Gdańsk: wtorek, 15 lipca 2025

LECHIA W MEDIACH

strona 82/82

16 kwietnia 2025, 18:01 / środa
Słabe jest to że piłkarze wywalili nas do 1 ligi , a to co powiedział Flavio jednak potwierdziło moje przypuszczenia ...
16 kwietnia 2025, 23:31 / środa
Cały wywiad z Flavio to prawie 2 godziny: odnośnik
17 kwietnia 2025, 10:48 / czwartek
Flavio za to co dla nas zrobił szanuję, ale z tymi żalami to drugi Peszko, który płakał w mediach jak zły Stokowiec jemu wielkiemu panu piłkarzowi, kumplowi Lewandowskiego, kazał biegać i się wysilać.
22 kwietnia 2025, 19:09 / wtorek
Weszlackie psy jak zwykle ujadają po swojemu.
odnośnik
22 kwietnia 2025, 20:18 / wtorek
Przecież powielając i dając odnośniki tego szmatławca jakim jest weszło nakręcamy samych siebie .
22 kwietnia 2025, 22:01 / wtorek
tekst sponsorowany, im lepiej Lechia i im bliżej utrzymania tym więcej tego będzie. Jak sam piszesz Trela pajacu Widzew ,Ruch, Warta, Puszcza, Raków to ok było, ale Lechię trzeba pokazowo dojebać. Weź ty się Trela jebnij w łeb, trele morele wszystkie Trele(od ciebie) to...
30 kwietnia 2025, 11:55 / środa
odnośnik

Uwaga-Weszło.
Ciąg dalszy tworzenia mitów...
Facet jest koszykarzem aRki,idzie po raz pierwszy w zyciu na mecz piłkarski-i tutaj uwaga!nie na mecz klubu,którego jest pracownikiem tylko przypadkiem na stadion znienawidzonego rywala,doznaje metafizycznego aktu rasizmu w barze,a artykuł zatytułowany jest "Rasizm na stadionie LG"-tak,ta historia układa się w całość,to ma sens.
30 kwietnia 2025, 12:30 / środa
Dokładnie to samo pomyślałem, zaczęła się nagonka na Lechię, a pismaki już rozwodzą się kto zyska najwięcej na braku licencji dla Lechii
5 maja 2025, 17:16 / poniedziałek
Paczul na zeszlo znowu bije piane i judzi...
5 maja 2025, 17:32 / poniedziałek
Bo to szmata, a szmaty nie zmuienisz. Debil nawet nie wie, że tylko tymi anty reportażami wzmacnia biało-zielony świat Gdańska. Jebać go razem z sąsiadką z wiochy za Sopotem. Tyle jest dla mnie wart.
5 maja 2025, 19:09 / poniedziałek
@rynio61, bardzo delikatnie to napisałeś, ta niedorozwinięta k...wa, ofiara pedofili powinna zamknąć swój debilny ryj, niech pisze o ku...kach zza miedzy.
Jeszcze jedno, Stankiewicz pisze, że w utrzymanie Śląska przy zielonym stoliku zaangażowali się wrocławscy politycy, ciekawe jaką decyzję podejmie ,,niezawisła komisja ligi".
5 maja 2025, 19:39 / poniedziałek
Nie zwykłem czytać zeszło, ale po Waszych komentarzach zerknąłem i takiego ścieku dawno nie widziałem. Pajac pierdzieli jak potłuczony, w wielu klubach udziały ma miasto albo finansuje w znacznie większym stopniu niż Gdańsk nas. Potencjał marketingowy jest w ścisłym polskim topie, a ten klaun próbuje komuś wmówić, że chuj a nie promocja. Świadczy to mocno o tym portalu, że takie bezwartościowe gówno publikuje...
5 maja 2025, 20:00 / poniedziałek
Te bezwartościowe gówno na dodatek mieni się kibicem Lechii.
To ile jeszcze gówna stworzą w tym tygodniu by nakręcać dalej swoją narrację?
Im szybciej prześlą odwołanie i szybciej je rozpatrzą, tym lepiej dla nas.
5 maja 2025, 20:13 / poniedziałek
Zeszło stanowki i paczul ostatnio bardzo nadpobudliwie aktywni w stosunku do Lechii...wyglada do na zorganizowaną akcjie...ciekawe kto to im zlecił i za ile ...bo nic nie dzieje sie za darmo i bez przyczyny ?
5 maja 2025, 23:46 / poniedziałek
Nie no, dzisiaj poziom debilizmu i żenady to już wyszedł poza skalę. Oczywiście przodowało w tym zeszło, ale cała masa innych kretynów którzy się zwą dziennikarzami też dorzucała swoje trzy grosze
6 maja 2025, 07:39 / wtorek
Zajrzałem na ten lewacki wydup, a tam jakiś pajac z łksem na avatarze jedzie po Lechii. Ostatnio to jakiś jeden wielki atak na nasz klub, a powinni atakować Urfera i to całe jego towarzystwo bo to oni w tej chwili robią wszystko by Lechię zniszczyć!
odnośnik
2 czerwca 2025, 15:49 / poniedziałek
Do Lechia.gda.pl, przykro mi to pisać i pewnie Ameryki nie odkryję, ale żal mi Was czytać. Mam do tej strony i forum wielki sentyment bo owe kształtowało się wiele lat temu i forum nawet było pierwszym forum kibicowskim naszej Lechii. Wprowadzacie zamieszanie swoimi wpisami jak sondaże prezydenckie na ogół społeczeństwa. Myślę, że że złych osób czerpiecie wzorce w pisaniu, bo weszło i Warszawa, to nie jest Lechia. Jakiś czas temu lewak w redakcji? To mówi wystarczająco dużo.

Ps. Sorki za emocje. Jeżeli pomyliłem wątki to mea culpa.
2 czerwca 2025, 21:11 / poniedziałek
??
2 czerwca 2025, 21:19 / poniedziałek
@koozzaa to prawdopodobnie szok powyborczy...
2 czerwca 2025, 22:05 / poniedziałek
@d.g. Na to wygląda :)
2 czerwca 2025, 22:20 / poniedziałek
Ja dość często w tych artykułach zauważam błędy różnego rodzaju, na przykład w najnowszym artykule o ocenach bramkarzy jest napisane, że Weirauch rozegrał słaby mecz ze Stalą Stalowa Wola...
1 ..... 80 81 82

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.022