Gdańsk: niedziela, 24 stycznia 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() BRACI SIĘ NIE TRACI, czyli co słychać u naszych zgód?strona 11/562 kwietnia 2009, 23:55 / czwartek 100larz zgoda to raczej nie jest a co u nich sam spytaj forum też mają odnośnik 3 kwietnia 2009, 14:26 / piątek wie ktos czy dzisiaj na jakis sopcastach lub innych tvantsach bedzie transmisja z meczu WKS`u ?? milo by bylo obciac zwyciestwo Braci przed wyjazdem na Wodzislaw !! TYLKO LECHIA !! 3 kwietnia 2009, 18:03 / piątek no dzieki beka bo jak pisalem posta to na meczykach jeszcze nie bylo relacji zaplanowanej... TYLKO LECHIA !! 3 kwietnia 2009, 18:24 / piątek Kto nie jedzie do Wodzisławia zapraszam do Tczewa na Wisła Tczew - Pomezania Malbork. 1.5 roku temu było tak: odnośnik 4 kwietnia 2009, 13:17 / sobota Szkoda że Lechia nie zagra z Polonią Warszawa...:( Jestem kibicem obojgu drużyn i miło by było popatrzeć na Moich ulubieńców. ;) 4 kwietnia 2009, 13:22 / sobota z polonia warszawa tak szybko się raczej nie spotkamy, w której oni lidze są, 4? 4 kwietnia 2009, 13:29 / sobota w Ekstraklasie DEBILU są! czy ty w ogóle kibicem rodowitym jesteś? ale wiesz..z krwi i kości!? 5 kwietnia 2009, 18:11 / niedziela JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT TT !!!!!!!!!! 5 kwietnia 2009, 18:51 / niedziela widok tego sledzia z tylu Diaza po jego czerwonej kartce - bezcenne :D twarz jakby go niedojebali :D 8 kwietnia 2009, 16:35 / środa Ostatni z czterech wyjazdów pod rząd Gryf niestety wtopił 2:1 w Pucku, jest to pierwsza porażka wiosną. Teraz kolej na meczyk u siebie. W sobotę z Orkanem Rumia o 15:00 odnośnik 9 kwietnia 2009, 20:55 / czwartek Cale zycie z oszolomami :) No comment... zeby nie rozmywac tematu... do przerwy: Slask 0 - Gornik 1 9 kwietnia 2009, 21:02 / czwartek Denik to jest liga... W 23 kolejce ekstraklasy do przerwy ŁKS prowadzi ze śledziami 1-0 :) oby tak dokonca! 9 kwietnia 2009, 21:04 / czwartek oj pardon ze napisalo mi sie to w temacie o zgodach... :/ Co do Slaska to nie dobrze to wyglada, najpierw w plecy z dyskopolo u siebie, pozniej Belchatow, a teraz u siebie z cienkimi jak barszcz zabolami ;/ 9 kwietnia 2009, 21:08 / czwartek Mam nadzieje ze Bracia z Wrocławia pomogą nam i ograją Górnika, w sumie nawet remis (przy takim wyniku do przerwy) moze nas satysfakcjonowac. Oczywiscie jesli my nie pomozemy sobie sami (zwyciestwo w sobotę) to żadne wyniki nas nie urządzają, tylko 3 pkt utrzymają nas jeszcze w grze... 9 kwietnia 2009, 21:32 / czwartek Kurwa DENIK a od kiedy LKS jest nasza zgoda ?? chyba ci sie tematy popierdolily !! slabo to wyglada na WKS`ie ale sytacji maja duzo wiecej... oby wcisneli... TYLKO LECHIA !! 9 kwietnia 2009, 21:35 / czwartek Mam wyjebane w ŁKS, tylko dobrze że śledzie w plery ( wiem ze to nam nic nie da a nawet pogorszy) A Śląsk zaraz strzeli 2 i będzie miodzio 9 kwietnia 2009, 21:36 / czwartek to se kurwa zaloz temat co slychac u naszych Kos... Ciach Bajera... SLASKU TY NASZ POKAZ SWIATU JAK W PILKE GRASZ !! 9 kwietnia 2009, 21:37 / czwartek Liczę, że mimo wszystko Śląsk przynajmniej strzeli jednego gola, bo inaczej nie mamy innej opcji jak wygrać w sobotę z Bełchatowem... 9 kwietnia 2009, 21:41 / czwartek i tak nie mamy opcji, my poprostu musimy wygrywać dopóki nie ma lecha i Wisły 9 kwietnia 2009, 21:47 / czwartek jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssstttttttttttt t !!!!!!!!! ŚLĄSK 1: 1 górnik 11 kwietnia 2009, 08:33 / sobota Brawo Śląsk??????Gdyby hanysy wyjechały 0:2 czt 0:3 to byśmy już pierwszego spadkowicza mieli a tak to jeszcze myślą o utrzymaniu i obawiam się by nie zaczeli kombinować w koalicji z innym hanysami!!! 11 kwietnia 2009, 20:01 / sobota Gryf u siebie 3:1 z Rumią do przodu i 7 pkt. straty do miejsca barażowego. 16 kwietnia 2009, 16:47 / czwartek Pomocnik Wisły Kraków Marek Zieńczuk w przyszłym sezonie będzie piłkarzem AÓ Xánthi - poinformowała oficjalna strona greckiego klubu. 30-letniemu Zieńczukowi z końcem czerwca wygasa kontrakt z "Białą Gwiazdą". 17 kwietnia 2009, 01:54 / piątek "- W Krakowie w ostatnich latach często zmieniano trenerów i nie przynosiło to efektów. Dopiero od jakiegoś czasu jest stabilizacja i wróciły wyniki. Wystarczy spojrzeć na Lechię Gdańsk, w której zmiana szkoleniowca nic nie dała - kończy Janas. odnośnik " I dla ułatwienia screen: odnośnik Z całym szacunkiem, ale niech sobie inne przykłady znajdzie. Bardziej kurwa, merytoryczne. Chuj na kaczych łapach. Sory Wiślacy, ale poniósł mnie. Chyba że to niedoszłe heteryki z wyborczej i ich radosna twórczość. Wtedy wiadomo, nie było tematu. Jeśli inaczej, to z liścia. Nie porównuje się kurew z Miss Polonia. W żadnym kontekście!!! 17 kwietnia 2009, 11:55 / piątek Jak by ktoś był zainteresowany bluzą Księstwo słupskie: odnośnik 17 kwietnia 2009, 16:05 / piątek odnośnik mam nadzieję,że nastąpi ta mobilizacja i Mila z pozostałymi grajkami Śląska wygra z Sraxą z 2:0. a przy okazji ,czy ktoś może zapodac link do tego meczu? najlepiej do tego justina,chętnie bym zobaczył ten meczyk!!! Tylko BKS Lechia!!! 17 kwietnia 2009, 17:08 / piątek 17 kwietnia 2009, 18:37 / piątek Śląsk traci bramke w doliczonym czasie pierwszej polowy i 0-1 z craxą... |