Gdańsk: piątek, 16 kwietnia 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() Na jakim programnie jest mecz z Widzewem???strona 1/1 1 24 maja 2011, 17:15 / wtorek Dostosowałem odpowiedź do Twojego szacunku dla Lechii. Widzew z dużej potrafiłeś napisać, a w loginie Lechia to już z małej?? 24 maja 2011, 17:27 / wtorek ja ci odpowiem: musisz mieć kablówkę z TP i tam na jednym ze specjalnych kanałów jest mecz Widzew-Lechia. Ja mam :) 24 maja 2011, 17:45 / wtorek gówno nie będzie ,jest multiliga, wejdzcie na stronę canal plus i zobaczcie jakie mecze wybrali. Ca...nal+ : Cracovia - Jagiellonia Canal+ Sport : Arka - Legia Canal+ Sport2 : Polonia B. - Lech Canal+ Gol: Ruch - Śląsk Orange Sport: Arka - Legia simek ogląda na google buahahahahahaahhahaha 24 maja 2011, 17:45 / wtorek słyszałem ze podobno mecz ma być na MTV lub na Discovery ale to jeżeli masz wykupiony karnet na zegar. Jeżeli chodzisz na prostą meczu sobie po prostu nie obejrzysz , chyba że podłączysz kabel pod pralkę i włączysz wirowanie to od drugiej połowy powinno być coś widać. 24 maja 2011, 18:02 / wtorek luki - a Ty gdzie obejrzysz Lechię ? Bo na Twojej rozpisce jakoś kurwa znaleźć nie mogę meczu Lechii. 24 maja 2011, 18:06 / wtorek gościu, znów zakładasz nowy temat jak masz jakieś mądre pytanie, po pierwsze - jest temat Widzew - Lechia po drugie - jest w nim odpowiedź na Twoje pytanie czy mógłbyś mieć następnym razem trochę więcej szacunku dla porządku na tym forum? 24 maja 2011, 18:13 / wtorek a po co poszukać ? po lewej jest dodaj wątek i gotowe :) po chuj się wysilać 24 maja 2011, 18:24 / wtorek lukiLG, a może po prostu Simek wie jak z googli korzystać? Można wpisać na przykład: "29 kolejka ekstraklasy transmisje" i co nam wyskakuje? odnośnik wybieramy sobie np. link z 90 minut... odnośnik no ale trzeba wiedzieć do czego służą google i jak się tym posługiwać, inaczej konieczne jest zakładanie nowych wątków na forum. 24 maja 2011, 19:14 / wtorek a na przykład kumacie że jest 8 meczy i nie na wszystkich będa transmisje live? na antenie CANAL+, CANAL+ Sport2 i CANAL+ GOL w całości transmitowane będą trzy najważniejsze mecze: Cracovia-Jagiellonia, Polonia Bytom-Lech i Ruch-Slask. reszta będzie w multilidze, canal plus już się do tego odniósł wczoraj bo ludzie byli wkurwieni. Oglądał będę w domu z ziomkami-sie gra sie ma szukajcie w google a znajdziecie 24 maja 2011, 19:17 / wtorek Nie ma tego w cyfrze plus, ani w żadnej innej platformie TVSAT ani w żadnej kablówce. To TP IPTV to jest taka platforma TP SA odnośnik ga_tv/opis_tv/ obczajta to i powodzenia 24 maja 2011, 20:18 / wtorek no chyba panowie proste ze skumałem, poprostu nie zgadzałem sie z kolega simkiem w innym wątku. a tak w ogóle to mega wkurw bierze że nie można tam być 24 maja 2011, 21:01 / wtorek www.meczyki.pl - tutaj będą linki do meczu, sprawdź na pół godziny przed meczem. 24 maja 2011, 22:23 / wtorek t-t - długo kazałeś na siebie czekać... ale co ma wisieć nie utonie... 24 maja 2011, 23:55 / wtorek Nie ma nigdzie. W ramach wspólnej, łączonej transmisji w CANAL + będą pokazywane tylko bramki z wszystkich meczów w czasie tzw. rzeczywistym. 25 maja 2011, 19:08 / środa dziwne że,nie ma transu z naszego meczu. w innych okolicznościach myślałbym że,chcą nas wysterować z wynikiem. 1 |