Byli piłkarze Lechii
strona 1/39
4 sierpnia 2007, 20:55 / sobota
Krzysiek Rusinek zagrał 5 minut w meczu GKS - Polonia (2-2).
A tu bardzo przyjemna wiadomość :)
Odra - Sosnowiec 1-0 90' Biskup
4 sierpnia 2007, 21:00 / sobota
ad1.
A tu bardzo przyjemna wiadomość :)
Odra - Sosnowiec 1-0 90' Biskup
A co w tym przyjemnego ??
Poza tym, Krzysiu Rusinek jest chyba wypożyczony, więc nie jest byłym Lechistą.
4 sierpnia 2007, 21:06 / sobota
No chyba miło, jak były piłkarz Lechii zapewnia zwycięstwo zespołowi z I ligi :)
A Rusinek jest na wypożyczeniu, ale można o nim wspomnieć.
4 sierpnia 2007, 21:12 / sobota
Ad1
4 sierpnia 2007, 21:06 / sobota
No chyba miło, jak były piłkarz Lechii zapewnia zwycięstwo zespołowi z I ligi :)
To przypomnij sobie, w jakich okolicznościach ten piłkarzyk odszedł z Lechijki. Chmwd, nic więcej.
Zresztą taki klubik jak Odra, powinien spaść do II ligi.
4 sierpnia 2007, 21:18 / sobota
Bo mu lepiej płacili i chciał grać w I lidze. I co z tego? Jakoś wasz kochaś Mateusz Bąk też nie kwapi się do przedłużenia kontraktu.
4 sierpnia 2007, 21:23 / sobota
Ad1
Po pierwsze nie rób z Bączka pedała frajerze!!!!!!!
Po drugie, Bączek chce podpisać kontrakt, tyle że oferowany przez Lechię go nie satysfakcjonował. Postanowił pokazać przez rok, że wart jest konkretnej podwyżki.
Po trzecie, Biskup wcale nie dostał w Odrze więcej, niż mógł mieć w Lechii. Zachował się jednak jak cygan, który sprzedał się brudnym koszulom.
4 sierpnia 2007, 21:26 / sobota
Zeto
4 sierpnia 2007, 21:23 / sobota
Ad1
Po pierwsze tak to możesz mówić sobie to swoich rodziców, ale nie do mnie.
Po drugie jakby tak kochał Lechię jak wszyscy mówią, to by podpisał już dawno.
Po trzecie może nie dostał dużo więcej niż w Lechii, ale perspektywa gry w I lidze zawsze jest kusząca.
(to jest hipotetycznie) Po czwarte chciałbym widzieć wasz płacz za rok, jak Lechia nie awansuje do I ligi, a Bąk podpisze kontrakt z jakimś pierwszoligowcem odchodząc z Lechii za darmo. Ciekawe, co wtedy wszyscy będą mówić.
4 sierpnia 2007, 21:36 / sobota
Panowie nie kłóćcie się, z moich informacji wynika, że Biskup nie był Lechistą lecz kadłubem(tak mi się bynajmniej wydaje), co do Rusinka, zdaje się, że On dostał wolną rękę, czyli odszedł definitywnie.
z biało-zielonymi pozdrowieniami
4 sierpnia 2007, 21:53 / sobota
Kurwa mać, jak można obrażać tak kolege po szalu tylko dlatego , ze ma inne zdanie na tak błachy temat ???!!! To mi sie w pale nie mieści !!! Żenua !!!
4 sierpnia 2007, 21:53 / sobota
Nie czesto zgadzam sie z Zeto ale akurat tu ma racje Ad1 milo jest powspominac "Naszych" i rozumiem wszystkich ktorzy poszli do "lepszego" a raczej bardziej hojnego klubu ALE Odra ktora mniej-wiecej dawala tyle samo tle ze gra w OE?Dla mnie po prostu prze dobrzyl...
4 sierpnia 2007, 21:56 / sobota
I zgadzam sie nie powinno sie obrazac "swoich"...nigdy.
4 sierpnia 2007, 21:57 / sobota
marys- jakbyś nie zauważył "Jakoś wasz kochaś Mateusz Bąk też nie kwapi się do przedłużenia kontraktu."!!!!!!!!
Biało- Zielony, nigdy by tak nie napisał o piłkarzu, który ma najdłuższy staż z obecnie grających zawodników!!!!!!!!!!!!
4 sierpnia 2007, 22:13 / sobota
Ma staż, ja Bączka bardzo lubię i szanuję, ale czasami te wasze wypowiedzi na jego temat to już przesada. Słodzicie mu od cholery, a on kontraktu podpisać nie chce. Jeśli podpisze, wszystko będzie OK.
4 sierpnia 2007, 22:28 / sobota
W morde Ad1 niewiem za co tak nie lubisz Baczka(chociazby we wpisach kto w bramce Lechijki),i tu nie chodzi o to czy podpisal czy nie,bo po pierwsze raz ze ma na to czas a po drugie zostal naszym kapitanem wiec ma nie tylko ma poparcie kibicow ale i zawodnikow;po trzecie spojrz ktory z obecnych zawodnikow zrobil dla nas tyle co Baczek?wiec przestan go bezzasadnie krytykowac bo jezeli ktos mu slodzi to znaczy ze na to zasluzyl a nie ze komus sie tak podoba
4 sierpnia 2007, 22:56 / sobota
Ad1
4 sierpnia 2007, 22:13 / sobota
Ma staż, ja Bączka bardzo lubię i szanuję
BigOgi
4 sierpnia 2007, 22:28 / sobota
W morde Ad1 niewiem za co tak nie lubisz Baczka(chociazby we wpisach kto w bramce Lechijki)
Przyjacielu :) Nigdy w życiu nie napisałem, że Bączka nie lubię! We wpisach w w/w temacie próbowałem udowodnić, że sprowadzony do nas Paweł Kapsa jest równorzędnym rywalem dla Mateusza w bramce (jak nie ciut lepszym). Ale nigdy nie napisałem, że Mateusza nie lubię! Jest z nami od bardzo długiego czasu, przyznam, że nie widze obecnie lepszego kapitana (sam wielokrotnie w rozmowach z kolegami mówiłem, że Mateusz powinien być naszym kapitanem). Mam do niego tą jedyną małą zadrę za ten kontrakt, ale nie wmawiaj mi, że go nie lubię!
4 sierpnia 2007, 23:59 / sobota
Brawo dla Biskupa . mogli go zatrzymać
5 sierpnia 2007, 00:13 / niedziela
Ad1 nie masz pojęcia o kontrakcie Bączka, a zioniesz do niego nienawiścią. Chyba naprawdę odbił tobie dziewczynę, albo rozprawiczył twoją siostrę. A Biskupowi chwd, zarobasowi!!!
5 sierpnia 2007, 00:13 / niedziela
Ad1;
Czepiłeś się tego kontrataku jak rzep psiej dupy,
Pozwól, że prześledzę Twoje posty i pozwolę je jednocześnie skomentować
Po pierwsze wkurzyłeś się na Bączka za to, że na gda.pl napisano, że wielokrotnie odmawiał podpisania kontraktu i był mamiony przez menadżera,
Powyższą wiadomość skwitowałeś w następujący sposób;
"Niestety ta ikona, coś ostatnio podpada. Chyba się ikonie Lechia powoli nudzi, bo coś nie chce tego kontraktu przedłużyć."
Wiadomość okazała się wyssana z palca bo Bączek nie odmawiał wielokrotnie tylko raz. Nie rozumiem też co ma nuda do przedłużenia kontraktu i czemu ikona musi podpisać kontrakt.
Wytłumacz mi proszę czemu uważasz, że Bączek musi podpisać kontrakt. Wiesz jakie warunki mu przedstawili? Wiesz co miało wpływ na jego decyzje? Od razu powiem Ci, że na pewno nie NUDA. Podsunę Ci parę bardziej racjonalnych pomysłów;
- kłopoty finansowe klubu (już raz ten temat poruszałem - kolejne potwierdzeniem niech będzie ostatnia wypowiedź Kalkowskiego i wytłumaczenie czemu zrezygnował z kapitana)
-niejasna sytuacja co do awansu i wzmocnienia zespołu (kiedy Bączek rozmawiał o kontrakcie nie było wiadomo nic o żadnych transferach, do tego dodaj kłopoty finansowe, lepszy rozeznanie co do możliwości zespołu, itp, itd.) Zresztą żaden z członków zarządu nie powiedział jasno, że walczymy o awans.
- mało atrakcyjne warunki kontraktu (Bączek podpisując kontrakt wiąże się z klubem na kolejne trzy lata. Za 3 lata będzie w wieku 27 lat i ma ambicje trochę na piłce zarobić. I proszę nie poruszajmy tematu pieniędzy bo z bycia ikoną nie wyżyje. Wielu piłkarzy Lechii zarabia od niego dużo więcej a nie zrobili dla tego klubu tyle co on. Przyjeżdżają z drugiego krańca Polski, mają lepiej płacone, wynajmowane mieszkania, itp. Bączek jako wychowanek jest niestety traktowany przez zarząd po macoszemu i w końcu się postawił. Miał do tego podstawy po udanej rundzie.
Bardziej sensowne?
Moim zdaniem tak i w żadnym wypadku nie umniejsza dokonań Bączka i jego oddania klubowi.
Ty jednak wiesz lepiej i po sprostowaniu informacji o "wielokrotnych odmowach" wypalasz z kolejnym postem
"Właściwie to nikt nie miał racji, bo Bąk nie powiedział ani tak, ani nie Nie zmienia to faktu, że jego notowania spadły w moich oczach."
Czemu notowania spadły? Dalej nie rozumiem?
Później ruszyłeś na kompletnie niezrozumiało krucjatę oceniając występy bramkarzy po straconych bramkach (nie widząc samych sparingów rozgrywanych pod Poznaniem)
„Kapsa znów okazał się lepszy od Bąka (przynajmniej w bramkach).” -
„Skład Lechii został podany. Bramkę puścić Bąk (co mnie interesowało).”
„Ciekaw jestem też, który bramkarz puścił więcej bramek” – jakby to było miarodajne.
„Znów Kapsa lepszy od Bąka. W I kolejce Paweł powinien stanąć w bramce”
I moje ulubiony post;
„W sparingu z ŁKSem bramkę puścił Bąk (tak, po błędzie Brede, ale jednak on).”
Ktoś Ci w końcu wytknął kompletnie nie miarodajne oceny…
„Z czego wnioskujesz, że Kapsa lepszy? Jeśli tylko z tego, że Bączek wpuścił bramkę, a Kapsa nie, to gratuluję - niezły z Ciebie znawca piłki nożnej.
…więc pokusiłeś się o opis umiejętności piłkarzy;
„Kapsa jest lepszy na przedpolu. Na linii są sobie równi. Paweł grał w I lidze, zawsze był wyróżniającym się graczem swoich zespołów a w KSZO był chyba najlepszym zawodnikiem. Posiada on wyższe umiejętności od Bączka.”
Komentowałem już takie opinie w innym temacie.
Siedziałeś ostatnie lata w Ostrowcu, że wiesz jak on gra na linii czy na przedpolu. I co z tego, że był najlepszy w KSZO. Ostatnie sparingi w Kościerzynie i Gdańsku oraz grę wew. zagrał dużo gorzej od Bączka i akurat tutaj można poddać to ocenie bo wszystkie te mecze widziałem.
Był najlepszy w KSZO i w końcu od paru lat musiał powalczyć o miejsce między słupkami. Widać nie tak łatwo jest być najlepszym w zespole kiedy ma się równego rywala do miejsca w bramce, piłkarza, który w ostatnich dwóch latach był wybierany piłkarzem rundy
Znów się rozpisałem ale planowałem już od jakiegoś czasu odpowiedzieć na Twoje posty. Po prostu nie wiem jak twoje wpisy mogą cokolwiek udowadniać. Jak Bączek podpisze kontrakt do będzie ok, jak nie podpisze go jest „be”. Gdzie tu logika?
Tak jak napisałeś;
„próbowałem udowodnić, że sprowadzony do nas Paweł Kapsa jest równorzędnym rywalem dla Mateusza w bramce (jak nie ciut lepszym)”
Moim zdaniem poległeś na całej linii…
5 sierpnia 2007, 00:46 / niedziela
Kibic
„Kapsa znów okazał się lepszy od Bąka (przynajmniej w bramkach).” -
„Skład Lechii został podany. Bramkę puścić Bąk (co mnie interesowało).”
„Ciekaw jestem też, który bramkarz puścił więcej bramek” – jakby to było miarodajne.
„Znów Kapsa lepszy od Bąka. W I kolejce Paweł powinien stanąć w bramce”
I moje ulubiony post;
„W sparingu z ŁKSem bramkę puścił Bąk (tak, po błędzie Brede, ale jednak on).”
Nie wiem czegoś Ty się nachlał, ale to była moja czysto statystyczna zabawa. Może zabronione? Te dopiski końce, że w I kolejce powinien bronić Kapsa, były typowo w formie żartu, bo przecież nie sparingi decydują. Wydawało mi się to logiczne, patrz, a jednak się zawiodłem...
Mówisz, że nie mam pojęcia, jak gra Kapsa. Twoje zdanie. Tylko ciekawi mnie, skąd Ty możesz wiedzieć, ile ja o nim wiem? Nie masz o tym zielonego pojęcia! Może siedziałem w Ostrowcu? Może widziałem większość jego występów? Może mam wiarygodnych znajomych w Ostrowcu, którzy w przeciwieństwie do wieeelu użytkowników tego forum znają się na piłce? Twoim zdaniem nie. Ciekawe, skąd masz takie informacje.
Moim zdaniem poległeś na całej linii…
Po raz kolejny TWOIM zdaniem. TWOIM.
Ze sportowym pozdrowieniem.
5 sierpnia 2007, 00:55 / niedziela
Ad1- ze sportowym pozdrowieniem, żegnaj! Zgiń! Przepadnij! I nie siej już fermentu. Przerzuć się na Odrę W. i kibicuj Biskupowi. A od Bączka się odpitol!!!
5 sierpnia 2007, 12:49 / niedziela
Marzysz ;]
6 sierpnia 2007, 21:29 / poniedziałek
Ad1 WYPIERDALAJ z tego forum!! pisz do przyjaciolki tam twoje miejsce
6 sierpnia 2007, 22:16 / poniedziałek
Odezwał się znawca ;) Jak ja lubię takich ludzi :)
Borysek z góry cię uprzedzam - NIE, nie jesteś fajny i trendy.
6 sierpnia 2007, 22:28 / poniedziałek
:(
6 sierpnia 2007, 23:36 / poniedziałek
Ad1.
Dlaczego prowokujesz ludzi ?
Nudzisz sie,czy co ?
Piszesz jakies farmazony w stylu castropa,a pozniej jestes rozgoryczony
poziomem tego forum.
Zastanow sie,komu to jest potrzebne ?
6 sierpnia 2007, 23:47 / poniedziałek
czarny1968-bis daj spokój,
Przecież to była kolejna wypowiedź "typowo w formie żartu"
7 sierpnia 2007, 10:51 / wtorek
Ad1
Borysek z góry cię uprzedzam - NIE, nie jesteś fajny i trendy.
A ja uważam, że Borysek jest ql ;-)))))
7 sierpnia 2007, 10:59 / wtorek
Powiedział zawsze śmiertelnie poważny kibic, po czym poszedł spać.
7 sierpnia 2007, 11:19 / wtorek
Ad1
7 sierpnia 2007, 10:59 / wtorek
Powiedział zawsze śmiertelnie poważny kibic, po czym poszedł spać.
Jesteś w błedzie. Po pierwsze właśnie wstałem. Po drugie nigdy nie jestem poważny. Po trzecie jestem kibolem- pikolem, nie kibicem !!!!!!!!!
;-)
7 sierpnia 2007, 20:49 / wtorek
nie piszecie nie opierdalacie sie na wzajem jednym slowem nudy ide na piwo
7 sierpnia 2007, 20:59 / wtorek
Zeto przyjacielu, to nie było do Ciebie! :)
7 sierpnia 2007, 22:52 / wtorek
Ad1
7 sierpnia 2007, 20:59 / wtorek
Zeto przyjacielu
Sorry, ale na określenie przyjaciel, trzeba sobie zasłużyć. Ty moim napewno nie jesteś, więc proszę nie uzywaj tego sformułowania w stosunku do mojej skromnej osoby.
Moim zdaniem nie jesteś ql, a za miłość do czarnych masz u mnie minus ;-))
7 sierpnia 2007, 22:59 / wtorek
Właśnie AD1! Odczep się od Zeta bo nie jesteś jego przyjacielem!
I zapomnij sobie raz na jutro że najprawdziwszym przyjacielem Zeta był , jest i będzie zeusik1!!!:):):):):):):):):):):)
7 sierpnia 2007, 23:26 / wtorek
zeusik1- jak napiszesz najprafdziwshy, to się ógne ;-)))))))
7 sierpnia 2007, 23:31 / wtorek
Zeto najprafdziwshy kibol-pikol i ql jest!!!
7 sierpnia 2007, 23:47 / wtorek
wow, zeusik1 zapisuje ciebie do mojej bandy ;-)))) jutro pierwsza akcja. spotykamy się wiesz gdzie, o godzinie jak zwykle.
wielkie pozdro dla kumatych !!!!!!!!
8 sierpnia 2007, 00:00 / środa
bendem jasne że bendem!
Tylko ja już nie chcem nosić tego idiotycznego ckm-u! Jest dla mnie za ciężki i sie licho z nim ucieka.
Czy nie moge raz dla odmiany porzucać sobie koktajlami mołotowa???
8 sierpnia 2007, 00:02 / środa
zeusik1 moja banda jest chonorowa i walczymy bez rzadnego spżentó, tylko na siekiery ;-)))
8 sierpnia 2007, 00:07 / środa
Jutro ..............skontroluje lige betonow i zobacze,jakie z Was CKEM-y :-))))))))))
8 sierpnia 2007, 00:14 / środa
No, to Zeto i Zeusik utworzyli taką chuligankę, że strach się bać. Nie wiem, co robić. A jak mnie dopadną na meczu?!?!?!?
;)
8 sierpnia 2007, 00:33 / środa
Ad1;
Skoro to nie było do Zeta a do mnie pozwól, że zanim ponownie udam się spać ustosunkuje się do Twego wysublimowanego poczucia humoru,
Pozwoliłem jeszcze raz przeczytac sobie Twój ostani post traktujący o żartach i statystycznych zabawach,
Czy ty w ogóle czytasz to co piszesz bo dawno nie czytałem takich pierdół
"Nie wiem czegoś Ty się nachlał, ale to była moja czysto statystyczna zabawa. Może zabronione?"
Jasne, że nie jest to zabronione ale po cholerę próbujesz na siłę zainteresować tym innych,
To tak jak ja poszedłbym na spraing Trefla i liczył ile razy piłka odbije się od parkietu jak kozłuje ją Dylewicz a ile jak Slanina,
Co więcej spisywał tą "statystykę" wchodził na forum Trefla i wypisywał, że Slanina jest szybszy/lepszy od Dylewicza (przynajmniej w odbijaniu piłki od parkietu)
Na prawdę uważasz to za statystykę, którą warto dzielić się z innymi użytkownikami forum,
Statystyka wpuszczanych bramek w sparingach, których nie widziałeś, tak samo jak liczba odbicia piłki od parkietu, jest kompletnie niemiarodajna i szczerze nie wiem czemu miała służyć,
"Te dopiski końce, że w I kolejce powinien bronić Kapsa, były typowo w formie żartu, bo przecież nie sparingi decydują. Wydawało mi się to logiczne, patrz, a jednak się zawiodłem..."
Tego zdania to już w ogóle nie rozumiem.
Po pierwsze sory ale popracuj nad żartami bo chyba nikt na tym forum przy tym wpisie się nie uśmiał,
Po drugie, przecież właśnie w d%#^ jeban^$ jego k#$rwa mać SPARINGI decyduja o tym kto będzie bronił,
Co Ci się wydawało logiczne?
Że sparingi nie decydują i postanowiłeś sobie z tego zażartować,
Jeszcze masz pretensje i zawiodłeś się, że tego nie zrozumiałem,
LITOŚCI
Proszę oszczędź mi kolejnych logicznych i humorystycznych wpisów.
Dobranoc.
8 sierpnia 2007, 00:55 / środa
Nie wiem jak Ty, ale ja uważam, że między puszczaniem goli a odbijaniem piłki o parkiet jest 'drobna' różnica.
Miłych snów.
8 sierpnia 2007, 01:24 / środa
Jasne, że k&%wa jest!!!
Ale liczenie uderzeń piłki o parkiet też jest "statystyką",
W moim mniemaniu tak samo "MIARODAJNĄ" jak porównywanie wpuszczonych bramek w sparingach, których nie widziałeś,
Już bardziej miarodajna byłaby liczba obronionych strzałów,
Kapsa mógł obronić tysiąć strzałów w przeciągu 45 minut i puścić 3 bramki,
Bączek w drugiej połowie mógł mieć 1 strzał na bramkę i właśnie ten wspuścić,
Bawiąc się statystycznie tak jak Ty, nie widząc faktycznej gry danego piłkarza wiedziałbym, że Kapsa puścił 3 bramki a Bączek 1,
Co z tego wynika?
Tyle k$%wa w dupę mać samo co z liczby odbić piłki od parkiety,
CZYLI WIELKIE NIC
I ty mi piszesz o logicznym myśleniu!!!
Ty chyba naprawdę sobie ze mnie żartujesz.
15 sierpnia 2007, 23:36 / środa
Grzogorz Król - rozegrał dzis całe 90 minut w meczu drugiej ligi !!!!
W zaległym spotkaniu 1. kolejki II ligi GKS Katowice odniósł drugie wyjazdowe zwycięstwo w tym sezonie, pokonując na wyjeździe Kmitę Zabierzów 2:1 (0:1).
Skład Kmita: Artur Semeż - Paulius Paknys (80. Mirosław Pokrywka), Andrzej Bednarz, Jan Cios, Marcin Zontek, Maciej Bębenek (80. Sebastian Sepioł), Dariusz Romuzga, Wojciech Ankowski, Konrad Cebula, Grzegorz Król, Piotr Chlipała (70. Sebastian Kurowski).
27 minuta Dokskonała okazja dla Kmity! Król w sytuacji sam na sam z Gorczycą fatalnie pudłuje
51 minuta Piękna akcja Króla wykończona strzałem prosto w Gorczycę, który z problemami wybija przed siebie piłkę.
Ciekawe jak długo tam Królik pogra i czy zacznie strzelac bramy ( tego mu zycze ) i jestem dosc mocno zdziwiony ze wytrzymał 90 minut bo myslałem ze ostatnio za duzo nie trenował !!
W rozegranym sparingu najlbliższy przeciwnik biało-zielonych, GKS Jastrzębie, wygrał z liderem ekstraklasy Wisłą Kraków.Spotkanie zakończyło się zwycięstwem drugoligowców 4:2. Mecz rozegrano w Krakowie. Wiślacy w tym sparingu wystąpili bez podstawowych zawodników.
Jedną z bramek dla jastrzębian zdobył Krzysztof Rusinek, były gracz Lechii.
No Rusinka trzeba bedzie ładnie przywitać w sobote i pogadac by kilka razy podał do naszych :)
LG !!!!
16 sierpnia 2007, 12:49 / czwartek
pameitacie mariusza giergiela stal w anszej bramce troche czasu?wie ktos moze co sie z nim dzieje,gra jeszcze?
16 sierpnia 2007, 14:52 / czwartek
Król trenował z Polonią Gdańsk. Był na testach gdzieś zagranicą a jak widać wylądował w Zabierzowie.
16 sierpnia 2007, 15:47 / czwartek
Trochę mnie tu nie było ale widzę, że nic się nie zmienia: Zeto znowu wyzywa wszystkich, którzy mają inne poglądy a większość mu przyklaskuje. Zeto, wyluzuj człowieku bo wrzodów dostaniesz.
Znowu masz problem z grającymi kiedyś w Lechii piłkarzami, którzy mają ochotę na granie w I lidze i większą kasę ? Ja pierdolę, co w tym dziwnego ??? Zakładam, że Ty obecnie siedzisz przed nakręcanym na korbę komputerze m-ki Spectrum gdzieś w jaskini w Bangladeszu, umartwiasz się i pomagasz chorym na trąd, mimo że masz 231232 ofert zajebistej pracy za zajebistą kasę.
Robisz zdrajcę z każdego, kto zmienia klub bo ma ambicję i nie chce się przebierać w śmierdzącej szatni. Można mówić o ideałach itd, ale ci kolesie mają: 1. ambicję, 2. rodziny, 3. samochody o pojemności większej niż 3000 cm sześć. 4. kochanki, 5. chujowy zawód, po którym masz chore kolana i zero perspektyw. Więc proszę nie rób kurwa scen, że Biskup gra Odrze !!!
16 sierpnia 2007, 17:56 / czwartek
Echa beki juz przebrzmiały a z wakacji wrócił Duli- psychoanalityk
16 sierpnia 2007, 21:37 / czwartek
Witam zzz, potrzebujesz szybkiej diagnozy ? A może wolisz powyzywać od debili i innych cweli :) Wakacje polecam wszystkim typom, którzy mają wiecznego wkurwa na wszystko wokół. Pozdro
16 sierpnia 2007, 21:43 / czwartek
nie no daj spokój jeszcze mnie rozłożysz na częsci pierwsze