Piekarski, Mandziara, Jóżwiak - Wypierdalac!
strona 7/20
30 sierpnia 2015, 00:01 / niedziela
BioShock...powiem grzecznie, nie wypowiadaj sie wiecej w tym temacie. Sprawy zaszly za daleko o czym pewnie nie wiesz.
W tym momencie tylko jednosc miedzy nami doprowadzi nas do celu. Jakiego? Narazie jest cos o 100% wazniejszego niz puchary, mianowicie religia i swietosc o nazwie:
LECHIA GDANSK
30 sierpnia 2015, 06:15 / niedziela
"Kibice GÓWNO mogą"
Każdego kto tak uważa za wszelką cenę nie można wyprowadzać z błędu!
Niech sobie tak myślą internetowe byty, płaczki, trolle... a przede wszystkim skurwysyny pokroju Piekarskiego i Mandziary.
Niech żyją w takim błogim przeświadczeniu... sądząc, że po każdym przewale jak zawsze wszystko się uspokoi i przyschnie.
Aż któregoś pięknego dnia, będąc na 'zasłuzonych' wakacjach w mało uczęszczanym, pięknym i cichym zakątku świata... absolutnie nieświadomi tego, co nadchodzi... wyłapią w pizdę od "gówno mogącego" kibica. Może w ramach promocji jeszcze ktoś im rączki połamie.
Tacy "zakompleksieńcy" (cudowny słowotwór 'światowca') jak ja nie zapominają nigdy... a świat nie jest w końcu taki wielki!
30 sierpnia 2015, 07:55 / niedziela
Dzihad pieknie to napisales. Nic dodac nic ujac. 1945% poparcia.
30 sierpnia 2015, 11:57 / niedziela
zamienił stryjek siekierkę na kijek
30 sierpnia 2015, 12:13 / niedziela
SS - tak jak piszesz brachu. Nie wiem tylko czy mi wystarczy cierpliwości żeby czekać aż jednego czy drugiego na wakacjach trafię. Może poświęcę trochę swojego cennego czasu i wyjdzie tak, że z takim chujarskim spotkam się w tym samym miejscu o tym samym czasie. Wszak i on i ja dużo podróżuje.
A swoją szosą to ja się zastanawiam czy niemiaszek Wernze wie co się naprawdę dzieje. O tym jakie są układy na lini mendziara chujarski i reszta towarzystwa wzajemnej adoracji?
30 sierpnia 2015, 13:02 / niedziela
Jak sie niemiaszek dowie to zwinie interes i wtedy beda jaja
30 sierpnia 2015, 13:42 / niedziela
@Axel Dziadek Jozef o wszystkim pewnie wie...on tylko firmuje ten biznes. Cyrkiem kręcą Mandziara, Piekario. Dlatego spokojnie. Dziadek się wycofa jak to mówią na mieście jak już wydoją klub i mendziarowaty spłaci dziadka i innych za stare długi. być może lada moment jeszcze Piekario wsadzi jakiegoś śniadego z Ameryki. Będą doprowadzać do używalności jakiś towar a Stojan już w najlepsze będzie grał u krawaciarzy.
30 sierpnia 2015, 14:14 / niedziela
Pewnie że wie przecież takie firmy istnieją dzięki bazie informacji donosów i innych geszeftów, to oni robią wałki a nie ktoś na nich
31 sierpnia 2015, 14:22 / poniedziałek
Te mendy z zarządu mendziara i cwe(L)icho robią już co się im podoba jeszcze rozumiałem jakoś ,że zamknęli wyspę w Auchan ale zamykać w Galerii Bałtyckiej?To jakieś nieporozumienie zaraz pozamykają wszystkie,żeby tylko Lechię wymazać z Gdańska?Czy może szykują otwarcie wyspy w galerii za Sopotem?Marketing też już nie zależy od Biesiady tylko spec cwe(L)icho beret i mendziara się za to wzięli.Trzeba przygotować taczki na najbliższy mecz.
19 września 2015, 22:20 / sobota
Panowie czekam na wasze kolejne transfery . Geniusze scautingu .
19 września 2015, 22:40 / sobota
Tutaj nie trzeba się bać tylko sprawdzić czy kontrakty przewidują automatyczne obniżki apanaży w I lidze.
19 września 2015, 22:43 / sobota
Wstyd to mowic ,ale moze to moglabybyc najlepsza opcja .moze sie te pijawki odczepia od Lechii ,bo juz nie ta kasa...
20 września 2015, 20:51 / niedziela
Lech Poznań 9 1 1 7 5:13 4
amica majster przegrywa z kazdym.. tylko Lechia prowadzona przez bande kurewe pokroju mandziary, piekarskiego i juzwiaka sciagnela spodnie i dala sie wyruchac
wypierdalajcie na stos
27 października 2015, 14:06 / wtorek
27 października 2015, 14:15 / wtorek
Do tej jako fotografka spisywała się nieźle ;)
5 listopada 2015, 23:24 / czwartek
Cytat z wypowiedzi Dudy :
" Myślę jednak, że podwójną radość i satysfakcję mogłaby sprawić gra ludzi z regionu, którzy utożsamiają się z klubem. Dla wychowanka nie ma większej mobilizacji, niż biało-zielona chorągiewka na piersi. Myślę że taki zawodnik pod kątem zaangażowania może dać dużo więcej i czasami braki techniczne nadrobić podejściem. Szkoda, że w tej chwili w personalnie bardzo dobrym zespole jest niewielu ludzi, którzy mają ten klub w sercu - ocenił wychowanek biało-zielonych. "
Z tego powodu zastanówcie się powyższa trójko lub - to czwarte słowo zakończone akcentem !
6 listopada 2015, 16:31 / piątek
1.Dlaczego jak gdzieś wcześniej był wywiad z piekarskim już mówił,że nie wypełni kontraktu Borysiuk i Makuszewski coś jest na rzeczy.
2.Prezes Mendziara nie ma nic do gadania w tej sprawie.
3.Dlaczego nikt nie rozliczył cwe(L)icha józwiaka który mówił kogo to nie sprowadzimy i że przyjdzie lepszy pomocnik od Traore agówno z tego wyszło.
4.Mam nadzieję,że TVH opowie o Franzowi co się dzieje w Lechii i ,że menadzęrowie z Mendziarą chcą swoje ugrać,na szczęście trener nie kieruje się tym tylko formą graczy.I w najbliższym okienku sprowadzą napastnika ,środkowego pomocnika lub dwóch i zmienią trenera od przygotowania fizycznego na profesjonalistę.
5.Decyzyjni w Lechii się opamiętają a nie robią ineresiki z Józwiakiem i Mendziarą gdzie nie można sie dowiedzeć jak na spotkaniu co było z Colakiem i podchodzi Beret do decyzyjnego i mówi mu ,że zaebranie należy zakończyć.
6.Więc wszyscy kibice muszą się zjednoczyć i całą trójkę wywalić trzeba!!!!
6 listopada 2015, 16:52 / piątek
Urzekła mnie Twoja historia ...
Zgodzę się tylko z jednym - wyjebać całą trójkę w pizdu, zwłaszcza filantropa i Bereta !
6 listopada 2015, 21:01 / piątek
Wyciac cfelo-wrzody,wypierdalac do stolicy ,machac choragiewkami, ja pierdole jaka trzeba byc szmata ,slugusie warszawski.
6 listopada 2015, 23:24 / piątek
Wpis ten to analiza nowotworu - Piekarski, Mandziara, Jóżwiak .
Kontynuuję trafną diagnozą Dudy :
" w tej chwili w personalnie bardzo dobrym zespole jest niewielu ludzi, którzy mają ten klub w sercu.....
Aktualnie w Lechii nie grają w Ekstraklasie wychowankowie. Przed laty wydawało się, że taka sytuacja nie jest możliwa. - Szczerze mówiąc jest to przykre, szczególnie dla ludzi którzy mają ten klub w sercu, a w złych chwilach wręcz dźwigali Lechię na swoich barkach - mówię tutaj o kibicach .."
Obecna Lechia(cudzoziemska) przypomina Lechię Olimpię , której historię znamy .
Widać to między innymi w spadającej frekwencji i coraz gorszym dopingu młyna .
Spróbuję zrobić video-mix z dopingu na T29 dla porównania z obecnym i wrzucę tam gdzie kiedyś na www.lechiavideo.gda.pl
23 listopada 2015, 20:36 / poniedziałek
kolejny mecz w plecy, tym razem tylko 3 nam zaaplikowali. Ale czy to ważne?
Dojna krowa o nazwie Lechia daje dużo tłustego mleka.
Byle nie spaść i nie wejść za wysoko bo to może spowodować niepotrzebna zawirowania.
Psy szczekają a karawana jedzie dalej...
23 listopada 2015, 20:41 / poniedziałek
a tam wyniki, mecze....
zbliża się kolejna przerwa zimowa - czas na Transfery!!!
filantrop Piekarski zapewne znowu podrzuci nową partię szrotu celebryckiego :/
24 listopada 2015, 20:43 / wtorek
jóźwiak: "Jednak chłopakom trzeba oddać, że powalczyli w tym meczu."
Pluje w twarz warszawiaczek.
28 listopada 2015, 12:00 / sobota
Marzenie moje jest tylko jedno: aby nowe rozdanie pozostawiło Lechię w stanie nie gorszym jak Kuchar.
28 listopada 2015, 14:59 / sobota
28 listopada 2015, 17:15 / sobota
Lechię odbudowali wielkim wysiłkiem kibice i dzięki Nim jest w ekstraklasie tam gdzie jej miejsce.Przykro pisać ale Kuchar jaki był taki był i miał węża w kieszeni i nie potrafił zrobić interesu w piłce,ale to co przyszli z rozmachem mendziara i spółka i wziął do pomocy cwe(L)icha józwiaka pokazali trochę inny świat (czyt.kasy) decyzyjnym w grupie kibicowskiej Lechii i dzięki temu mają spokój trybun.Pamiętam jak trybuny były przeciwko Kucharowi flagi i przyśpiewki.Teraz niestety kupieni nie pozwolą aby coś złego sptkało mendziarę i spółkę.Prowadzący doping już o tym zadbają oraz Ci którzy pozwalają wywieszać flagi.Teraz jeśli kibice decyzyjni się nie opamiętają to dzięki nim możemy znów zaczynać od początku.Przynajmniej znów wrócą dobre czasy T29,ale nie wiem czy Ci co do tego doprowadzą będą się jeszcze angażować kibicowsko w Lechię.
28 listopada 2015, 18:43 / sobota
Mecze to Ty chyba w domu w kapciach oglądasz, nie?
Aż oczy bolą od tych głupot.
28 listopada 2015, 20:05 / sobota
sztefla wypierdalaj parówo
28 listopada 2015, 20:51 / sobota
Ta cała sztefla, to jakaś prowokacja. Styl wypowiedzi uwłacza homo sapiens sapiens.
28 listopada 2015, 21:17 / sobota
sztefla - przecież nie jestes tu od wczoraj i wiesz ze nie wszystko z poziomu komputera wyglada tak jak w rzeczywistosci, dlatego twierdze ze mylisz sie co do LP i prowadzacych doping. A nie wszystkie działania musza być upublicznione
Tak kulturalniej próbowałem...
TYLKO LECHIA!
28 listopada 2015, 21:52 / sobota
Cyngus, idealnie wpisałeś się w hasło Szyk i Elegancja.
29 listopada 2015, 00:07 / niedziela
Cygnus x-1: możesz upublicznić działania kogokolwiek w sprawie Woźniaka?
29 listopada 2015, 20:05 / niedziela
No to z czyjej stajni tym razem transfery zimą ?
30 listopada 2015, 07:56 / poniedziałek
gedania - nie należe do LP, ale jesli chcesz poruszac ten temat, mozesz skontaktować sie z LP (kontakt znajdziesz na stronie Lwów), albo udac sie na otwarte spotkanie LP.
Moze to dziwne ale istnieje swiat poza internetem.
TYLKO LECHIA!
30 listopada 2015, 09:15 / poniedziałek
Cygnus x-1: to może lepiej zamknąć to forum?
30 listopada 2015, 10:57 / poniedziałek
Cytat: "Forum lechia.gda.pl integrowało kibiców Lechii już od szóstej ligi i znacząco przyczyniło się do odbudowy klubu oraz powstania wielu inicjatyw, takich jak Stowarzyszenie Biało-Zieloni."
Tak było kiedyś. Teraz gedania jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to musisz przyjść i grzecznie się zapytać. Nie wiesz kogo ? To proste - znajdź kogoś, kto ma żółtą kamizelkę z napisem "Informacja".
pzdr
30 listopada 2015, 11:38 / poniedziałek
sztefla jesteś kozakiem to znaczy, że wiesz kiedy kto ma co zrobić lub czego nie robić. Zachęcam wobec tego do wyjścia zza swojego nick'a i poprowadzenie rewolty. Rozumiem, że biznes plan oraz listę sponsorów do odbudowy Lechii masz gotową więc tym bardziej zachęcam do działania. Chętnie poznam Twoją strategię.
Skoro pewne grupy osób zostały kupione to jesteś jedyną nadzieję Lechii tym bardziej, że posiadasz wiedzę, której nie jedna osoba Tobie zazdrości.
Daj znać jak będziesz ustawiał spotkanie organizacyjne, chętnie się pojawię.
PS: Szczególnie ciekaw jestem kto został kupiony i za ile, mam nadzieję, że jako Lechista podzielisz się tą wiedzą z innymi braćmi po szalu.
30 listopada 2015, 14:46 / poniedziałek
Zygas, popieram.
30 listopada 2015, 17:36 / poniedziałek
gedania i beavis - forum to forum a nie serwis informacyjny LP News 24h, reszte napisał Zygas.
TYLKO LECHIA!
30 listopada 2015, 18:14 / poniedziałek
Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Lechia Forever
30 listopada 2015, 19:41 / poniedziałek
tak, zgadza się, tylko nie ma w tej definicji zwrotu ze jest to JEDYNY I TYLKO JEDYNY obszar wymiany informacji i poglądów, a chyba o tym cała ta rozkminka.
TYLKO LECHIA!
2 grudnia 2015, 20:14 / środa
odnośnikMamy świadomość, że zespół rozczarowuje i tego nie ukrywamy. Jeszcze jednak nie czas na weryfikację całego sezonu. W poprzednich latach też rundy wiosenne w wykonaniu Lechii były lepsze od jesieni
dzis ci kurwo mandziaro odpuszcze a temat podbije zeby kibice nie zapominali jakim smieciem jestes
2 grudnia 2015, 20:17 / środa
mendziara i jego mądrości
przecież ta menda w życiu słowa prawdy nie powidziała
2 grudnia 2015, 20:23 / środa
trzeba by wrocic do czasu zwolnienia brzeczka i zastąpienia go przez inwestora von hesena.. nie zapominajmy też o pomysłach takich jak michniewicz czy hajto.
ryba psuje się od głowy a u nas jebie nie dość że śledziem to jeszcze skisłym przez gnicie w gównie moralnym.
panowie, tak długo jak bedzie tu mandziara i te 2 pozostale cwele tak dlugo bedziemy bic sie o utrzymanie. banda kalek, gwiazdki pokroju łukasika i mamy wizję nowej Lechii, przepłaconej ale za to emerytowanej z pizdowatym podejsciem do zycia
2 grudnia 2015, 23:44 / środa
Cygnus: nie nigdzie nie jest napisane że ma być jedynym miejscem, natomiast sam wciskasz kity że jest miejscem zakazanym.
Jak komuś nie chce się gadać to niech jak przystoi mężczyźnie z jajami to ogłosi. A nie wciska kity.
3 grudnia 2015, 09:02 / czwartek
gedania - nie raz pisalem, ze nie należe do LP i nie mogę wypowiadac sie w ich imieniu. Jednak mam szacunek dla ich pracy i nie uwazam ze kazde działania, badz stanowisko muszą publikować na forum.
Co do samego Wożniaka, to podobnie jak I trener niczym sie nie wykazał. Dla mnie to kolejny przykład kolesiostwa, nie wspominając jego przeszłości.
Jednak teraz jego temat nie jest chyba najwazniejszym problemem Lechii, to trochę jak rozczulanie sie nad wrastajacym paznokciem, kiedy organizm jest w stanie zawału.
TYLKO LECHIA!
6 grudnia 2015, 13:27 / niedziela
Ciekawy wątek o Lechii poruszony został w dogrywce Cafe Futbol w skrócie Nazario nie jest już piłkarzem Lechii nowy tajemniczy inwestor z Bałkanów pewno można wytłumaczyć ten zaciąg serbskich piłkarzy i Roman Kołtoń dziwi się że nie dostał żadnego wezwanie za pamiętny artykuł o Lechii jako parkingu dla piłkarzy
odnośnik
6 grudnia 2015, 23:13 / niedziela
tu dogrywka cafe futbol
odnośnik wątek Lechii od 19 min i 45 sekundy
6 grudnia 2015, 23:51 / niedziela
Nie przepadam za Koltoniem i znawcamiPolsatu ale mowili tak jak jest. Klub kreci, informuje o tym co mu wygodne,a kto jest inwestorem na papierze tego chyba nikt nie wie. Jak wyglada budzet, kto placi za te kontrakty... bo slyszy sie o kwotach 70-90 tys miesiecznie( dla jakis 7-8zawodnikow). Wiem,ze jak beda wyniki to atmosfera, podejscie wszystkich bedzie lepsze ale obawiam sie,ze mozemy znowu zaczynac od poczatku jak Nas pusci z torbami Banda Beretow itp.
7 grudnia 2015, 17:11 / poniedziałek
Prawda taka że za dużo do powiedzenia mają piłkarze, zarówno pod względem zarobków jak i wskazania z kim chcą pracować a z kim nie. Von Heesen trenerem był żadnym ale że opierdolił jakąś gwiazdę, która na to zasłużyła, to jedna z niewielu rzeczy którą robił prawidłowo. Jak zespół gra do dupy to wolę jak trener wali prosto z mostu a nie poklepuje po plecach chuja grających zawodników zarabiających kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i nie potrafiących profesjonalnie wypełniać swoich obowiązków.