WĄTEK PATRIOTYCZNY.
strona 45/52
27 maja 2025, 20:45 / wtorek
Ja wszystko rozumiem ale żeby na forum kibicow Lechii Gdańsk w Dumnym Polskim Bastionie Prawicy Gdzie nasz Brat Startuje na Prezydenta jakieś lemingi lewackie się wypowiadały i jawnie popierały tęczowego Rafałka to jest to skandal którego nie potrafię pojąć w Niedzielę wybór jest Prosty Karol Nawrocki
27 maja 2025, 20:48 / wtorek
Pojechał wierszem żydowskiego komucha, który w listopadzie 1949 został członkiem Ogólnokrajowego Komitetu Obchodów 70-lecia urodzin Józefa Stalina..To jest właśnie elektorat czaskowskiego to są jego autorytety i jego gusta..Świetny cytat. Znamienne.
27 maja 2025, 20:50 / wtorek
To jest jeszcze pikuś,ale propagowanie tu poezji żydowskich stalinistów przekracza wszelkie granice. Jeszcze dorzucą Szymborską i Warzyka. Ja pierd...
27 maja 2025, 21:07 / wtorek
Oczywiście Karol Nawrocki ma pewne wady jak każdy z nas ale w tym momencie wybór jest prosty, po tym jakie szambo i pomyje jest wylewane na niego każdego dnia jakie kreatury są uruchamiane przeciwko niemu co, wygaduje Tusk na kogo on się w ogóle powołuje na jakąś patologie co za kasę wszystko powie, jakie służby są uruchomione do preparowaniu tych paszkwili. Stracili całkowicie wiarygodność i popadli w śmieszność . Ja głosuje za Karolem Nawrockim - patriota, człowiek honoru, gdańszczanin, Lechista. Ostatnia szansa by powstrzymać ten chory i szkodliwy układ co to się Tuskowi i tęczowym wymarzył. W Niedzielę nie zawiedźcie.
27 maja 2025, 21:13 / wtorek
Panowie serce rośnie. Kolejne pokolenia i potomkowie nadal po dwóch stronach barykady.
Pilecki vs Sznepf, jak wiecie dla mnie to sprawa osobista
27 maja 2025, 21:16 / wtorek
Dziękuje
27 maja 2025, 21:28 / wtorek
Rudy folkdojcz dziś naklamał o ABW już go wyjaśnił szef ABW. Niemiecka szmata.
27 maja 2025, 21:33 / wtorek
Coraz więcej kurew bez kręgosłupa na tym forum.
Kiedyś to nie do pomyślenia.
Smutne.
27 maja 2025, 21:35 / wtorek
@czarny68 Trudniej walczyć w trudnych czasach
27 maja 2025, 23:05 / wtorek
27 maja 2025, 23:36 / wtorek
Obecna sytuacja przypomina mi okres w niedawnej historii.
Koniec wojny i rządy prokremlowskich namiestników, którzy ścigali i mordowali resztki polskich patriotów. Inteligencji już nie było, a co słabsze charaktery odnalazły się w takiej rzeczywistości i wraz z Żymianami kreowali Polakom nową rzeczywistość: pokazowe procesy, które ze sprawiedliwością nie miały nic wspólnego, prześladowania, odbieranie majątków, represje, wykluczanie z życia publicznego. W szkołach uczono już tylko wg. klucza poprawności politycznej. Za złe słowo na "władze ludową" szło się do pierdla...
Brzmi znajomo?
O tym są te wybory.
27 maja 2025, 23:51 / wtorek
Dokładnie kolego
28 maja 2025, 15:33 / środa
Nie chcę siać defetyzmu, ale jeżeli sztab Nawrockiego nie ma jakiejś wielkiej bomby na Rafalale do zdetonowania w czwartek lub piątek to bedzie rząd i prezydent z jednej agenturalnej elitki. W zeszłym tygodniu u buków prowadził Nawrockim i z każdym dniem przewaga malała, a teraz jest odwrotnie i trend się cały czas utrzymuje, a zaraz czas do drugiej tury będziemy liczyć w godzinach. O wynikach sondaży nie będę w ogóle pisał bo wiadomo kto i po co je robi, każdy pod siebie, ale sam trend i tam jest niepokojący. Szykuje się bardzo wysoką frekwencja, zwłaszcza za granicą i dużo ludzi zmobilizowanych co w ogóle nie głosowało w pierwszej turze. Suma Nawrockiego, Mentzena i Brauna, a nawet socjalna część elektoratu Zandberga nie wystarczą. Oligarchia medialna rozpalona jak nigdy i zgodnie wali 100 procent objętości stron głównych i czerwonymi paskami w Karola tym samym chowając Trzaskowskiego niczym Demokraci Bidena w kampanii w 2020.
28 maja 2025, 15:43 / środa
Oligarchia medialna to masz na myśli też Brauna i Mentzena? Bo oni też jadą po Nawrockim a o Trzaskowskim się nie wypowiadają.
28 maja 2025, 15:45 / środa
Nie. Onet, Gaz, TVN i inne. Mentzen i Braun to zupełnie inna kwestia. Mentzen poparł Nawrockiego tak, że już bardziej się nie da. Nie wprost, ale nikt tego nie oczekiwał, a on też gra w swoją grę.
28 maja 2025, 16:12 / środa
Na szczęście, mylisz się kolego. Już tłumaczę. Booki muszą mieć koncesję działają obecnie jak sondażownia, kłamią. Kursami chcą wpłynąć na wybory.
Do tego ze swoje przykładu chciałem postawić 3tysiąće na Nawrockiego, przyjęli zakład ale tylko na 1100pln.
Według mnie tak sondażownie jak i booki przekręcają o dobre 1-2%, tu już cała machina Tuska ruszyła do niszczenia rywala, nie ma żadnych zasad
I słowo do wyborców Tuska, obejrzyjcie to
odnośnik a potem napiszcie czy uważacie się za przyzwoitych ludzi??? Z każdego z Was Tusk, jego służby i jego media są w stanie zrobić Kurwe, Złodzieja ,Bandytę, gangstera, pedofila czy kogo tam sobie wymyślą. Chcecie dać tym ludziom władzę absolutną. O to se te wybory, o elementarną przyzwoitość , i tak nie cierpię Pisu
28 maja 2025, 16:15 / środa
@007 faktycznie tak jest...ale może właśnie przegrzali z tą nagonką o czym w poniższym felietonie Mazurka. Najlepsza ta kobieta łapiąca Tuska za rękę i ostrzegająca przed zamachem...straszne!
odnośnik
28 maja 2025, 17:11 / środa
Nie ma o czym dyskutować. Kto jest patriotą i ma w sercu dobro Polski głos odda na Nawrockiego. Tyle w temacie. Wybór jest prosty, byle nie Trzaskowski.
odnośnik
28 maja 2025, 18:11 / środa
Kim jest ksiądz Jarosław Wąsowicz wie chyba każdy szanujący się kibic Lechii.
I jemu też się dostaje od tych kurew tuskowych. Gówno wybiórcze pisze o jego powiązaniach z Nawrockim i wprost twierdzi, że jest związany z przestępcami i neofaszystami...
28 maja 2025, 19:47 / środa
Cooer nie manipuluj jak "prawy kochany' z pisu albo nie chwal się niewiedzą. Gdzie Braun poparł bonŻula? Ja widziałem, że na wczorajszej konferencji jak i w wywiadzie u Republice pojechał z nim jak ze szmatą. Nawrocki ma czas jeszcze aby stanąć po stronie niepodległościowej. Nikt nie każe mu.lopaty wbijać w Jedwabnem ale chodzi o jasną deklarację, że koniec z poddaństwem wobec żydów. Nadal ma szanse sie spotkać i załatwić sprawę w cztery oczy . Ale naczelnik zwariowałby na Nowogrodzkiej. Lech Kaczyński w podkokach przerwał ekshumacje jak Schudrich tupnął a Nawrocki powiedział Sumlińskiemu, że tej i sprawy Popiełuszki nie ruszy bo go wypierdolą z roboty. Z prezydentury go nie wyjebią. Ale lepiej sobie trzasnąć fotkę z tęczowym rabinem od sztucznych kutasów na 4 dni przed drugą turą.
Druga sprawa jako, że Bastion Prawicy to mrzonka już raczej, ale forum powinno trzymać jakiś poziom. Wyznawców chuja tuska i jego tęczowego kandydata powinno się wyjebać z forum jak arkowca. Pozdrawiam i #bylenietrzaskowski
28 maja 2025, 20:05 / środa
Po ostatnim meczu i zachowaniu trybun było we mnie dużo dumy, nie jest najgorzej a forum tylko to potwierdza. W Gdańsku stadion i to forum to faktyczny BASTION PRAWICY i walczmy by tak zostało!
28 maja 2025, 20:34 / środa
Filet, a kto każe Braunowi dawać i jeszcze przypinać te zdjęcia Nawrockiego z jakimś dziwakiem przed wyborami. Wiadomo, że (niemal) nikt od Brauna nie zagłosuje na Trzaskowskiego, więc jego rola sprowadza się do demobilizowania swojego elektoratu i pomaganie Trzaskowskiemu w ten sposób.
28 maja 2025, 20:58 / środa
Właśnie Pan Borawski wiceprezydent Gdańska, który sam mnie zaprosił do grona znajomych, zablokował mi prawo komentowania, gdy napisałem pod jego postem "Polska cała bez Rafała", także coraz fajniej. Już nie można wyrazić opinii, a jeszcze nie było wyborów. Ludzie chodzi o wolność, ja się nie boję starcia na argumenty z Tuska matołami nawet na ich gruncie, oni blokują już teraz, co zrobią jak wygrają????
WOLNOŚĆ, o tym te wybory!
28 maja 2025, 21:45 / środa
Mówisz przypiąć zdjęcie przed wyborami... On sobie wczoraj to zdjęcie zrobił... kilka dni przed wyborami.. Gdzie są sztabowcy Nawrockiego skoro sam nieogarnia?
Komunikat Brauna jest jasny aby nie oddawać głosów na zaprzańca! Dziś to samo powiela Skalik. Więc szukanie wrogów na prawo od PiS i wylewanie hejtu niegi i jego wyborców jest słabe i wkurwiające.
28 maja 2025, 21:55 / środa
To forum kibicowskie, także jazda z k
odnośnik
28 maja 2025, 21:58 / środa
Biejat i Hołownia wręcz srają się aby pomóc Trzaskowskiemu, a Mentzen.z Braunem nie dość że nie udzielają poparcia to jeszcze grają pod siebie i srają we własne gniazdo. Przykro się na nich patrzy. Bosak z Wiplerem zachowują się za to jak trzeba.
28 maja 2025, 22:02 / środa
Bosak w 2027 będzie premierem, ale najpierw 1.06
28 maja 2025, 22:45 / środa
@castorp żyjesz czy Cię komunisci dojechali?
28 maja 2025, 23:22 / środa
By nie być jak te gnoje to zgodnie z prawdą Pan Borawski własnie mnie odblokował
28 maja 2025, 23:26 / środa
Spoko, wszystko będzie dobrze, wygramy... k... POkonamy
29 maja 2025, 04:54 / czwartek
Wszyscy świadomi wiedzą co trzeba zrobić 1.06.
Pogonić tych polakożerców gdzie ich miejsce, czyli do piekła!
29 maja 2025, 10:30 / czwartek
"Artysta" niejaki Jaś Kapela aktywnie agituje za Bążurem... podobno ma się napierdalać w kisielu z "aktorem" jak go nazwał Tusk niejakim Murańskim. Dochód z walki przeznaczony na wsparcie tęczowego pizdusia.
Wyznawcy Rafała są na pewno dumni z takich osobistości...
29 maja 2025, 10:54 / czwartek
Ten " artysta" ma tatuaż łączący to chore środowisko. Mówi, że czeka na nowe stypendium od Rafała.
29 maja 2025, 19:55 / czwartek
Jeden ważny argument dotyczący bezpieczeństwa na korzyść Karola, to stosunki z naszym realnym gwarantem czyli Trumpem et consortes.
Tu chodzi o to aby nasza cała klasa polityczna zrozumiała, że ten nasz -chujowo skrojony w czasach Rewolucji Solidarności przez Niemców i żydoczerwonych- system polityczny prezydencko-sejmowy daje nam tą korzyść teraz, że mamy szansę lawirować "na dwa fronty", czyli obóz prezydencki pro-US i obóz rządowy pro-EU. Nic mnie nie obchodzą te śmierdzące rozgrywki wewnątrz naszej zgniłej klasy pseudo politycznej.
Musimy zapewnić bezpieczeństwo naszego kraju, a w tej chwili większą gwarancję daje Karol Nawrocki.
29 maja 2025, 21:59 / czwartek
Popatrzcie po swoich znajomych, bo mi wychodzi, że z tych 30% głosujących na PO, 95% jest związana z nimi zawodowo lub finansowo jak nie bezpośrednio to rodzinnie, jedynie 5% to idioci, dlatego są tacy zajadli.
30 maja 2025, 08:14 / piątek
30 maja 2025, 09:29 / piątek
Kary, zrobiłeś mi dzień. Dziękuję.
30 maja 2025, 09:40 / piątek
"Booki muszą mieć koncesję działają obecnie jak sondażownia, kłamią. Kursami chcą wpłynąć na wybory."
Prędzej samymi kursami, ale jednak nie trendami. Trzeba uwzględnić, że jest wyjątkowa mobilizacja polonii, która nie głosowała w pierwszej turze i nie mam na myśli obu Ameryk tylko tych bardziej "POstempowych".
30 maja 2025, 10:13 / piątek
To tu też mam dość pozytywną informacje bo faktycznie od pn do dziś malał kurs na Rafała, dziś zmalał na Nawrockiego. Jest blisko u remisu. Być może myślę życzeniowo, ale wierzę w zwycięstwo
30 maja 2025, 10:36 / piątek
AZ76 Mi też ta nuta zrobiła dzień, dlatego pozdrawiam. Miłego odbioru!
Ruda wrona POLAKÓW nie pokona!
Lewaków należy bić.
30 maja 2025, 11:04 / piątek
Kandydaci PiS i sam PiS zawsze mają zaniżone sondaże. Skoro jest remis w granicach błędu statystycznego, to jest nieźle. Najważniejsza jest mobilizacja na wsi. Mam nadzieję, że proboszcze na niedzielnych kazaniach zmobilizują wahających się. Poza tym jest jeszcze SN i sprawa niewypłacenia dotacji dla PiS oraz finansowania kampanii z zagranicy, stronnicze angażowanie instytucji państwa, służb w popieranie jednego kandydata i dyskredytowanie drugiego. To bezprecedensowe działania. Sędziowie wiedzą, że jak urząd objąłby trzask zostaną brutalnie usunięci. Nie wiem na 100% , czy Karol będzie prezydentem (sądzę, że ma większe szanse niż konkurent). Natomiast mam przeświadczenie, że czaskowski nie będzie prezydentem, nie w następstwie tej kampanii. Nie wykluczam powtórki. Ale możliwy jest wariant siłowy, na bezczela , bo ryży pokazuje, że go na to stać. Jednak to byłoby zamachem stanu z konsekwencjami np. nieuznania przez USA. Liczę, że Karol zwycięży jednoznaczne np 52:48. Wtedy sprawa będzie jednoznaczna i nie do odwrócenia.Istotne będą przepływu głosów wyborców Mentzena, nie wierzę, że 20% miałby dostać od tego elektoratu skrajny lewak. Elektorat PSL też się podzieli, elektorat hujowni to lemingi i 99 na czaska, to samo bladzi. Pożyjemy zobaczymy, może być ciekawie. To chyba ostatni moment,aby jeszcze uchronić i ochronić Polskę przez zagrożeniami, zapewnić utrzymania bliskich strategicznych relacji z USA, umożliwić zatrzymanie planu przymusowego osadnictwa migrantami, spowolnić wprowadzanie zielonego ładu, uniemożliwić obowiązkową indoktrynację dzieci, a przede wszystkim zachować wolności słowa. Są to kluczowe sprawy. Porównując do sytuacji z przeszłości Komoruski to był tylko niedojda, natomiast czasek jest naprawdę groźny dla interesów Polski, dla naszego życia narodowego, dla przyszłości naszych dzieci. Pełna mobilizacja jest absolutnie konieczna, żeby postawić tamę, póki jeszcze jest taka realna możliwość. Francuzi, Niemcy, Belgowie, Holendrzy już ją stracili. Niech żyje Polska.
30 maja 2025, 12:12 / piątek
Z analizy przepływów jednoznacznie Karol. Jednak chyba nie doceniacie zagranicy. W samych Niemczech rekordowo ma być jakieś 120 tysięcy głosujących, w kraju, w którym wg głosowania w pierwszej turze Nawrocki nawet nie wszedłby do drugiej tury.
30 maja 2025, 12:46 / piątek
Palade jedyny w Polsce autorytet w kwestii sondaży
odnośnik
30 maja 2025, 12:47 / piątek
Polacy w Niemczech, na Zachodzie na codzień na własne oczy widzą, do czego prowadzi multikulti.
30 maja 2025, 12:56 / piątek
Przedmiotem tych wyborów jest również bezpieczeństwo Polski. Są takie nadrzędne, kluczowe kwestie będące istotnymi zagrożeniami dla bezpieczeństwa narodu, do których przez błędną politykę nigdy nie można dopuścić, doprowadzić. Mianowicie: 1. Wojna kinetyczna z Rosją, która by oznaczała śmierć i kalectwo setek tysięcy ludzi, najczęściej młodych, zniszczenie armii, infrastruktury, gospodarki, być może okupację i utratę części kraju, uzależnienie polityczne na wiele lat. Nie powinniśmy dać wciągną się do żadnej awantury i wojny, brać w nich udziału, z wyjątkiem oczywiście wojny obronnej.
30 maja 2025, 12:59 / piątek
2. Imigracja z Afryki, Azji, w szczególności z krajów muzułmańskich, która spowoduje wzrost zagrożenia bezpieczeństwa wewnętrznego Polaków, problemy społeczne, napięcia, rozruchy uliczne, powstanie gett, wzrost przestępczości, terroryzm, obciążenia dla finansów. W efekcie realnie spadek poziomu życia, zmiany stylu życia na gorsze, wzrost poczucia zagrożenia. Nie dla multikulti. 3. Powstanie superpaństwa UE, w którym Polska odgrywałaby rolę przedmiotową, podporządkowaną interesom Niemiec i Francji, straciłaby suwerenność, samodzielność i sprawczość w dziedzinie obronności, polityki migracyjnej i in. 4. I czwarta sprawa, ale chyba najważniejsza. Jakakolwiek wojna domowa w Polce, przemoc, strzelanie do ludzi przez władzę, bezprawie, rozruchy społeczne. Przerabialiśmy już w naszej historii takie wydarzenia (zamach majowy, Poznań 56, grudzień 70, stan wojenny). Przenigdy nie wolno dopuścić do sytuacji, aby Polak podnosił rękę na Polaka.
Można by się więc spytać, który z kandydatów podobnie odczytuje takie zagrożenia, przy którym jest większe prawdopodobieństwo, że one się nie ziszczą, ani jeden z nich.
30 maja 2025, 14:24 / piątek
Z obrzydzeniem ale jednak zagłosuje na tęczura. Osobiście dr Nawrockiego jako postać cenie po stokroć bardziej od RT, ale szyld pod którym startuje jest dla mnie nie do zaakceptowania.
30 maja 2025, 14:40 / piątek
Panowie, ktoś to zrozumiał?
30 maja 2025, 15:12 / piątek
Lemingi, tak zakłamują, zresztą samych siebie. Z obrzydzenia nikt nie idzie na wybory, ewentualnie oddaje głos nieważny.. To jeszcze trzymało by się kupy. Karol startuje jako kandydat niepartyjny, bezpartyjny popieramy przez różne środowiska np NSZZ Solidarność i partie np. Republikanów. Solidarność tak obrzydza? Chyba PZPRowców, lewaków i POstkomunę. W tym wypadku obrzydzenia nie ma,ale działanie z premedytacją. Wybór jeden jest dla bastionu prawicy, Karol Młot na czerwonych. Raz sierpem,raz młotem tęczową zarazę, czerwoną hołotę. Amen.
30 maja 2025, 15:26 / piątek
To nie wybory partii czy szyldu, ale konkretnego człowieka z jego przekonaniami i programem. POlitruk z wierchuszki partyjnej partii, której szyld jest nie do zniesienia dla większości Polaków, będzie realizował politykę partyjną, partykularną, nie politykę w interesie ogółu,racji stanu.