Gdańsk: poniedziałek, 8 marca 2021
![]() |
|
Podstrony:
|
![]() Zapisy na bilety na mecz Śląsk Wrocław - Lechia Gdańskstrona 1/1 1 6 kwietnia 2014, 01:15 / niedziela Stowarzyszenie Kibiców Lechii Gdańsk "Lwy Północy" organizuje dla wszystkich chętnych zapisy oraz sprzedaż biletów na mecz Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk, który odbędzie się w sobotę, 12 kwietnia we Wrocławiu. Cena biletu na mecz wraz z okazjonalnym szalikiem wynosi 30 zł. Zapisy ruszają od poniedziałku (07.04.) i odbywać się będą w sklepie Stowarzyszenia mieszącym w C.H. "Wielki Młyn". Bilety sprzedajemy do piątku 11 kwietnia. Zapisy odbywają się w godzinach 12-18. Fankluby zamówienie wysyłają do wtorku do 20:00 do przedstawiciela Rady Fanklubów. odnośnik 9 kwietnia 2014, 19:37 / środa Dziś dotarła do nas kolejna partia szalików. W związku z ogromną ilością zapytań czy można do biletu zakupić więcej szalików, informuje że od jutra jest taka możliwość. 9 kwietnia 2014, 21:02 / środa Witam:) A jest szansa kupienia szalika osobno??Bilet kupię we Wrocku;) 11 kwietnia 2014, 12:18 / piątek LP wysłałem pytanie na skrzynkę Stowarzyszenia.Odpowie ktoś? 11 kwietnia 2014, 19:52 / piątek Nie wiem czy ktoś odpowie. Ja obsługuje maila sklepowego: sklep@lwypolnocy.pl. 1 |