Gdańsk: środa, 18 czerwca 2025

Prawda a'la wybiórcza

strona 2/21

11 kwietnia 2008, 16:26 / piątek
11 kwietnia 2008, 16:27 / piątek
Ignorantow nigdy nie brakowalo w tym kraju wiec wybaczam wam to!!
jebac unie europejska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 kwietnia 2008, 16:30 / piątek
grunt to z za wielkiej wody wszystko kontrolowac! :)
11 kwietnia 2008, 16:31 / piątek
Wlasnie dzwonilem do GW i przekazuje co nalezy uczynic aby latka rasistow i antysemitow zostala raz na zawsze zdjeta z naszego ukochanego klubu.

1)Zbiorowe obrzezanie.
2)Comiesieczne wplaty na konto gminy zydowskiej.

Moze warto sie zastanowic?
11 kwietnia 2008, 16:32 / piątek
Lechia75,
może zgodziłbyś się na jakiś wieczór autorski przed jakimś meczem Lechii. Opowiedziałbyś o zagrożeniu jakie nasz kraj ma ze strony : żydów, arabów, masonów, mańkutów, sepleniacych itp. Nazwalibyśmy ten wieczór: " Nadciąga Armagedon, czyli Polska na celowniku świata". Ja Cię rozumiem, tylko inni nie bardzo, oni chcą nam zabrać ropę i pokłady złota w Złotoryi.
Mamy naszego Nostradamusa... To, że na meczu z Legią lało to czyja to sprawka ? Oczywiscie PO i żydów.
A teraz odpowiedzmy sobie na pytanie: czy jak Lechia75 wróci do kraju to czy będzie z tego jakiś PO-żydek ?
KrisBlu juz rozumiem o co chodzilo. O ja jebie ale ten gosc jest wykrecony!!:D:D. Troche powiewa az groza. Wycofuje sie z tej gadki wogole!!;]
Panowie tak jak pisłem w innym wątku. A czeego sie spodziewaliscie ???!
Grzegorz Kubicki to szef sportu Gazety Wybiórczej Trójmiasto, a do tego zagorzały kibic "Złodziejarki" Jako jeden z dwóch trójmiejskich dziennikarzy zrobi wszystko aby Lechie zniszcyć. To ta kurwa rozpętała "afere bananową" (pomijam czy słusznie czy nie) nawet nie bedąc tak jak w tym przypadku na meczu !!! Jego działania są wyrachowane i perfidne typowo nastawione na "anty Lechia" wynikające pewnie z odwiecznych kompleksów mieszkanców wioski za Sopotem.
11 kwietnia 2008, 16:37 / piątek
lechia75: powiedz mi jeszcze tylko jedno:
kto jest grozniejszy
- leworeczny zyd, ktory zbiera znaczki
- rudy kibic gedanii, ktory jezdzi na rowerze?
11 kwietnia 2008, 16:51 / piątek
Ta tez slyszalem ze ten koles kibicuje sledziom tylko nie bylem pewien czy o niego chodzi. No i wszystko jasne. Niech spierdala do sledziogrodu parówa męczona pod celą . Trzeba go namierzyc;)
11 kwietnia 2008, 16:56 / piątek
Jak 83 to twoj rocznik to sam odpowiedz sobie na to glupie pytanie!!
do ksiazek panowie zachecam!!
chetnie bym z wami porozmawial ale po co ?
wam teraz wytlumaczyc ,ze zyd rzadzi Polska to tak jak by ktos staral mi sie wmowic ,ze komunizm byl dobry!!
teraz juz rozumiem nie ma sensu na dalsza rozmowe!!
Pozdrawiam i niech wygra BKS!!
11 kwietnia 2008, 17:32 / piątek
a moim skromnym zdaniem to w tym podpisie pod zdjęciem nie ma błędu!

prawda jest taka że w sektorze gości siedzieli kibice Lechii przebrani za kibiców legii, przecież oficjalnie na mecz do Gdańska nie przyjechał żaden kibic z warszawy

to byli nasi, przebierańcy :)
11 kwietnia 2008, 17:32 / piątek
Lechia75
Piszesz jebać Unie Europejską a sam 14 lat temu,żeś czmychnął za wielką wodę do hameryki za dularami? :) i jakich Ty się tam książek oczytałeś?:) Jak kłaść tynk?:)
Nie wydaje Ci się,że to trochę chujem zalatuje komentować coś z perpsektywy dachu w New Jersy?
Tak jak Cię czytam to przypomina mi się jeden mieszaniec (mieszaniec dlatego,bo ani nie mówił po polsku,ani po angielsku) który po zywiołowym komenatowaniu polskiej rzeczywistosci został zapytany przez redaktora TV Polonia kiedy był w polsce.. odp: yyy no to bedzie teraz na lato 21 lat. Buhehhe. No,ale tv polonia to przeciez żydowska telewzija, zmanipulowała:)
Dular po 2.20 to wracją wielcy rodacy po nastu latach:) ślinka cieknie na myśl o euronach:)
Ja nic do Ciebie nie mam, każdy ma swój film na życie i świat,ale przestań reszcie wciskać swoj film, bo tu nie hameryka, dulary i green point.
Z jednym się zgodzę, polską rządzi żyd, kaczo żyd.
Rydzyk zresztą też jest żydem tylko dobrze się maskuje. A przy okazji to jebać chama.
Pozdrawiam z POLSKI :)
11 kwietnia 2008, 17:36 / piątek
Zdecydowanie zbyt daleko idące insynuacje wyciąga Lechia75. Niemniej, faktem jest, że wybiÓrcza często szkaluje kibiców w swoich artykułach (m.in. Nas czy współpracując z iti fanów Legii), każdy choć trochę nieprzesiąktnięty fałyszwą poprawnością polityczną dojdzie do wniosku, że gazeta Michnika nie jest wiarygodnym źródłem, w którym często pojawiają się też doniesienia szkalujące nasz kraj.

PS. Chyba swego czasu tvn chciał zrobić z fanów Wybrzeża nazistów :D.
11 kwietnia 2008, 18:21 / piątek
Lechia 75 mocno koloryzuje ale generalnie to niestety ma racje, tzn jak mowi sie ze zydzi rzadza to wiadomo ze nie chodzi o to ze prezydentem byl stolzman mazowiecki przechrzcil sie po wojnie a goclowski to goltzman. Ale ze okreslone sily robia ludziom wode z mozgu zeby kresic lody, prywatyzowac za grosze i szerzyc pedalstwo rzad unijny, poczucie winy wobec zydow i tumanic Narod bzdurami to 100% prawdy.
A co do meritum. Juz rano wypatrzylem ten artykul. Nawet sie nie zdziwilem. Typowe dzialanie dla tego szmatlawca dla pseudointeligetow. Ciekawe ze relacje z T29 zawsze pisze u nich lukasz paluch, a kubicki na drukarce. A tu nagle gnoj poczul potrzebe tekstu o Lechii. Cieeekaawe
11 kwietnia 2008, 18:31 / piątek
Mam nadzieję, że Takesur cośtam cośtam z powodu UUUU, nie popłakał się z tego powodu w szatni i nie było mu tak strasznie smutno. :( Myśle też, że dużo większej depresji kibice Lechii mogli nabawić p. Smolińskiego, który nie wiedzieć czemu przy okazji każdego rzutu rożnego musiał wysłuchiwać salwy epitetów i różnych określeń, czy nazw zawodu jaki może wykonywać jego matka oraz podejrzeń o orientacje seksualną jego i innych członków rodziny. Jednak po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że może celem takiego zachowania było tylko wytrącenie rywala z równowagi, pozbawienie koncentracji, a nie manifestacja zamiłowania do Ku Klux Klanu i nienawiści do ludzi z Afryki? Nie wydaję mi się, żeby kibice orientowali się zbytnio w temacie wykonywanego zawodu matki p. Smolińskiego, ani też nie zauważyłem po meczu zbyt wielu ludzi biegających pod stadinem w białych kapturach ze sznurami w rękach. Również uważam, że sz. p. Kubicki musi być załamany postawą swojej ukochanej drużyny w ostatnim czasie, a naturalnym jest, że sfrustrowany człowiek szuka okazji do rozładowania swoich negatywnych emocji. Parę słówek na łamach ogólnopolskiej prasy oczerniającyh odwiecznych rywali zza miedzy którzy w przeciwieństwie do jego klubu są na szczycie i prezentują świetną formę piłkarską jest najlepszym na to sposobem. Gratulujemy panu!
11 kwietnia 2008, 18:34 / piątek
lechia75, a po co Ci mój wiek ? Mam 9 lat, jestem jednym z tych genialnych dzieci co maturę robią mają lat 7. I już jak 9 latek wiem, że tych którzy wszędzie widzą spiski można nazwać np. paranoikami.

PS. Gocłowski - Goltzman, hehehehe, ta młodzież zażywa jakieś strasznie zjebane dragi.
11 kwietnia 2008, 19:02 / piątek
Lechia75 - a ja sprawdziłem na tej słynnej liscie żydów, twoje nazwisko i wyszło ze jesteś Mosze Applebaum....

Wracając do tematu to gość z GW przegiął, ale niestety póki kilku pajaców bedzie małpowac na stadionie to zawsze znajdzie sie ktoś , kto bedzie chciał zrobic z nas kibiców Lechii, bande rasistów..., Ludzie , którzy sie boją murzynów, żółtych i "małpowaniem" próbują dać upust swoim kompleksom radze robić to poza stadionem i nie SZKODZIC naszej LECHII.

Pozdro dla Lechistów
11 kwietnia 2008, 20:06 / piątek
odnośnik
Dzwoniłem do redakcji sportowej,zwierzchnikiem kubickiego jest Mauks z oddziału trójmiasto. Rozmawiałem z nim powiedział,że to wina składu w Warszawie, że od nich wyszedł tylko tekst.
ówił coś o sprostowaniu ale jakoś niewyraźnie,klub powinnien się tym zająć.
Albo pikieta pod ich siedzibą na Tkackiej.
11 kwietnia 2008, 20:57 / piątek
"Dzwoniłem do redakcji sportowej,zwierzchnikiem kubickiego jest Mauks z oddziału trójmiasto"

widzicie ??? Mauks !!! Czy to polskie nazwisko ??? Lechia75 ma racje... otoczyli nas, Armagedon tuż, tuż
11 kwietnia 2008, 22:55 / piątek
Cygnus x-1

nic dodać nic ująć....Szkoda, że Kubicki nie pracuje dla Naszego Dziennika, ciekawe do czego byście się przypierdolili młotki wyzywające od żydów i czarnuchów... Istotą problemu jest właśnie ta garstka debili udających(?) małpy, którym jak się zwróci uwagę stosują zawsze ten sam argument, że to niby ma deprymować przeciwnika, że niby to tak samo jakby łysego wyzywać od łysych itp. albo jak lechia75 i im podobni nawet nie kryją się ze swoimi chorobami zaniedbania wychowania za młodu....

Lechia75 ciebie to już tak wysmiano ,że aż ciśnienie zeszło ze mnie po przeczytaniu twoich paranoicznych wypocin.... wróc, wróc będzie weselej, nawet podam ci zaraz telefony kontaktowe gdzie na żywo możesz na antenie wyrazić swóje poglądy.... Bedzie wesoło
12 kwietnia 2008, 01:22 / sobota
Letosław, Dulli i inne ciecie malinowe... Napiszcie kiedyś jakiś komentarz z meczu, co by świadczyło, że bywacie czasem na stadionie, a nie tylko zabieracie głos jak jest dyskusja o rasistowskich kibicach Lechii. Wasze poglądy każdy zna już na pamięć, więc po co powtarzacie się jak zasrane katarynki? Czasem mam wrażenie, że działacie tylko z nadania autorów, w obronie pseudo artykułów z koszernej.
27 czerwca 2008, 17:28 / piątek
odnośnik

Artykuł jak na koszerną przystało, mało w nim polotu, za to tendencyjność aż bije, no ale co zrobić... Najlepsze jednak są te odnośniki zaznaczone czerwoną czcionką.
Przecież to jest kurwa skandal!! Manipulacja jak skurwysyn, bezczelne działanie na podświadomość odbiorcy. Ile lat jeszcze będą w goebbelsowki sposób wpajać ludziom, że "Lechia jest beeee"?
27 czerwca 2008, 18:30 / piątek
Szkoda tego Bernarda... i ogólnie wstyd.
27 czerwca 2008, 23:39 / piątek
"koledzy z zespołu podeszli do trybun i poprosili kibiców, by przeprosili Afrykańczyka. "Prze-pra-sza-my, prze-pra-sza-my" - rozległo się wtedy z trybun." :-)
27 czerwca 2008, 23:46 / piątek
ja też przepraszam murzyna, za to że jego matka skurwiła siem z czarnym. gdzie ona oczy miała, musiała być nachlana, naćpana, albo ciemno było
27 czerwca 2008, 23:50 / piątek
A ja słyszałem że jego stara eliza z rodziny zastępczej!
28 czerwca 2008, 00:07 / sobota
nie eliza, a elza. taka samica lwa z buszu.

kiedyś dawno oglądałem o niej film i płakałem na nim
28 czerwca 2008, 10:24 / sobota
uBECKA GAZETA BRONI SWOJEGO UBEKA!!!!!!!!!!!!!
odnośnik
1 lipca 2008, 13:39 / wtorek
1 lipca 2008, 14:30 / wtorek
"Rabin Shlomo Aviner, szef szkoły talmudycznej w Jerozolimie i rabin Beit El, twierdzi, że Żydzi z Polski powinni wyjechać do Izraela. - Polska to nie jest miejsce dla nas."

pierwszy raz zgadzam siem z rzydem!!!!
1 lipca 2008, 14:36 / wtorek
ja tesz, ja tesz!
1 lipca 2008, 17:03 / wtorek
antysemita - to brzmi dumnie!
1 lipca 2008, 17:06 / wtorek
odnośnik mogą sie pejsy przy tym bawić .
1 lipca 2008, 20:00 / wtorek
''Właśnie dlatego naziści wybrali ich na kolaborantów"
szmaciarz jebany ,ale sie wkurwilem!!!!!!!!!!!!
gdzie sa nasze autorytety razem z zydem bartoszewskim no gdzie????
znow siedza cicho?!!
skandal!!!!!
1 lipca 2008, 20:02 / wtorek
to jest moj ulubiony gosc!!
odnośnik
1 lipca 2008, 21:57 / wtorek
Jak to gdzie? W synagodze!!! Jak ma zaprotestować, skoro on się z tym utożsamia!!
1 lipca 2008, 22:34 / wtorek
Już widzę ten raban, jakiby się podniósł gdyby któryś z Polaków negatywnie się wypwoiedział o Żydach. A oni nas mogą szkalować ...
1 lipca 2008, 22:52 / wtorek
No to ja się wypowiem. żydy won z naszego kraju, popaprańce mojżeszowe!
1 lipca 2008, 23:39 / wtorek
wchodzę na stronę Lechii...cóż, zawodników nie kupujemy to możemy "poskakać" po ludziach...
wiadomo, ludzie najbardziej lubią zabijać innych ludzi ..jak świat światem tak się dzieje, bo taka nasza natura,jak widać nie do okiełznania
ale jest jedna fundamentalna prawda
kochaj bliźniego swego, jak siebie samego...pewnie życie byłoby przyjemniejsze, ale to takie mrzonki

ludzie są ludźmi...ci ludzie dzielą się na dobrych i złych ... i niestety jeszcze na mądrych i głupich

a historia nie jest tak prosta jak niektórym się wydaje..kto lubi czegoś się dowiedzieć niech sobie poczyta
odnośnik
3 lipca 2008, 22:38 / czwartek
4 lipca 2008, 22:00 / piątek
g.w. jest moją "ulubioną" gazetą. Nie, nie kupuję jej nie dam im zarobić 1.5 zł :)) ale w inecie sprawdzam co napiszą lubię się pośmiać. :(

Mają dział sport i w nim znalazłem taką perełkę. Lechia jest sortowana jako klub II ligi natomiast drukarka jako klub ekstraklasy, życzę powodzenia g.w.
8 lipca 2008, 09:50 / wtorek
odnośnik

Kolejną sprawę rozdmuchują.
8 lipca 2008, 22:17 / wtorek
Stwierdzenie, że wyborcza poziomem zrównała się z Faktem jest dla nich jak pochwała, bo już lepiej pisać tanie ale mało-szkodliwe sensacje dla ciemnych mas, jak Fakt, niż niszczyć to o co Polacy walczyli przez ponad tysiac lat. Zdrajca Polski od lat pisze tam artykuły o lustracji itp. a sam był ubeckim donosicielem. Pisał raporty-donosy o tym co jego kumple robią w wolnym czasie, czym sie interesują, o czym rozmawiają z przyjaciółmi, jakie mają poglądy na różne tematy, z kim spędzają czas, w kim się zakochali, jakie książki kupują i co czytają albo jakiej muzyki słuchają. Dzięki niemu tych ludzi inwigilowano i szantazowano (kilku zostało zamordowanych). Co byście zrobili z taką kurwą? Teraz naczelny żyd go broni. Ta szmata wybiórcza nie tylko broni zdrajców, donisicieli i ubeckich agentów ale też wszelkiej maści pedalskich zboczeńców i lewaków. Mineło prawie 20 lat od Okragłego Stołu a te szmaty dalej sobie hulają w starych układach. Esbeckie emerytury po 6-8 tysięcy na łape, ich dzieci na najlepszych studiach bez egazminów, posady w zarządach wielkich firm, ich rodziny leczą sie w szpitalach po za kolejnoscią - jednym słowem dalej elita i władza. Osobiście uważam że ówczesny podział władzy z czerwonymi to był błąd. Gdyby polała się wtedy krew nie mieli byśmy tych jebanych komunistów na stołkach i nie było by takich firm jak ITI czy dzienników jak GW w obecnej formie. Nie zapominajmy też jak GW swoimi kłamstwami udupili nasz klub na 50 tysięcy za jakieś 'uuuu' i zdjęcie kibica Legii na płocie w sektorze gości u nas.
8 lipca 2008, 22:27 / wtorek
Może się przynajmniej pejsy od nas odpierdolą na chwile i pognebią żużlofanów... Ale na to bym nie liczył, bo nienawiść do słowa LECHIA narasta u nich jak zydowski procent.
9 lipca 2008, 10:10 / środa
Prawda jest jedna ;
Polska rządzą amerykańscy żydzi na zmianę z niem cami a ruscy machają aktami!!
A biedni Polacy maja służyć jako tania silą robocza i siedzieć cicho!!!!!!!!
Ave Lechia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 lipca 2008, 10:18 / środa
Lechia1975 i najlepsze jest to że wszyscy (prawie) mają klapki na oczy i tego nie widzą :)
9 lipca 2008, 10:23 / środa
Lechia75, żyd to żyd, zwykły gównojad. Nie ma podziału na amerykańskich, czy ruskich. Cała global(żydo)izacja ma na celu utrzymanie żydostwa
9 lipca 2008, 12:46 / środa
odnośnik

hyhy, co prawda tym razem nie z wybiórczej, ale też ciekawe
9 lipca 2008, 14:08 / środa
Gównozjad to gównozjad, tylko że taki który ma władzę (amerykański) jest bardziej niebezpieczny niż jakiś biedny chałaciarz. Rosjanie mają trochę instynktu samozachowawczego, przynajmniej w tej dziedzinie i nie daja się jewriejom za bardzo panoszyć. O ameryce i judei mówi się, że ogon kręci psem...
9 lipca 2008, 14:34 / środa
Angolom też już jeb.ło, niech ci wszyscy "inni" natychmiast przestaną spożywać mleko
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.021