Gdańsk: piątek, 13 września 2024

Piekarski, Mandziara, Jóżwiak - Wypierdalac!

strona 9/20

29 stycznia 2016, 14:56 / piątek
Ciekawe jakby wyglądała B klasa na bursztynku... tak pół żartem pół serio oczywiście.
29 stycznia 2016, 15:05 / piątek
Można byłoby wreszcie przewietrzyć wszystkie nasze Fany wykładając je na krzesełka.
29 stycznia 2016, 16:52 / piątek
Jakiś czas temu rozmawialiśmy o zorganizowaniu spotkania otwartego w tygodniu meczu inaugurującego rundę wiosenną. Obecnie termin ten wydaje się być mało realny z uwagi choćby na przerwę w walnym do 11 lutego.
Stosowne info pojawi się na stronie LP.
29 stycznia 2016, 19:38 / piątek
Trochę dziwne, ze na stronie PZPN pojawia się informacja, ze długi spłacone ale z opóźnieniem i wszystko jest uregulowane i nagle PS z dupy wypisuje o Mili.
29 stycznia 2016, 20:19 / piątek
Nie ma w tym nic sprzecznego PZPN sprawdzał sytuacje do 30.06.2015, na ureguluwobie ktorej czas był do 30.11.2015 i co w rzeczywistości nic nie mówi o bieżącej sytuacji finansowej
30 stycznia 2016, 21:42 / sobota
Ok, dzięki wyjaśniłeś cała sytuację.
26 lutego 2016, 21:07 / piątek
Już wcześniej informowaliśmy, że rada nadzorcza Lechii nie będzie już liczyć siedem osób, ale pięć. Jej członkami będą: Agata Kowalska w roli Przewodniczącej, a także Franz Josef Wernze, Dariusz Kowalczyk, Łukasz Warczak i Piotr Zejer. W radzie nie ma już drugiego przedstawiciela akcjonariuszy mniejszościowych, byłego prezesa klubu, Dariusza Krawczyka, a także Jowity Twardowskiej z Grupy Lotos. Brak przedstawiciela Lotosu praktycznie rozstrzyga, że współpraca gdańskiego koncernu paliwowego i Lechii zakończy się 30 czerwca tego roku. Klub, przy współpracy ze Sportfive, szuka sponsora, który zastąpi firmę Lotos.

ciekawe jaka potege mandziara zwerbuje w miejsce niewygodnego lotosu i o ile warunki beda gorsze od obecnych.

mandziara pedale, wez zdechnij
29 lutego 2016, 20:46 / poniedziałek
sądząc po ostatnio pozyskanym sponsorze pewnie będzie to następny konglomerat z pod ciemnej gwiazdy, czyli po krótce ludzie z którymi będzie mógł piąteczkę przybić
1 marca 2016, 12:54 / wtorek
Mnie, Mandziara kojarzy sie z Cinkciarz.pl, ale oni chyba poszli, jak Lotos, w reprezentacje.
Swoją drogą ciekawe, czy spełnia swoje obietnice i za Lotos-a znajdą innego strategicznego sponsora, czy moze szybko zapomną o tej obiecance?

TYLKO LECHIA!
1 marca 2016, 13:36 / wtorek
cinkciarz.pl poszedł też w koszykówkę a konkretnie Chicago (cinkciarzo) Bulls. Apropos Piekarskiego odnośnik
1 marca 2016, 14:40 / wtorek
Obstawiam że skoro zapoznałeś się z tym oświadczeniem to przyjmujesz to za jedyna możliwa prawdę odnoszącą się do tejże sytuacji? Taniej jest napisać sprostowanie niż ponieść koszta sprawy sądowej zwłaszcza jeśli dany dziennikarz może jedynie przeciwstawić słowo słowu bez możliwości podparcia tego papierkiem. Gdyby miał taką opcję to i sprostowania by nie było tylko ogólnopolski skandal z piekarskim i mandziara w rolach głównych. A piłkarze nie będą ryzykować dalszej przygody z piłką żeby udupiać kogoś kto może im zaszkodzić.
1 marca 2016, 14:54 / wtorek
Podałem tę informację bez żadnego komentarza i osądu bo ciekawa jest. Kwestia indywidualna jak kto podchodzi zarówno do pierwszego jak i drugiego materiału z GW. Dla mnie osobiście Piekarski nie jest bohaterem. Uważam, że wcisnął nam cynicznie dużo szrotu, którego np Legiuni by nie wciskał co nas (i Josefa) trochę kosztowało. No i ogólnie mnie denerwuje swoim jestestwem i emploi :) Dobrze, że już jest daleko i że psuje gdzie indziej.
1 marca 2016, 19:49 / wtorek
Cygnus - no z nazwy to pasuje jak ulał

morda całe szczęście, że opalony nie został nazwany bohaterem, ulżyło wszystkim, nawet jemu bo by się musiał zaczerwienić jeszcze bardziej, jakby go prawdziwy kibic Lechii bohaterem obwołał
11 marca 2016, 02:21 / piątek
Wywiad z Piekarskim.
Latem wróci temat sprzedaży Nikolicia do Chin?
Nie wiem. Ja mam swoich piłkarzy, którymi się zajmuję. Pracę w sprawie Nikolicia zrobiłem – że tak powiem – w wolnym czasie, czyli przedstawiłem ofertę piłkarzowi i Legii. Nie wyszło, trudno. Skupiam się na tym, co zrobimy latem z Maćkiem Rybusem, Arturem Jędrzejczykiem. Mam też oferty dla młodych chłopaków. Jedna jest gigantyczna dla zawodnika Lechii, który nie kopnął jeszcze piłki w ekstraklasie.

odnośnik
10 kwietnia 2016, 08:29 / niedziela
A nasz nierząd jak zwykle ryzykuje 300 kola za Flavio -noż ku...............wa czemu nie zapłacić i mieć spokój po co się narażać .Pzpn zaraz coś wymyśli i nam znów dopier..............oli np zabroni gry w ew pucharach a szkoda by było.Skoro wywalczyli 8 to chyba nie po to by zająć 7-8 miejsce jak do 3 brakuje 3-4 pkt-y.
31 sierpnia 2016, 11:03 / środa
Peszko i Pawlowski kontuzja zanim odbudują formę mina dwa lata a my oddajemy Maka ktory zostawiał serce na boisku !! Brawo !!! Zajebista polityka naszego klubu ! Brak słów !!
28 września 2016, 23:18 / środa
Fajne, nagrali Hasselbainka jak chce 55 tys funtów za to, że kupi piłkarza do QPR. Piszę o tym tylko dlatego, że do QPR Piekarski sprzedał Borysiuka ostatnio :) Nawet Ariel se fotkę strzelił z tymże.

link tutaj (po angielsku)

odnośnik

Ciekawe, czy taki sam model działa w Eklasie. Wiem. Wiem . Pytanie retoryczne.
29 września 2016, 14:52 / czwartek
Nie od dziś wiadomo, że piłka to brudny biznes, a polska kopana to już w ogóle, z opalonymi typu Piekario, który w normalnej rzeczywistości zapierdalał by w stoczni, a nie woził się po miastach i wsiach....

Przy okazji gratulacje dla wyżej wpisującego się kolegi LG1986, który wieścił, że Peszko będzie dochodził 2 lata do formy (dla twojej wiadomości właśnie został powołany do kadry), a nasz klub od 31.08 na 3 spotkania ligowe wygrał wszystkie 3.
7 października 2016, 13:52 / piątek
tlenionego już prawie nie ma u Nas,Beret jakgdyby na 2 planie i Mendziara też jakby się mniej udzielał.Ale i tak trzeba pogonić te towarzystwo.Rozwiązali zespół rezerw twierdząc ,że stawiają na juniorów żeby zdobyli medale Mistrzostw Polski.Ale niestety dostają w czapę cały czas...Seniorzy z szerokiego składu niby nie przykładali się do meczów w rezerwach.Widoczne to było w Pucharze Polski z Puszczą gdzie zagrało kilku którzy nawet w 18 meczowej się nie łapią i widać było skutki.A jak nie chcą w rezerwach to konsekwencje można wyciągnąć wobec takich pracowników.Następna sprawa likwidowali wyspy klubowe i twierdzili,że będą otwierać nowe w lepszych lokalizacjach.Na dzień dzisiejszy nie ma żadnej wyspy.Jak można traktować Nas kibiców w ten sposób,gdzie kupić gadżety z Lechii nie każdy też chce kupować bilet w necie.Więc zarząd albo się wytłumaczy na spotkaniu z kibicami albo trzeba ich rozgonić i dać znać na najbliżyszm meczu co o tym sądzimy!!!!
7 października 2016, 19:20 / piątek
Dodam ze na pozostałych jeszcze wyspach próżno szukac koszulki meczowej z NB, a obsługa tłumaczy to tym ze..... "i tak wyspy są w likwidacji". Poza tym chyba nigdy nie bedzie mozna kupic pozostałych koszulek meczowych (zielonej czy czerwonej)
A w super salonie NB i Lechii z meczowych koszulek zostały rozmiary dla karakanów.
Profesjonalna 18-letnia sprzedawczyni, tłumiąc smiech mówi ze "koszulki bedą...wkrótce". A wkrótce trwa juz prawie miesiąc.
Brawa dla marketingu.

TYLKO LECHIA
7 października 2016, 20:05 / piątek
Powiem delikatnie wypierdalaj cwelu.
Jutro wszyscy na grzyby bo deszcz pada jest mokro
Jebac tą kurwa arke
Ave Lechia
7 października 2016, 21:49 / piątek
luk - kto jest adresatem pierwszego postulatu? Tytułowe postacie czy moze ktoś z powyższych forumowiczów?

Mokro jest ale grzybów ni ma.

TYLKO LECHIA
7 października 2016, 22:41 / piątek
Dzisiaj piątek i Lukowi coś się popierdoliło.Pijemy przecież.
8 października 2016, 08:35 / sobota
Do tego wyżej Cygnus nie do Ciebie wczoraj założył konto cwel i chce decydować co robić na następnym meczu. Śledź jebany
8 października 2016, 12:51 / sobota
co do wpisu luk-a to informuję Cię,że niestety musiałem użyć innego loginu bo wcześniejsze danych niestety zapomniałem i nie miałem jak przypomnieć sobie hasła do swojej poczty.Na tym forum jestem już bardzo długo,jeśli myślisz,że jakiś śledz by tak pisał jak ja o sytuacji w Lechii to brawo dla Ciebie.Jeśli Ty sprawdzasz jak ktoś długo jest na forum i potem go obrażasz to świadczy o twym braku inteligencji.A może Ty jesteś takim koniem (śledziem)trojańskim?
23 listopada 2016, 16:21 / środa
odnośnik

tutaj cos o Madziarze
1 grudnia 2016, 12:29 / czwartek
von Heesen podobno jednym z zainteresowanych przejęciem Śląska
7 lutego 2017, 13:49 / wtorek
Ja wiem, ze ta stronka lechia-gdansk.pl to roznie z nimi bywa..
Ale informują, ze Lechia zostala wystawiona na sprzedaz.
Jest w tym jakies ziarenko prawdy?
7 lutego 2017, 15:28 / wtorek
gdzie jest taka informacja bo nie moge znalezc
7 lutego 2017, 16:22 / wtorek
8 lutego 2017, 00:42 / środa
ale co jest smieszne? skasowali ten wpis, ale slady zostały

odnośnik
8 lutego 2017, 08:17 / środa
czytaj lechia-gdansk.pl a zimą będziesz chodził w sandałach.
9 lutego 2017, 11:50 / czwartek
Obszerny wywiad z Piekarskim w DB. Sporo o Lechii.
odnośnik
9 lutego 2017, 13:59 / czwartek
Już sam tytul powoduje podniesienie ciśnienia. Nachapał się tutaj nie wiadomo ile i jeszcze cudotwórce z siebie robi.
Jebana kurwa.
9 lutego 2017, 14:11 / czwartek
"..największy sukces Lechii to porażka z Juventusem."

opalony pojeb
9 lutego 2017, 15:54 / czwartek
Tylko megalomanowi pomnik postawić pod stadionem.... w kształcie dojarki i koniecznie ze złota żeby się świecił
9 lutego 2017, 17:49 / czwartek
w dupe jebany filantrop kurwa, tak samo się interesuje losem swoich podopiecznych jak wyrokiem za bigamię, bo zapomniał się rozwieść z pseudo miss Brazylii...
jebana wesz spod białoruskiej granicy, przemytnik w kurwę jebany, a nie menago
9 lutego 2017, 20:13 / czwartek
9 lutego 2017, 20:54 / czwartek
"..mam sztywny kręgosłup moralny..". Ja pierdole..
9 lutego 2017, 21:55 / czwartek
A ja tam mu wierzę i nawet go lubię. Zupełnie nie rozumiem tej nagonki na gościa, który faktycznie zrobił dla "coś" Lechii. I to przez wielkie "C".
A że przy okazji sam na tym zarobił? Tym większy + dla niego.
9 lutego 2017, 22:18 / czwartek
Moze ktoś będzie łaskawy mi wyjaśnić w jaki sposób my na jego piłkarzach zarobiliśmy pieniądze? Z tego co kojarzę to sprzedaliśmy tylko Borysiuka, natomiast innych piłkarzy w większości musieliśmy wykupywać, np. MAkuszewskiego czy Łukasika. Żeby być tu na plusie wliczając prowizje dla Piekarza to Ariel by musiał pójść za jakieś 2-2,5 bańki ojro a jak podawali to były dwie bańki ale złotych. Nie miałem nigdy problemu z matematyką ale ktoś tu niezły kit wciska.
10 lutego 2017, 07:30 / piątek
"Zupełnie nie rozumiem tej nagonki na gościa, który faktycznie zrobił dla "coś" Lechii."
Na Twoim miejscu, zdanie zakończyłbym po słowie "rozumiem", wtedy byłoby prawdziwe.
10 lutego 2017, 09:38 / piątek
Adi masz jakieś dowody na to że Lechia straciła? to przedstaw je -wklej po prostu.
Jak nie to nie pitol głupot-bo gościa nie lubisz-podobnie jak inni.Jak kogoś nie lubicie to -sracie na niego bez dowodów jak ta zajebista zmiana.
10 lutego 2017, 11:18 / piątek
Myslalem ze to forum nie moze juz upaść nizej......niestety moze.
10 lutego 2017, 11:47 / piątek
Nigdzie nie napisałem, że Lechia na tym straciła - to po pierwsze.
Po drugie - gdybym miał jakiekolwiek dowody, to na pewno nie zostawiłbym tego tak jak jest.
Po trzecie - a Ty masz jakieś dowody na to, że wszystko co jest zawarte w wywiadzie, ta jego cudotwórcza rola jaką odegrał u nas, to prawda?
I za przeproszeniem, nie wpierdalaj mi polityki do dyskusji.
Czy Wy naprawdę nie widzicie jego działalności na przestrzeni ostatnich lat?Wytłumaczcie mi proszę, jaki był sens chociażby przedłużania umów bodajże ze Stojanem i Borysem, w momencie kiedy obowiazywały ich jeszcze umowy (chyba o nich chodziło)? Te jego słowa, że oni chcieli kupić/wziąć kredyt na mieszkanie, etc. No kurwa, przecież to była jawna kpina, a to tylko jeden z przykładów.
Zresztą - temat był już wałkowany tutaj wielokrotnie. Martwi mnie jedynie to, że niektórzy chyba zapomnieli już o tym i dali się ponieść końcowym, jeśli można to tak nazwać, rezultatom.
Nie mam kompletnie problemu z tym, że zarobił sobie jakieś tam pieniadzę, czy że sobie poradził, chwała mu za to. Ale delikatnie mówiąc nie lubię, gdy ktoś próbuje na moim ukochanym klubie robić takie interesy, nawet jeżeli do właścicieli można mieć dużo do zarzucenia, a pierdoli głupoty jaki to z niego cudotwórca i czego to on dla tego klubu nie zrobił.
10 lutego 2017, 12:28 / piątek
Po przeczytaniu tego fragmentu dotyczącego Lechii (reszty autopromocji nie dałem rady) musimy wnioskować o postawienie pomnika najlepiej gdzieś na koronie stadionu, aby co mecz oddać pokłon twórcy nowej ery w dziejach klubu i wnioskować o jego wyłączność w sprowadzaniu piłkarzy. HAHAHA!

Jesli ktoś nie rozumie po co klub przedłużał 3-letnie umowy Vranjesowi i Borysiukowi, musi po prostu....dorosnąć.

TYLKO LECHIA!
10 lutego 2017, 12:32 / piątek
ja pierdole ...skończcie już bo za chwile się wszyscy po obrażacie na amen ..a to tylko JEDEN z wielu głupich artykułów nad którym się nie warto aż tak pochylać a już na pewno nad piekarzem bo wy będziecie sie brać za łby a on ma na was i na to co myślicie głęboko wyjebane..wiec nie podniecajcie sie tak tematem bo wam żyłki pierdzące popękają i co wtedy...rozumiem ze to trochę dla zabicia czasu..WIEC JUŻ DZIŚ RUSZA LIGA a w NIEDZIELE DOŚĆ WAŻNY MECZ..TYLKO BIALO-ZIELONI pozdrawiam wszystkich
10 lutego 2017, 12:34 / piątek
Kolega napisał :Po trzecie - a Ty masz jakieś dowody na to, że wszystko co jest zawarte w wywiadzie, ta jego cudotwórcza rola jaką odegrał u nas, to prawda?

Coś się Tobie pomyliło.
Jeśli masz dowód na to że to nie prawda to przedstaw je.
Ja nie mam dowodu na to że to nie prawda więc muszę przyjąć że tak jest.
Nie potrzebuje udowadniać że tak jest to raczej rola Piekarskiego jeśli w ogóle.
Poza tym szkoda strzępić języka.
Masz rację Piekarz jest be - zrobił Lechii krzywdę-bo zarobił na tym że przedłużył kontrakty zawodnikom ze swojej stajni których Lechia potem sprzedała ?czy oddała za darmo ? -bo już sam nie wiem.
10 lutego 2017, 13:23 / piątek
@Przymorze
kuchara też wielbiłeś? bo to ten sam kaliber...
10 lutego 2017, 13:25 / piątek
Piekarski to jebana dojarka !!!
I kurwa koniec tematu
1 ..... 7 8 9 10 11 ..... 20
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.458