Gdańsk: czwartek, 28 stycznia 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() Gadzety Lechii - Totalna ofensywa :)strona 10/1017 września 2014, 14:51 / środa Wiadomość z 12 września: "Koszulka "Władcy Północy" Lechii Gdańsk dostępna w sklepie w rozmiarach S do XL, ilość bardzo ograniczona, cena 119 zł. " 22 września 2014, 17:41 / poniedziałek Czy ktoś się może orientuje czy jest szansa gdzieś kupić koszulkę meczową adidasa ale z długim rękawem? 4 października 2014, 14:40 / sobota przyszedl mi do glowy jeden pomysl w sprawie wlepek, moze zostanie rozwazony. pomyslalem, ze mozna by przygotować jeden stały zestaw wlep wyjazdowych tzn, wlepek z mocno widocznym herbem Lechii. Czesto jestem za granica, gdzie takie wlepki bylyby najlepsze, łatwo rozpoznać herb,nazwe,barwy. Nasze wlepki sa na wysokim poziomie, ale zazwyczaj w całym zestawie, wlepek z dużym herbem, nazwą jest kilka, wiec po zakupieniu nawet kilku zestawów szybko sie kończa, reszta wlep są to "tematyczne" wlepki, ktore sa tez fajne i sprawdzaja sie w Polsce ,ale dla kogoś zza granicy mogą być niezrozumiałe i nieznane, dlatego pomyslalem o takim jednym stałym zestawie wlep z mocno wyeksponowanym naszym herbem, nazwą i barwami tak zeby mocno rzucalo sie to w oczy i każdy mógł to łatwo zapamietac i rozpoznać. 2 grudnia 2014, 22:43 / wtorek nowość w sklepie klubu plakat z wkładami za 60 zł. jusz lece do sklepu 3 grudnia 2014, 17:23 / środa domino33 ja jusz kupiłem! https://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 18 grudnia 2014, 21:09 / czwartek odnośnik Informujemy, że w Sklepie Stowarzyszenia znajdującym się w C.H."Wielki Młyn" dostępne są hitowe koszulki "Władcy Północy" Pitt Bull. Koszulki są idealnym prezentem pod choinkę. Prosimy nie zwlekać z zakupami, gdyż nadal cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem. Ich cena to jedyne 129zł. Koszulki dostępne są również w sklepie internetwym odnośnik PS. Koszulek zeszła dziś bardzo duża ilość i zostało ich na tą chwilę około 120 sztuk z 200, Kolejnej edycji już nie będzie. 28 lutego 2017, 16:39 / wtorek fb Lwy Północy OFICJALNY SKLEP KIBICÓW LECHII W KOLEJNEJ LOKALIZACJI! Już wkrótce otwarcie naszego drugiego sklepu! Z myślą o Kibicach z dzielnic oddalonych od centrum nasz drugi sklep będzie się mieścił w Galerii Przymorze. W nowej lokalizacji cały czas będziecie mogli zaopatrzyć się w produkty od Lechistów dla Lechistów, a także będziecie mogli zakupić produkty sponsora technicznego Biało-Zielonych New Balance. Oczywiście nie ograniczymy się tylko do kolekcji NB dla Lechii Gdańsk. Będziecie mogli nabyć także obuwie klasyczne, treningowe, piłkarskie, odzież life style i sportową. Tak jak w sklepie na Podwalu Staromiejskim, w Galerii Przymorze będziecie mogli zakupić także bilety na mecze domowe Dumy Miasta Gdańska. O postępie prac zbliżającym do wielkiego otwarcia będziemy Was informować na bieżąco na naszym fb! 21 października 2017, 16:24 / sobota Witam wszystkich. Jestem w trakcie remontu mieszkania. Czy wiecie może, gdzie i czy o ogóle mógłbym kupić naklejkę na ścianę z herbem Lechii? Dużo szukałem w internecie, lecz bezskutecznie. Jest coś takiego? 21 października 2017, 16:55 / sobota Szukaj fototapety z własnym projektem, jest tego ... np. pierwszy z brzegu na który trafiłem odnośnik |