WĄTEK PATRIOTYCZNY.
strona 36/49
12 stycznia 2024, 13:02 / piątek
Każdy ogarnięty wie, że już są skutecznie ulaskawieni. Chodzi o to,aby nielegalnie przetrzymywani w więzieniu posłowie wrócili do Sejmu. Próby ich siłowego usuwania z sali posiedzeń dadzą nowe paliwo. Uwięzienie już się pomału marketingowo wyczerpywało. Moim zdaniem przemyślany ruch Jara dla dalszej mobilizacji i polaryzacji. Chociaż i wariant interpretacji, że organ konstytucyjny, którego 2 członkom bezprawnie uniemożliwia się wykonywanie ich konstytucyjnych obowiązków poselskich, nie jest uprawniony do stanowienia prawa, też byłby dobrym rozwiązaniem polityczne. Do oceny przez TK legalność wszystkich ustawy razem z budżetem.
12 stycznia 2024, 21:28 / piątek
Jebać ich niech gniją
13 stycznia 2024, 12:43 / sobota
borysek.76 ostro o Tusku i nowym rządzie. Patrząc na to co się dzieje nie dziwię Ci się.
13 stycznia 2024, 16:37 / sobota
To zwykła lewacka ciota. Jak tam twój mąż cioto? Obrazek Biedronia i Śmiszka wisi nad łóżeczkiem cioto? I taka lewacka kurwa pisze na forum kibiców Lechii... i jeszcze parę innych...kurwa modzie widzisz i nie grzmisz?
13 stycznia 2024, 19:31 / sobota
Lewcinho nie o Tusku tylko o tych dwóch pisowskich aparatczykach którzy teraz siedzą w pierdlu , jebać ich niech gniją.
13 stycznia 2024, 20:22 / sobota
borysek 76 jesteś pojebany ! Kamiński i Wąsik niech gniją !
Szkoda że nie wspomniałeś o Grodzkim łapówkarzu z Senatu ani o koniu z dawnej Ligi Polskich Rodzin Giertychu który mdlał na widok karetki pogotowia , a którego chroni przed wyrokiem immunitet . . O pośle do europarlamentu Karpińskim już nawet nie wspomnę - zawrotna kariera z pierdla do Brukseli .
Ale ty widzisz tylko Kamińskiego i Wąsika ....jesteś żałosnym błaznem !
13 stycznia 2024, 20:48 / sobota
Ale ta sekta wam głowy zryła idę w pizdu z tego forum
13 stycznia 2024, 23:39 / sobota
O 11 lat za późno... ale lepiej późno niż wcale.
14 stycznia 2024, 00:35 / niedziela
borysek.76 jestesmy z Toba!
14 stycznia 2024, 13:23 / niedziela
@castorp to prawda, że pamięć o uwięzionych szybko się zatrze, ale jak siedzą, to zawsze można ją odświeżyć, natomiast Hołownia będzie utrzymywał, że pierwsze ułaskawienie było lipne a tym samym skazani prawomocnym wyrokiem, chociażby tylko sądu rewolucyjnego, nie mogą posiadać mandatu. Owszem przepychanki o nich mogą być, pytanie tylko, czy w takiej sytuacji słuszne i czy wobec olbrzymiej przewagi w głosowaniach nierozstrzygnięte losy 2 mandatów może stanowić podważanie ich wyników?
14 stycznia 2024, 13:40 / niedziela
Pluralizm w mediach widoczny jest na konferencjach premiera.
odnośnikNiby podobnie, ale przyznam, że sam wystrój sali w Mińsku (klasyka) podoba mi się bardziej :)
14 stycznia 2024, 17:55 / niedziela
Czy wyznawcy koalicji 13 grudnia potwierdzają słowa niejakiego Lubczyka z PSL,że "wychowywanie dzieci przez pary homoseksualne jest o wiele lepsze niż przez małżeństwa katolickie"?
Kurwa Witos w grobie się przewraca...
16 stycznia 2024, 15:39 / wtorek
"Wiceministra klimatu Urszula Zielińska na nieformalnym spotkaniu w Brukseli powiedziała, że Unia Europejska - w tym Polska - "musi absolutnie przyjąć ambitne cele i musimy przyjąć cel redukcji emisji o 90 proc.". Wywołała w ten sposób oburzenie na prawicy i konsternację w rządzie..." Cytat za portalem monet.pl.
Bolszewizm ekologiczny.
18 stycznia 2024, 15:12 / czwartek
Pan poseł Grzegorz Braun pozbawiony immunitetu. Grodzki, Giertych, Gawłowski etc. na wolności... PARANOJA...
Ps. Dzisiaj dzień pogrzebu wielkiego patrioty KS. Tadeusza Isakowicza-Zaleskiego... Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie.
19 stycznia 2024, 00:38 / piątek
Księdza Isakowicza-Zaleskiego szkoda, wielkia strata dla Polski. Niezwykłe zasłużony kapłan, uczciwy i przyzwoity człowiek,bezkompromisowy, jeśli chodziło o walkę ze złem, nieprawdą, fałszem, hipokryzją. Bóg zabiera najlepszych.
19 stycznia 2024, 00:44 / piątek
.. a światłość wiekuista niech mu świeci na wieki.
Co do eko-terrorystów: dla bolszewików to byłaby obraza, gdyż oni jak raz, co by o niech złego nie powiedzieć, byli aż do bólu pragmatyczni. Tu jest inaczej- jest jakaś idea, nawet nie wiadomo przez kogo sformułowana, więc nie bardzo można jej poddać krytyce, bo co to da. Ot takie bicie piany, z którego pomysłodawcy sobie nic nie robią, bo w końcu nie są na ostrzu krytyki. Być może chodzi o ochronę przyrody, powietrza i wody, ale może nie tylko. Trudno to ustalić z braku autora. Wiemy na pewno, że podejmowane środki nie zawsze są celnie skierowane a niosą wysokie koszty. To temat rzeka. Natomiast co do naszych podlizywaczy to chodzi tu raczej o …redukcję myślenia i to nie dlatego, że oni nie potrafią myśleć (bo jak się dostać do koryta, to oni doskonale wiedzą i potrafią wszystko należycie przeprowadzić ) a że wygodniej jest robić to, co od ciebie oczekuje protektor, aby mu się przypodobać, zostać pochwalonym, może nawet sam gubernator po plecach poklepie i wystawi kiedyś na listę do EP. To takie miałkie podlizywanie się, bez ambicji na samodzielność, tzw. łże-elity. To nie jest znak czasów. Było tak już przed rozbiorami, potem ugruntowane ( zasadnie) podczas rozbiorów, a w okresie II RP też uwidaczniało się w postaci stronnictw prorosyjskich (?), prozachodnich a nawet proniemieckich. Czas PRL to wiadomo wyżej d… nie podskoczysz, ale i tak we wchodzeniu w d… towarzyszom radzieckim, to można było obserwować istny wyścig służalczości. Ten wyuczony język poprawności politycznej. Mnie to mierzwi - to taka pusta gadka, powtarzanie sloganów, nie mających z reguły żadnego uzasadnienia. Czas na elity ponoć nigdy się nie kończy, może doczekamy, może nie, ale oby następnymi nie musieli być znowu bojownicy o niepodległość. Gdyby ta została jednak przefrymarczona.
19 stycznia 2024, 06:12 / piątek
Oni mogli 8 lat ***** ***,to trzeba im dac
odnośnik .I "jestemproblememtuska".Na twitterze(X)tysiace wspanialych Patriotow.Lekarze,prawnicy,piekne kobiety,cale rodziny,podroznicy,Polacy z calego swiata.Wspaniala inicjatywa.Bez chamstwa lewactwa.Ruda wrona wytrzyma pol roku?
25 stycznia 2024, 18:41 / czwartek
Zrywaja w Sejmie symbol Polski Walczacej!To tak ma być,lewacy?Ile jeszcze folksdojcz zrobi,zabim spierdoli?Jedna prokurator,z zarzutami juz podobno w Ameryce pld.Cisza...
25 stycznia 2024, 18:58 / czwartek
Sorry,nie prokurator ,a notariusz.Joanna Konczyk
25 stycznia 2024, 19:23 / czwartek
28 stycznia 2024, 03:18 / niedziela
@woolf
Jestem właśnie w tym Twoim USA. W większości zgadzam się z Twoimi uwagami i nie twierdzę ,że w Polsce czy w Gdańsku jest idealnie. Natomiast wiem po tych kilku dniach na pewno, że względem USA to POLSKA to kraina mlekiem i miodem płynąca.
Mam na koncie ponad 100 krajów na świecie i USA jest na ostatnim miejscu, na lotnisku ponad 500 osób wiele po kilkunastu godzinach w samolocie spieszących się na kolejny lot, a tu jedno stanowisko otwarte...parę godzin czekania i jakiś grubas który wprost mówi że ma wywalone.
Dużo więcej mogę napisać..., ale zamknę post życzeniami byście amerykany uczyli się od Gambii czy Madagaskaru...
ps. wspóczuje że tu mieszkasz, chory kraj
28 stycznia 2024, 14:42 / niedziela
Nic z tego nie rozumiem.100 krajow?To po ile czasu w kazdym z nich?Jestes w Stanach?Zobacz Grand Canion.Yelowstone Park.Pojedz na Key West.Utah,Montana,Idaho.Nie bede bronil USA.Twoja ocena jest Twoja.Nie kumam tylko,o co Ci chodzi.Tez jestes zdania,ze Polacy mieszkajacy za granica,nie maja prawa zabierac glosu w sprawie Polski?Niech tak bedzie.Wylogowuję się i przestajě cokolwiek pisac.Zaskoczyles mnie Edwin.Te 100 krajow mnie zastanawia.Ja tez bylem w wielu,ale 100?Aaaa,zjechalem Stany od Seatle do Florydy,od LA do NY, Midwest,Rocky Mountains.Stany sa jakie sa.Np na Florydzie,policja ma na samochodach"In Good we trust".Z kolei na Uniwersytecie Berkeley kolo San Francisco,lewackie poglady od dziesiatek lat sa wciskane mlodym ludziom.A zreszta,po co ja to tlumaczę?Oceniasz USA po pobycie na jednym lotnisku.Trzymajcie siě!Chyba chodzi Ci o to,aby mnie tu zaczeli wszyscy opierdalać.To takie płytkie.Mialem Cie za porzadnego czlowieka,nawet Patriotę.To okreslenie drazni wielu ludzi w Polsce.Trwa walka potomkow bolszewikow i zdrajcow z potomkami Armi Krajowej.A zresztą,po co ja się wtrącam w sprawy ,ktore mnie nie dotyczą.Na tym forum,jest zaledwie kilku ludzi,ktorzy mysla podobnie jak ja.Wiekszosc,niestety,to "Europejczycy".
28 stycznia 2024, 15:03 / niedziela
To nie jest żaden atak na Ciebie, a już na pewno Ci nie odmawiam prawa głosu.
Oczywiście na pewno USA mają wiele urokliwych miejsc, nawet na Florydzie gdzie jestem dostrzegam wiele plusów.
Dużo tych krajów więc z reguły to jest po kilka dni i wiedza czy wrażenia są powierzchowne co oczywiste.
Mało precyzyjnie się wyraziłem ,więc precyzuje w kategorii obsługa lotniskowa oraz w kategorii ceny w sklepach, USA wypada fatalnie.O dziwo restauracje poza cola za 8S jeszcze w miarę normalnie. Wiadomo dla tubylców to norma bo też inaczej zarabiają pod kątem turystycznym to jednak znaczące minusy
Przepraszam Cię bo to nie żaden atak na Twoją osobę tylko po kilkunastu godzinach w samolocie jak widzę otwarte jedno okienko na 20 a zaraz masz przesiadkę to sam rozumiesz frustracje i nerwy.
Pozdrawiam
28 stycznia 2024, 15:14 / niedziela
Bylem na lotniskach:New York,Chicago,Miami,LA,San Francisco,Seatle,Chicago,Huston,Atlanta, Bozeman(Montana),Salt Lake City.,Panama City Fl,w Europie ,London(2),Stockholm,Helsinki,Copenhagen,Warszawa, Gdansk,Krakow,Amsterdam,Berlin,Monachium,Frankfurt ,Zurich....Rozne lotniska,rozni ludzie.Lubię obserwowac.Np,takie O'Hare w Chicago(pracuje tam 50 tys ludzi)potrafi w dlugi weekend miec od 1 milion do 2 pasazerow.Tez duzo latalem,bylem wkurwiony,zmeczony...A gdzie na FL wyladowales?Nie mam urazu.Stany to piekny kraj,a ja kocham Polskę.Moj syn mieszka w Utah(nie tylko Mormoni tam zyja) I jest szczesliwy.A urodzil sie w Gdansku.pozdr
28 stycznia 2024, 17:02 / niedziela
Nie ma sprawy Edwin.Co do cen,to na lotniskach,wszedzie,w Polsce tez,jest b.drogo.A juz kantory???Zawsze wszystkim mowie,nie wymieniajcie kasy na lotniskach.Trzymaj się!Niektorzy pewnie dziwia sie ,ze stary facet,jak ja,zabiera glos na forum Lechii.Otoz,od chlopaczka,co uciekal z lekcji,zeby pilki na Traugutta ,na treningach podawac,przez gre w trampkarzach u sp.Romana Korynta,potem w juniorach u sp.R.Rogocza...(nigdy nie zapomne 5:0 z Gedania,na glownej plycie(!!!!),gdzie jako rezerwowy,strzelilem pierwsza bramke.Tomek Korynt przestrzelil karnego...ta Lechia jest w moim sercu.PS.Dzisiaj dwa przelewy,jeden na Caritas,drugi na TvRepublika.
Czesc i Chwała Bohaterom!
29 stycznia 2024, 00:20 / poniedziałek
Cieszę się ,że wyjaśnione. Lecieliśmy Gdańsk- Monachium-Newark- Fort lauderdale.
Ten cyrk był w Newark. Pewnie masz racje ,że może pech i incydent, ale dodając do tego fakt że zarezerwowany hotel zamienił nam w ostatniej chwili studio na pokój bo miał overbooking to ten start przygody z USA trochę irytujący.
Jednak sam weekend już na duży plus, piękna plaża, dobre jedzenie i sympatyczni ludzie.
Lotniska będzie okazja jeszcze weryfikować bo jutro z Fort L na Kostarykę, a potem powrót przez Waszyngton. Generalnie jednak mimo fatalnego pierwszego wrażenia ma ten kraj coś w sobie i nie mówię że nie wrócę. No chyba, że na kolejnych lotniskach dalej będą traktować ludzi jak przed słynnym Arka vs Sląsk, tylko tutaj wjazd z bramą skończyłby się jeszcze gorzej.
Wracając do tematu to masz rację jestem piatriotą zarówno lokalnym jak i Polskim i mimo że całe zarobione siano wydaję na zwiedzanie świata co jest moją pasją to nadal uważam że nie ma lepszego miejsca do życia niż Polska -Gdańsk- Kaszuby. Pozdro bo widać po Tobie że róznie się ludziom losy życia toczą ale sentyment do Gdańska masz ogromny i zawsze będziesz Gdańszczaninem jak ja.
29 stycznia 2024, 04:10 / poniedziałek
Dzieki Edwin.Fajnego pobytu zyczę!Troche tu prywaty,ale tak bywa.Musi byc dobrze,pod kazdym wzgledem.Lechii i Polski.
29 stycznia 2024, 07:47 / poniedziałek
Edwin, lot do Newark nie trwa kilkanaście godzin. Ze trzy filmy max zdążysz obejrzeć.Poza tym to budżetowe lotnisko w New Jersey. Czego się spodziewałeś? Obslugi jak na JFK? Dostaleś to, za co zapłacileś. Jak będziesz wracał do PL to Amerykanie ze swoimi paszportami będą stać w kolejce a Ty ze swoim przejdziesz dumnie obok nich jako mieszkaniec tej chujowej UE i strefy Schengen. Mnie też wkurwia jak muszę stać w kolejce do customs w USA, skanować paluchy itp. Ale to ich kraj i ich zasady. Nikt mnie nie zmusza do jeżdżenia tamże. A kraj zajebisty. I ludzie milsi dla siebie niż w PL. Idź na jakiś event sportowy jak możesz :)
29 stycznia 2024, 12:40 / poniedziałek
Najlepiej na NFL championship
Ale to dpiero 11 lutego.Kansas City -San Francisco.W Las Vegas.Przeciez wiesz,ze Edwin leci na Kostaryke.Juz polecial.Wczoraj Detroit przewaliło.Wiekszosc tu powie,ze to b.glupi sport.Nieeee.Trzeba poznac zasady,tak samo jak w baseball.Lechia Pany!
29 stycznia 2024, 14:32 / poniedziałek
Doubledose,jak z lewakami,trudno mi sie rozmawia,tak tu przyznam Ci rację.Zobaczcie,mozna sie porozumiec,na jednej plaszczyznie...moze jest szansa na dogadanie sie na innych.Wszystkim chyba zalezy na dobru Polski,prawda.Na Twitter(X),mam sporo followers,Sam tez obserwuję wiele osob.Glownie konta konserwatystow.Tam,na pokojach(spaces),ludzie z lewa i prawa,powoli,ale zaczynaja ze sobą rozmawiać.Mnie osobiscie,nie powinno obchodzic w ogole,co sie w moim"starym kraju" dzieje.Nic mi nie brakuje,mam super znajomych(Amerykanow),gram w tenisa,jak moge,to podrozuje,jedyny syn(sam go zreszta wychowalem),jest moim darem od P.Boga.On jest szczesliwy,ja tez.Jest b."independent",ma wiele pasji.Co do znajomych.Wielu jest za Demokratami,za Bidenem,ja nie.Ale nikt sie nie wyzywa,nie ubliza,nie poniza.Wolnosc wyboru.A w Polsce?Agresja.Przyklad.Lis mial udar,byl na Ojomie(moze z bledem sorry).Nie zauwazylem,zeby "prawi",zyczyli mu smierci.A ze strony lewej,gdy Ziobro zachorował?"Zebys kurwa zdechł,obys nie wrocil do Sejmu" itd.Taka prawda.W Smlensku zginelo 96 osob.Prezydent,zona,generalowie...ludzie z lewej i prawej.Pamietam,co wyczynial nijaki Taras.Sikanie do zniczy,zimny Lech,ostatnio wchodzenie na pomnik,zdejmowanie tablic upamietniajacych prez.Kaczynskiego.Ludzie,to sie dzieje w Polsce!Kto sie cieszy,ze jestesmy tak bardzo podzieleni,kto dalej jątrzy?Nie wazne,czy pod Smolenskiem,byl zamach,czy katastrofa lotnicza.Tam zginęlo prawie 100 osob.Wazne postaci chyba dla wszystkich.Na prawdę,zacznijmy zachowywac sie jak cywilizowany Narod.w1782 r.Caryca Katarzyna(powtarzam sie)mowila,ze aby pokonac Polakow,trzeba ich sklocic,zeby brat na brata donosil, zeby syn ojca denuncjował(?).Wracajac do Stanow.Na poczatku mojej emigracji,ide sobie w Californi chodnikiem,na przeciwko ladna,obca dziewczyna.Zblizamy sie do siebie.Ona sie usmiecha i mowi,good morning,czy hi.Myslalem,co ona chce ode mnie.Tak,ludzie sa mili.Jazda samochodem po Stanach,to relaks.Jezdze sporo po Polsce i Europie.Sa platne autostrady,ale tez darmowe.1000 mil Chicago Florida,bez zadnych oplat.Nikt na lewym pasie ,nie mruga swiatlami,ze masz spier..lać.Moze zdarzy sie,ale to wyjatek.To tyle.Lechisci,dogadujmy sie,moze to jest wlasnie ten czas.Niech nasza Ojczyzna sie rozwija,niech wszystkim zyje sie lepiej.Tak mnie naszlo.Zycie jest zbyt krotkie,zeby byc ciagle wrogo nastawionym do innych.Nie warto.Lechia Pany!
30 stycznia 2024, 05:06 / wtorek
@doubedose
Gdańsk- Monachium 1.35h Przesiadka 1.2h Monachium-Newark 9.05 plus 2h w Gdańsku i na koniec 4h na Florydę ok nie lot a podróż, masz kilkanaście godzin?
Wybraliśmy za przewoznika Lufthanse, stosunek jakości do ceny i do czasu podróży wydawał się optymalny, rozsądne pieniądze to kosztowało ale głownie dlatego że podróż rezerwowana w pazdzierniku ale hasło "masz za co zaplaciłeś" nie wydaje mi się tu adekwatne. Lowcost to raczej nie ta linia. Raczej mój błąd że nie sprawdzałem miedzylądowań pod kątem takiej lipy, ale ważny był cel i czas dotarcia do niego.
Jednak co do samego Newark to po dzisiaj się zgadzam z Wami obydwoma, tandeta ,a nie reguła.
Na Fort L wszystko sprawnie i normalnie.
Wydarzenie sportowe w USA to ciekawy pomysł, tym razem celem była Kostaryka, a Floryda bardziej przy okazji i ze względu na dobre połączenia z celem podróży.
Dziś z San Jose blisko 6h autem pod granicę z Panamą, ale miejsce jest totalny unikat.
Mnie osobiście bardziej jara natura niż miasta.
Bardzo przepraszam pozostałych za lekką prywate ale w końcu sezon ogórkowy a kto nie chce ten nie czyta, pozdrawiam serdecznie
30 stycznia 2024, 05:57 / wtorek
ps. a by było w temacie w 100% , Jarek szczuł, Donald szczuje a Konfederacja według CBOS ma 11% czyli naprawdę ponad 15%...
31 stycznia 2024, 18:46 / środa
Zacna wyprawa. Zazdroszczę.
1 lutego 2024, 17:46 / czwartek
Edwin,korekta.Donald szczuł,powrocił,i szczuje dalej.Obajtek juz out.Wyprawa zacna potwierdzam.Moj synek kilka lat temu,z kumplem,wybrali sie autostopem ,z Colorado do Patagoni.Meksyk,Belize,Honduras,Guatemala(wulkan Fuego wtedy wybuchł),Nicaragua,Costarica,Panama
..I Columbia. Niestety,z Columbii(nie mieli return ticket),odeslali ich do USA(Miami).Ale co ich,to ich.Trzeba miec charakter.Starczy chyba o podrozach.Mnie ciagle to kreci,ale lata juz nie te.Tylko Lechia!
7 lutego 2024, 21:19 / środa
Lewackie kurwy biorą się za szkoły. Powstał ranking gdańskich szkół przyjaznych zboczeńcom. Będzie się tropić homofobię, nietolerancję i zacznie sie równanie. Szkoda tylko ze nie poziomem nauczania a promowaniem dewiacji.
Mam pytanie do wyznawców koalicji 13 grudnia - co to są "osoby uczniowskie"? To już nie będzie uczennic i uczniów? Skurwysyny w kilka tygodni rozpierdolili cale Państwo...dobry grunt pod stworzenie niemieckiego dystryktu GG...kurwa świat się kończy...
7 lutego 2024, 22:04 / środa
Uśmiechnięty rząd już myśli o naszych oszczędnościach. No ale Tusk już kiedyś mówił, że pieniądze Polaków do nich nie należą, że Polacy żadnych własnych pieniędzy nie mają.
odnośnik
8 lutego 2024, 13:06 / czwartek
d.g.,patrz jak lewactwo ucichło.Tusk znowu zmęczony,pojechal na nartach sie uczyć.Sluchalem Sejmu.Wcislo,mowi,po co PCK?Pod domem ryżego,codziennie powinny być tysiące ludzi...no ale w Sopocie?Zadne opinie i słowa,nie sa w stanie okreslic tego,do jakiego stanu folksdojcz doprowadził Polskę.Wiem,wiem,lewactwo naskoczy,ze mam sie nie wpierdalac,bo nie mieszkam nad Wisłą.Z daleka ten ból jest większy.Pokolenia walczyły o wolną Ojczyznę.Mozna wszystko zniweczyc w dwa miesiace?
8 lutego 2024, 21:06 / czwartek
Woolf, nie odpisuję już w tym wątku, ale kończę wakacje, trochę alkoholu i kuźwa napiszę... Nie wiem czemu uważasz, że wszyscy, którzy nie popierają pisu są lewakami? To tak po pierwsze, po drugie wszyscy nie mający pisowskiej deprawacji nie piszą tutaj chcąc uniknąć wyzwisk i wolą tak jak ja poczytać to i pośmiać się z Waszego lamentu po wyborach ;) Zaprawdę powiadam Ci, że teraz może być już tylko lepiej :) I to na co czekasz zapewne najbardziej, czemu wypowiadasz się o tym co się dzieje w naszm kraju jak wybrałeś inne życie ;) Głosuj teraz na Trumpa czy na inną opcję ;)
Ten wątek stał się takim kółkiem wielbicieli pisu i niech tak zostanie... Piszcie sobie i lamentujcie, a życie toczy się dalej.
Pozdrawiam Woolf i innych kółkowiczy ;)
9 lutego 2024, 15:09 / piątek
@Rombis 100/100
9 lutego 2024, 16:59 / piątek
Znowu zawyłeś i dałeś głos ! Pędź kundlu !
9 lutego 2024, 18:30 / piątek
Z wątku Patriotycznego z którego dowiadywałem się o wydarzeniach i spotkaniach, w których później brałem udział, zrobiliście polityczny ściek.
Jesteście oczadziali z nienawiści.
Jakiekolwiek wybory jest ciągle to samo, wyzwiska i nienawiść.
Choćby skały srały żaden z Was nie jest w stanie przekonać oponenta do zmiany zdania, lub poglądów. Więc dlatego:
Proszę załóżcie sobie temat.....najlepiej w luźnych gadkach i tam się napierdalajcie wpisami do woli.
9 lutego 2024, 20:37 / piątek
Juz nic nie napiszę.Odpadam.Tak,będę glosowal na Trumpa.A Rombis i Leszek?Moze Holownia wystartuje.Albo Tusk prezydenturą zakonczy kariere polityczną.Good luck.PS.Obejrzalem,wysluchalem rozmowę Tuckera z Putinem.niestety,dziennikarz konserwatywny z USA,absolutnie nie podolal wyzwaniu.Putin sie z nim bawił.Bedzie reset nr 2?
9 lutego 2024, 22:29 / piątek
@woolf wyluzuj! odpadasz bo co? Bo Rombis ?, równie inteligentny jak złośliwy jak lewacki?
Czy Marek co nazywa kibiców Lechii- "bastionem kurwicy"? "Doborowe towarzystwo" Cię rozwaliło...
Chyba nie ma tu drugiej osoby jak moja -na którą zostało wylane tyle gówna i jadu przez nich i takich jak oni ,przez te wszystkie lata. Mali ,słabi ludzie. Nawet nie jestem na nich zły.
Im więcej gówna wylewali tym więcej osób okazywało wsparcie poza forum , moja kolej względem Ciebie.
ps.ja już w PL, miałeś rację i Ty i o dziwo D.D, typowe złe miłego początki. Jestem pod wrażeniem ludzi, ich życzliwości- niezależnie od rasy (dla zjebów wyjaśniam)i organizacji. Już nie "może" a na pewno wrócę. Nie bądz pipa czy jak tam u Was don't be pussy :D
Pozdro
9 lutego 2024, 22:55 / piątek
@Rombis - ja od zawsze prawa strona i z tego co wiem wielu innych kibiców Lechii -czyli obecnie Konfederacja od Pisu dalej niż SLD, więc znów mijasz się z prawdą
11 lutego 2024, 19:29 / niedziela
"Nie wiem czemu uważasz, że wszyscy, którzy nie popierają pisu są lewakami". A kto tak uważa? Nie w tym rzecz,kim są ci,co popierają PiS, lecz w tym,kim są ci,co głosowali zwłaszcza na PO, ale też na SLD czy ZSL-TVNściemę. Zwolennicy Koalicji 13 grudnia. To skrajne lewactwo demoliberalne. W grupie wyznawców ryżego herszta znajduje swoje poczesne miejsce całe spektrum lewactwa: poczynając od starych POstkomuchow z PZPR, marcowe sieroty po UD, po wielkomiejski demoliberalny cioteks: antykatolicki, ateistyczny, aborcyjny, postępowy, kosmopolityczny, ekooszolomstwo, feminizm i wszelkie inne ideologiczne paskudztwo, które niszczy świat jaki znamy i naszą cywilizację. Dokładne przeciwieństwo wartości i poglądów prawicowych. Więc, nie rozumiem,czemu forumowe lewaki, odżegnują się od tego określenia,od swojej ideowej przynależności do lewicy.
11 lutego 2024, 20:04 / niedziela
Castrop, bo oni by chcieli, żeby ich nazywać postępowymi patriotami. A to po prostu kupa gówna. Dla lewaków. Nie lubię pisu.
11 lutego 2024, 20:06 / niedziela
@Rombis przecież jesteście w koalicji z lewakami. Ta Nowacka to jest bardziej czerwona niż Marks, Lenin czy Engels.Macacie się z pederastami typu Biedroń-matkobijca czy jego ciota Śmiszek, który w dodatku też jest ministrem. Stworzyliście ministerstwo równości pod przewodnictwem opętanej Kotuli, które ma równać i ścigać za mowę nienawiści na tle płciowym czy seksualnym. Kurwa PZPR i czasy PRL to był pikuś przy tym co robi teraz ta tęczowa lewacka banda. To jest ta normalność?
ps. Na mieście chodzą fałszywe plotki ze chcecie powołać ministerstwo prawdy i miłości.
Macie rozmach trzeba przyznać...
11 lutego 2024, 20:08 / niedziela
Castorp, przepraszam za pomyłkę w twoim nicku.
12 lutego 2024, 19:09 / poniedziałek
Niejaka Lubnauer ksywa Staszek stwierdziła, że uczniowie muszą mieć mniej wiedzy żeby nauczyciele mieli więcej czasu na przećwiczenie z nimi tej...wiedzy. I prace domowe są bez sensu bo i tak będą je robili za pomocą sztucznej inteligencji. Staszek jest w ministerstwie edukacji.
Ja się pytam dlaczego tylko prace domowe? A na chuj się w ogóle uczyć jak jest sztuczna inteligencja?
Poza tym do zbierania szparagów wystarczy umieć liczyć do 500 i znać słowa nein, ja i jawohl.
"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie"...
ps.@danny70 jebanie lewactwa i piętnowanie ich to jest właśnie patriotyzm.
Z kim Ty kurwa chcesz się dogadywać?
12 lutego 2024, 19:55 / poniedziałek
I jeszcze ministerstwa głupich kroków brakuje, a co i tak na zwykle zapytanie poselskie ilu członków liczy obecnie rada ministrów (i ministrzyc) nie potrafią się doliczyć - "rodzina na swoim"