Gdańsk: czwartek, 4 marca 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() BIAŁO-ZIELONYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIAstrona 1/223 grudnia 2013, 11:00 / poniedziałek Spokojnych i Wesołych a przede wszystkim Biało-Zielonych Świąt Bożego Narodzenia! No i .... odnośnik TYLKO LECHIA! 23 grudnia 2013, 11:05 / poniedziałek Przyłączam się do życzeń i aby ten nadchodzący Nowy Rok był dla nas wszystkich lepszy kibicowsko jaki prywatnie!!! A MY SWOJE..... 23 grudnia 2013, 12:32 / poniedziałek Zdrowych i Wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego roku 2014. Abyśmy mieli mniej spekulacji a więcej powodów do zadowolenia z naszego klubu i jego (nowego)właściciela. :) 23 grudnia 2013, 13:00 / poniedziałek Wesołych, biało-zielonych i przede wszystkim zdrowych (bo to najważniejsze) Wam wszystkim. W 2014 rewanżu na Jadze i PP zagryzanego śledziem w finale :)To już czas :) 24 grudnia 2013, 02:04 / wtorek Czy ja wiem, białe to by w kalendarzu ciężko było znaleźć - no chyba że chodzi o "Białe... Protestanckie, Anglosaskie" itd.. :))) szalom 24 grudnia 2013, 11:12 / wtorek Ja jednak wolę Biało-Zielone Święta. Wszystkie Świeta. TYLKO LECHIA! 24 grudnia 2013, 17:03 / wtorek Zdrowych Wesołych Świąt Biało Zieloni Bracia !! Życzę wam abyśmy wspólnie Cieszyli się z sukcesów Lechii Oraz Finału PP Lechia - Arka ;) 25 grudnia 2013, 09:53 / środa Nawet gdybym był kibicem którejś z drużyn, które w swoich barwach nie mają bieli (a jest sporo takich klubów): Pogoń Szczecin, Piast Gliwice, Polonia Bytom, Odra Opole - zestaw niebieskiego i czerwieni. Jagiellonia Białystok, Korona Kielce - żółć i czerwień. GKS Tychy - zielony, czarny, czerwony. Miedź Legnica - zielony, niebieski, czerwony. Chrobry Głogów - pomarańczowy, czarny. ROW Rybnik - czarny, zielony. Arka Gdynia - żółty, niebieski. GKS Katowice, Górnik Łęczna - zielony, czarny, żółty To i tak życzyłbym sobie i wszystkim świat białych. Niekoniecznie za oknem. 25 grudnia 2013, 09:54 / środa Ho Ho Ho i oby Swwiety Mikołaj nie zapomniaał o meczyku ze śledziami ho ho ho najlepiej w finale PP, I Wam drodzy Koledzy jak i również sobie tego życzę A tak poważnie Zdrowych i Wesołych Swiąt! Bawmy się . 25 grudnia 2013, 10:38 / środa A co do marszczyfredów Wszyscy głośno krzyczą w święta:"ARKA KURWO BĄDŻ PRZEKLĘTA",córko ziemii Izraela,LECHIA ciebie powystrzela!!!Wam drodzy moi koledzy,życzę jebac tych zza miedzy,w chuj kasiory,spokój ducha,no i fajne babki dmuchac,a wrogowie co sobote,żeby wszyscy mieli ciote 25 grudnia 2013, 13:20 / środa Najpierw koleda: "Arka to kurwa i bic ja trzeba, kto bije Arke idzie do Nieba." Grucha - przede wszystkim Wesolych i Zdrowka dla calej Rodzinki, a co do finalu z rysiu krauze rysiu to od momentu spektakularnego ataku na klodki to murzynski chuj im w oko i ja juz nie zycze sobie finalu PP z nimi bo to zyczenie im sukcesu (jakim bylaby porazka w finale z Nami), a nie warci sa jakichkolwiek chwil radosci. Ja sobie zycze zaorana ich ostatniego sztucznego boiska. Wesolych wszyscy Lechisci, Bialych Romek i zainteresowani. 24 grudnia 2014, 12:52 / środa Wszystkim życzę udanego czasu spędzonego z najbliższymi i pozytywnych wieści dotyczących naszej Lechii. Biało - Zielonych Świąt! 24 grudnia 2014, 13:10 / środa Wesołych Świąt i Białozielonego Mikołaja. A w prezencie - tylko zwycięstw Lechii do komentowania. 24 grudnia 2014, 13:34 / środa Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim Kibicom Lechii oraz naszym Zgodom Spokojnych i Rodzinnych Świąt.A co do Białych to mam nadzieje że nie będziemy mieli takich problemów jak nasi zachodni sąsiedzi co przyjeli tylko w tym roku 200tyś. muslimów,gdzie za kilka lat może być problem z ich(Świeta Bożego Narodzenia)obchodzeniem. 24 grudnia 2014, 14:07 / środa Wesołych Świąt dla wszystkich biało-zielonych braci, jak i braci z Wisełki i Wrocławia !! TKWM 24 grudnia 2014, 14:18 / środa Wesołych Świąt wszystkim...oby Lechia w Nowym Roku nie spadła niżej jak jest i weszła do pierwszej ósemki przy dobrych wiatrach:) 24 grudnia 2014, 15:09 / środa Drodzy bialo zieloni bracia, życzę wam wszystkim, tym w domach, za kratami czy na emigracji zdrowych pogodnych Świat Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku 2015 !!! 24 grudnia 2014, 15:42 / środa Zdrowych i spokojnych Świąt w barwach Bieli i Zieleni ! P.S. Trzej bracia F. dla Was szczególne życzenia na te Święta. Trzymajcie się, jestem z Wami ... 25 grudnia 2014, 02:22 / czwartek Po pierwsze: do 1947 - tak, Święta powinny być białe! Hej Śląsk! Po drugie: Bezdomnym oczywiście też jak najgorzej życzymy, za wiele rzeczy, za złodziejstwo, brak zasad, wielbienie Rysia, ale jak to mówią na Areczce od lat - raz na wozie, raz pod busem Po trzecie: A Nam? No czego nam można życzyć? PUCHARÓW! ILE MOŻNA CZEKAĆ?! Wesołych Świąt. 26 grudnia 2014, 11:42 / piątek Witam, mam prośbę. Zaglosujcie na zdjęcie mojej kuzynki w konkursie Święta z Lechią. Z gory dziękuję ! AVE LECHIA odnośnik 24 grudnia 2015, 12:54 / czwartek Ja życzę Wam wszystkim zdrowia, spełnienia marzeń, aby wszędzie było biało-zielono, żeby Lechia znów triumfowała, spokoju, żeby troski o los Lechii nie spędzał Wam snu z powiek, wiary, że będzie lepiej. Życzę Wam także żeby dobre przyjaźnie rozkwitały i nigdy się nie kończyły. Kitty 24 grudnia 2015, 15:05 / czwartek Życzę sobie i wam, biało-zieloni bracia, Lechii w europejskich pucharach w następnym sezonie. Wesołych, rodzinnych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia! 24 grudnia 2015, 16:38 / czwartek Wesołych, radosnych i przede wszystkim biało-zielonych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich kibiców Lechii! 24 grudnia 2015, 19:40 / czwartek Wesolych Swiat duzo zdrowia i jeszcze wiecej cierpliwosci do ogladania naszych grajkow w przyszlym sezonie 25 grudnia 2015, 13:14 / piątek Lepszej komunikacji ze strony Klubu, pelnego zaangazowania klubowych decydentow we wlasciwe sprawy, zero niejasnych interesow pod szyldem BKS, konkretnego rozliczenia dobrych i zlych ruchow, oswiecenia pod katem optymalnej polityki kadrowej, 100% zaangazowania kopaczy zawsze i wszedzie w walce o najwyzsze cele, przede wszystkim wiecej Lechii w Lechii, mistrzostwa Polski w niedalekiej przyszlosci i ogolnie wiecej powodow do zadowolenia! Cala Lechia zawsze razem! 25 grudnia 2015, 22:22 / piątek Mistrzostwa... zanim dołączymy do tych, co nie doczekali... 24 grudnia 2016, 21:48 / sobota Pamiętacie to Lechia dzisiaj gra z ursusem. ........biało zielonych niezwyciezonych. ........świąt Ave Lechia 24 grudnia 2017, 12:11 / niedziela Wszystkiego Najlepszego bracia! Aby i dla naszego klubu jeszcze zaświeciło słońce tego sobie i wam życzę. Pozdrawiam! 24 grudnia 2017, 13:44 / niedziela Wszystkiego co naj naj dla Was i naszej nie Mandziarowej Lechii 24 grudnia 2019, 12:14 / wtorek Biało-Zielonych Świat BOŻEGO NARODZENIA! Alleluja i do przodu! TYLKO LECHIA! 24 grudnia 2019, 14:20 / wtorek Białych i Zielonych Świąt Bożego Narodzenia. Oby przyszły rok przyniósł puchary. 25 grudnia 2019, 12:06 / środa Wesołych i Zdrowych dla Wszystkich! @edwinsopot - jak widać, Twoje życzenia ziściły się po niespełna sześciu latach! Ale się ziściły (PP będący rewanżem na Jadze, zagryzany śledziem w finale). Szacun dla Ciebie za proroctwo i nie tylko. Ave Lechia. |