Gdańsk: wtorek, 22 maja 2012
|
Podstrony:
|
![]() Prawda a'la wybiórczastrona 8/2113 grudnia 2008, 12:31 / sobota odnośnik Kurwa, to jest już skurwysyństwo w najczystszej postaci! Fajna byłaby skoordynowana akcja, na przykład w pierwszej kolejce rundy wiosennej - na wszystkich stadionach Ekstraklasy - wymierzona w głupoty wypisywane przez wybiÓrczą PS. Mam nadzieję, że zaden kibic Lechii nie kupuje tego gówna, nawet gdy dodają Skarb Kibica Lechii. 13 grudnia 2008, 18:04 / sobota he he, zawsze chętnie Go słucham (Ziemkiewicza). Co do textu o Leszkach. Ciekawe, ciekawe czyżby zwiastun nowej akcji ogólnopolskiej??? Swoją drogą jeśli to prawda co powiedział w zaufaniu działacz Amiki (szczerze w to wątpie, ale załużmy) to wniosek nasuwa się jeden- im (prezesom) się we łbie nieźle popierdoliło. Ale nic. Pożyjemy, zobaczymy. 3 stycznia 2009, 21:16 / sobota Ziemkiewicz zawsze twardo wypowiadał sie w polityce i o sprawach Polski, ale no hehe co złego zrobił?? To co każdy normalny powinien zrobić z tą gazetą. 4 stycznia 2009, 00:25 / niedziela mam pytanko a żydowskiej i żydzewskiej to to samo bo do konca nie wiem czy żydzewiacy to żydzi tym bardziej ci z izraela 4 stycznia 2009, 17:28 / niedziela Jakoś gówno prawda nie zająknęła się zdaniem na temat rasistowskiego incydentu w czasie turnieju sylwestrowego. Chodzi o rasistów z czarnego lądu i nazwę "black power". Ja poczułem się urażony i dyskryminowany z powodu swojego koloru skóry, strasznie się też bałem o swoje zdrowie, bo boisko nie było odgrodzone od kibiców drutem kolczastym a byli tam wielcy, łysi afrykańczycy. 16 stycznia 2009, 21:49 / piątek Gówna Prawda znów manipuluje... odnośnik - artykuł o transferze Zabłockiego do Lechii. A przy nim ramka z linkiem do innego artykułu - "Proces rasistów w Paryżu". Czyżby przypadek? Co ma wspólnego rasizm w Paryżu do transferu w Lechii? Czy pierwsza rzecz, która kojarzy się z Lechią to rasizm???? Mało tego. Wchodzimy na link Proces rasistów w Paryżu i co widzimy? Na czołówce duże zdjęcie... kibiców Legii Warszawa. Co mają kibice Legii do rasizmu w Paryżu??? Czyżby znów manipulacja Gówno Prawdy???? Rzygać się chce... 20 stycznia 2009, 13:03 / wtorek Buhahahahahahaha - pozdrawiam redakcję internetowego portalu www.gazeta.pl Właśnie ukazał się tam artykuł pt. "Złe kluby niech padają". Rzecz o kryzysie, ale nie to mnie tak ubawiło. Zaraz pod tytułem "Złe kluby niech padają" znajduje się nazwisko autora Jacka Sarzało oraz foto 3 (słownie trzech piłkarzy pewnego klubu). Mają wprawdzie na sobie koszulki reklamujące WOŚP, ale nie są bynajmniej z Ruchu. Z jakiego klubu sa Ci piłkarze? Dla ułatwienia powiem, że znając rzetelność Steca, Kubickiego, Nawrota i spółki jest to ABSOLUTNY PRZYPADEK albo działania złośliwego CHOCHLIKA!!! 20 stycznia 2009, 15:48 / wtorek animag - ten klub jest "drzazgą w oku" tego portalu i posiadają tylko zdjęcia jego zawodników i kibiców... A jeżeli przez przypadek wrzucą zdjęcie kogoś innego, to i tak w wiadomy sposób je podpiszą... 20 stycznia 2009, 19:18 / wtorek Mówiłem, że mają tylko zdjęcia tego zespołu. Inny artykuł, a zdjęcie... hihi... odnośnik 20 stycznia 2009, 21:16 / wtorek ale zobacz na podpis, pod zdjęciem. ,,Ekstraklasa wspiera WOŚP". Fakt, że nie ma to żadnego związku z artykułem (oprócz tego, że tu i tu chodzi o piłkę), no i w żadnym wypadku nie mam zamiaru bronić koszernej. Z drugiej strony, nawet marketingowo tego się nie da wykorzystać, bo jaki zwykły zjadacz chleba skojarzy, że to piłkarze Lechii akurat pomagają WOŚP na tym zdjęciu to nie wiem;) 24 stycznia 2009, 15:27 / sobota 9 lutego 2009, 23:46 / poniedziałek hahaha, biednemu kubickiemu coś nie wyszedł ten wywiad:). Miało być uszczypliwie, a tu się okazuje, że kochana areczka nie jest taka wspaniała. Biedactwo:). Zaczynam lubić Stawowego. Najpierw rozwalił im drużynę, teraz ta wypowiedź, szacun normalnie:D 10 lutego 2009, 17:21 / wtorek prawda a'la gówno prawda tudziez prawda a'la michniewicz w tejże Michniewicz(odnośnie jego samopoczucia względem pracy w skorumpowanym za jego kadencji ś.p. Lechu i skompromitowanej w sensie korupcji Arce) : " . . .W obecnych czasach na każdego znajdzie się jakiś paragraf, zależy, kogo chce się opluć. Tylko w ostatnich tygodniach Lech Wałęsa miał być "Bolkiem", Stefan Niesiołowski donosicielem, Monika Olejnik "Stokrotką" . . . " może to i dobry trener, nie znam się, ale . . . po powyższym cytacie --> debil bez dwóch zdań, nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości ktoś powie że nie ? ? ? ; ) odnośnik 10 lutego 2009, 20:03 / wtorek Jest różnica pomiędzy postawionymi zarzutami (cała piłkarska hałastra która jeździ do Wrocławia), od oczerniania człowieka bez sprawdzenia wiarygodności dowodów (Lech Wałęsa) więc niech nie pieprzy głupot. 13 lutego 2009, 12:05 / piątek Wpis został usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum. 13 lutego 2009, 13:14 / piątek Problem w tym, że nie masz ani na Lubin, ani na Wałęsę dowodów, więc pozostaje ci pierdzenie w internecie. 16 lutego 2009, 10:29 / poniedziałek ZYBORCZA przeprowadziła sondaż odnośnik Ilu z was miłuje klub zagraniczny bardziej od swojego??? sprawdźmy !!! 16 lutego 2009, 17:50 / poniedziałek moze nie do konca na temat...ale skoro a'la to jak dla mnie wybiorcza i tvn to jedno i to samo gowno: taki kwiatek odwalil znany prezenter: odnośnik pod tym linkiem(nie patrzcie na rodzaj portalu bo to akurat niewazne)wazne co zrobila stacja tvn w tym momencie...czyli CENZURA: odnośnik A TU OSLAWIONY FILMIK ktory nagminnie jest kasowany przez wlascicieli wszelakich portali gdy tylko gdzies sie pojawi: odnośnik w jakim kraju my zyjemy? gorzej niz za komuny... 16 lutego 2009, 19:09 / poniedziałek Nie lubię i nie oglądam TVN-u ale nie kumam dlaczego wszyscy tak rozdmuchali tą sprawę. Przy takiej pracy gdzie są nerwy i ciśnienie to chyba normalne zachowanie. Usuwają nagranie bo nie powinno takie coś wyjść na zewnątrz. 16 lutego 2009, 19:27 / poniedziałek Tak, ale jest jeszcze aspekt, na który mało się zwraca uwagę - jakaś kobitka poprawia Durczokowi makijaż a ten pół metra od niej rzuca niewybrednie panienkami - myślę, że wiele kobiet w tym kraju bardzo go lubiło i uważało dotąd za dżentelmena :) Sorry za off-topic 17 lutego 2009, 01:41 / wtorek davidg75, nienawisc ci chyba mózg przesłania. Widzisz coś nienormalnego w tym, że TVN usuwa filmiki do których ma prawa autorskie, które szargają ich reputacją? Ciekawe, czy jakby Ci ktoś zgwałcił żonę, nagrał to na komórę i puścił w internet, to byś był też taki nie-propagandowy. 17 lutego 2009, 02:18 / wtorek W pewnej części masz racje, ale czy nie zagalopowałeś się z tym porównaniem drogi Wariacie? :) 17 lutego 2009, 08:34 / wtorek nienawiść: to chyba moje ulubione słowo w debacie publicznej. wystrzałem z Aurory, który zaczął masowe używanie tego słowa dał wybitny wiersz naszej kochanej noblistki Wisławy Szymbosrkiej pod tym właśnie tytulem opublikowany w beznapletkowej, ale jakże obiektywnej gazetce po pamiętnej nocy teczek. a oto inna próbka twóczości noblistki: Już wiosny zwycięskiej zieleni się kwiat I ptaszki wszczynają swe trele Ach ! Jaki piękny jest świat Ze Związkiem Radzieckim na czele 17 lutego 2009, 10:06 / wtorek szymborska,miłosz i wajda to trzy żydokomunistyczne szkodniki!!!!!! Za nienawiść do Polski odznaczeni i ukoronowani !!! 17 lutego 2009, 11:07 / wtorek odnośnik Może by tak politycy, aktorzy .dziennikarze i reszta która od dziesiątek lat manipuluje w tv pokazała swoje prawdziwe nazwiska? Okazało by się że rodowitych Polaków brak!!! Powoli wychodzi szydło z wora!! 17 lutego 2009, 11:41 / wtorek tak, te jebane Pajaki, Cieslaki, Smykaly, same judajczyki i sprzedawcy Polski ;] luzuj suty 17 lutego 2009, 12:08 / wtorek wariat....nie wchodz mi na odcisk i odp sie odemnie.takie porownania to do swojej starej wal. o jakiej Ty mowisz nienawisci?...gdzie Ty ja widzisz w mojej wypowiedzi? sprawa dotyczyla tylko i wylacznie CENZURY i dynda mi tak ogolnie co on akurat powiedzial....tak jak ktos wspomnial stres,napiecie robia swoje....kazdy klnie...ale nie w tym istota sprawy! tvn na sile probuje oszukiwac i manipulowac.tuszuje prawde i oczywisty fakt...pewnie ze im to nie na reke i psuje wizerunek ich jak i prezentera... ale ja nie chce zyc w swiecie manipulowanym i obludnym...Ty widocznie lubisz byc tumaniony...lubisz jak Ci piora mozg...ten w ktorym siedzi tyle nienawisci tyle 17 lutego 2009, 13:46 / wtorek Jeżeli uraziło Cię to o żonie, to sorry, nie to było moim celem. Chodziło mi o pokazanie Ci jak bardzo punkt widzenia może zależec od punktu siedzenia(może za drastyczny przykład wziąłem). A nienawisc/niechec widze w treści Twojego postu, bo widze jak Ci przesłania trzeźwe myślenie. Każda, ale to KAŻDA telewizja robiła by to samo, czy to TVN, TVP, Polsat, czy TRWAM. Ty pierwsze co, to do tego mieszasz manipulacje, cenzure, propagande, żydów i wyborczą. Ale rozumiem, że każda okazja do popisania jak bardzo ich nienawidzisz jest dobra, tyle, że to... zostało już powiedziane i no... nudne się zwyczajnie robi. 17 lutego 2009, 13:53 / wtorek i tak najwieksze chamstwo ma Motur :D z drugiej strony to media wykreowaly taki wizerunek, moi koledzy, ktorzy nie sa kibicami maja w glowach przerazajacy obraz meczu, gdzie nawet kibice tej samej druzyny non stop sie napierdalaja, do tego za kazdym razem awantura z przyjezdnymi itp. ciezko mi im wytlumaczyc, ze rzeczywistosc jest daleka od ich wyobrazenia, wyprane mozgi. pewnie tylko na ajtiaju jest bezpiecznie i full wypas bo w tvnie tak pokaza. wszystkie widelce skonfiskowane! 17 lutego 2009, 13:58 / wtorek Oj Wariacie... TVN działa metodami z czasów KOMUNY jakie wykorzystywali wtedy specjaliści od PROPAGANDY. Metody te nie są wyszukane, w tym przypadku usuwanie z niezaleznych portali niewygodnej informacji o gafie ugrzecznionego na wizji prezentera. Zamiast przyznania się do winy i przeprosin (tego dziennikarze wymagają od innych) udają, ze nic się nie stało i grożą procesem tym, którzy chcą to zaprezentować. Czy nie jest to obłuda: sami żerują na pokazywaniu niewygodnych dla innych materiałów, najczęściej pokrętnie przechwyconymi, nagranymi ukrytymi kamerami itp. a jak ktoś działa nie po ich myśli to chcą wszelkim sposobami zabronić im się wypowiedzieć... Dla tego nic dziwnego, że porównuje się to do propagandy komunistycznej (a to się kojarzy z manipulacjami ludzi typu Urban - pochodzenia żydowskiego). Trzeba też zauwazyc, ze podobne metody stosuje właściciel TVN w walce z kibicami Legii... 17 lutego 2009, 13:59 / wtorek Ja pier..... i to jest właśnie manipulacja, a nie tam ratowanie wizerunku Durczoka. Co odstrasza ludzi od stadionów? Słaba liga - 1% Korupcja - 1% Kibice - 98% Tak mniej więcej można skrócic ten ranking. 17 lutego 2009, 14:22 / wtorek Hejnal masz sporo racji, ale to chyba na dyskuję p.t. Moralnosc dziennikarzy. Zdania, że gdyby ktoś puścił nagranko jak jakiś ksiądz z tv trwam rzuca mięchem i działoby się to samo, nie zmieniam. To samo się zresztą tyczy innych telewizji. TVP, coś mi się kojarzy, miała też podobne akcje. Takie rzeczy to nie są wpadki do Łapu Capu tylko poważne skazy na wizerunku. 17 lutego 2009, 15:30 / wtorek 6 bluzgow w minute, nie zrobilo na mnie wrazenia, temat z dupy, afera z dupy. chuj z nimi, co za roznica jak sie prywatnie wyrazaja ci wszyscy dziennikarze. pozdrowienia dla milego kolegi kamerzysty lub realizatora, ktory upublicznil nagranie :) konfi konfi 17 lutego 2009, 21:50 / wtorek To że TVN nie chciał rozpowszechniania tego materiału nie ma nic wspólnego z cenzurą, to był ich wewnętrzny materiał filmowy, nagrany "od kuchni", nie do uzytku publicznego i mieli prawo wkurzyć się, że wydostał się na zewnątrz. Tak samo jak Durczok miał prawo wk...ć się na ujebany stół:) PS Wczorajsza riposta Durczoka: odnośnik 19 lutego 2009, 22:08 / czwartek odnośnik Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać??! Jakiś debil dzinnikarski w komentarzu pod artykułem pisze, że powinniśmy brać przykład od jednego z najbardziej skorumpowanych klubów w Polsce, który funkcjonuje przez wykupienie licencji innego klubu!!!!!!!!!!! 21 lutego 2009, 10:59 / sobota odnośnik Już pasożyty z wiertniczej zaczynają wykorzystywać pomysł kolegów z PO (żeby nie było - nie głosowałem na PiS) o zakazie klubowym. To chyba już definitynwy koniec szans na normalność w Legii, wielka szkoda ... 24 lutego 2009, 16:42 / wtorek odnośnik na portalu kibica jest bardzo ciekawy tekst o tym czarodziejskim sondażu Wybiórczej, dobór grupy reprezentatywnej jest zajebisty,to się nazywa rzetelność dziennikarska!!!co za kurestwo,,i tak w ten sposób "ciemny lud to kupi" ,totalna manipulacja !!! Tylko BKS Lechia!!! 24 lutego 2009, 17:10 / wtorek taa, widzialem go ;] nie trzeba studiowac socjologii zeby skumac jaka to bzdura... jak np. sumowanie poszczegolnych wynikow przy mozliwosci wyboru kilku odpowiedzi, wtedy na wykresie mamy 160% odpowiedzi ;] z tego 85% ludzi w polsce (ze 160% jak nie lepiej bo moglo byc kilka mniej popularnych) nie chodzi na mecze bo boi sie chamstwa i o swoja dupe ;] albo tez pytanie, skierowane niby do aktywnych kibicow - czy masz szalik swojej druzyny , a jesli nie to dlaczego i odpowiedz : bo nie kibicuje. yebac yebac i sie nie bac ;D 2 marca 2009, 21:09 / poniedziałek Wpis został usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum. 2 marca 2009, 21:17 / poniedziałek heh ale rzucanie w foto to tez nic madrego. czesto jestem na murawie i prawie zawsze cos leci..... kiedys malo co zapalniczka nie oberwalem, innym razem kielbaska poleciala w moja strone a jeszcze innym jakis nawalony typ wyzywal mnie od kurw i innych sledzi mimo ze mialem na sobie bluze ktora mowila z daleka kim jestem!!!! |