Gdańsk: piątek, 6 grudnia 2024

Niespełnione Rządu Obietnice - Temat Zastępczy KIBICE !!!

strona 36/39

10 października 2011, 00:16 / poniedziałek
Wiem ,że to dla nie których za trudne a nie którzy chcą być na pierwszej stronie.
Ale Klimek ma rację . To nie jest ten wątek .Jak ktoś chce pisać, to tu tutaj
odnośnik
I żeby było w temacie
Donald Matole , twój rząd i tak obalą kibole!!
10 października 2011, 00:18 / poniedziałek
Wpis został usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum.
10 października 2011, 00:19 / poniedziałek
Edwin w tym temacie nie będą tolerowane wynaturzenia .
Ktoś chce wychwalać Palikota niech założy temat w gadkach ,Ktoś jest fanem Tuska oraz jego metod stosowanych wobec kibiców niech założy odpowiedni temat.
Nie mam zamiaru wchodzić w Niespełnione Rządu Obietnice - Temat Zastępczy KIBICE i czytać idiotów.
Jak komuś to się nie podoba to ma pecha :)
10 października 2011, 00:21 / poniedziałek
Przestań sie mazac jak dziewczyna wygraliście przecież,to jak donald wolność słowa nam odbierał ci nie przeszkadzało ?
10 października 2011, 00:22 / poniedziałek
duch : wszystko da sie zalatwic?:) ty cwel jestes wiesz.. zebys zdechl parowo! od braci po szalu ty sie odpierdol !
10 października 2011, 00:22 / poniedziałek
duch 91
O kuźwa ale dałeś do pieca .Klimek i cenzor !!ho,ho,
Dałeś się POdpuscic .Widzisz jak ludzi łatwo oceniać.po co to robisz?
10 października 2011, 00:23 / poniedziałek
dodam ze nawet towrzaysz Miecugow z TVN powiedział, że Korwin ma rację i wybory powinne być unieważnione...
Obecną ordynacje wyborcza na poczatku roku stworzyło PO+PSL, doprowadzili do tego, że po wyborach SN moze je uniewaznic, ale nie moze nic zrobic przed wyborami, przed wyborami rzadzi PKW, ktora nawet z blednej decycji nie moze sie wycofac TO JEST DRAMAT !!!!
STADO BARANÓW TWORZY PRAWO !!! SKONCZMY Z TYM IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ !!!
10 października 2011, 00:25 / poniedziałek
Też bym nie wytrzymał, nie można promować zwyrodnialców i zboczeńców, poza tym gadali nie na temat.
Duch na tym forum nie ma waszej demokracji : ))
więc paszoł won ! poniał ? : ))
10 października 2011, 00:26 / poniedziałek
Wpis został usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum.
10 października 2011, 00:26 / poniedziałek
KlimekLG - wreszcie ktoś jasno i zwięźle napisał o co chodzi.

Tak po żeglarsku - tak trzymać.
10 października 2011, 00:27 / poniedziałek
Spoko Klimek, może i racja, chyba nie ma sensu z nimi dyskutować...
10 października 2011, 00:32 / poniedziałek
Mi np bardzo przeszkadzało jak donald zabierał nam wolność słowa, ale tak samo przeszkadza mi to teraz, to nie najlepsza metoda. To tak jakby oznaka słabości i brak konstruktywnych argumentów, tylko od razu wdeptanie w ziemię. Od razu dodam, że nie głosowałem za donaldem...
10 października 2011, 00:32 / poniedziałek
Dziś porażka ale 11 listopada jest marsz niepodległosci,tam trzeba sie spiąć i pojechac dobra liczba i zamanifestować swoje poglądy na przekór lewakom.Lechijka jak zawsze musi dawać przykład w tym upadłym moralnie kraju,kibice to juz chyba ostatni bastion patriotyzmu.Polska to my a nie Donald i jego psy !
10 października 2011, 00:34 / poniedziałek
PO-mann duch91, zarejestrowany przed niespełna dwoma miesiącami powiedział nam "do widzenia".
A ja dziś napisałem, że po wyborach kilku aktywnych, choć świeżych uczestników tego forum, a w zasadzie jego politycznej części, po wyborach zniknie.
10 października 2011, 00:37 / poniedziałek
betonek .. jakie argumenty ? mozesz godzinami wymieniac argumenty .. ale to i tak bezsensu ..oni ida po linii partii .partia rzadzi ,partia radzi ,partia nigdy cie nie zdradzi ..
Duch ,jak tam twoj stary ,auto biale ducato wyklepal juz?
10 października 2011, 00:39 / poniedziałek
Brak sił już. Wpisy są kasowane bo to nie jest ten temat!!!
Piszcie sobie tam gdzie jest odpowiedni wątek.
I inny dział!! Ile razy można przypominać!?
I żeby w temacie.
KonDonek. To jeszcze nie koniec! twój czas nadjedzie!!
10 października 2011, 00:40 / poniedziałek
@Betonek

Rzecz polega na tym, że nie poznałem ani jednego wyborcy PO ,który umiałby uargumentować dlaczego na nich głosował, dlatego dyskusja nie ma sensu. Dodatkowo prawdą jest, że to zbyt dumny temat by onanizowało się przy nim stado lemingów
10 października 2011, 00:46 / poniedziałek
chcesz argumenty ?? Idź porozmawiaj z tymi co dostali zakazy stadionowe za odpalenie racy ,tych co dostają zakazy za wywieszenie transparentu ,tych co dostają zakazy za palenie papierosów , za stanie na schodach itp.

naprawdę szkoda czasu na takie rozmowy ...
10 października 2011, 00:54 / poniedziałek
a czy ja powiedziałem, że to są niewystarczające argumenty? Oczywiście, że są i jestem wściekły za każdy taki zakaz wydany za rządów tuska. Napisałem tylko, że takie usuwanie niewygodnych postów nie przystoi nam raczej, choć argument o tym, że były one niezgodne z tematem bardziej juz do mnie przemawiają.
10 października 2011, 00:54 / poniedziałek
Niestety zyjemy w bastionie PO, nie dziwia juz gwizdy na "donald matole", po raz kolejny "niestety" trzeba sie do tego przyzwyczaic, ale nie mozna odpuszczac !!!
donek obiecal ze te 4 lata to juz maks, ale "zerkajac" na Putina, nie mozna mu wierzyc, "ten" wirus moze jeszcze raz dopasc za 4 lata !!!!
Ja mimo wszystko wierze w prawo i mimo kosztow wyborow MUSZA one byc powtorzone, jestem przekonany ze SN uzna racje Korwina i NP, ale media pewnie zrobia z niego, nie po raz pierwszy, oszoloma, ktory narazi budzet panstwa na dziesiatki milionow strat za powtorzone wybory, ale nie wspomna o tym kto ustanowil tak kretynskie przepisy .....
Nie mozna odpusczac Lechia znaczy Polska !!!!
10 października 2011, 00:58 / poniedziałek
Poklocilem sie dzisiaj z kilkoma zwolennikami tuska i to co mnie najbardziej rozsmieszylo to to ze "nadaje sie na premiera bo swobodnie porozumiewa sie w kilku jezykach" ;))
10 października 2011, 01:14 / poniedziałek
@Malcolm

Mam nadzieję ,że Korwin nie da tyłka i wniesie skargę do SN(jak tego nie zrobi, dla mnie jest skończony i uznam za prawdę tezy, że jest podstawiony). Decyzja sądu może być tylko jedna, w innym wypadku, pozostanie już tylko wyjść na ulice ...
10 października 2011, 01:28 / poniedziałek
@Edwinsopot szczerze to jestem na 99,99 % pewien ze wybory beda powtorzone, kazde inne rozwiazane doprowadzi do tego, ze juz tylko anarchia moze doprowadzic do wyprostowania organizmu zwanego "Państwo"
10 października 2011, 01:48 / poniedziałek
Nowa Prawica na pewno wniesie pismo do SN wnioskujące o unieważnienie wyborów ale nie łudźcie się, że to nastąpi. Wybory nie zostaną unieważnione a argumentacja będzie taka, że nawet jakby NP startowała w całej Polsce to i tak nie wpłynęłoby to na wynik wyborów!
10 października 2011, 04:10 / poniedziałek
Panowie wszystkich nas ponosi wynik wyborow, ale na bocznice odkladamy najwazniejszy temat. Czytajac tylko to forum widac, ze Polski ruch kibicowski dogorywa (mowie do kibicow wiec duch parowo zamilcz). Chuj pluje kibicom w twarz, a oni mysla ze deszcz pada. Jutro beda klaskac milicjantom palujacym kibicow, a pojutrze pojda ramie w ramie z kurwa z gdyni w marszu rownosci. Murzynska trawa zrobila im sieczke z mozgu, a wartosci za ktore wielu z nas oddalo by zycie (duch trzasnil krawaciarzu) oni beda ogladac w muzeum.
Czas umierac.
10 października 2011, 04:15 / poniedziałek
Robson-pl szacunek Chlopaku. Widzac Twoja ksywke od razu staje mi przed oczami maly wielki czlowiek z Wroclawia.
10 października 2011, 09:45 / poniedziałek
Najgorsze jest to, że POpaprańcy dostali najwięcej głosów właśnie w Gdańsku...
Z z okręgu Gdyńsko-Słupskiego posłem zostanie pierwszy pedał tuskowej RP robert biedroń.
Co się dzieje z Polską, co się dzieje z ludźmi w Gdańsku?
To jest kurwa chore...
10 października 2011, 09:56 / poniedziałek
Trójmiasto z bastionu prawicy staje się czerwono-różowym zagłębiem. Czas przenosić się na Podlasie nieskażone zarazą.
10 października 2011, 10:02 / poniedziałek
Ponadto z list ruchu paligłupa do Sejmu oprócz pedała biedronia wchodzą;
-anna grodzka (która wcześniej byłą facetem)
odnośnik
-anda nowicka - (feministka znana z powiedzenia że wstydzi się że Ojciec Święty był Polakiem, zwolenniczka skrobanki w każdej chwili, skrajna lewaczka)
-john godson (jebany czarnuch)
odnośnik
10 października 2011, 10:09 / poniedziałek
Ciekawy tekst Legionisty odnośnik
Nie wiem czy na meczu z Żalgirisem zauważyliście jak szło donald matole.. to w te radosne okrzyki prosta się włączała i nawet pare razy zaintonowała;)
10 października 2011, 10:24 / poniedziałek
Doprawdy nie wiem co skłoniło Gdynian do głosowania na chłopa którego jedyną kompetencją jest to ze potrafi włożyć chuja w dupe koledze...
10 października 2011, 10:47 / poniedziałek
spoko jak sądzę teraz Biedroń w sejmie znajdzie więcej kolegów którzy się z tym nie ujawniają.
Od siebie jak większość nie w temacie:
Kolejne 4 lata i duży kredyt zaufania. Jak większość widzi postawa kibiców kompletnie nie ma znaczenia w wyborach, widać są ważniejsze sprawy, albo po prostu forma nie wiem jak to nazwać protestu, demonstracji swoich poglądów nie odpowiada większości.
I jeszcze wnioskując z wyniku Palikota: to młodzież ma postawę coco jambo i do przodu :) Ale ja tam wolę piękny Amsterdam oglądać w Holandii niż u nas.
10 października 2011, 10:50 / poniedziałek
"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy!"
10 października 2011, 11:06 / poniedziałek
Tak na spokojnie...Gdańsk bastionem PO, młodzież głosuje na gejów i transseksualistów od Palikota, Lechia przegrywa co się da. NIE DA SIĘ NA SPOKOJNIE.
10 października 2011, 11:12 / poniedziałek
Cóż za paradoks, że osoby wg których łamana jest wolność słowa sami chętnie ją ograniczają.

Naczelny pedał kraju w Sejmie, dla mnie to niepojęte.

Ja oddałem głos nieważny, ważny oddam za 2 miesiące - jeżeli będę miał taką mozliwość, bo zgłębiając się w ustawę mam coraz większe wątpliwości czy wybory zostaną powtórzone, bo niestety zapis mówiący o terminie jest tak pokrętny, że można go interpretować "po swojemu". Niestety.
10 października 2011, 11:18 / poniedziałek
Quo Vadis, Polsko?

Teraz się zacznie, Panowie. Ciężkie czasy dla kiboli. Dopiero nastąpi prawdziwy wylew pedalstwa na ulicach, marsze dewiantów, młodych socjalistów, puszczalskich. Boże, chroń Polskę, ponieważ sami już chyba tego nie powstrzymamy.

@Einherjer: Dzięki, a kogóż masz na myśli?
10 października 2011, 12:59 / poniedziałek
Polacy w Polsce to niestety polowa ( ci prawdziwi bo z korzeniami to moze i troche wiecej ale sa tak odmozdzeni ze nie wiedza juz ze sa Polakami), dlatego Polska jest podzielona. Dlatego jedyne co nas moze uratowac to zaglosowanie wszystkich na jedna partie, zrobienie czystki tak jak oni zrobili i robia z niebezpiecznymi dla nich Polakami. Inaczej Polacy sa skazani na bycie tym czym ich sie okresla na TVN czy Onecie , wiele ludzi nie rozumie tego ze sa manipulowani, sa prosci, nie maja do tego glowy, nie rozumieja, boja sie, chca w spokoju przezyc swoje zycie tak jak mowi wladza, tak jak mowia w telewizji, do tego dochodza pokolenia mlodych ktorzy tez nie rozumieja jak zaczynasz mowic cos na temat ruska niemca czy okupacji, dla nich liczy sie tylko jebana prywatyzacja, sprzedac byle komu, byle szybko sie nachapac dla siebie ,dla nich nie ma znaczenia ze kogos dziadek zamordowal twojego , zabral mu wszystko i teraz przychodzi jako wielki pan wykupuje strategiczne firmy i czy je zamyka bo tak mu pasuje czy daje prace za psi grosze to ci sie jeszcze ciesza ze dal prace ,kurwa to jest tragedia, ale nas co widza te rzeczy jest niestety mniejszosc i jezeli sie nie zjednoczymy to nie mamy szans. Trzeba zaczac od nowa malymi kroczkami budowac Polske, Nasza Polske
10 października 2011, 14:06 / poniedziałek
Ilu jest gejów i transeksualistów w partii Palikota ? Bo tak wszyscy tu krzyczą w liczbie mnogiej ze aż strach ilu ich tam może być, pewnie teraz już lub za chwil kilka wybiegnie stado pedałów na ulice i zaczną was dymać w dupę znienacka ... To że PO wygrało to było oczywiste bo kto miał wygrać PiS ? Całe szczęście ludzi aż tak nie popierdoliło i nie głosowali na nich w większości.
Ja oczekuje spokoju w polityce jakiegoś zrównoważenia i takich decyzji rządu jakie oczekuje społeczeństwo. I jakże nagłośnionej legalizacji, żeby zajarać sobie jointa na ławeczce i nie wylądować za to na 48h w przymusowym hotelu ze śmierdzącym kocem.

Rzygać mi się chce jak czytam te posty niektórym leci z gęby taka ostra sraczka jak po kurczakach z kfc.
10 października 2011, 14:11 / poniedziałek
Piszecie o kontrrewolucji to byłoby trudne bo najpierw trzeba by było opanować komunistyczno-liberalne media. Bez zajęcia ich budynków zgnoją nas na starcie. Dla nich patrioci to dziś nikt, dla nich ludzie wartościowi to pedały, transy i pedofile. Lepiej starszych ludzi którzy walczyli o wolną i niepodległą Polskę nazwać moherami i opluć ich a z wykolejeńców i zboczeńców zrobić posłów. W tej walce odwrotu już nie ma. Albo My albo zwyrodnialcy i zboczeńcy.
10 października 2011, 14:23 / poniedziałek
Kogo tu może dziwić że arka wybrała sobie posła geja? Chłopcy postawili na swojego chłopa :-) CAŁA POLSKA Z WAS SIĘ ŚMIEJE ŻE U WAS DO SEJMU IDĄ GEJE!!!!!!!
10 października 2011, 14:24 / poniedziałek
Leo-666 wypierdalaj do holandii. Tam będziesz mógł do woli cwelować się z innymi 'biedroniami' a po wszystkim legalnie zapalić jointa z innymi ćpuńskimi ryjami.
Ciekawe gdzie takei kurwy jak ty na Lechii się chowają, bo jakoś widać was tylko na forach.
10 października 2011, 14:27 / poniedziałek
mistrzu subtelności - cóż, w partii to nie wiem, o ile mnie się wydaje niespecjalnie tego typu dane są udostępniane ("ALE ZA PISUUU!"), za to na listach całkiem sporo w dość wyraźnych miejscach (a niewykluczone że zapewne biedroń swojemu firerowi wyperswadował te "10%" jako "parytet" - w końcu tylu ich się ponoć statystycznie namnożyło - a tak swoją drogą, z tym nienackiem to nie musisz nam przybliżać szczegółowo swoich fantazji), nie mówiąc o ludziach z takim współczynnikiem skurwysyństwa jak nowicka czy kotliński

Faktycznie, ludzi popierdoliło i tak wystarczająco :)))
Cóż, faktycznie - najważniejsze, ba, istotą polityki jest WIECZNY SPOKÓJ (a przynajmniej wizja takiego, najlepiej w postaci medialnego persenu) i oczywiście żeby można było sobie zioło zajarać, i chuj! Ciężko to właściwie skomentować, o ile jest wogóle co :)

szalom
10 października 2011, 14:35 / poniedziałek
"Kogo tu może dziwić że arka wybrała sobie posła geja?"

Równie dobrze można byłoby napisać że Pogoń (Lębork) czy Gryf (Słupsk) - niestety, ale to ten sam okręg. Będą szczegółowe wyniki sprawdzi się gdzie był jego największy elektorat.
10 października 2011, 14:40 / poniedziałek
Ciotki dyskutantki się udzielają, jakie są rozanielone, że biedroneczki są w kropeczki.
10 października 2011, 14:44 / poniedziałek
naprawdę dziwicie się, że figurant Palikot wspierany przez ojca Olejnik funkcjonariusza MSW za czasów Jaruzelskiego zdobył tyle poparcia?
Popatrzcie jak teraz wygląda większość licealistów i studentów? 10 lat temu po ryjach na dzielnicy by dostali.
Teraz oglądają TVN słuchają Wojewódzkiego ćpuna i kto wie może jeśli bedzie bardziej trendi i cool to bedą się po dupach się walić w ramach tolerancji.
Rodziców większość też ma zjebanych, pobrali kredytów na 100 lat, uwierzyli, że są klasą średnią porozpinali kołnierzyki, chodzą w zerówkach i udają inteligentnych głosując na PEŁO
10 października 2011, 15:15 / poniedziałek
bubLG taki przygłupów jak Ty powinni szybko utylizować bo dalej będziemy mieli taki syf jak mamy i ludzi którzy bez nawtykania kurew i chujów nie potrafią podjąć dyskusji. Szczerze i serdecznie Jebać was wszystkich małolatów napinaczy na tym forum, z całych wyborów dostrzegliście tylko pedalstwo, transwestytów, ćpanie no no pogratulować :)

A to że istotne dla mnie jest żeby sobie zajarać to dziwne ? Mam ochotę kupić sobie sztuke skrecić lolka i zajarać w parku pozniej isc do domu obejrzec w tv cos dla rozrywki, przetrzepać sakiewke żonie i isc spać na drugi dzień do pracy, bo ciężką pracą ludzie się bogacą, a nie protestami i krzykami (bo tego to akurat mamy od zajebania)
10 października 2011, 15:27 / poniedziałek
Po prostu twoim jedynym celem w życiu jest się nażreć, naćpać i poruchać.
Czyli interesuje ciebie zaspokojenie potrzeb niższego rzędu- fizjologicznych, tak samo jak zwierzęta.
10 października 2011, 15:27 / poniedziałek
Mam pytanie na kogo wtedy głosowalisscie - bo wiadomo ze nie na po i palikota- wiec na kogo i co was jarało w ich programach- ja mam w dupie politykę ale jestem ciekaw- a gadka w stylu rudy chuj jest niezbyt konstruktywna. Kto was ujął?
10 października 2011, 15:35 / poniedziałek
Zapominacie, o kluczowej rzeczy. To jest forum kibicowskie! Wybory na nim ocenia się z perspektywy kibica. Może i powody do radości mają homoseksualiści czy osoby chcące na legalu(wątpie czy tak będzie) palić blanty, ale z czego mają się cieszyć kibice?!
10 października 2011, 15:42 / poniedziałek
W 1982 wstąpił do Patriotycznego Ruchu Odrodzenia Narodowego popierając stan wojenny-zgadnijcie kto to i z listy jakiej partii wszedł do sejmu?
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.509