Pięć wymarzonych wzmocnienia z Polski
strona 1/1
6 kwietnia 2014, 15:26 / niedziela No cóż. Kupili nas Niemce i Portugalczyki. Podobno mamy mieć kasę i latem będziemy szaleć na rynku transferowym. A że chwilowo w transferach nic się nie dzieje, to może trochę pofantazjujemy? Jakich zawodników chcielibyście wyciągnąć z polskich klubów? Nie muszą być przesadnie realistyczni, wszak ma nas być stac na każdego:) Powiedzmy po pięć propozycji.
Moje:
1. Robak 2. Lovrencsics 3. Golański 4. Jodłowiec 5. Teodorczyk 6 kwietnia 2014, 15:27 / niedziela No i oczywiście błąd w tytule. No trudno:) 6 kwietnia 2014, 15:45 / niedziela Mi sie wydaje ze nowi wlasciciele celuja wyzej , o co mi chodzi do nas raczej beda mlodzi perspektywiczni pilkarze przychodzic ktorzy i tak beda ponad nasza lige poto zeby ich z syskiem sprzedac taka bedzie filozofia naszego klubu na lata. 6 kwietnia 2014, 15:49 / niedziela 1....wzmocnien a nie wzmocnienia 2.Niemcy a nie Niemce 3.POFANTAZJUJMY! a nie pofantazjujemy 4. wiecej ksiazek bys sie oczytal 5. polecam takze slownik pozdro :) 6 kwietnia 2014, 15:52 / niedziela Ja myśle że Lovrencsics i Robak ok ale reszta raczej nie. Może przydałby się Quintana, no i jakiś z młodych bramkarzy typu właśnie Trela czy Miśkiewicz. A z młodych ten Kownacki z Lecha ma spore możliwości ,ale to raczej nie realne. 6 kwietnia 2014, 16:05 / niedziela Słodowy
1. Sam poprawiłem. 2. Celowa forma, podobnie, jak "Portugalczyki", a nie "Portugalczycy". 3. "Pofantazjujemy" zakończone znakiem zapytania to nie to samo, co "pofantazjujmy" zakończone kropką. 4. Przeczytałem już tysiące. I właśnie kończę jedną pisać. 5. Ja Tobie również. Dowiesz się, co to są małe i wielkie litery. Pozdro:) 6 kwietnia 2014, 16:14 / niedziela Jak fantazjujemy...
1. Paixao 2. Radovic 3. Dossa Junior 4. Kuciak 5. Lovrencsics 6 kwietnia 2014, 16:15 / niedziela 1. Lech Kaniszewski 2. Grzegorz Pawłuszek 3. Jarosław Ambroziak 4. Jacek Chociej 5. Mariusz Wojciechowski 6 kwietnia 2014, 16:15 / niedziela 1. Dani Quintana (Jaga) - najlepszy piłkarz w lidze, w drużynie Jagiellonii pełni rolę perły wciśniętej w gówno,
2. Miłosz Przybecki (Lubin) - bez formy, ale jak dla mnie zawsze mega talent ostatnich lat.
3. Szymon Pawłowski (Lech) - klasa od lat,
4. Michał Masłowski (Zawisza) - objawienie,
5. Wojciech Stawowy (trener Cracovii) - gdyby Lechia grała tak, jak gra Cracovia (a kiedyś za wczesnego Kafarskiego próbowaliśmy tak grać), to na PGE byłoby 20 tys ludzi na każdym meczu. 6 kwietnia 2014, 18:08 / niedziela Co do kolegi wyżej to Quintana owszem super gracz, ale Stawowy? Nasz obecny trener myślę jest o wiele lepszy i nie o same wyniki chodzi jak na razie, ale bagaż doświadczenia.
Moje 5 propozycji to:
- Trela - Kosecki - Dziwniel - Quintana - Goulon (czarny, ale koksu) 6 kwietnia 2014, 18:18 / niedziela Naprawdę marzycie o tych grajkach? Ja marzę o tym żeby oni zamarzyli o grze w Lechii a my pokazali im środkowy palec i zaproponowali grę w rezerwach, bo pierwsza drużyna jest obstawiona już PIŁKARZAMI. 6 kwietnia 2014, 18:50 / niedziela Moje typy!
1.Marcin Garuch 2.Jakub Biskup 3.Andrzej Rybski 4.Paweł Pęczak 5.Krzysztof Rusinek 6 kwietnia 2014, 19:19 / niedziela Moje typy, trochę pod Ducha :) :
1. Kevin Lafrance 2. Prejuce Nakulma 3. Emanuel Sarki 4. Saidi Ntibazonkiza 5. David Abwo 6 kwietnia 2014, 19:24 / niedziela LechiaLublewo
Zupełnie nie rozumiem. Przecież żadnego z nich nie ma na fejsie ;> 6 kwietnia 2014, 19:34 / niedziela Proponuję także sięgnąć po obiecujących graczy z zagranicy: 1. Lionel Messi 2. Cristiano Ronaldo 3. Grzegorz Rasiak 4. Zlatan Ibrahimovic 5. Luis Suarez 6 kwietnia 2014, 19:55 / niedziela 1. Sarki - Szybki, dobra technika.. popracować nad wrzutkami i będzie idealne wzmocnienie 2. Guerrier - ma chłop papiery na grę, ograć i do taktyki Moniza idealny 3. Szymon Pawłowski - stała forma i to znowu nie jakaś Kokosińska ;) 4. Golański 5. Paixao 6 kwietnia 2014, 19:58 / niedziela 1. M. Rogalski 2. A. Rybski 3. R.Kosznik 4. A.Mysona 5. P.Cetnarowicz
i z Korony tego napastnika, co wie kto rządzi w Trójmiescie, a my wiemy co rządzi w jego d...;-p
ehhh przypomniałem sobie niedawne czasy jak oglądałem mecz Chojniczanki ;)
TYLKO LECHIA! 6 kwietnia 2014, 20:40 / niedziela 1. Boldi 2. A.C.A.B 3. Duch 4. Galeria 5. Bałtycka 6 kwietnia 2014, 21:55 / niedziela 1. ROBAK 2. KOWNACKI 3.MASŁOWSKI - ZAWISZA 4. QUINTANA 5. MIŚKIEWICZ 6 kwietnia 2014, 22:01 / niedziela Duch parchu spurchawiony co chodzi na Lechie od PGE Areny musisz nowy watek zakladac jak jest temat transfery?? 7 kwietnia 2014, 07:54 / poniedziałek Jedyny gracz z polskiej ligi, ktory faktycznie podnioslby poziom naszej gry a jednoczesnie mozliwe jest jego zakontraktowanie (koniec umowy) to Nakoulma. Jednak w Polsce nasi dzialacze raczej nie beda szukac wzmocnien. O Nakoulme warto powalczyc tym bardziej ze bedzie kasa z Hieny. 7 kwietnia 2014, 08:04 / poniedziałek Oczywiście, że Nakoulma. Myślę, że ciekawą opcją jest Adma Danch, któremu też kończy się kontrakt. Trela. Jagiełło ma stałe i Kownacki. Z zagranicznych... numer 1 to Traore!!! :) 7 kwietnia 2014, 09:48 / poniedziałek Ten Islandczyk co go Kafar ogladal teraz wali brame za brama w Holandii. Raz Kafar mial nosa to sie nie dogadali. Szkoda. 7 kwietnia 2014, 10:18 / poniedziałek A ja bym sobie życzył jakiegos porządnego niemieckiego obrońce, może byc Lahm na prawą obrone i Hummels na stopera. No i ktos na defensywnego by sie przydal, bo Dawidowicz wyjedzie i zostajemy z niepewnym Kostrzewą i Pietrowskim. Moze Sami Khedira:). Pomarzyc można:). 7 kwietnia 2014, 10:32 / poniedziałek 1-Drogba 2-Luisão 3-Álvaro Morata 4-Steven Arnold Defour 5-Diego Lopez 7 kwietnia 2014, 10:56 / poniedziałek Menda - wypierdalaj. 7 kwietnia 2014, 11:01 / poniedziałek Jedno jest pewne na pewno nikt z Lecha czy Legii nie przyjdzie do nas grać. Przynajmniej dopóki będziemy w takim miejscu jakim jesteśmy obecnie. Raczej szukałbym wzmocnień za granicą bo nasze ligowe "gwiazdy" są raczej nie do zapłacenia. 7 kwietnia 2014, 11:03 / poniedziałek Menda jest zły bo kupon nie wszedł gdyż Wiśnia nie dostał żółtej a grał od początku.
Amen 7 kwietnia 2014, 11:12 / poniedziałek xionc
:D 7 kwietnia 2014, 12:52 / poniedziałek Jeśli niektórzy marzą o Miśkiewiczu to ja nie mam pytań:-) 7 kwietnia 2014, 13:08 / poniedziałek Ta, fanom talentu Miśkiewicza polecam obejrzeć skrót zeszłotygodniowego meczu z kretami... Jeśli wzmocnienia, to prawdziwe, a moim zdaniem ani on, ani Trela nie są lepsi od Bączka w obecnej dyspozycji. 7 kwietnia 2014, 14:05 / poniedziałek z Polski? to chyba słabo bo ciężko znależć zawodników takich jak: obronca obronca obronca obronca obronca 7 kwietnia 2014, 17:40 / poniedziałek 1. Bartek Karwan 2. Grzegorz Niciński 3. Bartosz Ława 4. Marcin Wachowicz
I mamy team marzeń !
Ooo Lechia najlepszy skład w Polsce ma ! 8 kwietnia 2014, 16:11 / wtorek Jeszcze trytko bez którego nie da się rządzić w Trójmieście :) 8 kwietnia 2014, 16:46 / wtorek No i Sobieraja, wtedy podgonimy wynik karnymi ;-) 8 kwietnia 2014, 17:32 / wtorek A co z Adrianem Mrowcem, który byłby stałym wykonawców rzutów karnych? odnośnikI do tego czyścił w obronie jakby wyszedł z czyśćca: odnośnik8 kwietnia 2014, 18:32 / wtorek A Trytko na Ławie posuwał Wachowicza :) 9 kwietnia 2014, 08:16 / środa Niedzielan jest do wzięcia za darmo od zaraz :)
Amen 9 kwietnia 2014, 12:19 / środa jak za darmo i od zaraz to można zaprosić na testy ;) ponoć niezle dał w kość ruchowi który de facto teraz czeka na siano zaległe a jak go nie będzie ? Brak licencji =)
|