WĄTEK PATRIOTYCZNY.
strona 42/49
23 maja 2025, 11:37 / piątek
Swoją ciężką pracą doszedłem do tego co mam i jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem . Żaden polityk i tym bardziej partia polityczna nic mi nie dała . Trzymam się z dala od tych dwóch plemion.
23 maja 2025, 12:16 / piątek
@maruda znowu piękne szpagaty chcesz robić. Rzucasz jakimiś oskarżeniami, po czym ktoś Ci na to odpowiada, to od razu odbijasz piłkę że nie będziesz się licytował.
Pamiętam jaki byłeś aktywny 2 lata temu, jak broniłeś "nowej krwi". Myślę, że dwa lata to już czas żeby ich rozliczyć, pomożesz?
23 maja 2025, 13:30 / piątek
Jeżeli mnie pytasz o ocenę tych 1,5 roku obecnego rządu a 8 lat poprzedniego możemy rozmawiać, tylko proszę na rzeczowe i konkretne argumenty bez inwektyw i haseł pt zdrajcy polski, lewaki - prawaki, bez całego populistycznego i pustego obrzucania się gównem.
Nie rzuciłem jakimś tak oskarżeniem. Zestawiłem fakty, u notariusza powiedział ze zapłacił, sam Czarnek machał tym aktem notarialnym , po czym stwierdził w wywiadzie ze jednak nie przekazał pieniędzy, podpisał zobowiązanie do opieki.. facet wylądował w domu opieki. Jakiego jeszcze dowodu potrzeba aby pokazać ze dla niego samego jego własne słowa i to na piśmie są g... warte... przekonaj mnie rzeczowym argumentem ze takie zachowanie jest ok i jest powszechnie moralnie akceptowane przez kogokolwiek kto ma odrobinę przyzwoitości.
23 maja 2025, 13:56 / piątek
To jest fikołek a nie tylko szpagat. Zaprzeczasz sam sobie po tak pięknym wstępie. Daj już spokój. Pozdrawiam.
23 maja 2025, 13:59 / piątek
Dobrze, więc zaczynajmy. Wymień osiagniecia obecnego rządu oraz to ile obiecnic spełnił, swoich oczywiście?
Jako bonus, w czym obecny rząd jest lepszy od poprzedniego?
Co do Nawrockiego. Krótkie pytanie, czy utrzymywał, opłacając czynsz oraz rachunki tego pana? Ile lat to trwało? Bo mieszkanie nie było zadłużone prawda?
23 maja 2025, 14:16 / piątek
Przestępców, mafię to masz po swojej stronie. Wiceprezydenta za czasów działania czyścicieli kamienic. Finansowany z zagranicy, wychowanek Sorosza, który krzyże ściągał z urzędów i propaguje aborcję, również wg niego zabicie dziecka w 9 miesiącu ciąży jest ok. Dupiarz i elgebieciarz to dodatkowo. Skrajny lewus. Zwolenik zielonego ładu, wysokich cen za energię. Karol wyjaśnił jak było z mieszkaniem, prawa nie złamał, faceta nie pozbawił dachu. W efekcie mieszkanie przekazał na cele charytatywne. A że potem po nabyciu mieszkania zobowiązał się do pomocy, to tylko dobrze o nim świadczy. Nie musiał. Pomagał gościowi,ale w ramach możliwości. Pracuje w Warszawie i do podcierania tyłka staremu schorowanemu i już niesamodzielnemu dziadowi nie zobowiązał się dożywotnio. Miał i ma swoje życie zawodowe i prywatne , które nie musi podporządkować obcej osobie, do jej obsługi. Od tego są dpsy i pomoc społeczna, ewentualnie rodzina. Hipokryzja. Wybór jasny, kto głosuje na suwerenną i bezpieczną Polską, kto na podporządkowaniem Polski UE i zalewem , kolonizacją kraju kolorowymi i muzułmańskimi nachodźcami z unijnego przydziału. Dla własnych dzieci trzeba wybrać mądrze, bo będzie jak we Francji, gdzie Francuzi są przegłosowywani. Ustawki, mieszkania czy inne dziesięciorzędne sprawy sprzed lat bez znaczenia, ważne jest, kto nie może objąć urzędu prezydenta, bo będzie szkodził Polsce i Polakom, wolności słowa, bezpieczeństwu na ulicach, właściwemu wychowania młodych Polaków. Nie dla lewusa.
23 maja 2025, 14:21 / piątek
AZ76 - dziękuje za pozdrowienia również życzę wszystkiego dobrego.
Mihal - ze stu konkretów zrealizowano w pierwszym roku tylko 6 i to jest wynik mówiąc wprost , marny. Kolejnych 9 zrealizowano z opóźnieniem, 4 zostały zawetowane przez Prezydenta, nie zrealizowano do tej pory 54, pozostaje 27 które zrealizowano tylko częściowo. Wiec wynik powiem wprost - jest bardzo średni i to jest łagodne określenie. Mimo ze są to obietnice jednej głównej partii rządzącej a jest to rzad koalicyjny którego każda część ciągnie w swoja stronę ze szkoda dla wszystkich. Jeżeli będzie Ci na tym zależało wypisze wszystkie konkrety w punktach które są załatwione a które nie. I tak powiem Ci wprost.. jestem wkurwiony na wiele.. tylko pytanie co zamiast... bo to moje osobiste zdanie... wole tych nierobów niz tych ktorzy musza uciekac na dominikane czy szukac azylu u Orbana... bo sie cieplo koło tyłka zrobiło.
a co do mieszkania... Nawrocki podpisywał ze się zaopiekuje czy ze przejmuje mieszkanie za czynsz czy dlugi ? bo to ze później utrzymywał swoją własność to chyba nie jest żadne osiągniecie. kazdy z nas to robi co miesiąc.
23 maja 2025, 14:32 / piątek
Co ty bredziesz lemingu, każdy z nas robi to samo? Płaci czynsz za swoje mieszkanie, w którym za darmo mieszka obcy człowiek i któremu się jeszcze pomaga?
23 maja 2025, 14:47 / piątek
castorp - prosiłem bez demagogii i obrzucania się populistycznym słowotokiem.
a który premier zgodził się na zielony ład? Tusk czy Morawiecki? który premier otworzył granice na produkty rolne z Ukrainy? Tusk czy Morawiecki? Który polityk mówił ze trzeba wysłać wojsko na Ukrainę będąc w Kijowie? Kaczyński czy Tusk? Możemy się spierać, rozmawiać, ale trzymajmy się faktów... 8 lat rządziło PiS i dlaczego żadnemu politykowi PO czy PSL nie trzeba było szukać azylu w innym kraju? Po pierwszych rządach PO i PSL, PiS zrobiło audyt, pamiętasz takie coś? Skierowano chyba z 30 zawiadomień do prokuratury kierowanej przez Ziobrę... nie zapadł żaden wyrok skazujący.. minęło prawie 10 lat...
Naprawdę kupujesz tłumaczenie że nie mógł wynająć kogoś do opieki do której się zobowiązał? Jak te opiekę ma realizować to jego sprawa... oczywiście.. ale DPS to ośrodek prowadzony przez miasto i za publiczne pieniądze.
23 maja 2025, 15:10 / piątek
Oj, Maruda. Granice przyzwoitości na zawsze zostały przez Rudego daleko przesunięte, więc za ok rok będzie dużo wniosków o azyl, szczególnie u naszego zachodniego sąsiada.
23 maja 2025, 15:15 / piątek
wierz mi , że jeżeli komuś się będzie należała odpowiedzialność karna za jakikolwiek wałek to będę sądom i prokuraturze z całego serca kibicować aby jednego z drugim zamknac
23 maja 2025, 15:19 / piątek
Kogo próbujesz oszukać, nie znasz doktryny Nojmana, nie wiesz, że sądownictwo obsiadła upolityczniona kurwistycja. Skoro nie skazano złapanej za rękę Sawickiej,to nie ma się co dziwić.
Nie bądź taki naiwny, gość miał opiekę w DPS z podatków moich i Karola. Skoro miał opiekę, to co, Karola miał chodzić do DPS i zmieniać kaczki i karmić dziadka. Opieka polega też na tym żeby zapewnić inną opiekę substytucyjną,a nie zostawić gościa na ulicy. Opieką nad starym, zniedołężnienialym człowiekiem powinno sprawować profesjonaliści. Po to płacimy podatki, aby takie instytucje były i by człowiek nie dogorywał samotnie, na ulicy, bez wsparcia. A Karol może mu kupić bieliznę na zmianę,kapcie, dać na fajki, ale tam chyba palić nie można.
23 maja 2025, 15:26 / piątek
Morawiecki podpisał zielony ład,bo go szantazowano środkami z KPP.A i tak został oszwabiony. Owszem błąd i naiwność. A ryży też by podpisał,ale za darmo i z przekonania. Mazowiecki zamknął rynek na zboże, za to Polska została opluta przez Żeleńskiego w ONZ i wdała się w spór z UE. Więc nie przekrecajmy faktów.
23 maja 2025, 15:26 / piątek
Czyli wg Ciebie można do czegoś się zobowiązać a następnie uznać że mogę mieć to w nosie bo są inni , tutaj akurat państwo które to zrobi za mnie? No ok, przyjmuję twój pogląd ale pozwól że się z nim nie zgodzę bo uważam że są granice robienia ze swojej gęby cholewy.. i albo się robi co się mówi albo się nie mówi. Ale rozumiem że każdy może mieć inne zasady.
23 maja 2025, 15:33 / piątek
Dziadek ma opiekę, gdyby nie miał, to można byłoby mieć pretensje do Karola. Jak ty byś obiecał kolędzie pomoc przy naprawie roweru, przyjechał do niego,a tu okazuje się, że rower dała do naprawy jego żona i stoi naprawiony. To ktoś może mieć do ciebie pretensje, że obiecałeś,a nie pomogłeś. Przestań kręcić. Karoli jest w porządku.Dziadek ma opiekę profesjonalną i nie potrzeba dublować zbędnie działań, które są wykonywane.
23 maja 2025, 15:36 / piątek
Po za tym sprawa tego mieszkania nie ma się nijak do kwestii, kogo wybór na prezydenta będzie lepszy dla Polaków. Wątek pięćdziesięciorzędnego znaczenia i wagi.
23 maja 2025, 15:50 / piątek
Sprawa tego mieszkania to typowe sięganie po haki na przeciwnika politycznego. Na zagranie na emocjach elektoratu. I to uzyskane ponoć przez służby specjalne, do czego nie są one powołane. A tu chodzi o wybór prezydenta, wprawdzie o dość ograniczonych prerogatywach, ale stanowiącego pewien mechanizm stabilizujący w polskiej polityce.
A tu info po spotkaniu Mentzena z Nawrockim
odnośnik
23 maja 2025, 15:56 / piątek
Z drugiej strony uważam, że Mentzen nie powinien wprost popierać Nawrockiego. Nawet, jak mu tam podpisał te jego dezyderaty. To by sprzyjało wzmocnieniu tzw. dupolu, z czym walczy nie tylko on ale i np. Zandberg. Ja nie, ale \zęść jego elektoratu mogłaby u to wziąć za złe i to pokutowałoby w czasie następnych wyborów parlamentarnych.
23 maja 2025, 16:00 / piątek
Jak to w polityce, to nie jest piękna gra.. i nie ma co się oszukiwać że jest inaczej. Oczywiście każdy ma swoją wrażliwość i swój osąd, życzę wszystkim i sobie samemu miłego zakończenia sezonu w najbliższą sobotę na naszym stadionie. I mimo różnic dobrze że dożyłem czasów w których możemy się spierać a o przyszłości decydować w wyborach. Miłego weekendu.
23 maja 2025, 16:45 / piątek
Maruda do końca 2025 spełnili 26 obietnic i w tym doszło kilka. Jest to kpina i zwykłe oszustwo, ponieważ sztandarowe obietnice podatek, ZUS zostały zamiecione pod dywan. Idźmy dalej, podnosiłeś argument że gorzej niż pis już być nie może, a co robi po? Obstawia swoimi ludźmi wszystkie spółki, wysokie stanowiska itd. Polityczne wyroki, patrz sprawę mentzen - holownia. A miało być lepiej prawda?
Co do mieszkania to kto w nim mieszkał przez wiekszosc czasu? Nawrocki, czy jednak ten pan? To chyba jednak utrzymywał go prawda? Popatrz, a mógł dać kasę żeby jegomość się zachlał, albo mógł też wywieźć, spalić, zalać mieszkanie, odciąć prąd jak to robili w Warszawie nieprawdaż?
23 maja 2025, 17:05 / piątek
Wygra tęczowy dupiarz to "domkną system" szybciutko. Pierwszym krokiem będzie ustawa o tzw. "mowie nienawiści", która Rafalala podpisze w podskokach. Oczywiście o tym co jest mową nienawiści będą decydowali oni. W następnej kolejności ustawa o "zabijaniu nienarodzonych małych Polek i Polaków" i adopcja dzieci przez zboczeńców.
Takiej kurwa Polski chcesz maruda?
23 maja 2025, 18:41 / piątek
System był domknięty przez ostatnich 8 lat i jakoś lamentu rządzących nie słyszałem. A przynajmniej była jego jedna zaleta.. nie było dwu władzy i była jasna odpowiedzialnośći;co akurat jest dobre.. nie ma głupawych tłumaczeń pt myśmy chcieli ale zawetował , jak to było w przypadku obniżenia składki zdrowotnej dla przedsiębiorców przez Dudę; Nawrocki da Tuskowi alibi i wytłumaczenie że nic się nie da bo ten wetuje.. co do podatków, tak jestem wkurwiony jak osa ze poprzedni rząd mi dowalił składka 41 proc.. bo 32 pit plus brak odliczenia składki ZUS w wysokości 9 proc a ten nie dowiózł najważniejszej obietnicy pt kwota wolna 60 tys , na temat mrożenia progów podatkowych już nie wspomnę bo to jest cyrk ( to robią jedni i drudzy akurat) ze on nie jest powiązany jakoś z pensją minimalną czy też średnim wynagrodzeniem w gospodarce.. a temat aborcji w ogóle bym zostawił społeczeństwu.. ja za kogoś bym nie decydował.. bo na prawdę nie znam kobiet które marzą o tym .. zazwyczaj kryje się za taką decyzją naprawdę wielki dramat… nawet ładna pani z konfederacji nie odpowiedziała na pytanie czy sama by urodziła dziecko poczęte w wyniku gwałtu.. łatwo się mówi za kogoś.. a politycy obu opcji wykorzystują temat aby grzać emocje.. i za diabła nie chcą oddać tej decyzji społeczeństwu w referendum.. bo straciliby narzędzie do dzielenia i wzbudzania skrajnych emocji. I nie nie chcę adopcji i ślubów par jednopłciowych.
23 maja 2025, 18:53 / piątek
wczoraj Mentzen rozjechał Nawrockiego ... słabe to było w wykonaniu Nawrockiego a majstersztyk w wykonaniu Mentzena....Slawek jakby chciał to by go nawrot w dupe pocałował...ciekawe jak jutro pojedzie z trzaska...
23 maja 2025, 19:55 / piątek
Jak można zostawić decyzję społeczeństwu, taką,która oznacza bezkarnie zabijanie dzieci, niszczenie życia ludzkiego? Jak ktoś podejmuje taką zbrodniczą decyzję, musi się liczyć z karą i potępieniem. Na tym polega cywilizacja. Co do innych kwestii. W tym rzecz,aby ryży nic nie mógł, był ubezwłasnowolniony politycznie, bo jego plany i działania są szkodliwe dla Polski, jej suwerenności i bezpieczeństwa. Szczególnie dziś te sprawy są mega ważne, z powodu zagrożenia przymusową kolonizacją kolorowych odbieraniu Polsce suwerenności,a Polakom wolności. Wygrana Karola to początek końca ryżego herszta i jego antypolskiej organizacji.
23 maja 2025, 20:33 / piątek
Na mój gust obojętnie kto wygra to jest koniec POPISU...i dzięki BOGU !
23 maja 2025, 20:48 / piątek
Akurat ten wątek jest jednym z najbardziej nośnych a zarazem populistycznych Drogi Castorpie. Miałeś jakąś aborcję? Ktoś kogo znasz? Jakiego odsetka społeczeństwa dotyczy problem aborcji? Ile zabiegów aborcji wykonano w Polsce? Ilu odmówiono? Jakie są szacunki podziemia aborcyjnego w Polsce? Ilu zabiegów aborcji dokonowano by, gdyby aborcja dostępna była 'na życzenie', jak np. W Wielkiej Brytanii? Dodatkowo cała masa pytań natury etyczno - moralno - filozoficznej... Kiedy zlepek komórek zaczyna być człowiekiem? Czy pigułka 'po' to już aborcja? Czy każdą aborcję można wrzucać do 'jednego wora'? Co z tymi przypadkami gdzie ciąża jest wynikiem gwałtu? (Ile było takich przypadków, bo dzisiaj to w ogóle ciężko stwierdzić kiedy do gwałtu dochodzi, bo nagle masz całą armię wyskakujących, jak króliki z kapelusza panien uzbrojoną w hashtagi #metoo) Co z tymi przypadkami, gdzie ciąża zagraża życiu matki? Co z tymi przypadkami, gdzie płód jest w zasadzie spisany na straty? Wreszcie dlaczego w tym temacie najwięcej do powiedzenia mają faceci? Każda ekipa rządząca miała sposobność, żeby się z tą kwestią zmierzyć, tylko że albo zabrakło ikry, albo problem jest realnie tak marginalny, że należy zostawić tak, jak jest.
23 maja 2025, 20:55 / piątek
Teraz nic innego nie powinno się liczyć tak, jak utrzymanie jak najbardziej jednonarodowej Polski. Komuś, kto był na Zachodzie, nie trzeba tego tłumaczyć.”
23 maja 2025, 21:42 / piątek
Aborcja to temat zastępczy by dzielić ludzi. Warto skupić się na kłamstwach Rafała, człowiek sondaż, widzę go i czuję szczere obrzydzenie jak śliskim można być. Nie wierzę w jedno słowo. Z jednym wyżej się zgadzam to koniec POPIS ale by to się stało Polska cała bez Rafalala.
23 maja 2025, 22:16 / piątek
Każdy żywy organizm, dorosły człowieka to zlepek komórek. Czy dziecko poczęte z gwałtu ma mieć mniejsze prawo do życia niż dziecko poczęte jako chciane? Jeśli płód do 12 tygodnia nie ma być człowiekiem, a potem już tak to sekundę przed tym terminem (kto miał prawa arbitralnie je wyznaczyć) nie ma zbrodni,a potem sekundę po jest? Kiedy doszło do poczęcia, o godz 10:59, czy o 11:01, bo od tego zależy ochrona prawna życia ludzkiego. To absurdy, które wynikają z lewackiej ideologii śmierci. Zycie ludzkie zaczyna się od poczęcia a kończy na naturalnej śmierci.
23 maja 2025, 22:18 / piątek
Samo propagowanie "prawa" do bezkarnej zbrodni aborcyjnej powinno być penalizowane jak każde podrzeganie lub pomocnictwo do zbrodni.
24 maja 2025, 00:03 / sobota
sam o tym zapomniałem, 15 lat i dalej to samo bagno
odnośnik
24 maja 2025, 10:24 / sobota
Aborcja w kampanii to temat zastępczy, aby wywołać określone emocje, kobieta i tak zrobi swoje w Polsce czy np. Czechach.
Natomiast Państwo nie powinno legalizować podobnych zachowań.
Mam nadzieję zobaczyć Karola który został prezydentem dziś na meczu, może nawet w gnieździe ;)
24 maja 2025, 13:58 / sobota
Szczęść Boże wszystkim.
Dla dobra kraju, narodu i dla nas wszystkich daj Boże aby prezydentem naszej Najjaśniejszej Rzeczypospolitej został Rafał Trzaskowski.
Wszystkim hejterom i pożytecznym idiotom (wyznawcom) życzę dobrego dnia i daj Boże daru mądrości Ducha Świętego.
Amen.
TYLKO LECHIA!!!
24 maja 2025, 14:41 / sobota
Rafał, Bóg i Duch Święty jakoś dziwne zestawienie
Rafał, LGBT, Planeta Płonie, Migranci - to chyba tak jakby bardziej pasowało czy nie?
24 maja 2025, 15:24 / sobota
@MT83 "wyznawcom i pożytecznym idiotom"...a Ty kim jesteś?
24 maja 2025, 15:59 / sobota
MT83 czyli jak pluć na swoj kraj bez mówienia o tym, że się pluje na swój kraj. Brak słów. I jeszcze masz czelność pisać takie rzeczy w wątku patriotycznym.
24 maja 2025, 16:18 / sobota
Witam ponownie.
Jak się miło zrobiło na forum...
#edwinsopot - LGBT to też stworzenie Boże, każdy człowiek to świątynia Ducha Świętego i każdy człowiek ma pierwiastek Boży. Zgodnie z KNS.
#d.g. - jestem realistą który wyciąga logiczne wnioski, umiejętność logicznego myślenia. Nie jestem populistą, demagogiem, fanatykiem i wyznawcą.
Daj Boże aby system się zamkną i Pan Trzaskowski został prezydentem. Przez ostatnie 8 lat mieliśmy jesień średniowiecza. Wystarczy.
#TECHLG - szkoda słów. Myślę że jestem o wiele większym patriotą niż Ty a wcale nie muszę się z tym afiszować... Nie zauważyłem aby Pan Trzaskowski "pluł na kraj"...
Daj Boże nam wszystkim zdrowia i mądrości. Za chwilę wielki mecz naszej Lechii.
TYLKO LECHIA
24 maja 2025, 17:02 / sobota
MT83,Ty jakąś szyderę odstawiasz?Daj Boże,daj Boze.Dupiarz mówił wyraźnie.Srodki Europejskie są zamrożone.Jak odzyskamy władze,odmrozimy.Nord Stream 2 to prywatna inwestycja,też tak nawijał
To,że nagle stoi u niego flaga biało czerwona,to ich stare numery.Ryzy,jak chciał wygrać wybory w 2005 tym,Gocłowski(TW),udzielił mu ślubu kościelnego.Oltarztki w domu.Oni zrobią dosłownie wszystko,aby utrzymać wladzę.Ryzy pewnie ucieknie,kto zdązy z nim?Podsumowując,albo sobie jaja robisz...albo jesteś tuskomatołkiem.Szczęsc Boże.
24 maja 2025, 19:01 / sobota
Panowie, nie karmić trolla.
I tyle.
Kiedyś poleciałby ban, ale mamy demokrację. Jeszcze mamy, bo jak przydupas Gronkiewicz-Waltz wygra (tfu tfu) i podpisze ustawę o mówię nienawiści to tylko takie wpisy jak tego trolla będą dozwolone...
24 maja 2025, 19:34 / sobota
Wywołali mnie do tablicy. Troll jest tylko jeden.
Krótko: Trzaskowski ma poparcie u Millera, Kwaśniewskiego, Rosatiego, Kukunka. Samo to wystarczy przyzwoitemu człowiekowi by na niego nie głosować.
24 maja 2025, 20:00 / sobota
Witam wszystkich a zwłaszcza tych których moim wcześniejszym wpisem "dotknąłem i obraziłem". Mea culpa, moja wielka mea culpa...
Tak na rozgrzane głowy wyborami. Czy nie jest podobny do jednego z kandydatów na prezydenta
odnośnikŻyczę dobrego wieczoru choć nasza Lechia przegrała a łączy nas wszystkich biało-zielone barwy niezwyciężone.
24 maja 2025, 20:51 / sobota
Jesteś pierdolnięty i szkodliwy debilek made in TVN skoro uważasz, że przez ostatnie 8 lat mieliśmy jesień średniowiecza. Fajnie zresztą, żeby tak było. Etos rycerski zamiast hipokryzji. Średniowiecze ok, oświecenie raus. Elgiebeciarz został dziś oceniony na trybunach właściwego i nazywany odpowiednio.
24 maja 2025, 22:09 / sobota
#castorp - możesz mnie tutaj obrzucać swoimi epitetami:-) Nie oglądam w ogóle TV. Ale jak dla mnie jesteś małym człowieczkiem o małym/niskim ilorazie inteligencji... Zresztą, czy Ty w ogóle wiesz co to jest/był etos rycerski? Co Ty masz do epoki oświecenia? W epoce średniowiecza to byś się nawet nie odnalazł i długo nie pożył... Taka prawda.
25 maja 2025, 01:13 / niedziela
Czyżby, kmiocie peowski? Ty się za to dobrze odnajdujesz w cywilizacji bliskiej czaskowskiemu, wolterowskiej i soroszowej. Popierając to coś jesteś totalnymi cymbałem nie rozumiejącym co jest pro publico bono albo cynicznym skur... czerpiącym profity z takiej rzeczywistości.
25 maja 2025, 08:36 / niedziela
Tymczasem w Toruniu mamy nową Magdalenkę. Doktor Mentzen grzeje browary z Trzaskowskim i Sikorskim. Nie wywrócił stolika tylko się do niego dosiadł. Wyborcy Mentzena nie bierzcie z niego przykładu. Zdrada!
25 maja 2025, 09:08 / niedziela
Przecież Mentzen jak każdy polityk kalkuluje co jemu się bardziej opłaca, dlatego nie popiera nikogo aby grzać dalej spór PiS vs PO bo jemu to się kalkuluje aby sobie skakać do gardeł.. a co złego w tym aby się z kimś browara napić. Kaczor też walił wódę w magdalence, a w sejmie to nie chleją jedni z drugimi? Potem przed kamery.. zrobić show dla głupków jak to się nie lubią.. a jak dziennikarz ma urodziny to wszyscy u niego się razem bawią.
25 maja 2025, 11:25 / niedziela
Mentzen drugi Zenek Martyniuk. Tak się na naszych oczach kończy Konfederacja. Grzegorz Braun otwiera szampana, 20 procent w następnych wyborach.
25 maja 2025, 12:37 / niedziela
Maruda, nawet nie wiem jak ci grzecznie odpowiedzieć. Zadam ci pytanie na osiedlu z dzielnicowym też pić ci się zdarza?
25 maja 2025, 13:02 / niedziela
25 maja 2025, 13:15 / niedziela
Trochę się wahałem w pierwszej turze miedzy kandydatami Konfederacji ale teraz z ulgą widzę, ze dokonałem słusznego wyboru.
@maruda jak obsram Ciebie i Twoją rodzinę, wynajmę płatnych troli żeby kreowali Twój wizerunek jako faszysty, antysemity i w ogóle złego człowieka - to pójdziesz ze mną na piwo i podasz mi rękę? Chłopie masz jakieś zasady? Pytanie retoryczne raczej...