Gdańsk: piątek, 13 września 2024

Piekarski, Mandziara, Jóżwiak - Wypierdalac!

strona 8/20

7 grudnia 2015, 18:27 / poniedziałek
Dokładnie.
Teraz tylko czekać jak króliczki playboya stwierdzą że nie po drodze im z nowym trenerem(obojętnie kto nim będzie) i znowu zaczną się podkładać i grać chujnię w imię wyższej idei jaką jest zwolnienie trenera.
Tak tej obecnej bandy pozorantów hańbiących regularnie nasz klub nie lubię że nie zmienię o nich opinii nawet jak zaczną wszystko wygrywać.
W co wątpię bo po prostu nie wierzę już w tą bandę chuja.
Z łezką w oku człowiek sobie przypomina zaangażowanie i pasję chłopaków którzy robili kolejne awanse od A klasy wzwyż.
Może czasami brakowało im umiejętności ale chciało ich się oglądać i kibicowało z całego serca.
Na tą obecna cwelownie nawet nie chce mi się patrzeć a sam mecz w wykonaniu tych pokrak i okurwieńców jest tylko dodatkiem do piwka przed i po meczu.
11 stycznia 2016, 18:30 / poniedziałek
hehe gdzie sa teraz te oszolomy ktore pialy z zachwytu nad przedluzanymi kontraktami z borysiukiem itp ? swoje hajsy dostanie, dobrych wydyma z mandziara poda sobie rece.. tylko gdzie w tym jest Lechia ? piekarski kurwo kiedy opchniesz komus lukasika i oddasz zdefraudowany hajs..
12 stycznia 2016, 00:19 / wtorek
Co wy kurwy robicie z naszym klubem. Mandziara, Jóźwiak, Piekarski ładnie tak dymać Lechię. Zobaczycie jeszcze Lechia wydyma was. Z taką polityka transferowa wy chcecie puchary w Gdańsku, jebnijcie wy się w ten pusty łeb. Jóźwiak! Co? Ty kurwo!
12 stycznia 2016, 10:13 / wtorek
Może nam się nie podobać to jak działają obecne władze bo każdy pamięta czasy gdy przywiązanie do barw i dobro klubu miało kluczowe znaczenie. Obecnie jednak futbol jest biznesem i bardzo wiele władz klubowych mniejszą wagę przykłada do barw czy historii klubu a większą do tego by zarobić. Podobnie postępują piłkarze, którzy patrzą tylko gdzie więcej zarobią. Tak jest na całym świecie i musimy się z tym pogodzić czy nam się to podoba czy nie. Zupełnie inną sprawą jest działanie na szkodę firmy. Czy obecne władze działają na szkodę klubu? Nie wiem, bo nie mam wglądu w sprawozdanie finansowe Lechii oraz w dokumentację księgową.
12 stycznia 2016, 11:54 / wtorek
Mitko
Jak Ciebie czytam to otwiera mi sie noz ktory najchetniej wjebalbym tej kurwie Piekarskiej
Wez sie chlopie pierdolnij w glowe
12 stycznia 2016, 13:38 / wtorek
@czarny66 jemu juz nic pomoze tak jak wielu innym.Wszystko łykna bez popitki i bedą płynąć z pradem.Zamiast mózgów maja formatki....
ps. Jak w tytule wątku - wypierdalać!
12 stycznia 2016, 13:47 / wtorek
Piekarski zrobi swoje i pewnie odejdzie bo zarobi tyle co chciał i pomoże Legii. Nie będąc udziałowcami w klubie tak jak jest to np. w Barcelonie możemy sobie tylko pogadać na forum.
12 stycznia 2016, 15:13 / wtorek
Mitko: życzyłbym ci, żeby kilkunastu ciaparuchów zaczęło ci gwałcić starą.
Tak jest na całym świecie i musiałbyś się z tym pogodzić czy ci się to podoba czy nie. Prawda?
12 stycznia 2016, 21:25 / wtorek
Z czego wy czerpiecie tyle jadu.Przecież Mitko wyraził tylko swoje wątpliwości a te ma każdy z nas .Chętnie z wieloma z Was porozmawiał bym sobie w realu na temat Lechii, bo odnoszę wrażenie ,że niektórzy na tym forum leczą kompleksy .Jest to grupa osób ,która na 100 wpisów ma 99 negatywnych i obojętnie jaki jest wątek.Jak złapiecie kapcia w samochodzie to warto pomyśleć ,że pozostałe 3 mają powietrze.
12 stycznia 2016, 21:47 / wtorek
Stara Szkola to jakis niedorozwój wiec zupelnie po mnie to spływa:)
12 stycznia 2016, 21:50 / wtorek
Jak śpiewał Kazik : hej chłopcy ja wam radzę zetrzyjcie z gęby sadzę .
12 stycznia 2016, 21:54 / wtorek
mitko - teraz jeszcze 98 wpisów ci zostało.

PAX PAX

TYLKO LECHIA!
12 stycznia 2016, 22:22 / wtorek
Ja mam nadzieje, ze wkrótce zmienimy tytuł wątku na Mandziara, Jóźwiak - Wypierdalać! Tej białorusko - pedaLskiej qrwie zostało już tylko 2 grajków w Lechii.

Piekarjo, zrób nam ta przyjemność ... opierdol Makuszewskiego i Łukasika jeszcze zima i jak w tytule wątku ... wypierdalaj!
12 stycznia 2016, 22:25 / wtorek
Tak
Zionie ode mnie jadem
Na co liczyłeś?
Ja i wielu z nas nigdy nie zgodzimy się na to w jaki sposób jesteśmy dymani My i nasz Klub
I naprawdę nie chodzi tu o transfer Borysiuka
A raczej o całą działalność tej machiny
Możesz spokojnie patrzeć na kolejne fotki uśmiechniętego cwela Piekarskiego?
I słuchać jego wypocin na temat w jaki to sposób będzie dalej doił naszą Lechię , kosztem innego klubu?
Jeśli ktoś pomimo tego próbuje szukać czegoś na jego obronę to bynajmniej ja mówię stanowczo NIE!!!
Zdążyłem przez długie lata przywyknąć do nieudolności naszych działaczy , do wałków różnych ludzi kosztem Lechii
Jednak po raz pierwszy taka kurwa , w tak jawny sposób dorabia się na tym Klubie
Więc będę zionął jadem i osobiście zrobię wszystko by ta karykatura wraz z przydupasami zapamiętali że to jest LECHIA
I zapewniam Ciebie że nie poprzez internet
Tak Chętnie spotkam się też z Tobą
I zwrócę honor jeśli mnie przekonasz że tu 3 pozostałe koła są dobre
12 stycznia 2016, 22:53 / wtorek
Widzę ,że można merytorycznie zacząć dyskutować .Otóż pierwszym kołem z powietrzem jesteśmy my kibice .Moim zdaniem jest nas ok 20 tys ,takich na do dobre i na złe cdn . Pozdrawiam
12 stycznia 2016, 23:00 / wtorek
Bezkręgowiec, albo i ameba od niedorozwojów ciśnie :). Chyba d.g. przeszacowal pisząc, że on może mieć cokolwiek zamiast mózgu.
12 stycznia 2016, 23:32 / wtorek
Bigbadwolf
Nie zapominaj, ze ten zlodziej zwerbowal do siebie Gersona..
13 stycznia 2016, 02:00 / środa
Qrwa, wiec jednak cos przeoczyłem sugerując się Transfermarktem.

Ani tutaj odnośnik ani na odnośnik Gerson nie figuruje jako "podopieczny" marjo qrwa - piekario.

Dzięki za informacje, gdzieś umknęła mi ta wiadomość, Gerson do tej pory nie był "bohaterem" okienka transferowego; z ta opaloną łajzą ma na to oczywiście duże szanse.
13 stycznia 2016, 11:22 / środa
Lechia to była na Traugutta, teraz to "paraklub" istniejący tylko po to żeby napełniać kieszenie złodziejom... Nie zapłacę ani złotówki mandziarze...
13 stycznia 2016, 11:43 / środa
Skandal , do czego to doszło by na tym forum ktoś miał czelność na pisać PARAKLUB
13 stycznia 2016, 11:53 / środa
Lechia była, jest i będzie!
27 stycznia 2016, 13:05 / środa
brawo:

"Po przeanalizowaniu nadesłanych wyjaśnień oraz wniosków Komisja postanowiła:
1. Zakończyć postępowanie wyjaśniające w stosunku do Klubu Lechia Gdańsk SA i nałożyć na klub sankcję w postaci jednego ujemnego punktu w bieżącym sezonie rozgrywkowym 2015/2016, w związku z naruszeniem kryterium F.09 oraz nałożyć na Klub sankcję w postaci upomnienia, w związku z naruszeniem kryterium F.07 Podręcznika Licencyjnego dla Klubów Ekstraklasy na sezon 2015/2016. Komisja pragnie jednak podkreślić, iż Lechia Gdańsk zapłaciła wszystkie zobowiązania wynikające z kryterium F.09, ale uczyniła to po terminie 30 listopada, co zgodnie z zapisami Podręcznika Licencyjnego, obligowało Komisję do nałożenia sankcji w postaci ujemnych punktów."
odnośnik
27 stycznia 2016, 13:21 / środa
Mistrzowie!
27 stycznia 2016, 13:26 / środa
wtopa na poziomie obecnego zarządu,
termin był do końca miesiąca,
Mandziara zapewne chciał wykonać przelew 31 listopada

:D
27 stycznia 2016, 13:42 / środa
To chyba koniec Bereta
odnośnik
27 stycznia 2016, 13:45 / środa
Niestety ale ten punkt ujemny to najprawdopodobniej dopiero początek, wiec i pikniki i fanatyki wszyscy wiosną na Lechię nacieszyć się ekstraklapą póki ona jest.
27 stycznia 2016, 13:54 / środa
Równia pochyła.
27 stycznia 2016, 13:54 / środa
Jeden szczur powolutku już spierdala z tonącego okrętu. Za chwile będzie info, że kończy współprace z Lechią, podkuli ogon i spierdoli. Żal patrzeć jak Lechia kierowana przez idiotów i debili obiera kurs na I ligę.
27 stycznia 2016, 14:16 / środa
Wyłączcie płacz. Jaka kurwa 1 liga.
27 stycznia 2016, 14:30 / środa
haha, ale jaja wywalili gnidę, której wyrzucenia wszyscy sobie życzyli, a na forum płacz....Niektórzy są niereformowalni.

Admina proszę o zmianę tytułu tego wątku. Dziękuję z góry, pozdrawiam.
27 stycznia 2016, 14:33 / środa
Hektopaskal, czytać nie umiesz?
"27 kwietnia powierzono Jóźwiakowi dwie funkcje w Lechii - menedżer kadry pierwszej drużyny oraz szef skautingu. Od 1 lutego jego zakres obowiązków zostanie okrojony. Jóźwiak przestanie pełnić funkcję menedżera. Zajmie się jedynie działem skatingu. Na razie nie ma decyzji kto zastąpi go w funkcji menedżerskiej."
Okroili mu zakres obowiązków :)
Zwał jak zwał, pewnie do końca sezonu będzie w Lechii,a potem niech go wyjebią :)
27 stycznia 2016, 14:35 / środa
Media kłamią.

Jest na L4 i już nie wróci.
27 stycznia 2016, 14:39 / środa
Może masz rację :)
Nikt po nim tęsknić w Gdańsku nie będzie!
27 stycznia 2016, 17:09 / środa
jednego skurwego syna mniej ...
27 stycznia 2016, 17:22 / środa
Nazwę wątku trzeba będzie zmienić. Piekarski w trakcie ewakuacji, Beret też, zostaje tylko biedny Adaś.
27 stycznia 2016, 17:39 / środa
Adaś zgasi światło...
A w sierpniu pojedzie z nami na pierwszy wyjazd do Polaszek...
27 stycznia 2016, 21:26 / środa
Jestem ciekawy ile te skurwiele narobili długu Lechii, pożyczajac pieniądze na te przedłużanie umów i prowizje dla piekarskiej szmaty. Może Franz się już wkurwił i stwierdził, że nie będzie tolerowł tych przekrętów i na pierwszy odstrzał poszedł jóźwiak. Mam nadzieje, ze razem z nim skończy się współpraca z piekarskim, bo coś mi się wydaje, że oni razem wszystko ustawiali. Won z Lechii szmaciarze.
27 stycznia 2016, 21:38 / środa
gregory - do Starych czy Nowych ?

TYLKO LECHIA!
27 stycznia 2016, 21:55 / środa
@Peulson78, a nie sądzisz że FJW jest "tego samego sortu" co jego przedstawiciele?
Gdy beret z filantropem się zwiną, to myślę że nie tylko Adasia należy wywieźć na taczce...
27 stycznia 2016, 22:43 / środa
Cygnus

do Nowych na Huragan
28 stycznia 2016, 11:58 / czwartek
A co jeśli to nie Franz wyłożył pieniądze na zakup Lechii? Albo jeśli nasz obraz tego pana jako biznesmena bez skazy jest błędny, a tak na prawdę to zebrał zusamen do kupy pieniądze tajemniczych inwestorów i stworzył z tych pieniążków fundusz, który zainwestował w nasz klub? To kto jest wtedy właścicielem? Tajemniczy inwestorowie? A może to adaś m. (nie mylić z adamem sz.) et consortes..? A co jeśli ci co liczą pieniądze naszego klubu, to ci sami co je wydają, a dług się nie zmniejsza, tylko rośnie..? A za kilka miesięcy pan Franz powie: "inwestor zdecydował się wycofać fundusze i musimy sprzedać klub (...) nigdy nie powiedziałem, że to ja osobiście byłem właścicielem, działałem tylko w imieniu funduszu w skład, którego wchodziła grupa inwestorów, których tożsamości nie mogę zdradzić.."

Czy jest ktoś, kto może mi powiedzieć, że się mylę i wie NA PEWNO, że tak się nie dzieje? Pytam, bo nie chciałbym, by jakieś kurwy i mandziary rozjebały nasz ukochany klub zostawiając w nim pustą kasę, a swoje kieszenie nabite...
28 stycznia 2016, 12:04 / czwartek
Huragan gra w serie A u nas realna jest V liga i takie firmy jak Jurand Lasowice, Gwiazda Karsin albo Piaski Wąglikowice. -), bo grupa "gdańsko/gdyńska" jest mało prwdopodobna.

Problemem są jednak inne czasy niż nasz poprzedni pobyt na futbolowych nizinach.
Widać to np. po ŁKS gdzie prawie wszystkie ich wyjazdy grane są bez gości a psy czynią różne cuda aby im uniemożliwić jeżdżenie za drużyną i oglądanie skórokopów.

Trza póki czas wydzielić rezerwy ze struktur S.A. (jako niezależny byt po podpisaniu stosownej umowy mogą nadal funkcjonować jako rezerwy), a III liga bałtycka ma już sobą coś do zaoferowania no i kilka lat odbudowy zaoszczędzonych.
28 stycznia 2016, 12:43 / czwartek
@mrmac - pusta kasa to i tak optymistycznie, niestety pozostaną ogromne długi, przecież Wernze POŻYCZA pieniądze (w odniesieniu do ujemnego punktu - podano że opóźnienie płatności wynikło z opóźnienia wpływu POŻYCZKI od Wernze...)
28 stycznia 2016, 19:10 / czwartek
Najlepsze jest to, że Lechia płaci połowę pensji Makuszewskiego na wypozyczeniu w Portugalii . . .
28 stycznia 2016, 19:52 / czwartek
Nie ma to jak za frajer kasę doić...Jóźwiak wypierdalaj!
odnośnik
29 stycznia 2016, 10:03 / piątek
Mandziara to ma wylane nawet na walne.

odnośnik
29 stycznia 2016, 12:48 / piątek
Ujemny punkt , niezrozumiałe ruchy kadrowe, brak prezesa, długi . Gaszenie światła? Ktoś z klubu zamierza sie w koncu odezwać?
29 stycznia 2016, 13:31 / piątek
No to zostanie tylko muzeum...
29 stycznia 2016, 14:12 / piątek
Edwin. A po co mają się wypowiadać ? Masz chodzić na mecze i płacić za bilet. No jeszcze krzyknąć coś od czasu do czasu, jakąś oprawę zrobić. I tyle. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to możesz podbić na spotkaniu i spytać. Prawda ?
29 stycznia 2016, 14:18 / piątek
Na jakim spotkaniu ,skoro prezes na walnym sie nie pojawia...
1 ..... 6 7 8 9 10 ..... 20
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.460