Gdańsk: czwartek, 12 września 2024

Lechiści w reprezentacji

strona 2/7

31 marca 2015, 01:27 / wtorek
", a ty podniecasz sie na sam napis Lechia "

Widzisz debilu, dla ciebie to tylko napis, dla większości tego forum Lechia to większość życia a dla dużej części całe życie. Nie zrozumiesz tego ale tak - jesteśmy najlepsi na Świecie i żadna pizda taka jak ty nie będzie nas uczyła co mamy sądzić, bo ty jesteś tu od niedawna.

Ja wiem, że dla ciebie najlepsza jest legiunia i amica dlatego radzę ci wypierdalać po raz któryś, bo znając życie tych swoich wywodów nikomu z tego forum, już nie mówiąc o reszcie osób która się tu nie udziela, nie powiesz w twarz, bo zostałbyś na miejscu zmieszany z błotem albo gównem, jak te modelki od tego twojego Szukały.

Kończę z tobą, bo jesteś debilem, który nie pojmie słowa pisanego, choćbym wytłumaczył ci to najprostszymi metodami, nie wyznajesz zasad jakie panują na Lechii, więc nie jesteś tu potrzebny.
31 marca 2015, 03:02 / wtorek
" a ty podniecasz sie na sam napis Lechia "

Chłopie.. Tym zdaniem wygrałeś internet.
Ja w takim razie nie wiem, czym dla Ciebie jest klub.
Właśnie tak to działa ( uświadomie Cie ), że "podniecamy" się na hasło Lechia. Nie potrafimy przejść przez miasto koło biało-zielonych barw, nie sprawdzając czy to coś z Lechią wspólnego. Nie potrafimy przejechać koło jakiegoś wiaduktu, nie zerkając na grafy, kiedy gdzieś tam rzuci nam się na ścianie "Lechia". Większość z nas wyśpiewa Ci terminarz na pamięć, a jak nie cały - to na bank na kilka kolejek do przodu. Większość ustawia sobie pod terminarz reszte życia w danym weekendzie itp.
Nie jeden już się też rozwodził z powodu tego "napisu".

Ale dla Ciebie to tylko napis.
31 marca 2015, 09:26 / wtorek
Karolu z Brzeźna

"tradycyjnie idziemy tokiem myślenia nadaje sie bo nasz, a nie rozmawiamy obiektywnie"

Tu nie mam miejsca na obiektywizm. Lechia jest NAJLEPSZA we wszystkich tematach. Jeśli podniecają Cię Messi, Ronaldo albo inne gwiazdy z tv to pomyliłeś fora i odwiedź takie, które Ci odpowiada i w Twojej opinii jest obiektywne. Znajdziesz tam odpowiednich, TWOIM ZDANIEM, dyskutantów. Tu jest LECHIA a nie obiektywne omówienie sytuacji w światowym futbolu.

", a ty podniecasz sie na sam napis Lechia "

Ja mam tak, że każda sprawa związana z Lechią jest dla mnie ważna. I jeśli chcesz znać moją opinię na temat składu kadry to chętnie zobaczyłbym 11 Lechistów.
Zadowolony?

Dziękuję.
31 marca 2015, 10:24 / wtorek
Ja napiszę to samo ale inaczej. Z chęcią zobaczyłbym w Lechii 11 kadrowiczów :) (no może niekoniecznie tych co zagrali ostatnio z Irlandią)
31 marca 2015, 14:10 / wtorek
Znaczy się tak: Kolega Konik007 sugeruje koledze Karol-brzezno, żeby sobie poszedł. Ja się z tym nie zgadzam. Wątki humorystyczne powinniśmy przyjmować na tym forum z radością. Umówmy się, że od czasów zamierzchłych każdy dwór zawsze miał swojego błazna i nasz też takiego powinien mieć.

A co do tego, czy Janicki powinien wygryźć ze składu Szukałę, czy nie, to... Kto to w ogóle jest Szukała? Jego największym osiągnięciem jest to, że się urodził w Gdańsk. Zagrał w karierze dwa naprawdę dobre sezony - przy czym grając w Steale naprawdę nie trudno jest taki sezon zagrać. A dziś gra gdzie na peryferiach footballu, w jednej drużynie z takimi tuzami, jak محمد نور, عبد الرحيم جيزاوي czy nawet مختار فلاته.

Natomiast Szukała, czy Glik to jedno, a Komorowski (gracz 9. klubu ruskiej ekstraklasy) czy Cionek (piłkarz 13. drużyny drugiej ligi włoskiej) to zupełnie inna bajka. Janicki to w miarę młodu chłopak, ale już ze sporym doświadczeniem, współtwórca najlepszej obecnie defensywy w Polsce, facet, którym interesują się Celtic i PSV. Kiedy ma dostać szansę, jak nie teraz?
31 marca 2015, 14:33 / wtorek
Duch, ale محمد نور, عبد الرحي to całkiem niezły piłkarz...
31 marca 2015, 14:44 / wtorek
Co Ty chłopie, czytać nie umiesz? Dwóch wymieniłeś :D
31 marca 2015, 14:58 / wtorek
Bardzo możliwe, trochę niewyraźnie napisałeś. Dysgrafia?
31 marca 2015, 15:06 / wtorek
Chciałem być kiedyś lekarzem, ale mnie nie przyjęli, bo nie byli w stanie przeczytać listu motywacyjnego.
31 marca 2015, 17:24 / wtorek
Duch, może i każdy dwór musi mieć swojego błazna ale nikt z dworu nie pozwoli stawiać innych debili przed naszym Królem (w tym wypadku Lechią). A ten błazen nie jest śmieszny, tylko irytujący i jego kontrakt powinien zostać rozwiązany a on powinien zakończyć jakąkolwiek karierę.
31 marca 2015, 17:42 / wtorek
Z radością to osobiscie przyjebię karolowi
I taki będzie finał zabawy na Dworze
Bo ten cwel , to nie jest błazen
To coś znacznie gorszego
Tu się nie ma co wysilać na grzeczne i kulturalne tłumaczenia
karol
Gdzie tak naprawdę rodzą sie takie pojeby jak ty?
31 marca 2015, 23:58 / wtorek
Panowie idą święta, wyluzujcie.
Złe wiadomości o naszych reprezentantach podaje wp.
Obaj są ponoć kontuzjowani i Wawrzyniak na 2 tygodnie wypadnie z gry.
1 kwietnia 2015, 02:53 / środa
nie tyle wp, co wczoraj po sparingu trener Brzęczek powiedział, że Mila i Wawrzyniak wrócili z kadry z kontuzjami i wyniki badań nie są optymistyczne. Wiśniewski miał ostatnio anginę, a z Colakiem czekają na wyniki. Nie wygląda to zbyt dobrze. Przynajmniej tyle dobrego, że kadra szeroka i w najbliższej kolejce gramy z leszczami.
29 maja 2015, 11:11 / piątek
Stojan dostał powołanie. Brawo!
4 czerwca 2015, 10:17 / czwartek
Kazek, Ariel i Seba na Gruzje i Grecje powolani
odnośnik
4 czerwca 2015, 10:53 / czwartek
I Tuszyński. Brawo. PATRYK.
4 czerwca 2015, 11:07 / czwartek
Szkoda, że nie powołano Wojtkowiaka, bo Brozia w jakoś w Reprezentacji nie widzę (chyba, że na lewej obronie). Mam nadzieję, że Janicki zagra z Gruzją, a nie jakiś Cionek.
4 czerwca 2015, 11:09 / czwartek
Cionek wciąga nosem janickiego. Widziałem jak kiedyś grał w Jagiellonii. Takich obrońców potrzeba lechii
4 czerwca 2015, 11:14 / czwartek
Wyp.....j ze swoim cionkiem debilu , zobaczysz puchary , jak ekipa kelnerow pojedzie z wami do spodu , zbanujcie go .
4 czerwca 2015, 11:17 / czwartek
Proszę nie trollowac. Piszemy o reprezentacji
4 czerwca 2015, 11:23 / czwartek
o reprezentacji Polski trollu , a nie waszej, do siebie , zbanujcie go
4 czerwca 2015, 11:23 / czwartek
czy jest na sali admin, ewentualnie ktoś z laczkiem, jadzia na banan zasłużyła.
4 czerwca 2015, 11:32 / czwartek
pogratulować że dostali powołania mam nadzieję, że nie skończy się tak jak poprzednio, że z kontuzjami jakimiś powrócą, a okres przygotowawczy za pasem i kilku nowych ma przyjść i jak mamy walczyć w przyszłym sezonie o majstra, to od początku sezonu w miarę zgranym zespołem.
4 czerwca 2015, 11:44 / czwartek
Na występ od pierwszych minut szansę ma chyba tylko Ariel fajnie że go Nawałka dostrzegł, należało mu się. Mila to chyba na ostatnie minuty a przy obecnej formie to nawet nie to.Powołanie raczej za wcześniejsze mecze w reprezentacji bo ostatnio słabiutki.
Szkoda że Wawrzyniak kontuzja
11 czerwca 2015, 14:09 / czwartek
Czytaliście? Przecież to jakiś żart:

odnośnik
11 czerwca 2015, 14:29 / czwartek
No co za pajac z tego trenera, szkoda obu, ale Stojana szczególnie, zawsze to prestiż dla klubu i duma dla zawodnika.
11 czerwca 2015, 14:38 / czwartek
Tym bardziej, że zasłużył. Ale co to w ogóle za powód?
11 czerwca 2015, 15:23 / czwartek
nie wyrzuceni, tylko zwolnieni ze zgrupowania. Powód taki, ze jutro Bośnia gra mecz w eliminacjach. Cała reprezentacja przygotowywała się od 3 czerwca na obozie, a Stilic i Vranjes dojechali w poniedziałek. Trener im powiedział, że nie będą w osiemnastce meczowej. Koniec całej sensacji. Dziwić może jedynie to ich całe powołanie, skoro wcześniej było już ustalone, że dojadą po lidze - co jest chyba oczywiste.
11 czerwca 2015, 15:45 / czwartek
Czemu Wy się dziwicie? Byle jaka federacja, wszystko nieuporządkowane. Mogli poprosić klub o przedterminowe zwolnienie, myślę, że Lechia nie robiłaby problemu.
15 czerwca 2015, 17:42 / poniedziałek
Borysiuk w wyjściowej 11 na Grecję.
17 czerwca 2015, 13:05 / środa
odnośnik

To nikogo nie powinno dziwić. Szkoda, że Nawałka nie dał w końcu szansy Janickiemu.
28 sierpnia 2015, 14:41 / piątek
Powołanie Mili i Borysiuka
odnośnik
29 sierpnia 2015, 08:58 / sobota
Mila dostał powołanie do reprezentacji na mecz z Niemcami co było jego marzeniem więc już nie ma powodu go więcej wystawiać, jego marzenie się spełniło. Jak Sebek chce pomagać klubowi to albo niech sam poprosi o przeniesienie do rezerw albo niech zacznie coś grac, przy czym to drugie biorąc pod uwagę jego formę fizyczną jest niemożliwe. Jak już pójdzie do rezerw to niech nie zapomina o wzięciu ze sobą Łukasika. W środku niech grają Ariel + Vranjes i Wiśnia a jak ktoś będzie słabo grać to niech gra Nazario bo on na skrzydło to się nadaje tak jak Mila. Mamy innych skrzydłowych jak Mak i Pawłowski, do środka jest Dźwigała, wiem że są słabi ale na tym polega konkurencja w drużynie że jak ktoś gra słabo to się daje szansę innemu a nie cięgle te same łajzy grają bez względu na reprezentowany (nie mylić z "reprezentacyjny") poziom. Może jak dostaną szansę ze dwa mecze gry to odzyskają formę? Gorzej od Mili czy Łukasika nie zagrają.
2 września 2015, 20:30 / środa
Chrzanowski strzela bramkę dla reprezentacji U-17 w meczu z Cyprem

odnośnik
2 września 2015, 21:52 / środa
Uprzejmie proszę o nie linkowanie do stron Agory SA, lub też jeśli nie masz innego wyjścia o powiadomienie chociaż gdzie prowadzi wstawiany link. Z góry dzięki
3 września 2015, 09:02 / czwartek
Sorry. Nie wiedziałem nawet, że ten portal do agory należy.
7 września 2015, 22:31 / poniedziałek
Wszedł Mila i od razu Gibraltar strzelił bramkę.
8 września 2015, 04:00 / wtorek
Żeby było śmieszniej, to Cyc zaraz po wejściu był zbyt mocno zmęczony żeby wracać do obrony i makaki strzeliły gola... szkoda gadać co ten typ ma wyjebane.
8 września 2015, 10:45 / wtorek
Stolarski zagral w wygranym 2-1 meczu z Niemcami w ramach Turnieju Czterech Narodow.
8 września 2015, 10:54 / wtorek
Mila zupelnie nie cofnął się do obrony gdy Gibraltar atakował. To że Gibraltar strzelił bramkę obciąża głównie jego bo akcja powinna być zastopowana wcześniej przez Milę. Mam nadzieje ze Von Hessen nie bedzie wystawiał go w pierwszym składzie.
8 września 2015, 11:16 / wtorek
M.M. napisał posta i od razu zajechało śledziem albo inną Białorusią.
8 października 2015, 21:57 / czwartek
Jak nie wejdzie na boisko zaden zawodnik Lechii to szkoci wygrają. Taką mam koncepcje,

TYLKO LECHIA!
8 października 2015, 22:13 / czwartek
jest Kuba!
8 października 2015, 22:42 / czwartek
hehe a nie mówiłem, wszedł Wawrzyn i remis uratowany :-p (kto wie czy nie kluczowy gol na 2:2). Co prawda to nie te emocje jak na meczu Lechii, ale dzis końcówka emocjonujaca.

TYLKO LECHIA!
8 października 2015, 22:47 / czwartek
szkoda że szwaby dupy dali do niedzieli poczekamy z awansem :)
8 października 2015, 23:24 / czwartek
Przy naszym remisie wynik Irlandczyków ma małe znaczenie. Jedyna różnica, że awans daje nam tylko remis 0-0 albo 1-1, a nie każdy remis. No ale jak nie wygramy u siebie z Irlandią to znaczy że nie zasłużyliśmy na drugie miejsce.
9 października 2015, 21:25 / piątek
Przepraszam, ze przeszkadzam, ale czy ktoś orientuje się gdzie w Londynie będzie można obejrzeć mecz w niedziele ? Chodzi o jakiś o jakiś pub w w okolicach stadionu Arsenału (Finsburry).
Bóg zapłać z góry.
10 października 2015, 03:35 / sobota
Jak mieszkałem w Londynie to bywałem w pubie na Palmers Green, ale słyszałem że pub już nie istnieje (prowadziła go para pochodząca z lepszej części trójmiasta). Jest Polski pub na Holborn, ale dla szanownego emeryta może być za daleko ;).
10 października 2015, 13:16 / sobota
Wawrzyniak i Borysiuk prawdopodobnie pierwszy skład na Irlandię
10 października 2015, 23:37 / sobota
Borysiuk powinien wczoraj zagrać, zamiast Jodłowca. Nawałka ciągle powołuje naszych, ale boi się na nich stawiać.
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.023