Gdańsk: niedziela, 24 stycznia 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() skandal!strona 1/1 1 1 kwietnia 2008, 16:38 / wtorek Cennik biletów na mecz z Legią: Zegar - 60 zł, Prosta - 90 zł, Trybuna skrajna - 120 zł, Trybuna centralna - 160 zł. Przypominamy, że przedsprzedaż biletów na mecz ćwierćfinału Pucharu Polski rozpoczyna się 7 kwietnia. W pierwsze dwa dni wejściówki kupować mogą jedynie posiadacze karnetów, każdemu z nich przysługuje pula dwóch biletów. Mecz odbędzie się 9 kwietnia o godzinie 17:45. (odnośnik dla mnie to jest poprostu rozbój i złodziejstwo w biały dzień, nasz cudowny zarząd powinien przestać nas ośmieszać na całą Polskę i podać się do dymisji! 60 złotych za bilet...no ludzie, trzymajcie mnie 1 kwietnia 2008, 16:43 / wtorek Zapomniales o 4 nowych sektorach Północny, Południowy, Wschodni i Zachodni Jupiter Po 250,- PLN za miejsce + spadochron 1 kwietnia 2008, 17:10 / wtorek Nie za bardzo, jedynie umiem pisac. Generalnie za ten skandal---> zarzad do dymisji i wypierdolic Rogala i Buzale. Aha i Balcerowicz musi odejsc ! 1 kwietnia 2008, 17:12 / wtorek a tak na serio to "W związku z wielkim zainteresowaniem spotkaniem Lechii Gdańsk z Legią Warszawa w ramach 1/4 finału Pucharu Polski klub zdecydował na obniżenie cen karnetów." KARNETÓW! 1 kwietnia 2008, 17:13 / wtorek Ty czytać nieumiesz? To są ceny karnetów debilu.. "rzal i bul" 1 kwietnia 2008, 17:16 / wtorek "W związku z wielkim zainteresowaniem spotkaniem Lechii Gdańsk z Legią Warszawa w ramach 1/4 finału Pucharu Polski klub zdecydował na podniesienie cen biletowów" Mi sie tak wyswietla. Seand -Ty masz jakis blad w oprogramowaniu i masz teksty z felerami. 1 kwietnia 2008, 17:18 / wtorek Wg jednej posłanki PiSu co nie goli wąsów dzisiaj są urodziny Judasza. Tak wiec wszystkim hepiberzdej i czesciej patrzajcie w kalendarz :). 1 kwietnia 2008, 22:24 / wtorek oprócz buzały i rogala, to by trzeba wypierdolić kubickiego... to przez niego to zamieszanie.... 1 kwietnia 2008, 23:36 / wtorek no, to w sumie temat do kasacji wszystkim świętym "od czytania" propnuję uważnie przeczytać jeszcze aktualną kartkę z kalendarza ;) chociaż KrisBlu już zepsuł całą zabawę a pozatym to wszystko przez Taurus! KUBICKI MUSI ODEJŚĆ! dobranoc 1 |