2007, 20:42 / wtorek
a ja za ta kolejke dostałem 30 pkt
2 października 2007, 20:44 / wtorek
sorry 20
14 października 2007, 23:54 / niedziela
Ciekawe czy ktos trafil wynik Slask - Motor ;)
Bialo-zielone pozdrowienia z UK.
14 października 2007, 23:57 / niedziela
Postawilem pewniaka 2-0,ale zeby tyle ?!Nie :(
15 października 2007, 00:00 / poniedziałek
Ja tez 2-0 ale nawet pewniaka nie wbilem, bo sie obawialem wyniku, a co dopiero tyle ;) Fajny mecz przyjazni ;)
Bialo-zielone pozdrowienia z UK.
16 października 2007, 13:02 / wtorek
Czy tylko mi nie zostały uwzględnione punkty za mecz Śląsk - Motor?
16 października 2007, 13:37 / wtorek
Mi tez nie zostały uwzglednione Pkt Za mecz Slask-Motor..Cos zamulaja na stronce Moderatorzy.
28 października 2007, 00:53 / niedziela
Ciekawa kolejka.
Po czterech odbytych meczach, pierwsza 13-tka na zero lub na minusie, hihi. Takich "pudeł" w typowaniu nie pamiętam.
28 października 2007, 00:57 / niedziela
Faktycznie - specyficzna kolejka. Ja nie trafiłem żadnego wyniku (mój bilans to 0 punktów) i awansowałem z 16 na 13 miejsce. Okazuje się, że tak też można :-)
28 października 2007, 00:59 / niedziela
Mnie tylko moze uratowac Wisla,bo tez jestem na zero :-)
31 października 2007, 10:15 / środa
Dlaczego na BETONACH nie mozna typowac meczow Gryfa Słupsk????wkoncu to zgoda jest.TYLKO LECHIA