Gdańsk: czwartek, 12 września 2024

Lechiści w reprezentacji

strona 6/7

8 czerwca 2018, 15:49 / piątek
Swoja droga to by tlumaczylo ten caly hejt na Peszke. To wcale nie chodzilo o to, ze facet jest niby za slaby i odbiega od innych, bo przeciez dla reprezentacji to bez znaczenia czy jedzie Peszko, Makuszewski czy inny Szymanski - i tak zaden z nich nie powacha murawy.
Marynarki z Warszawy i Poznania po prostu sie wkurwily na sama mysl, ze minimum banka PLN przejdzie im kolo nosa, wiec juz za wczasu podjeli dzialania oczerniajace pilkarza by wywrzec presje na Nawalke i skierowac strumien kasy w odpowiednim dla nich kierunku.
8 czerwca 2018, 21:49 / piątek
Dokładnie kolego. Marynarki z usłużnymi portalami internetowymi z warszawki.
19 czerwca 2018, 11:29 / wtorek
Kurwa,ale mnie nosi od rana!
Macie tak samo?
19 czerwca 2018, 11:55 / wtorek
Od rana odczuwam dziwny dyskomfort związany z popołudniowym meczem.
Jak już pokazały poprzednie mecze na tych mistrzostwach, nawet faworyci okazali się do ogrania i zneutralizowania bez większych problemów.
Obstawiam remis i stawiam, że Lewandowski sobie nie pogra tak jak Neymar sobie nie pograł.
19 czerwca 2018, 12:58 / wtorek
Mam rodzinę w Australii. Tam jest już 21:30 i dawno po meczu. Niestety Senegal wygrał 2:0 ...
19 czerwca 2018, 16:48 / wtorek
....widocznie Nawałka Sławka nie wpuścił na boisko.
Bedzie Sławek będą punkty.

TYLKO LECHIA!
19 czerwca 2018, 19:02 / wtorek
butthead prawie trafione
19 czerwca 2018, 19:19 / wtorek
Ja za to trafiłem. Nie było piłkarza Lechii na boisku, nie ma punktów. I tak bedzie do końca. Mówie Wam.

TYLKO LECHIA!
19 czerwca 2018, 19:25 / wtorek
Kibiców Lechii taki wynik nie rusza. Ważne żeby po ostatniej kolejce grać dalej :)
19 czerwca 2018, 20:16 / wtorek
Niektorzy pytaja co Slawek robi na mistrzostwach.
Ja sie pytam co KURWA MILIK ROBI na tych mistrzostwach
19 czerwca 2018, 21:11 / wtorek
odnośnik tyle w temacie na dziś...
19 czerwca 2018, 21:43 / wtorek
Chuj z wynikiem najwazniejsze czy Lewy zmieni klub i fryzurę,Krychowiak bez futra czuje sie nieswojo poza tym trzeba pilnowac nowo otwartego butiku z stolicy.Poza tym zarobieni byli w reklamach i stad moze brak bylo swiezosci w pierwszym meczu.Ostatecznie mamy kilku rekonwalescentow, ktorzy musieli jednak grać bo Nawałka kazał.Nic sie nie stało Polacy...
19 czerwca 2018, 23:04 / wtorek
Ważne, że na koniec meczu lewy wycałował swoją lewą, festiwal żenady uważam za rozpoczęty...Jak wychodzą przestraszeni, bez kondycji, grają cały czas do tyłu i stoją, nie ma ruchu na boisku - to jak ma być dobrze ? Nie da się, za dużo instagówien czy innych pejsów, za mało walki i charakteru...Senegal o klasę lepszy, samym bieganiem, wydolnością i fizycznością - zrobili co trzeba...Sławek rozrabiaj coś chłopakom do kociołka, żeby im nieco mocy dać ;) Ważne, że sobie polatali helikopterami za pieniądze podatnika, na reklamach natłukli kasy, kryśka fryzurę poprawiał i nie miał czasu na grę (paranoja)...Oni chyba ten mecz przegrali już w głowach

Trochę humoru - odnośnik
20 czerwca 2018, 00:36 / środa
Ja tak od siebie
Nie zeby depresjonowac wyniki naszej reprezentacji
Owszem Dzis zostalem zaproszony na ogladanie meczu w tak zwanym towarzystwie , co to popiją i pogadają
Oprócz nich , bylem w tzw kontakcie z bliskimi...
Generalnie
Nikt mi tego nie powie
Karnego dla kurew z gdyni , wykorzystanego przez kurwy przezylem bardziej niz dzis jakas szmate w obronie i w ogole caly mecz
Porazka...dzien jak co dzien
Tylko Lechia!!! I tylko to jest w sercu...
To tak , po mojemu
20 czerwca 2018, 00:56 / środa
czarny ...podobnie ,,ale godz, sparingu tak chujowa,,,,pozdrawiam
20 czerwca 2018, 01:05 / środa
Kary, przepraszam ... ale oglądaliśmy chyba 2 rożne mecze.
Asfalty o jaką klasę lepsi? Przecież grali jeszcze chujowiej od nas, a obie bramki to tak na prawdę strzeliliśmy sobie sami; pierwsza zwykły przypadek. Gdyby się nie odbiła od Cionka w ogolę nie trafiłby muzin w bramkę. Druga ... Nawałka powinien wejść na boisko i zajebać Grzesiowi w ryj w podziękowaniu.
Pizdeczki typu drewniany Krychowiak czy Milik nie wiedziały co zrobić z piłką, to inna sprawa. Najgorszy mecz jaki do tej pory został rozegrany na tych mistrzostwach. Z taką gra, to szkoda wychodzić na Kolumbię. Dawać zmienników, gorzej już zagrać się nie da.
20 czerwca 2018, 06:36 / środa
Może faktycznie trochę przesadziłem z tym wychwalaniem Senegalu, bo generalnie "murzyństwa" nie trawię ;) Uważam, że mieli dobre podania po których bardzo dużo się działo, biegowo też jakby lepiej, ale najważniejsze BigBadWolf, że zgadzamy się w kwestii tego, że to był antyfutbol, wyszli osrani-bez walki, może już myśleli, że nie trzeba grać - by wygrać ? Ciekaw jestem jak wyglądała rozmowa w szatni po pierwszej połowie, bo Nawałka miał minę nietęgą - mam nadzieję, że głaskania nie było...Wkurwia ten brak jaja, wkurwia brak zaangażowania, gwiazdorstwo, tak jakby głodu na sukces nie było. Wiem, że to jest turniej i wiele może się wydarzyć, ale na Rosji np. ciąży większa presja, a pykają sobie na luzie (mam wrażenie) i idą po swoje...Zaryzykuję stwierdzenie, że jak wtopili ten syf, to już nic nie ugramy, bo ten mecz był kluczowy i pokazał tak na prawdę, że nie ma kim grać...Znów dałem się "oszukać", bo ostatecznie wierzyłem, że będą 3pkt - kurwa mać...
24 czerwca 2018, 21:50 / niedziela
Mam nadzieję, że z Japonią zagra Sławek, cos na pocieszenie chociaż. "Tajne bronie Nawałki" dały dupy gorzej niz z asfaltami we wtorek.

Banda nażelowanych pizd bez ambicji, za to z przerosnietym ego ... oto polska reprezentacja własnie.
Szkoda słow ... odnośnik
24 czerwca 2018, 22:03 / niedziela
"ranking" fifa przed MŚ:

8 Polska
16 Kolumbia
27 Senegal
61 Japonia

:D
24 czerwca 2018, 22:10 / niedziela
Trochę jak Lechia w zeszłym sezonie. Najważniejsza Rexona, 4move i Head'n Shoulders
24 czerwca 2018, 22:27 / niedziela
cytuje siebie:" Nie było piłkarza Lechii na boisku, nie ma punktów. I tak bedzie do końca. Mówie Wam."
W każdej sytuacji nalezy szukać plusów i juz je widzę:
1. Sławek przywiezie do klubu bańkę złotych
2. No i wróci wypoczęty na początek rozgrywek.

Z minusów:
1. Bańka od Fifa rozpłynie sie w biurze Adasia.

TYLKO LECHIA!
24 czerwca 2018, 22:45 / niedziela
Z dniem dzisiejszym oficjalnie oznajmiam, że był to mój ostatni oglądany mecz drużyny nazywanej Reprezentacja Polski w piłce nożnej. Najbliższym obejrzanym przeze mnie meczem tego zespołu będzie ćwierfinał mistrzostw Europy lub 1/8 mistrzostw świata. W swoim dość krótkim życiu widziałem 5 turniejów z udziałem ww. drużyny, z czego 4 kończyły się tak sromotną klęską, że prawdopodobnie emocje z tym związane skróciły moje życie o conajmniej 10 lat. Jeśli nie wytrwam w swym postanowieniu, niechaj mój dom spłonie, żona będzie brzydka, a dzieci głupie. Amen
24 czerwca 2018, 22:53 / niedziela
Errata, tak się wkurwiłem, że zapomniałem o czymś takim jak Euro 2012. A więc 6 turniejów, z czego 5 było... wiadomo czym
24 czerwca 2018, 22:58 / niedziela
Krzycho wykasuj posta. Głupie dzieci i brzydka żona ok ale chaty szkoda. W czwartek kibicujemy Polsce, żeby Cię żona nie zdradzała i dzieci zdrowe były.
25 czerwca 2018, 01:01 / poniedziałek
nie podniecałem się ani turniejem ani reprą...ale żenadę obejrzałem i z godnością przyjąłem do wiadomości ze w światowej piłce (i niestety nie tylko) to my dziady ostatnie jesteśmy razem z arabia saudyjska....już za 4 lata już za 4 lata...
25 czerwca 2018, 07:40 / poniedziałek
Gdybyśmy wczoraj - jakimś cudem - zdobyli bramkę, to komentator straciłby przytomność!
25 czerwca 2018, 08:33 / poniedziałek
Było jeszcze gorzej, niż z małpownią...To co jeszcze tylko wpierdziel z kitajcami i na wakacje ? Teraz nad basenik - relaks, odpoczynek, bo przecież tak się wymęczyli ! Powinni oddać kasę kibicom, którzy tam pojechali z wielkimi nadziejami, ale honoru to tam u tych pizd nie ma co szukać, najbardziej mnie denerwuje to, że są dyscypliny w których Polacy odnoszą wielkie sukcesy, ale się o tym nie mówi - np. bjj - ale nie, pompuje się kasę w durni, dla których liczy się tylko cyferka na koncie, a granie z herbem orzełka na piersi, to sprawa mało istotna...Niech wypierdalają wszyscy, co nie walczą.
25 czerwca 2018, 11:28 / poniedziałek
ad Cygnus - sęk w tym, że piłkarz Lechii był na boisku, pewnie nawet dwóch - jeden na rozgrzewce, a drugi - wprawdzie już były, i tylko "sprawdzić murawę" z gogusiem telewizyjnym, ale jednak

problem raczej tkwi w tym, że - mimo dość zwodniczego tytułu tematu, dość niezgodnego z Literą i Duchem Prawa na Forumce - poza epizodem S. Małkowskiego, od 31 lat nie było żadnego Lechisty w (którejkolwiek seniorskiej) reprezentacji, ani nawet koło niej, więc ja tam nie rozumiem za bardzo - czym tu się tak emocjonować przez tyle stron wywłątku, a już szczególnie teraz? :)

szalom
25 czerwca 2018, 13:02 / poniedziałek
@Kary to tam byli jacyś nasi kibice?Bo ja widzialem tylko kobiety z dziecmi i celebrytów.Nie istnielismy tak samo na trybunach jak i na boisku.Propagandowy balon pękł z hukiem a ci co pompowali go najbardziej teraz jada z kopaczami-celebrytami.
Wszyscy sie jarali wygranymi z pasterzami i drwalami z Wysp,xala otoczka przygotowań...ladowanie helikopterami i ogolne gwiazdorzenie w reklamach.Mecz z jedynym solidnym rywalem Danią przegralismy sromotnie 0:4 i juz wtedy mozna bylo w buty wsadzic wszelkie zalgane rankingi, z ktorych wynikalo, ze "nikt nam nie zrobi nic bo z nami jest Robert L. i spółka.Meczami reprezentacji przestałem sie emocjonować juz dawno bo nie ma tam moich reprezentantów...ale mam to szczęście pamietać czasy kiedy lalismy cała swiatową czołówkę i przywozilismy medale, 5 miejsce w Argentynie wywolalo narodową żałobę.Dzsiejsze pokolenia beda sie podniecac latami wymeczonym ćwierćfinałem na Euro 2016.
Co do Lechistów w reprze to słuszna uwaga protokolanta/syj - a Sławek na pewno wiecej dal tej kadrze nawet nie grając niz np paralityk Milik.
25 czerwca 2018, 13:46 / poniedziałek
Jesteśmy mundialową potęgą - Mila, Rasiak, Wawrzyn i w szatni Peszkin od atmosfery. Brakowało jeszcze Bieniuka jako eksperta.
28 czerwca 2018, 11:20 / czwartek
odnośnik - jest i walduś, wie komu w tyłek wchodzić
28 czerwca 2018, 17:38 / czwartek
jest i ON !!! :) Brawo Sławek
28 czerwca 2018, 17:43 / czwartek
Mówcie co chcecie,ale łezka kreci się w oku,,haha
28 czerwca 2018, 17:56 / czwartek
Niech wraca teraz. Ma treningi wyrównawcze bo nie grał z Apoelem. Sporo do nadrobienia :) No i musi poszukać motywacji. Ostatnio to była gra na MŚ, teraz nie wiem co sobie znajdzie.
28 czerwca 2018, 18:01 / czwartek
I co? pisalem przed mundialem ze bedzie zawodnik Lechii na boisku to beda punkty.
Mozna sie smiac i bagatelizowac ale to pierwszy Lechista na mundialu.
TYLKO LECHIA!
28 czerwca 2018, 18:01 / czwartek
Nazelowane rozlekomowae pierdolone dupki grajace u buka szkoda ze Peszkin bral w tym udzial w ostatnim akordzie tylko Lechia
28 czerwca 2018, 18:11 / czwartek
Cygnus x-1 SZACUN tys lepszy niż szamani z Senegalu..choć powiem szczerze ze tez mówiłem ze jak Peszkin zagra będzie wynik...
28 czerwca 2018, 22:47 / czwartek
29 czerwca 2018, 14:32 / piątek
Sławek nie dość że w kadrze robił atmosferę to jeszcze na koniec wystąpił w kabarecie. Szkoda że nie grał na prawym skrzydle to może jemu a nie Grosickemu Nawałka kazałby na koniec zagrać główną rolę.
7 września 2018, 20:24 / piątek
odnośnik
Coś chyba Lukas u Nas już długo nie pogra. Za dobry jest żeby nie pójść na zachód. A głupi Probierz pierdolił w cafe futbol że go chciał do sracowi, jak całej polskiej ligi już na niego nie stać.
7 września 2018, 22:55 / piątek
ma to pierdniecie w nodze...albo zimą a najpóźniej latem ktoś się po niego zgłosi...
odnośnik
7 września 2018, 23:22 / piątek
Czy lewa czy prawa nie ma znaczenia.
Tak zimą już go sprzedadzą 4-5 mln euro to minimum.
9 września 2018, 21:25 / niedziela
Misiu, mówi się chyba, że ma młotek w nodze... bo pierdnięcie to ma jak większość z nas między nogami
21 marca 2019, 19:08 / czwartek
Makowski strzelił dziś bramkę w meczu towarzyskim Polska - Japonia, wygranym przez nas 4:1. Sopoćko cały mecz na ławce.
21 marca 2019, 19:10 / czwartek
Chodzi o reprezentację U20.
25 marca 2019, 19:40 / poniedziałek
Mladenovic w podstawowym składzie w dzisiejszym meczu z Portugalią. Zobaczymy jak poradzi sobie z CR7. Transmisja o 20:45 w Polsat Sport Extra.
25 marca 2019, 22:54 / poniedziałek
Dużo okazji nie miał :) Ale mecz poprawny. Inne zadania niż u nas i inny cel drużyny. Mało akcji w ataku - inaczej niż u nas. No ale grali na ten remis w zasadzie.
25 marca 2019, 23:02 / poniedziałek
Kilka sprintów przez całe boisko na obieg i wielki chuj... nie dostrzegali Filipa.
Traktowali go jak piąte koło u wozu. Przykre.
25 marca 2019, 23:09 / poniedziałek
Tak, w ataku go w ogóle nie wykorzystywali jak się podłączał do akcji (brak zaufania?). Z tyłu nie zawsze dobrze ustawiony. Pierwsze koty za płoty...
26 marca 2019, 07:02 / wtorek
W/g mnie b.dobry występ .Miał trudnego przeciwnika po swojej stronie.Ustawienie takie jak trener ustalił.Serbowie bronili 6 z tyłu bo skrzydłowi schodzili do obrony również.Oby wypoczął bo sporo spotkań Go czeka teraz.
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.021