Gdańsk: piątek, 1 grudnia 2023

Zaistnieć na polskiej scenie

strona 1/1

"W każdym klubie, w którym grałem, zostawiłem jakąś część siebie, do każdego czuję pewien sentyment. W Gdańsku podpisałem długi kontrakt, który mam nadzieję w pełni zrealizować i swoją postawą na boisku pokazać, że zasługuję na miano piłkarza Lechii. Bo gra w tak renomowanym klubie jest dla mnie dużym wyróżnieniem" - mówi dla lechia.gda.pl Paweł Kapsa, 25-letni golkiper Biało-Zielonych.

20 maja 2008, 17:05 / wtorek
Jak układają się twoje relacje z kibicami? Zdarzają bądź zdarzały się jakieś nieprzyjemności?

- Nigdy nie spotkałem się z żadną nieprzyjemnością wobec mnie ze strony kibiców. Wręcz odwrotnie - spotykałem się z wyrazami sympatii z ich strony. Myślę, że odległe czasy nie mają żadnego wpływu na to, co jest teraz między mną a kibicami. Samemu również bardzo pozytywnie reaguję i na doping, i na zachowanie fanów wobec mnie.

to sobie przypomnij jak pół prostej podniosło ręce do góry jak szedłeś po meczu przybijać piątki !!!!!!

Lechia ma tylko jednego bramkarza i jest to Mateusz Bąk !!!!!

ps. Mati podpisz kontrakt i wracaj do bramki, bo Kapsa sie nie nadaje do niczego !!!
20 maja 2008, 22:24 / wtorek
kozacki "wielokropku" nie napinaj się...Paweł to świetny bramkarz...oceniając choćby ostatni mecz, bo to najważniejsze, zagrał rewelacyjnie
22 maja 2008, 01:23 / czwartek
... ogarnij sie chlopie bo gdyby nie Kapsa to zapewne po meczu ze Zniczem nie mielibysmy czego swietowac i byla by stresujaca koncowka Bak jest swietny Kapsa Tez obaj sa bardzo zdolnymi bramkarzami
22 maja 2008, 01:33 / czwartek
a jesli chodzi o gest Kapsy na meczu z Kszo to tez mnie chlop wkurwil ale mysle ze w przebiegu sezonu odpracowal ten blad pozdro
31 maja 2008, 17:05 / sobota
...... jesteś ostro pojebany, a jak pikniki z prostej podnoszą rękę, to świadczy tylko o ich poziomie.

Paweł jest obecnie najlepszym bramkarzem Lechii i nie zanosi się na to, że coś to zmieni.

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2023. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.021