Gdańsk: czwartek, 9 lutego 2012
Lechia Gdańsk - serwis lechia.gda.pl
FORUM
Podstrony:

Awans z pierwszego miejsca

strona 1/1

Już tylko dziesięć kolejek pozostało do zakończenia sezonu 2007/2008 drugoligowych rozgrywek. Czy będą one szczęśliwe dla Lechii i 24 maja Biało-Zieloni będą mogli świętować pierwszy od 25 lat awans do ekstraklasy? Lechia.gda.pl postanowiła przeanalizować ligowy terminarz do końca sezonu i sprawdzić, jakie są szanse na fetę w Gdańsku za półtora miesiąca.

1

8 kwietnia 2008, 07:32 / wtorek
Łatwe te mecze nie będą, ale nie mam nic przeciwko temu aby przepowiednia sie spełniła. Mobilizacja na max - niezaleznie z kim gramy - to droga do sukcesu!
8 kwietnia 2008, 23:39 / wtorek
Bardzo smiala symulacja,nie bedzie tak latwo,aczkolwiek co sie tyczy samego awansu,to jestem spokojny.
OE jest Lechii !
9 kwietnia 2008, 09:56 / środa
Moim zdaniem to ta symulacja zbyt obiektywna nie była, ale świetnie by było gdyby się sprawdziła.
11 kwietnia 2008, 13:38 / piątek
Czarny68
8 kwietnia 2008, 23:39 / wtorek
Bardzo smiala symulacja,nie bedzie tak latwo,aczkolwiek co sie tyczy samego awansu,to jestem spokojny.
OE jest Lechii !

Czarny, jakie oe ?? My będziemy w EXTRAKLASIE!!!!!!!!!

I wejdziemy do niej z pierwszego miejsca, tak jak mówiłem w drodze powrotnej z Turka!!!!!!

Pamiętasz ?? ;-)
12 kwietnia 2008, 00:47 / sobota
Nie pamietam.
Widocznie nie bardzo Ciebie sluchalem,bo bylem zbyt zajety wypatrywaniem rzekomej bandy pyrlandczykow i moglem byc troche w szoku :-)))
Jesli Ty powiadasz,ze juz wtedy mi mowiles,ze Lechia awansuje z pierwszego,to nic,tylko wypada mi w to wierzyc,ze tak faktycznie bylo !!!
13 kwietnia 2008, 21:41 / niedziela
nie dosc ze awans z 1 miejsca to jeszcze piekny rekordzik 10 zwyciestw z rzedu wg tej symulacji... bylo by milo

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2010. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.206