FLAVIO PAIXAO
strona 1/2
25 lutego 2020, 20:40 / wtorek
Warto utworzyć osobny wątek dla naszego Kapitana.
" Problemem nie są kibice, problemem jest policja "
Bez komentarza ...
25 lutego 2020, 21:29 / wtorek
Prawdopodobnie też ma biało-zieloną krew .Rodzi się gwiazda Lechii Gdańsk .
25 lutego 2020, 21:39 / wtorek
Podobno w tym okienku odrzucił propozycje przenosin do Turcji. Proponowano mu dwa razy większe pieniądze niż ma teraz.
26 lutego 2020, 13:30 / środa
akurat o policji to Flavio się wypowiedział, że problemem jest że jej nie ma na stadionie i że powinna być i szybciej reagować .....
pomijając ten wątek całkiem pozytywne wypowiedzi
26 lutego 2020, 14:29 / środa
Kapitan - Legenda - Najlepszy Strzelec - Król Derbów - Flavio
22 września 2020, 08:41 / wtorek
W Lechii bez zmian. Flavio rządzi. Dwie bramki plus "asysta" przy golu Conrado. Znaczy się miał udział przy trzech bramkach w meczu ze Stalą. Myślę, że jeszcze tak z dziesięć bramek walnie. Przy okazji STO LAT Flavio !
23 września 2020, 15:00 / środa
Flávio Paixão dla Lechii zrobił niemało.
1 lutego 2022, 19:53 / wtorek
" Flavio Paixao zawsze mierzy wysoko, tak było i tym razem, dlatego odparł bez zastanowienia: - Oczywiście chciałbym wygrać ligę." -
odnośnikChyba mu nie przedłużą umowy za wypowiedzi niezgodne z polityką 'tego projektu".
A tak na poważnie, to Flavio powinien zostać grającym trenerem Lechii.
1 lutego 2022, 21:12 / wtorek
1 lutego 2022, 21:34 / wtorek
Bez zbędnego pierdolenia, brawo Falvio, oby zdrowie dopisywało.
1 lutego 2022, 22:21 / wtorek
to rozumiem ! Brawo!
2 lutego 2022, 17:59 / środa
Życzę Flavio w zbliżającym się meczu ze Śląskiem...hattricka. To byłaby piękna klamra spinająca jego dokonania.
Flavio, grająca ikona Lechii.
10 kwietnia 2022, 13:31 / niedziela
" kto jest zadowolony z gry nie powinien być w Lechii"
Flavio Ode mnie Tak po prostu ...Szacun
Krótko i na temat chłopie Tak po mojemu
10 kwietnia 2022, 13:53 / niedziela
Podpisuję się w 100% pod wpisem powyżej
10 kwietnia 2022, 20:19 / niedziela
Młody i rutyna - to druga fajna bramka . Ale najpiękniejsze w tym to ich wspólna radość i szacunek .Oby grali wspólnie i jak najdłużej .
12 kwietnia 2022, 14:43 / wtorek
Przedłużyć kontrakt albo chociaż umowa o dzieło na potencjalne mecze z sąsiadką.
12 kwietnia 2022, 14:49 / wtorek
Klub powinien dążyć do tego, aby Flavio jak najszybciej przedłużył kontrakt na następny sezon. Flavio nawet jak gra 30 minut jest znaczącym wzmocnieniem, groźny, nieschematyczny napastnik, uniwersalny gracz ataku. Napastnik nawet 40-letni jest w stanie zagrać jedną połowę na wysokim poziomie. Nikogo lepszego za Flavio nie znajdą na rynku. Zwoliński pokazał swoją skuteczność w pierwszych minutach poprzedniego meczu. Po prostu strzela 1 bramkę na 3-4 znakomite okazje. Zwoliński potrzebuje wartościowego zmiennika, Lechia 2 przyzwoitych napastników o różnych charakterystykach. Flavio też potrzebuje Lechii, bo w lepszym klubie już nie zagra, a gra w II ligowym klubie tureckim raczej jest poniżej jego aspiracji.
12 kwietnia 2022, 16:09 / wtorek
Ostatnia wypowiedź Flavio była kamykiem do ogródka tłumacza.Ale właśnie legenda i tak zasłużona postać dla Lechii ma prawo mówić jak jest. Obawiam się, ze nie powącha już murawy i nie dostanie nowego kontraktu. Dla mnie jest oczywiste, ze na rok powinien dostać.
To chyba ostatni zawodnik tak mocno utożsamiany z Lechią i bezapelacyjny Król derbów w całej historii.
12 kwietnia 2022, 21:23 / wtorek
Zadecydowanie przedłużyć kontrakt; o kolejny rok.
Chciałbym, żeby taki człowiek jak Flavio zakończył karierę w Gańsku, a nie w jakimś tureckim wypizdowie. Chciałbym żeby Lechia była jego ostaniem kubem karierze, bo na szacunek i uznanie zasłużył sobie stukrotnie, dając nam tyle satysfakcji upokarzając świnię.
12 kwietnia 2022, 23:13 / wtorek
Flavio na prezesa!!! Może wtedy w LECHII zacznie się coś dziać pozytywnego...
6 maja 2022, 06:41 / piątek
Nieoficjalnie - kontrakt zostanie przedłużony.
7 maja 2022, 01:01 / sobota
Szacun wielki dla Flaviuska naszego, jak widać te 10 bramek na sezon gwarantuje... ale czy my nie potrzebujemy lepszego napadziora co jebnie te 10 już w 20 kolejce? Flavio szacun
13 maja 2022, 12:35 / piątek
Flavio przedłużył o rok. Potem koniec kariery.
13 maja 2022, 13:09 / piątek
I to jest bardzo dobra wiadomość !!
13 maja 2022, 13:16 / piątek
Mam na myśli przedłużenie kontraktu a nie koniec kariery
13 maja 2022, 13:43 / piątek
To czas przekłuć słowa w czyny i zdobyć te obiecane MP.
Flavio powodzenia.
My wierzymy.....
13 maja 2022, 14:11 / piątek
+6 punktów.
Flavio conajmniej 2 gole i jazda z kurwami!!!
13 maja 2022, 17:21 / piątek
Kurwy nie awansują. Obsrają się na wieść o Flavio.
1 sierpnia 2022, 23:50 / poniedziałek
Niby dużo czasu, ale ... czas zacząć prosić kapitana o następny sezon. Flavio .... 30 i parę a czarowanie piłki masz we krwi.
Kto jak nie Ty powinien podnieść Mistrza Polski na Długim Targu?
2 sierpnia 2022, 00:16 / wtorek
Hola hola..
Nie musi przedłużać, aby podnieść mistrza..
Nasza legenda moze to zrobić w tym sezonie!
I taki powinien być cel.
20 sierpnia 2022, 13:11 / sobota
Flavio pozbawiony opaski kapitana
" Dzisiaj poinformowałem Flavio, że chce, aby zespół miał nowego kapitana. Bardzo szanuję Flavio i wiem, że nie jest to dla niego łatwy moment. Wiem również, że nie wszyscy od razu zrozumieją moją decyzję. "
Kurwa Chcieć to ja też wiele w życiu bym chciał
Panie trenerze!!!
Jeśli to jest sposób by zagasić pożar to moim skromnym zdaniem nie te oddziały wezwane
To może Od razu Wzorem poprzednika Wyjebać Flavio tak jak zrobił to poprzednik z jego blizniakiem ?
Od teraz marzę by kiedyś ktoś poinformował Pana że chce aby zespół miał nowego trenera
Bo kurwa tak ma być!!
Oj Trenerze....dla mnie przegięcie...Znalazłeś kozła ofiarnego
A może problemu trzeba szukać gdzie indziej?
Pomijam już pewnie nieważny fakt Kapitana drużyny wybiera chyba jej tzw rada a nie do kurwy nędzy trener !!!
20 sierpnia 2022, 13:16 / sobota
Ja Cię pierdole... jaki jest tego sens? Jeszcze bardziej zjebać morale zespołu??? Przecież mendziara z pryszczatym i tym słupem wuefistą rozjebią tą drużynę do końca!
Nowym kapitanem będzie kurwa Clemens
20 sierpnia 2022, 13:19 / sobota
Czyżby pokłosie krytycznych słów o przygotowaniu fizycznym drużyny i o przekładaniu meczy? U mnie wkurwienie sięgnęło już zenitu. Tym bardziej w sezonie, który dla Flavio jest tak naprawdę pożegnalnym. Czy to decyzja trenera, czy "góry"? Tego nie wiem. Dość tolerancji dla tych skurwysynów
20 sierpnia 2022, 13:40 / sobota
Drużyna potrzebuje nowego impulsu w postaci nowego zarządu i teraz to chyba jeszcze nowego trenera.Co Ty chłopie chcesz z Flavio kozła ofiarnego zrobić?Wszyscy won!
20 sierpnia 2022, 14:10 / sobota
Zamiast odpierdalać tu jakieś pokazówki Bierz Steca , Clemensa i wypierdalaj z nimi razem do Szczecina !!!
20 sierpnia 2022, 14:14 / sobota
Kaczmarek cipo wypierdalaj z Lechii. Jesteś głównym nieudacznikiem w naszym klubie. Paszoł won.
20 sierpnia 2022, 15:35 / sobota
Kto ty jesteś kaczmarek i co ty sobą reprezentujesz ???? Jakie ty masz osiągnięcia ?????? Co ty możesz zabierać czy dawać ????? ja bym dziecka na wf z tobą nie wysilał bo zdrowy chłopak by astmy dostał...W........j z Lechii i to szybko...a do wszystkich kibiców apel o wsparcie dla Flavio...kapitana NASZEJ drużyny..inne wynalazki i ich drużyny niech sobie wybierają jakich chcą grajków a wy slupy zarządu lapy precz od FLAVIO !!!!!!
20 sierpnia 2022, 15:49 / sobota
Flavio znaczy Kapitan. Na miejscu nowego beneficjenta nie przyjąłbym opaski. Tyle ode mnie.
20 sierpnia 2022, 17:12 / sobota
W dupę jebany owczarek niemiecki robi z Flavio kozła ofiarnego. Potraktować tak zawodnika zasłużonego może tylko szwabski przydupas zarządu, mierny tłumacz. Wypierdalaj szwabie do Reichu i tam sobie ćwicz trenerkę. Myślę że kibice dadzą odpór tym antylechijnym działaniom.
No co za kurwa niemiecka w dupę jebana!
20 sierpnia 2022, 21:26 / sobota
Dorzucam od siebie - Lechisty od lat 70-tych - W Y P I E R D A L A J najlepiej ze wszystkimi zarządowymi słojami , lansujcie się z dala od WMG .
Zrozumiejcie ,że mieszkać w Gdańsku to pracować i służyć miastu i jego mieszkańcom - mieszkać tu to dla was zaszczyt . Pracować w Lechii to służyć jej i kibicom na maxa !!!!!!!!! k.....a wasza m....ć.
Flavio - jesteś w elicie dla nas obok Puszkarza , Kruszczyńskiego i wielu innych .
20 sierpnia 2022, 22:38 / sobota
Flavio Kapitan Bohater Najlepszy Strzelec w Historii Legenda
21 sierpnia 2022, 01:18 / niedziela
O tobie "trenerze" szybko zapomnimy... Falvio to kawał historii. Pokazałeś, że jesteś kurwą mendziary. Bierz Clemensa i idzie się ruchac w trójkącie z adasiem
21 sierpnia 2022, 18:40 / niedziela
Chamie zza Odry nigdy nie byles trenerem I nigdy nie bedziesz a na zawsze zostaniesz kogos przydupasem.Porownujac talent pilkarski Flavio z twym talentem szkoleniowca to tak samo jak Barcelona i Jaguar nie ublizajac Jaguarowi
Razem z Volksdojczami Mandziara,Wojciechowskim i burakiem Zelemem
prwadzicie nasz klub do upadku moralnego i fizycznego.Flavio zawsze bedzie legenda tego klub a po tobie zostanie tylko smrod i bedziesz wspominany na tym samym poziomie co Ovens i wszyscy jego podobni ktorzy tylko klubowi przeszkodzili we wszystkich aspektach osiagniecia jakiegokolwiek sukcesu
Najlepiej zrobisz jak ublagasz swego mentora
Kosty w stolicy I ponownie zajmiesz pozycje na ktora w tej chwili sie nadajesz,kto wie byc moze za kilka lub kilkadziesiat lat jak nabierzesz szacunku dla lepszych od CIebie cos z tego bedzie
Z wielkim szacunkiem
24 sierpnia 2022, 17:49 / środa
Flavio prawdopodobnie nie zagra w Legnicy. Oficjalnie z powodu urazu ale ja nie kupuje tej bajki...to jest kurwa niszczenie już nie zawodnika ale po prostu człowieka. Jak słucham pierdolenia pseudotrenera o motywach jego decyzji to nóż się w kieszeni otwiera...wypierdalaj z Lechii folksdojczu!
24 sierpnia 2022, 18:13 / środa
No to już podchodzi pod V kolumnę... dalsze działanie na szkodę drużyny. Zawodnik, który ma charyzmę, serce do gry i umiejętności, dzięki którym ma nasz szacunek, jest traktowany jak jakiś podrzędny grajek.
Słabo. Jest to smutne i przykre. Co to się odpierdala... Jakby jakiś rak toczył Lechię.
Jak na to zareaguje szatnia?
Strach się bać, co tam w Legnicy może się zadziać, w meczu na " szczycie ".
Jeszcze tydzień i zobaczymy, chyba (?) tych żelemowych " gotowych " zawodników... trzeba dobrze zapamiętać ich słowa, żeby potem nie odwracali kota ogonem.
Tylko Lechia!
24 sierpnia 2022, 22:32 / środa
..." Jak na to zareaguje szatnia? "
A jak na ten rozpier... zareagują kibice i "młyn" na nadchodzącym meczu
bez Króla Lechii - Flavio . Flavio - jesteś the best , jesteś najlepszą atmosferą Lechii , reszta to tło .
24 sierpnia 2022, 22:41 / środa
mysle ze hasła kaczmarek co ...... mandziara co.... nie umilkną przez 90 +15 minut.....
25 sierpnia 2022, 11:39 / czwartek
W lutym napisałem i dalej tak myślę: "Flavio powinien zostać grającym trenerem Lechii."
26 sierpnia 2022, 12:51 / piątek
Myślę, że takie hasła nawet się nie pojawią.
19 września 2022, 14:34 / poniedziałek
Najlepszego z okazji urodzin, minimum 10 kolejnych goli w derbach i zdrowia!