Gdańsk: niedziela, 18 stycznia 2026

PartyLechia - poker

strona 1/1

24 listopada 2009, 17:34 / wtorek
Witam serdecznie

Chcialem przekazac kilka informacji dotyczacych pokera, dla graczy PartyLechia (otrzymalismy kilka zapytan). Otoz jak wiadomo, w pokerze gracze graja miedzy soba, a operator zarabia na prowizjach od rozdan. W przypadku graczy PartyLechia grajacych na platformie PartyPoker, zarabia Lechia Gdansk. Na czwartek planujemy turniej tylko dla kibicow Lechii, zupelnie darmowy, z kilkoma fajnymi nagrodami. Szczegoly juz wkrotce. W przypadku sporego zainteresowania pokerem, beda mozliwe kolejne darmowe turnieje o atrakcyjne nagrody (np. o wejsciowke do wielkiego turnieju o wartosci 640$).

A np. dzisiaj (wtorek) organizujemy darmowy turniej dla wszystkich graczy z Polski o wyjazd na walke Alberta Sosnowskiego do Londynu (o mistrzostwo Europy wagi ciezkiej). Wpisowe to 20 punktow lojalnosciowych. Klienci PartyLechia tez moga grac. Konto otwarte na potrzeby PartyLechia dziala takze na PartyPoker.
25 listopada 2009, 16:11 / środa
W czwartek o godzinie 19.00 turniej pokera tylko dla kibiców Lechii. Znalezc go mozna na platformie PartyPoker, w zakladce "gry darmowe". Haslo: partylechia. Za pierwsze 10 miejsc rozdamy 10 koszulek. Serdecznie zapraszam.
27 listopada 2009, 01:16 / piątek
Świetny pomysł z takimi turniejami. Oby było takich więcej

Prosiłbym o jakieś szczegóły dotyczące tej nagrody. To ma być koszulka party pokera czy klubowa Lechii ? Jakie rozmiary ? Zostanie wysłana na adres podany przy rejestracji ?
27 listopada 2009, 11:57 / piątek
kiedy kolejny turniej?
27 listopada 2009, 14:25 / piątek
Turnieje trzeba robic cyklicznie, moze uda sie wprowadzic raz w tygodniu oraz co jakis czas jakis wiekszy. Ewentualnie cos na wzor ligi, z atrakcyjna nagroda na koniec? Jesli chetnych bedzie wielu, nie bedzie zadnych problemow, by nagrody byly naprawde atrakcyjne. Dlatego nastepnym razem zapraszajcie znajomych itd.

Zwyciezcy z wczoraj otrzymaja ode mnie maile, kiedy tylko otrzymam liste tych maili. Na razie jej jeszcze nie mam, byc moze bede musial zaczekac do poniedzialku.
9 grudnia 2009, 01:11 / środa
Co z tymi nagrodami ?? Ani koszulki i żadnej wiadomości nie dostałem ?!
9 grudnia 2009, 23:30 / środa
quest: jedna osoba czeka jeszcze na nagrode, jest to mezczyzna o inicjalach RM. Jesli to ty - prosze o jeszcze chwilke cierpliwosci.
9 grudnia 2009, 23:57 / środa
Mam pytanie do specjalistow od pokera. Czy partyLechia.com (a wlasciwie partypoker) to dobre miejsce online do grania pokera? Ja o pokerze nie mam zielonego pojecia wiec ciezko mi to sprawdzic. Rzucilem natomiast okiem na black jacka live ktorego oferuje "nasz" bukmacher i na wstepie dostajemy kopa w dupe. 8 talii kart w grze oznacza wyciecie naszych szans na wygrana do minimum. Dzisiaj juz nie dam rady, ale jutro zaloguje sie i zobacze jak wygladaja pozostale zasady majace wplyw na przewage kasyna (double after split, split any cards, dealer picks, o surrenderze nawet nie marze). Nawet bez logowania jestem pewien, ze krupier tnie buta w polowie albo troszke za nia. Ale jutro napisze co zobaczylem. Ehhh... nawet pod nasza wlasna nazwa probuja nas w dupe kopac.
10 grudnia 2009, 16:22 / czwartek
To nie są moje inicjały. Zająłem w tym turnieju 3 miejsce, nickname: ranon85
Na pewno nie jedna osoba, bo moja znajoma która także doszła do 10 koszulki, ani żadnej wiadomości nie dostała. Szczerze to trochę to nieodpowiedzialne (delikatnie już mówiąc) organizować turniej a później czekać na jakiekolwiek wieści dt. nagrody dwa tygodnie !
11 grudnia 2009, 03:26 / piątek
quest: wedle rozpiski, ktora dostalem, nie byles (jesli zajales trzecie miejsce) osoba zarejestrowana przez PartyLechia i stad nagroda ci nie przypadla. Jaka jest twoja sytuacja? Czy miales wczesniej konto na PartyPoker, a pozniej zalozyles na PartyLechia? Chcialbym to wyjasnic. Oczywiscie po zweryfikowaniu wszystkiego nagroda zostanie ci wyslana.
12 grudnia 2009, 22:27 / sobota
Tak, na partypoker jestem zarejestrowany już kilka lat, a przecież soft pokera partyLechia jest ten sam co od party pokera.
13 grudnia 2009, 14:38 / niedziela
quest: no tak, ale z twojej gry Lechia niczego nie dostaje - nie zarejestrowales sie przez strone PartyLechia, nagrody byly przeznaczone wlasnie dla naszych graczy. Soft jest oczywiscie ten sam, ale gracze zarejstrowani przez PartyLechia trafiaja jakby do innego "koszyka", a prowizja z ich rozdan trafia do klubu. Ale ok - napisz, jaki masz login w bukmacherskiej czesci PartyLechia, a ja w ciagu kilku dni sprobuje zdobyc dla ciebie nagrode.
14 grudnia 2009, 01:56 / poniedziałek
Ja również grałam w tym turnieju, doszłam do pierwszej 10, a żadnej koszulki nie dostałam ! :( Nie jest to miłe czytać tyle czasu po turnieju że nagrody nam nie przysługują, bo nie rejestrowaliśmy konta pokera na partyLechia TYM BARDZIEJ, że nie było o tym informacji dt. tego turnieju, a rejestracja przebiegała automatycznie bez żadnych reflinków.
14 grudnia 2009, 15:29 / poniedziałek
Zgadza się, była informacja że to jest turniej dla kibiców, a nie że dla nowo zarejestrowanych ze strony. W inny turniejach bez względu z którego reflinka i kiedy się rejestrowałem nagrody pieniężne czy rzeczowe zawsze otrzymywałem.
Mój login to: ranon85
15 grudnia 2009, 13:41 / wtorek
Witam.
Ja jestem prawdopodobni tą osobą czekającą.
Chciałbym się zapytać co to będzie za koszulka i ile na nią trzeba czekać.
Pozdrawiam
15 grudnia 2009, 20:17 / wtorek
Co do poprzednich wpisów, informacja ze strony oficjalnej klubu, ktora mozna caly czas odszukac:

"To nie koniec - w czwartek proponujemy Wam specjalny turniej pokera, na platformie PartyPoker, tylko dla graczy zarejestrowanych poprzez stronę PartyLechia. Udział w turnieju będzie bezpłatny - można więc nauczyć się zasad tej gry. Wartość przewidzianych przez nas nagród to ponad 500 funtów. Za pierwsze 10 miejsc przewidzieliśmy koszulki. Start: czwartek, godzina 19.00 (turniej można znaleźć w dziale gry darmowe - hasło turnieju: partylechia)".

tfkik: maks. jeden dzien.
17 grudnia 2009, 00:53 / czwartek
Co to za różnica kiedy i z jakiego linka się rejestrowało, grając zakłady na partylechia zyski przechodzą do bukmachera, jak i do klubu.

PartyLechia wiadomo już czy dostanę tą nagrodę ?
20 grudnia 2009, 12:22 / niedziela
quest: zeby zyski trafialy do klubu, TRZEBA zarejestrowac sie poprzez strone PartyLechia. Dlatego jest to bardzo istotne. Wszystkie oferty, ktore bede tu przekazywal, zawsze beda dotyczyc tylko uzytkownikow PartyLechia. Co do twojej nagrody - wpisz tu login z PartyLechia, a ja sprawie, ze dostaniesz nagrode. Aktualnie przebywam na urlopie do konca roku (pisze z dosc egzotycznego miejsca) i bede mogl to zalatwic dopiero po powrocie. Pzdr.
21 grudnia 2009, 01:18 / poniedziałek
Trzeci raz podaje ten login - ranon85

Dzwine to że zawierając zakłady na oficialnej stronie pratylechia pieniądze trafiają do kogo innego. To żebym był pełnoprawnym użytkownikiem, mogę założyć drugie konto na partylechia ? Zgodnie z zasadami jest to niedozwolone...
21 grudnia 2009, 13:52 / poniedziałek
Jeszcze raz napisze to samo - zeby Lechia zarabiala na zakladach, TRZEBA ZALOZYC konto na PartyLechia.com. Nie ma sensu o tym dyskutowac, bo tak po prostu jest.
13 stycznia 2024, 17:48 / sobota
Gra przy jednym stole z innymi kibicami Lechii to świetna sprawa. Chciałbym również spróbować zagrać w gry z krupierem na żywo w tym samym formacie. Można by spróbować napisać do jakiegoś mało znanego kasyna online z listy odnośnik może się skuszą? Czy ktoś zna angielski na dobrym poziomie?
5 czerwca 2024, 09:51 / środa
Bardzo lubiłem grać w pokera podczas studiów. Grałem wtedy na poker niemal każdego wieczoru. Często graliśmy w Texas Hold'em i blackjacka. To były wspaniałe wieczory.
Teraz gram w pokera tylko sam na komputerze. Pomaga mi w tym odnośnik gdzie są bardzo opłacalne oferty bonusów bez depozytu.

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.387