Gdańsk: czwartek, 25 lutego 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() Pęczak odchodzi z Lechiistrona 4/424 czerwca 2009, 23:02 / środa dokladnie pilka to sport dla facetow z jajami a niestety takich pilkarzy jest coraz mniej 25 czerwca 2009, 00:31 / czwartek to ze Pęki chamsko gadał do Kafra,to oczywiście nie popieram, i tu zgadzam się z wpisem ripebanauma, czy jakos tam,,,ale to nie jest takie proste.Jeżli Kubicki mógl sobie poradzić z charakterem Pękiego ,to Kafar też mógł by to zrobić.kafar poszedł po najmniejszej linii oporu i go skreślił z listy zawodników Lechii.To jest dziwne ,że odpuszczamy sobie takiego gościa z charakterem,a zostają tacy ludzie jak np. Rogal. Najgorsze,że obawiam się że Pęki zasili szeregi szpArki:( , u bezdomnych jest taka tragedia w obronie ,że nie zdziwię sie jak go zatrudnią:( , a chyba wszyscy wiemy że Pęczak chce zostać jak najbardziej nad morzem . 25 czerwca 2009, 10:08 / czwartek Materiał VIDEO - odnośnik - fajny wywiad z Pawłem, który stawił się na pierwszy trening Lechii. 2 lipca 2009, 00:47 / czwartek "Mecz zza linii bocznej oglądał Paweł Pęczak, były gracz Lechii, który ma podpisać kontrakt z Wisłą Płock." Czyli pójdzie do Kuby. Szkoda, że nie trafił do jakiejś drużyny z Ekstraklasy,. 2 lipca 2009, 09:06 / czwartek Zobaczycie >Kuba ściągnie Pękiego plus kilku zawodników z Lechii i znicza oraz z z z zewnatrz i Wisła bedzie sie liczyc w I-lidze. 2 lipca 2009, 09:18 / czwartek Ściągnie o ile Wisła będzie miała odpowiedni budżet, Orlen gorzej przędzie ostatnio więc nie spodziewałbym się szału. Pęki był wolnym zawodnikiem, o takiego łatwiej. 6 lipca 2009, 12:58 / poniedziałek Paweł wybrał się dzisiaj z Darkiem Kubickim na zgrupowanie Wisły Płock do Ciechanowa. 18 lipca 2009, 13:10 / sobota 18 lipca 2009, 13:20 / sobota ja też uważam że nie... lepiej w biało-zielonych barwach mu było... 18 lipca 2009, 13:38 / sobota No prosze. "Kaleka" Peki zagral 77 minut. Na pozycji na ktorej caly czas mamy braki. Chcialem napisac cos wiecej.... Ponioslo mnie. Zapomnialem, ze to tylko internet :) |