Dwie kurwy...Stefańska i Myciowa
strona 1/1
24 listopada 2019, 23:10 / niedziela
Wypierdalać od granic Gdańska
Ty albańska szmato wiesz za co
Ty Myciu jebany Dopiero uczysz się swojej profesji
Masz szczęscie , że Udo tobie konkretnie nie zajebał tam na linii...Przynajmniej wiedziałby za co ma tak dlugą przerwę w grze
Oboje was , dopadnie tu prędzej czy pózniej nasz kibicowki VAR
Jestem o tym przekonany
24 listopada 2019, 23:14 / niedziela
Jazda z kurwami...
25 listopada 2019, 08:07 / poniedziałek
Jebać żydów!
25 listopada 2019, 11:16 / poniedziałek
Tak jest!
Niech kurwy wiom!
25 listopada 2019, 14:38 / poniedziałek
Nie jest sedzia ale tytul pasuje do niego jak ulal. Drelich ponownie wojewoda pomorskim.
15 listopada 2020, 16:09 / niedziela
" Kibice Lechii mają o nim jak najgorsze zdanie odkąd sędziował mecz biało-zielonych z Legią Warszawa. Najpierw podyktował rzut karny dla Lechii, a potem cofnął decyzję. Biało-zieloni przegrali to spotkanie i nie zdobyli mistrzostwa Polski. Mowa o Danielu Stefańskim, który właśnie się ożenił. Z piękną, 20-lat młodszą, Karoliną Bojar, która również sędziuje mecze piłkarskie. "
Stefański , ty kurwo i jebany złodzieju Osobiście mam nadzieję że karma powróci i na swojej nowej drodze życia , będziesz miał tylko pod górę Żal tylko tej kobiety , że będzie musiała żyć z kimś takim W sumie nie mam pojęcia jak ta Pani sędziuje mecze Ale jeśli bierze przykład z męża...to raczej marnie to widzę
15 listopada 2020, 17:05 / niedziela
Ch... mu w dupę na nowej drodze.
Nigdy Ci tego sprzedajna kurwo nie zapomnimy.
23 listopada 2020, 20:48 / poniedziałek
Do tych dwóch kurew jeszcze trzecia Kwiatkowska
O wyimaginowanym karnym nie wspominam Druga żółta dla Czerwińskiego to było minimum Tam z automatu mogło być czerwo
Mnóstwo cichych , dyskretnych decyzji Zawsze w stronę przeciwną
Szkoda że tak się to wszystko odbywa
Mecz z pieszczochą blisko , wszyscy pilnują
Zeby się nikt już do mistrzów wszechświata i okolic nie zbliżył
Jakby coś..jest jeszcze Lasyk
Kurwa mać Patrząc na ten kabaret , z panami w czerni w rolach głównych , może się naprawdę odechciec wszystkiego
Za chwilę , zabraknie nowych jebanych Stefanskich i jemu podobnych
I w ten cały warszawski kabaret, zaanagażują pyrę Marciniaka
23 listopada 2020, 20:55 / poniedziałek
@czarny66 w zupełności sie z Toba zgadzam...Kwiatkowski zawsze mnie wkurwiał a skurwieniem prawie dorównuje chujowi albańskiemu...i ta jego zjebana maniera wiecznego trzymania się za ucho i nasłuchiwania co mu podpowiadają bo sam nic nie widzi...
5 grudnia 2020, 09:38 / sobota
Cytaty meczu z pustego stadionu:
Poseł Ireneusz Raś do sędziego: "Ty pajacu ty, skończona mendo!"
Reklama
Wiceprezes Jakub Tabisz: "Stefański! Ty ch...! Obejrzyj sobie VAR!"
Prof. Janusz Filipiak do sędziego: "Stefański! Jesteś chu...!"
Głos z loży VIP: "Stefański! Co ty odpier...? Masz żonę z Wisły?!"
5 grudnia 2020, 10:35 / sobota
Prof.Filipiak ...szacun....!!!!!
5 grudnia 2020, 14:02 / sobota
Jakim cudem ta kurwa Stefanski jeszcze sedziuje mecze?To co odjebal w meczu Lechii z legia juz go kwalifikowalo do b klasy..Wczorajsze derby krakowa to byla parodia.. Karne z dupy faule z niczego a Boniek udaje ze nic nie widzi..Co mecz Stefanski ustawia spotkania.. Polska pilka zawsze bedzie na dnie wlasnie przez sedziow ktorzy nie pozwalaja rozegrac normalnie spotkanie tylko drukuja. Boniek wypierdalaj!! Zabierz ze soba Stefanskiego
5 grudnia 2020, 19:55 / sobota
No i ruszyła medialna nagonka na Filipiaka za słowa prawdy o tej mendzie przebranej za sędziego piłkarskiego...a chuj albański za męczennika teraz będzie.
6 grudnia 2020, 17:25 / niedziela
CBA powinno tę padlinę prześwietlić. Chyba, że ,,kręci" bezinteresownie, jako zwyczajny wazeliniarz. A to dla żony, a to dla córki, a to dla kolegów ze stolycy. Tak, czy inaczej grono jego ,,wielbicieli" powiększyło się, a to nie wróży dla niego niczego dobrego. Bynajmniej w Gdańsku i teraz w Krakowie.
6 grudnia 2020, 20:14 / niedziela
Właśnie w CanaL Plus chuj albański daje świadectwo swojemu męczeństwu...zakłamany świński ryj...
6 grudnia 2020, 20:43 / niedziela
Tak czy siak, kariera Stefanka wytraciła impet, jak to mawiał jeden z głównych bohaterów Sztosu: ,, za dużo wyjebanych chodzi po mieście''....
25 kwietnia 2021, 21:02 / niedziela
Kolejna czwarta do brydża Przybyła
Co do Zwolaka , faul na tzw styku...ale jednak
W końcówce zajebanie w polu karnym
Tam już naprawdę lista kurew się powoli kończy
25 kwietnia 2021, 22:54 / niedziela
Chuj z Przybyłem, słaby sędzia, przybył i za jakiś czas zniknie, ale Stefanek już kariery nie zrobi, jeszcze po kontrowersjach w derbach Krakowa jesienią coś tam wspominał gdzie to nie jedzie sędziować, jaki to z niego zajebisty międzynarodowy arbiter, a tu cisza, nigdzie nie posędziuje, nie mówiąc nawet już o meczach na samym EURO, jego kariera pikuje w dół, już po Stefanku....
16 maja 2021, 21:37 / niedziela
STEFAŃSKI TY C>>>>>JU J.....ny ....jak ta k....rwa może prowadzić mecze Lechii....
16 maja 2021, 21:43 / niedziela
Ta k...rwa ewidentnie się mści na Lechii
16 maja 2021, 22:19 / niedziela
No ja też, co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. Powinien być dozgonnie odsunięty od jakichkolwiek spotkań Lechii. W przeciwnym razie zawsze będą wątpliwości i wtedy nawet var nie będzie wiarygodny, gdy będzie obsługiwany przez tego skurwiela.
16 maja 2021, 22:23 / niedziela
Stefańska ewidentnie nie lubi Lechii od dawna
odnośnik
16 maja 2021, 22:54 / niedziela
Ja nie bronię piłkarzy , trenera
Ale po raz kolejny Ta albańska kurwa ...
Już się nie będę krygował ty szmato i twoja kurwa zwana twoją żoną
ty jesteś największą kurwą , twoja baba jest jeszcze większą
Tu już nie ma miejsca na korwenanse
Na tą twoją ulicę Orle 5 , ty złodzieju....pierdolony
18 maja 2021, 15:21 / wtorek
Kilka dni minęło ale nadal nie mogę ochłonąć. Sędzia główny mógł sie pomylić(ludzka rzecz)ale po protestach graczy Lechii i i sugestii że zawodnik Jagi pomógł sobie ręką MUSIAŁ poprosić VAR by sprawdzili akurat to DOKŁADNIE i odpowiedzieli na to pytanie.A ta kurwa Stefańska miała czas i możliwości by wszystko na spokojnie przejrzeć a skoro podjęła decyzje taką jaką znamy tzn że perfidnie OKRADŁA nasz Klub.Ta menda powinna gnić teraz na dołku i oczekiwać rozprawy.A Lechia powinna domagać się zwrotu straconych potencjalnych korzyści finansowych od niego a było by to grubo kilka baniek.Czy naprawdę nie ma możliwości prawnych by tego gnoja postawić przed pospolitym sądem i oskarżyć o OSZUSTWO?Prokurator zabezpieczyłby nagrania i rozmowy między zainteresowanymi i tyle.To byłby precedens i przestroga dla innych myciów sryciów.
19 maja 2021, 10:31 / środa
Zbigniew Przesmycki
Szef Kolegium Sędziów PZPN
Szanowny Panie,
Jesteśmy świeżo po finiszu PKO BP Ekstraklasy, który po raz kolejny udowodnił jak ciekawa i wyrównana jest nasza liga. Emocje trzymały nas w niepewności co do końcowych rozstrzygnięć do samego końca.
Niestety, my kibice Lechii Gdańsk,jesteśmy wysoce zniesmaczeni postawą sędziów w ostatnim meczu naszej drużyny – było to wyjazdowe spotkanie z Jagiellonią Białystok, przegrane 1-2.
W tym meczu mieliśmy ogromne kontrowersje sędziowskie.
1. W 8 minucie Bartosz Bida pomógł sobie ręką przyjmując piłkę, by potem zostać sfaulowanym przez bramkarza Dusana Kuciaka. Rzut karny wykorzystał Jakov Puljic.
2. W 31. minucie Flavio Paixao skierował piłkę do siatki. Sędziowie uznali, że zrobił to ręką.
Dyspnujemy nagraniami obu tych sytuacji, w razie potrzeby możemy je udostępnić. Jesteśmy pewni, że pan jako szef polskich sędziów również ma do nich dostęp. Obie powyższe sytuacje były wysoce kontrowersyjne, analizowane wspólnie przez sędziego Krzysztofa Jakubika i sędziego VAR Daniela Stefańskiego, a potem w programie Canal Plus „Lidze Plus Extra”.
Gdyby choć w jednej z tych sytuacji zapadła inna decyzja w meczu Jagiellonii z
Lechią padłby remis i to ten drugi zespół zagrałby w kolejnym sezonie w
europejskich pucharach. Szczególnie nie mieści nam się w głowach jak mając do dyspozycji system VAR można nie zobaczyć ewidentnej ręki Bartosza Bidy. To albo zła wola, albo nieumiejętność sędziowania. Sami nie wiemy co gorsze.
Aby przeciąć wszelkie spekulacje i odciąć się od czasów słusznie minionych („Fryzjer” itd.), wierząc w czystość sportu, w dobie VAR uprzejmie prosimy i apelujemy do pana, by ujawnić odsłuch z komunikacji Krzysztofa Jakubika z Danielem Stefańskim.
Ponadto biorąc pod uwagę co stało się dwa lata temu podczas meczu Lechii Gdańsk z Legią Warszawa (ręka-widmo Artura Jędrzejczyka) oraz wczoraj uprzejmie pana prosimy, aby do meczów naszej drużyny już nigdy nie obsadzać, w żadnej roli Daniela Stefańskiego. Być może to przypadek, ale ten pan zawsze podejmuje decyzje na niekorzyść Lechii, nawet mając do dyspozycji system VAR.
Z poważaniem
Kibice Lechii Gdańsk
PODPISYWAĆ KTO JESZCZE NIE PODPISAŁ. Link do petycji
odnośnik
19 maja 2021, 22:19 / środa
Rozumiem dobrze wkuw kibica po takim meczu. Wydaje mi się jednak, że w tej sytuacji można jedynie dalej naciskać, aby ch… albańskiego nie powoływano do pełnienia jakiejkolwiek funkcji podczas meczów z udziałem gdańskiej Lechii. Dlaczego? Gdyż istnieje obawa co do jego bezstronności. Dlaczego? Gdyż popełnił rażące i brzemienne w skutkach błędy podczas meczu z Legią w 2019 roku ( po naszemu, że wydrukował tamten mecz z Ległą i przysłużył się do wykreowania pseudo mistrza Polski AD 2019) za co spotkała go uzasadniona fala krytyki w całym środowisku piłkarskim. W zasadzie nic więcej nie można zrobić. W Niemczech, jeszcze przed epoką VARu, podczas meczu drużyn broniących się przed spadkiem w końcówce padła bramka, której sędzia nie powinien uznać. Ona decydowała o spadku jednej z drużyn i po analizie sytuacji podjęto decyzję o powtórzeniu tego meczu. Tam wałek był jednak ewidentny. Tutaj sędzia bez trudu obroni się, szczególnie gdy ma takiego protektora jak Przesmycki. Zresztą ta menda, jako chyba jedyny w Polsce, broniła albańskiego po żenującym spektaklu fryzjerskiego jechania na chama w meczu z Ległą.
28 maja 2021, 23:05 / piątek
Ta ślepa łajza i złodziej polskim towarem eksportowym !
W nagrodę chyba za ostatnią kolejkę rozgrywek ekstraklasy ta kurwa będzie arbitrem w meczu Węgry - Irlandia . Świat się kończy !
23 października 2023, 11:30 / poniedziałek
Odswieżam Może dla kogoś stary kotlet Nie dla mnie...ty stara kurwo stefańska
Ta twoja żona podobna kurwa jak ty jebana szmato!! dobraliscie się idealnie
Takich rzeczy jebany cwelu , Lechia nigdy nie zapomina
Jebie ciebie cała Polska
Jak chcesz mnie znależć
Internet nie jest anonimowy Czekam ty kurwo na ciebie
29 października 2023, 12:31 / niedziela
Kolejna kurwa do brydża
Paweł Raczkowski
Już kurwy pilnują by Bracia nie odjechali za bardzo pieszczoce
16 sierpnia 2024, 12:40 / piątek
No cóż...ponawiam
Wczoraj kolejny złodziej Duje Strukan Chorwat Lubilem i lubię ich Mało ważne
Duje ty złodzieju Ograbiłeś Braci Ograbiłeś marzenia małych dzieci które chciały wyjaśnień i wyjebałeś ich z szatni sędziowskiej
Wypierdalaj od granic Wrocławia Gdanska
Wpisujesz się swietnie w układy stefańskich myciów
Jak masz żonę niech ją ruchają jak tą babę od kurwy stefańskiego
Tak stefański Ruchają twoją kobietę tak jak Lechię wydymałeś
18 września 2024, 21:04 / środa
Pzpn rozwiązał kontrakty z Musiałem Frankowskim (och jak mi szkoda balangowiczów...) i Jakubikiem...(damski bokser)
Teraz czekamy na Stefańskiego i Mycia...