Gdańsk: środa, 20 stycznia 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() MARSZ W OBRONIE NIEZALEŻNYCH MEDIÓWstrona 1/1 1 19 listopada 2012, 22:03 / poniedziałek 24 listopada 2012 r. odbędzie się w Gdańsku Pomorski Marsz w obronie TV TRWAM, Wolności, Godności i Prawdy pod hasłem „Powstań Polsko, skrusz kajdany!” Marsz jest wyrazem sprzeciwu wobec polityki rządu, który niszczy wolność słowa odbierając Polakom możliwość korzystania z niezależnych mediów , pozbawiając nas w ten sposób dostępu do prawdy. To TV TRWAM udostępniła nam kibicom swoje studio i transmitowała nasze wystąpienia na żywo i bez cięć. To TV TRWAM transmituje nasze pielgrzymki kibiców na Jasną Górę, w całości, bez komentarza i na żywo! Chcemy w ten sposób wyrazić swój sprzeciw wobec takiej polityki. Nie możemy być bierni gdy mają nas w pogardzie, nas obywateli państwa polskiego oraz jego tradycję . Marsz rozpocznie się Mszą św. która zostanie odprawiona o godzinie 12.00 w Bazylice p.w. Św. Brygidy w Gdańsku. 26 listopada 2012, 10:26 / poniedziałek trzeba przyznać, że telewizja Trwam, to wzór niezależności i obiektywizmu... 26 listopada 2012, 11:19 / poniedziałek Obrona obroną ale jak się chce licencje za darmo to inaczej te wolne media wyglądają.Poza tym nie lubię słuchać bzdur w radio .Rydzyk -to psychol jakich mało. 26 listopada 2012, 12:24 / poniedziałek Akurat obydwie formy są akceptowalne - niezależnie od tematu 26 listopada 2012, 17:47 / poniedziałek Prawidłowo! Jak najbardziej trzeba manifestować w tym kraju co raz bardziej upodabniającym się za sprawą PO do Białorusi. 26 listopada 2012, 21:19 / poniedziałek ZABRANIA SIE ZABRANIAC !!!!! WIDZE , ZE NIEKTORZY NIEZLE POSLUGUJA SIE JEZYKIEM SZECHTERA ... wczoraj internet ,dzisiaj trwam ,ciekawe co jeszcze ... MOZNA OSZUKAC MLODZIERZ KTORA NIE ZNA REALIOW I SPOSOBU DZIALANIA TEGO ZBRODNICZEGO SYSTEMU . CIEZKO JEST ZAMKNAC USTA LUDZIA , KTORZY PRZEZYLI OKUPACJE A POZNIEJ 50 LAT BOLSZEWIZMU . JAK POWIEDZIALA MATKA JEDNEGO Z NAS - ,,TO JEST TO SAMO TYLKO TROCHE INACZEJ WYGLADA ,, . TO SA SLOWA PANI BROWARCZYK . JEJ SYN s.p ANTONI ZGINOL NA ULICACH GDANSKA ZASTRZELONY PRZEZ ZOMO . ONA TEZ SZLA W TYM POCHODZIE ... 26 listopada 2012, 21:57 / poniedziałek Sop83 - możesz nie mieć polskich znaków ale jak już: nie MLODZIERZ - tylko MLODZIEZ nie LUDZIA- tylko LUDZIOM nie ZGINOL- tylko ZGINAL trochę szacunku dla języka ojczystego. Nie mam nic do TV Trwam ani RM - oprócz tego że mogły być częściowo sfinansowane z pieniędzy, jakie ludzie wpłacali na ratowanie Stoczni Gdańskiej (a przynajmniej wierzyli, że na to wpłacają) 26 listopada 2012, 22:24 / poniedziałek "wczoraj internet ,dzisiaj trwam ,ciekawe co jeszcze .." Kiedyś była jeszcze Sky Orunia. Starsi pewnie pamiętają. 26 listopada 2012, 23:18 / poniedziałek Z tego co wiem Stocznia Gdanska ma sie w miare dobrze . Niestety w Gdyni i Szczecinie lipa .. A KOMU I CZEMU TO PRCA DOMOWA Co do ortografii wybacz ,zamiast chodzic na lekcje jezdzilem na wyjazdy i napierdalalem sie na meczach . Bardziej mnie to krecilo Szacun za szacun do jezyka ojczystego Co do Sky Orunia ,sory nie te fale 27 listopada 2012, 18:05 / wtorek Średnia wieku w pochodzie grubo powyżej 60 lat! Se też znalazł towarzycho biznesmen tadziu z Torunia. Bardziej od tych debilnych mocherów to tylko śledzi nienawidzę:) 27 listopada 2012, 18:45 / wtorek Ale to nie oni są winni tylko Sekta Rydzyka , jej przydupas Kaczorowa Dupa i cała reszta obłudników na czele z kombinatorem Macierewiczem,Brudzińskim i Błaszczakiem. Proszę do głupich gadek przerzucić ten temat bo on nie jest luźny tylko głupi. 27 listopada 2012, 19:14 / wtorek Tradycyjnie do powiedzenia najwięcej mają ci co się aktywnie nie udzielają na Lechii. Was represje i fałszywe oskarżenia ze strony władzy nie dotyczą bo siedzicie i tylko walicie w klawiaturę. Tak jak śpiewał Lombard..."a Ty z daleka bo tak lepiej i w razie czego nie tracisz nic". Nie idziesz tam jeden z drugim bo masz to w dupie to chociaż nie odzywaj się w wątku, który Ciebie nie dotyczy. pozdrawiam wszystkich trzeźwo widzących co się dzieje w naszym kraju. 27 listopada 2012, 19:27 / wtorek najlepsze jest to: "Marsz jest wyrazem sprzeciwu wobec polityki rządu, który niszczy wolność słowa odbierając Polakom możliwość korzystania z niezależnych mediów" a sami demonstrujący gonią i wyzywają fotoreporterów, nie pozwalają robić zdjęć (zwłaszcza jak trzeba było zrobić zdjęcie pod 3 Krzyżami gdzie by było widać ile osób jest na marszu!!!) - to jest wolność słowa wobec demonstrujących! I żeby nie było - ja ani z lewa ani z prawa - mam w dupie politykę i polityków!!! 27 listopada 2012, 19:44 / wtorek Każdy ma prawo protestować! Co mi się nie podoba w tych marszach TV Trwam to to,że hasła tam podnoszone nie mają nic wspólnego z niezależnymi mediami. Nazwał bym je bardziej pro PiSowskimi bądź też anty rządowymi. Żal mi też tych ludzi którzy dali się tak zmanipulowac prezesowi korporacji walczacemu o swój wielki medialny biznes. 27 listopada 2012, 21:51 / wtorek "prawda" Uwierz, że tu nie chodzi o poparcie dla Tuska, który zrobił dużo złego w świecie kibicowskim. Gdyby sytuacja była odwrotna i Kaczor rządził by krajem przed Euro to zapewnie było by jeszcze gorzej. Nie sądzę że uderzać w Tuska Kaczyńskim i Rydzykiem to dobry pomysł. Naprawdę wierzysz tym Ludziom??? Czemu zaczęli interesować się kibicami? Spory elektorat? Koniunkturailizm, słupki poparcia i nic więcej. Nie daj się nabrać. Mają nas w dupie. 5 czerwca 2013, 07:27 / środa Nie miałem gdzie wrzucić :) dobra foto-relacja z zamieszek w Turcji odnośnik 5 czerwca 2013, 20:40 / środa "Niezależne media" w tytule więc może tutaj będzie pasować. odnośnik 7 czerwca 2013, 11:38 / piątek Ogólnie środowisko pisowskie jest obecnie mocno skłócone ze środowiiskiem skupionym wokół ruchu narodowego,co chwile się boksują.Żeby było ciekawiej jest jeszcze Korwin-Mikke atakujacy pis i ruch narodowy. 17 czerwca 2013, 00:27 / poniedziałek Nie wiedziałem gdzie dać ale chyba pasuje Pamiętacie słynne " gdzie jest krzyż? " i tego gostka? okazał się prowokatorem od palikota "Andrzej Hadacz znany dotąd z ostrych słów i zachowań na Krakowskim Przedmieściu, okazał się współpracownikiem Janusza Palikota i Ryszarda Kalisza. Prowokator, podający się za "obrońcę Krzyża" został zdemaskowany. W Internecie robią furorę zdjęcia jak Andrzejek (tak Hadacz jest nazywany ze względu na swój mizerny wzrost ) wtulony w ramiona Ryszarda Kalisza szepcze mu do ucha oraz ramię w ramię z Robertem Biedroniem i Januszem Palikotem przemawia do zebranych na wczorajszej paradzie równości." odnośnik 1 |