LECHIA W MEDIACH
strona 82/82
16 kwietnia 2025, 18:01 / środa
Słabe jest to że piłkarze wywalili nas do 1 ligi , a to co powiedział Flavio jednak potwierdziło moje przypuszczenia ...
16 kwietnia 2025, 23:31 / środa
Cały wywiad z Flavio to prawie 2 godziny:
odnośnik
17 kwietnia 2025, 10:48 / czwartek
Flavio za to co dla nas zrobił szanuję, ale z tymi żalami to drugi Peszko, który płakał w mediach jak zły Stokowiec jemu wielkiemu panu piłkarzowi, kumplowi Lewandowskiego, kazał biegać i się wysilać.
22 kwietnia 2025, 19:09 / wtorek
Weszlackie psy jak zwykle ujadają po swojemu.
odnośnik
22 kwietnia 2025, 20:18 / wtorek
Przecież powielając i dając odnośniki tego szmatławca jakim jest weszło nakręcamy samych siebie .
22 kwietnia 2025, 22:01 / wtorek
tekst sponsorowany, im lepiej Lechia i im bliżej utrzymania tym więcej tego będzie. Jak sam piszesz Trela pajacu Widzew ,Ruch, Warta, Puszcza, Raków to ok było, ale Lechię trzeba pokazowo dojebać. Weź ty się Trela jebnij w łeb, trele morele wszystkie Trele(od ciebie) to...
30 kwietnia 2025, 11:55 / środa
odnośnikUwaga-Weszło.
Ciąg dalszy tworzenia mitów...
Facet jest koszykarzem aRki,idzie po raz pierwszy w zyciu na mecz piłkarski-i tutaj uwaga!nie na mecz klubu,którego jest pracownikiem tylko przypadkiem na stadion znienawidzonego rywala,doznaje metafizycznego aktu rasizmu w barze,a artykuł zatytułowany jest "Rasizm na stadionie LG"-tak,ta historia układa się w całość,to ma sens.
30 kwietnia 2025, 12:30 / środa
Dokładnie to samo pomyślałem, zaczęła się nagonka na Lechię, a pismaki już rozwodzą się kto zyska najwięcej na braku licencji dla Lechii
5 maja 2025, 17:16 / poniedziałek
Paczul na zeszlo znowu bije piane i judzi...
5 maja 2025, 17:32 / poniedziałek
Bo to szmata, a szmaty nie zmuienisz. Debil nawet nie wie, że tylko tymi anty reportażami wzmacnia biało-zielony świat Gdańska. Jebać go razem z sąsiadką z wiochy za Sopotem. Tyle jest dla mnie wart.
5 maja 2025, 19:09 / poniedziałek
@rynio61, bardzo delikatnie to napisałeś, ta niedorozwinięta k...wa, ofiara pedofili powinna zamknąć swój debilny ryj, niech pisze o ku...kach zza miedzy.
Jeszcze jedno, Stankiewicz pisze, że w utrzymanie Śląska przy zielonym stoliku zaangażowali się wrocławscy politycy, ciekawe jaką decyzję podejmie ,,niezawisła komisja ligi".
5 maja 2025, 19:39 / poniedziałek
Nie zwykłem czytać zeszło, ale po Waszych komentarzach zerknąłem i takiego ścieku dawno nie widziałem. Pajac pierdzieli jak potłuczony, w wielu klubach udziały ma miasto albo finansuje w znacznie większym stopniu niż Gdańsk nas. Potencjał marketingowy jest w ścisłym polskim topie, a ten klaun próbuje komuś wmówić, że chuj a nie promocja. Świadczy to mocno o tym portalu, że takie bezwartościowe gówno publikuje...
5 maja 2025, 20:00 / poniedziałek
Te bezwartościowe gówno na dodatek mieni się kibicem Lechii.
To ile jeszcze gówna stworzą w tym tygodniu by nakręcać dalej swoją narrację?
Im szybciej prześlą odwołanie i szybciej je rozpatrzą, tym lepiej dla nas.
5 maja 2025, 20:13 / poniedziałek
Zeszło stanowki i paczul ostatnio bardzo nadpobudliwie aktywni w stosunku do Lechii...wyglada do na zorganizowaną akcjie...ciekawe kto to im zlecił i za ile ...bo nic nie dzieje sie za darmo i bez przyczyny ?
5 maja 2025, 23:46 / poniedziałek
Nie no, dzisiaj poziom debilizmu i żenady to już wyszedł poza skalę. Oczywiście przodowało w tym zeszło, ale cała masa innych kretynów którzy się zwą dziennikarzami też dorzucała swoje trzy grosze
6 maja 2025, 07:39 / wtorek
Zajrzałem na ten lewacki wydup, a tam jakiś pajac z łksem na avatarze jedzie po Lechii. Ostatnio to jakiś jeden wielki atak na nasz klub, a powinni atakować Urfera i to całe jego towarzystwo bo to oni w tej chwili robią wszystko by Lechię zniszczyć!
odnośnik
2 czerwca 2025, 15:49 / poniedziałek
Do Lechia.gda.pl, przykro mi to pisać i pewnie Ameryki nie odkryję, ale żal mi Was czytać. Mam do tej strony i forum wielki sentyment bo owe kształtowało się wiele lat temu i forum nawet było pierwszym forum kibicowskim naszej Lechii. Wprowadzacie zamieszanie swoimi wpisami jak sondaże prezydenckie na ogół społeczeństwa. Myślę, że że złych osób czerpiecie wzorce w pisaniu, bo weszło i Warszawa, to nie jest Lechia. Jakiś czas temu lewak w redakcji? To mówi wystarczająco dużo.
Ps. Sorki za emocje. Jeżeli pomyliłem wątki to mea culpa.
2 czerwca 2025, 21:11 / poniedziałek
??
2 czerwca 2025, 21:19 / poniedziałek
@koozzaa to prawdopodobnie szok powyborczy...
2 czerwca 2025, 22:05 / poniedziałek
@d.g. Na to wygląda :)
2 czerwca 2025, 22:20 / poniedziałek
Ja dość często w tych artykułach zauważam błędy różnego rodzaju, na przykład w najnowszym artykule o ocenach bramkarzy jest napisane, że Weirauch rozegrał słaby mecz ze Stalą Stalowa Wola...
2 lutego 2026, 12:07 / poniedziałek
Idzie nam coraz lepiej na boisku więc trzeba działać.WP z niezawodnym Jadczakiem i szwabski Onet znowu nadają...
2 lutego 2026, 13:47 / poniedziałek
Psy szczekają, Lechia idzie dalej. Jebać jadczaków i całą tą czerwoną brunatną upadlińsko-niemiecką hołotę.
2 lutego 2026, 15:10 / poniedziałek
Tak jest, jazda po mistrzostwo, co tej padlinie będzie szczególnie nie w smak. Samych zwycięstw.
2 lutego 2026, 16:51 / poniedziałek
To że mamy prasę przeciwko sobie to jest fakt.. i im lepsze będą wyniki tym bardziej będzie co niektórych bolało i różne rzeczy będą gadać.. jednak jeżeli ktoś kto się mieni kibicem Lechii zarabia na gadżetach kosztem klubu to to jest patologia nie do obrony. Dobrze by było gdyby Klub wydał oswiadczenie i pokazał czarno na białym jak jest.. jak tego nie zrobi znaczy że coś jest nie tak
2 lutego 2026, 21:25 / poniedziałek
Ale to jest temat stary jak świat. W większości klubów pewne grupy ,,kibicowskie" mają dużo do powiedzenia i tak naprawdę szachują władze klubu. Tak jest nie tylko w Lechii i nie tylko w Polsce. Bardziej zastanawia mnie kto po za Brańskim stoi za Jadczakiem, bo teraz uderzył nie tylko w Lechię czy prezesa, ale uderzył w urzędującego prezydenta kraju. Ciekaw jestem też czy kancelaria prezydenta ma zamiar odpowiednio mocno odpowiedzieć Jadczakowej k..wie i WP
3 lutego 2026, 18:24 / wtorek
z jadem w nazwisku - lewak, wywodzący się jak oni wszyscy z głosu tel-awiwu