WĄTEK PATRIOTYCZNY.
strona 2/38
6 lutego 2013, 23:07 / środa
15 lutego 2013, 13:56 / piątek
16 lutego 2013, 18:32 / sobota
A czy u nas są już jakieś konkretne informacje odnośnie obchodów w Gdańsku?
16 lutego 2013, 20:50 / sobota
Mam nadzieję, że uda się jakoś zorganizować uroczystości przy udziale kibiców Lechii...bo termin obchodów pokrywa się z meczem z Pogonią. W tam roku było naprawdę godnie i liczę na to, ze nie będzie takiej obniżki frekwencji jak przy obchodach Stanu Wojennego. Pytanie do osób ogarniętych w temacie (Lwy) jest jakiś plan???
16 lutego 2013, 22:06 / sobota
...jest plan info niebawem....
LECHIA ZNACZY POLSKA
16 lutego 2013, 23:10 / sobota
17 lutego 2013, 00:20 / niedziela
Mam nadzieję , że na 1 marca będzie mega mobilizacja bo te 50 osób na 13.12 to była porażka.
17 lutego 2013, 13:41 / niedziela
Ci szmaciarze, co zniszczyli pomnik "Inki" powinni zostać publicznie rozstrzelani...
17 lutego 2013, 15:45 / niedziela
Na rozstrzelanie koleżko to sobie trzeba zasłużyć... pospolite kurewstwo zwykło się wieszać.
17 lutego 2013, 17:19 / niedziela
Tu coś o tych skurwielach i ich mentalności .
odnośnik
18 lutego 2013, 14:21 / poniedziałek
18 lutego 2013, 16:23 / poniedziałek
blitz. jest szansa na wrzucenie wzoru jakiegoś plakatu? o ile jest? z chęcią porozwieszam
19 lutego 2013, 16:10 / wtorek
Dla tych którzy nie będą w Warszawie:
1 marca po raz kolejny będziemy obchodzić święto państwowe - Narodowy Dzień Pamięci "Żołnierzy Wyklętych". Jednak w Trójmieście jego obchody zaczną się już w najbliższy piątek. Tego dnia w Teatrze Miniatura zaprezentowany zostanie spektakl "Nil - historia bohatera", napisany specjalnie na tę okazję.
odnośnik
21 lutego 2013, 16:01 / czwartek
23 lutego 2013, 18:34 / sobota
Nie wiem czy pasuje ale wklejam tutaj link do ciekawego zdarzenia :
odnośnik
23 lutego 2013, 19:01 / sobota
W takim razie,musi byc sporo milionow tych FASZYSTOW w Polsce.Motyla noga !
23 lutego 2013, 21:06 / sobota
23 lutego 2013, 21:47 / sobota
W poniedziałek pedalstwo pojawi się na UG:
odnośnik
23 lutego 2013, 22:57 / sobota
Warszawa , Radom , czas na Gdańsk ;)
24 lutego 2013, 01:45 / niedziela
24 lutego 2013, 13:34 / niedziela
Tak jak już ktoś podał, pederaści z biedroniem na czele pojawią się na UG.
"Skandal na Uniwersytecie Gdańskim! W auli Wydziału Filologicznego Uniwersytetu Gdańskiego dojdzie do bezczelnej promocji homoseksualizmu. Po wyświetleniu filmu pt. "Aż tu nagle, zeszłej zimy", odbędzie się panel "dyskusyjny" na temat związków partnerskich. Gośćmi będą Marta Abramowicz (Tolerado Stowarzyszenie na rzecz osób LGBT), dr Katarzyna Bojarska (UG), Robert Biedroń (poseł RP), Radomir Szumełda (działacz PO).
odnośnikCzemu nie zaproszono ludzi o odmiennych poglądach? Gdzie miejsce na dyskusję akademicką? Będzie to po prostu zwykły wiec środowisk homoseksualnych.
Liczymy na sprzeciw gdańskich studentów."
24 lutego 2013, 19:28 / niedziela
odnośnikPrzeczytać, podpisać i przesłać dalej znajomym. !!
24 lutego 2013, 21:47 / niedziela
24 lutego 2013, 23:14 / niedziela
To nie sukces,to ma byc norma.
28 lutego 2013, 00:34 / czwartek
Pora zrzucić kajdany. Demonstracje w całej Polsce odbędą się:
2 marca - ruch Anonymous i przeciwnicy obcych policji w Polsce;
5 marca - strajk generalny na Śląsku i strajk OPZZ;
16 marca - strajk NSZZ Solidarność;
20 marca - protesty przeciwko rządowi PO-PSL
Więcej w poniższym linku:
odnośnik
28 lutego 2013, 10:14 / czwartek
Jutro w Gdańsku pojawi się lewacki ścierwo.
1 marca 2013 roku (piątek) o godz. 12:30 serdecznie zapraszamy na konferencję prasową Ruchu Palikota w ramach spotkań Przewodniczącego Partii z przedstawicielami Małych i Średnich Przedsiębiorsw. Konferencja odbędzie się w siedzibie ,,Pracodawców Pomorza’’ przy ul. Aleja Zwycięstwa 24 w Gdańsku. Gościem specjalnym będzie Janusz Palikot oraz Poseł dr Piotr Bauć.
28 lutego 2013, 12:27 / czwartek
Czyżby zbliżała się polska wiosna ?
28 lutego 2013, 13:19 / czwartek
jakiś oficjalny komunikat czy pełna dowolność?
28 lutego 2013, 14:47 / czwartek
28 lutego 2013, 14:52 / czwartek
Dzisiaj pamiętajmy o tym bardzo smutnym, ale jakże ważnym dla naszego narodu wydarzeniu,czyli o Mordzie w Hucie Pieniackiej...Strasznie mnie wczoraj wnerwił Stolzmann porównując polskich bohaterów do Stjepana Bandery...chyba znowu go choroba filipińska, łobuza dopadła i nie wie co gada...
odnośnik
28 lutego 2013, 14:57 / czwartek
Kolejną ważną datą jest dzień 29 lutego,a że w tym roku ten dzień nie istnieje, więc warto pamiętać dziś o rocznicy Konfederacji Barskiej
odnośnik
3 marca 2013, 10:49 / niedziela
Warto zobaczyć .
Czerwone ścierwo !!
odnośnik
8 marca 2013, 10:57 / piątek
Mega skurwysyństwo:
odnośnikWiedzą jak ściągnąć sporo ludzi. Ja czuję się zaproszony.
10 marca, 12:00 - ul. Długa, Złota Brama
odnośnik
8 marca 2013, 12:21 / piątek
Wszyscy jesteśmy zaproszeni :) Przyjdźmy i "wspomóżmy" ich swoją obecnością.
8 marca 2013, 13:46 / piątek
taa, a wystarczy sprawdzić czy to prawda (jest podane www rzekomych autorów)
odnośnik a nie bezkrytycznie wierzyć . Dajecie się wypuszczać jak dzieci.
8 marca 2013, 14:35 / piątek
Smutne ;(
8 marca 2013, 16:22 / piątek
@Jamesbond a Ty wszystko łykasz jak młody pelikan? Zwłaszcza to co piszą zakłamane lewackie kurwy?
Za ONR.
"Organizatorzy gdańskiego pochodu feministek oficjalnie odcięły się od haseł wzywających do zrobienia drugiego Katynia, ale czy nieoficjalnie mają sporo za uszami? Hasło i charakter pisma całkowicie przypadkowe?"
odnośnik
8 marca 2013, 16:51 / piątek
No nasz James też przeczytał sprostowanie i bierze to za pewnik. Idąc Twoim tokiem myślenia to politycy też mówią prawdę i jest tak jak powiedzą.
8 marca 2013, 18:30 / piątek
Tak koledzy, to jest genialna prowokacja lewaków. Taaa. Idź jeden z drugim i lej się z tymi babami - i najlepiej w szaliku Lechii. Za chwilę lewaki walna jakiś obraźliwy plakat np. "Żydzi, czarni i komuniści zrobimy wam nowy holocaust" podpiszą w rogu lechia.gda.pl, i się będą podniecać na swoich forach jacy to kibole są źli. Dziecinada i tyle - z każdej strony.
8 marca 2013, 21:26 / piątek
Jamesbond - czy Ciebie naprawdę obchodzi to co będą mówić o Tobie lewaki ? Liczysz się z ich opinią o Tobie ?
8 marca 2013, 21:54 / piątek
James - niby trochę racji masz, ale powiedź ile jeszcze można znosieść tej medialnej pedalskiej propagandy, ja juz mam obawy otworzyć lodówkę ;)
Niedługo okaże sie ze jestem jakimś ekscentrykiem, troglodytą, brakującym ogniwem w ewolucji, tylko dlatego ze mam żonę i dzieci.
Fakt faktem ze w dzisiejszych czasach nie należy sie dać sprowokować, ale obojętnie koło tego przejsc nie można.
ps. Mam zasadę ze omijam wątki "pozalechijne" ale tu trzeba określić sie. Szczególnie stwierdzenie "p... polskość" podniosła mi ciśnienie.
TYLKO LECHIA (POLSKA)!
8 marca 2013, 22:46 / piątek
Nie ogarniam co Wy macie z tymi prowokacjami !? To co , mamy dać sobie pluć w twarz , bo jak zareagujemy to będzie ,że dajemy się prowokować lewakom ? Myślicie ,że jak Solidarność 30 lat temu wychodziła na ulice to myśleli o tym co będą o Nich mówić w telewizji ? 1 września 1939 roku żołnierze na Westerplatte też mieli poddać się niemcom , bo "prowokacja" ? Przecież po 1945 żołnierze NSZ i AK też byli obrażani przez komunistyczne władze . (Przykład)Za 10 lat po Polsce będzie łaziło pełno pedałów,murzynów,islamistów, lewactwa z che guevarą na koszulce ,a my będziemy zajebiście dumni bo nie daliśmy się im sprowokować.Pogódźcie się z tym , że na kiboli/patriotów/narodowców zawsze będą źle gadali. Ale to dobrze bo komuchy mają się bać i denerwować .
9 marca 2013, 15:56 / sobota
jamesbłąd gonić zwyrodnialców w szaliczku Lechii to dla ciebie wstyd ?
odnośnik
9 marca 2013, 22:14 / sobota
a pewna parówa z miejskiego ratusza jeszcze wspomaga ich naszymi pieniędzmi:
odnośnikco ta gruba łajza sobie wyobraża? sami płacimy za te ich wypociny
a tu bonus:
odnośnikpod pozorem gier i zabaw planują pranie mózgów młodym ludziom. uważajcie, gdzie chadzają Wasze dzieci, bo niedługo się może okazać, że niepostrzeżenie lewactwo zalęgnie się w naszych domach
11 marca 2013, 13:15 / poniedziałek
ja pierdole, kto za tym stoi?
Kto finansuje takie "akcje"?
I ta przebiegła taktyka zwolenników zboczeńców - pranie mózgów dzieciakom. Pedalska propaganda zatacza coraz większe kręgi, przybiera na sile.
Oj będzie musiało coś pierdolnąć, bo niedługo będziemy mieć drugą holandię, francję czy inną "kolorową" republikę...
11 marca 2013, 21:44 / poniedziałek
Nie spodziewalismy sie nigdy ze puszcza na o Ince w najlepszej ogladalnosci,a jadnak stalo sie ,i musi trwac dalej.
11 marca 2013, 21:49 / poniedziałek
Dokładnie i to największy plus dnia dzisiejszego , a wyżelowany Machaj , który się boi by mu się fryzura nie popsuła niech posłucha
odnośnik
11 marca 2013, 22:04 / poniedziałek
tak sobie po cichu myślałem, że ktoś o tym teatrze na TVP wspomni i się nie myliłem.
BTW świetne nagranie
odnośnik
11 marca 2013, 22:45 / poniedziałek
Teraz czas o filmie o "Warszycu","Ogniu","Roju"
Dla każdego z osobna,zwłaszcza że te filmy są już zrobione ale nigdy dla w zwykłego odbiorcy czsaie nie puszczone.
My to wiemy ,oni nie..............
15 marca 2013, 14:03 / piątek