TRANSFERY III
strona 13/26
26 sierpnia 2022, 05:27 / piątek
Czyli ciągła improwizacja i tym samym bylejakość...chyba masz rację. Pozdrawiam.
26 sierpnia 2022, 14:08 / piątek
Biegański na wypożyczenie.... chłopak jak dla mnie przebojem wszedł do składu Lechii i robił różnicę s później słuch po nim zaginął... znając życie pójdzie do 1 ligi i zrobi furorę.
26 sierpnia 2022, 14:52 / piątek
odnośnikKtoś mówił , że nikt już z Lechii w tym okienku nie odejdzie.
Szkoda tego Janka. Jak pogrywał to nawet mu dobrze szło. Jawny sabotaż odpierdalają.
Kaczmarek! Co? Wypierdalaj !!!
26 sierpnia 2022, 16:49 / piątek
Bo to jest tak, nikt nie odejdzie, czytaj sprzedamy i wypozyczymy kogo się da.
Nie mamy zaległości w płatnościach czytaj leżymy w chuj siana wszystkim.
Przeprowadzimy poważne transfery,
z marszu uzupełnią pierwsza 11 czytaj, ściągniemy jakiś szrot którego nikt nie chce... Itd... Ponoć nawet Mandziara rozmawiał z Ronaldo i ten uwierzył mu, że gramy Lidze Mistrzów zaraz podpisze kontrakt...
26 sierpnia 2022, 16:51 / piątek
Czyli w poniedziałek info o Joeri de Kamps i
Joel Abu Hanna. To są te zajebiste ruchy na które czekalismy do końca okienka? Zawodnicy których nikt nie chciał. To jest dramat, co wy robicie z tym klubem...
26 sierpnia 2022, 18:06 / piątek
Niebywałe tansfery last minute.... tfu, od razu transfery, nawet to nie, bo też wypożyczenie;
no grubo, panie; takich grajków to ze świecą szukać...w końcu to łakome kąski, które niemalże zostały wydarte z gardzieli innych klubów. Ci mają plac z marszu.
Śmiechu warte.
Czyli ściema i pozorowane działanie.
26 sierpnia 2022, 19:24 / piątek
Zamiast ogrywać swoich ogrywamy innym. Biegański zaraz po przejściu z Tychów grał zajebiście. W Lechii zamiast się rozwijać gasł. Przypadek? Na pewno nie...ale lepiej ogrywać szrot Legii ...ciekawe kto podejmuje takie decyzje? Ta pinda z Białego?
26 sierpnia 2022, 20:39 / piątek
To wygląda na totalną prowokację... zabierzemy opaskę Flavio, rozdamy pół składu, pożyczymy szrot z 7egłej, może Clemens ma brata... Kurwa, oni naprawdę chcą naszą Lechie rozjebać... W tym roku walka o utrzymanie i oby skuteczna! Won mendziara, pryszczaty i kaczmarek
26 sierpnia 2022, 20:52 / piątek
Biegański oficjalnie w Tychach.
27 sierpnia 2022, 10:27 / sobota
Ogólnie żałosne "transfery" stały się faktem.
Jest coraz gorzej, oby już sprzedali klub i zniknęli jak najadalej bo jest koszmar.
27 sierpnia 2022, 10:52 / sobota
No ale prezes pryszczaty nie skłamał, nie ma już żadnych transferów wychodzących, Biegański został jedynie wypożyczony do tyskich. Ci ludzie słowa prawdy w życiu nie powiedzieli, chyba że przez pomyłkę.
27 sierpnia 2022, 11:12 / sobota
Wytłumaczcie mi jak to jest !
Gdy odchodzi Biegański to nie jest transfer z Lechii ( bo tych miało już nie być ! ) to jest wypożyczenie .Gdy przychodzi Hanna z Legii to jest pierwszy z obiecanych transferów ( a przecież jest tylko wypożyczony ) Nie wiem jak wygląda sytuacja z holendrem ...czy tez tylko wypożyczony - czy transfer definitywny ?
Panie Żelem nie kompromituj się pan , kłamie pan razem ze swoim szefem w każdej sprawie w której się wypowiadacie !
Swoją drogą ciekawych czasów doczekaliśmy !
27 sierpnia 2022, 14:53 / sobota
Neugebauer też podobno na wylocie, a dziś w podstawowym składzie, drużyna z dykty
27 sierpnia 2022, 18:31 / sobota
Jest plotka że Mateusz Żukowski może zasilić naszego najbliższego rywala.
odnośnik
27 sierpnia 2022, 19:29 / sobota
Nowy transfer ktory tez wspolpracowal z Kaczmarkiem i zapewne klasa Clemensa
Faszysci nas niszcza z premedytacja lub druzyna zmieni nazwe na Danzing i juz zmieniaja aby mieli graczy z rajchowymi korzeniami
27 sierpnia 2022, 20:43 / sobota
Abu kurwa żyd,abu kurwa niemiec,abu kurwa palestyńczyk?!
Nie,kurwa,jaaaaaaa wysiadam!
27 sierpnia 2022, 22:37 / sobota
Szkoda strzępić ryja ale obejrzałem jeszcze konferencje pomeczową i od tego pierdolenia kaczmarka to sie calkiem rzygać chce. Niech ktoś mi tylko wyjaśni, że to jakiś głupi żart, że wypożyczamy tego grajka z legii bez opcji pierwokupu ??????? Nie no kurwa wierzyć się w to wszystko nie chce to jakiś zly sen. Założę się ze ani żelem ani mendziara na spotkaniu się nie pojawią tylko wyślą swojego przydupasa kaczmarka, który na jedno konkretne pytanie będzie odpowiadał 10 minut a towarzyszyć mu będzie ta glupiomądra podlasiara ze starosielc. Jebać ich.
27 sierpnia 2022, 23:17 / sobota
Jednym ruchem zrobiono 3 transfery : żyd, niemiec i palestynczyk. Adam ma gest, jeb@ny
30 sierpnia 2022, 18:38 / wtorek
Wie ktoś może czy nasz nowy nabytek nad transferem którego, nasz pracowity, rzetelny i uczciwy zarząd zaczął pracować kiedy ten skończył wiek juniora gaworzy w jedynie słusznym niemieckim języku?
Dla nowej koleżanki Hanny pytam.
30 sierpnia 2022, 18:49 / wtorek
Nie wiem w ilu językach gaworzy
Ale domyślam się że ma dobry język do obrabiania pały Kaczmarkowi Wraz z Clemensem i Stecem
Frajerze Kaczmarku Po tych impertynencjach na twój temat , dawno powinieneś to pierdolnąć a mnie podać do sądu Po IP mnie znajdziesz Ale jesteś kurwo na to za głupi , podobnie jak na prowadzenie zespołu Prawdziwego zespołu Wypierdalaj po raz kolejny , bo już tematów na ciebie brakuje
Ta Hanka pewnie idealnie się wpisuje do twojego grona
3 września 2022, 11:01 / sobota
Pelle van Amersfoort znajduje się na celowniku Lechii Gdańsk. Ekipa z północy Polski pracuje już od pewnego czasu nad pozyskaniem byłego piłkarza Cracovii - poinformował Tomasz Włodarczyk z Meczyki.pl.
20 grudnia 2022, 16:25 / wtorek
Bobur Abdikholikov , dobre cokolwiek
odnośnik
20 grudnia 2022, 16:29 / wtorek
Alkholikov? bierzem go
20 grudnia 2022, 22:28 / wtorek
Przecież chce go Legła ! nie mamy na jego pozyskanie żadnych szans / Do nas mogą trafić jedynie ochłapy z królewskiego stołu ,,,,,, i to nie za darmo . Patrz łajza Abu Hanna !
28 grudnia 2022, 12:40 / środa
Czekamy na obrońcę i napastnika, a tu w ramach niespodzianki kolejny pomocnik. Po co? Jest Kubicki, Gajos, DeKamps, wraca Biegański. Po co jeszcze Sławczew.
W interii dodatkowo napisali, że został nam zaoferowany Bartek Bida. Jak to komentować...
28 grudnia 2022, 14:28 / środa
… że u nas bida nyndzom. I że bierzem co nam dadzom.
28 grudnia 2022, 19:55 / środa
Akurat Bida pasuje jak ulał do naszej sytuacji i "strategii"...
30 grudnia 2022, 21:29 / piątek
Lechia Gdańsk jest blisko pozyskania nowego obrońcy. Testy medyczne w klubie z Trójmiasta przechodzi Jakub Bartkowski.
Obrońca od 2019 roku gra dla Pogoni Szczecin. W sumie w barwach "Portowców" uzbierał już 111 spotkań, notując pięć bramek i 17 asyst.
7 stycznia 2023, 13:19 / sobota
nic ??? cisza ??? jakieś komentarze po sparingu , mamy jakieś transfery....
7 stycznia 2023, 13:30 / sobota
Tak
Jedną z bramek strzelił Okoniewski
Pytanie kiedy transfer z klubu i gdzie
Wszak młody i dobrze rokuje Takich w Lechii nie trzeba...
7 stycznia 2023, 15:36 / sobota
...nie trzeba bo jest zdolny i rokujący na przyszłość Clemens.
Na poważnie to na plus odejście fryzjerki. Zobaczymy co wniosą Czarniecki i Smolarow...
9 stycznia 2023, 11:32 / poniedziałek
Już widzimy ziomuś,kto nie poleciał do Turcji.
Jebał ich wszystkich pies!
9 stycznia 2023, 14:38 / poniedziałek
Polityka klubu - opchnąć co jest w składzie zespołu perspektywiczne i wartościowe , w zamian uzupełniać ubytki tandetą nie chcianą w innych klubach patrz Abu Hanna , Bartkowski !
Oczywiście przed rundą wiosenną apel do kibiców ( ...dla zarządu jeleni ) kupujcie karnety !
Nie zabraknie pewno prezentacji zespołu ...trzeba pokazań nową gwiazdę z Pogoni ( stracił tam miejsce w I zespole ) !
W sumie zapowiada się wielkie g....
....
9 stycznia 2023, 14:39 / poniedziałek
Jeśli nie dogadają się z Kałuzińskim i odejdzie za czapkę gruszek to się wkurwię już dokumentnie.Jedyny obecnie małolat rokujący na przyszłość ze smykałką do gry nieszablonowej i kombinacyjnej i materiał na naprawdę godny zarobek dla Lechii za rok lub 2.
9 stycznia 2023, 14:56 / poniedziałek
odnośnikKałuziński od lipca nie dostał nowej oferty. Pewnie chce niemało, i odejdzie za grosze. Na jego miejsce znajdą kogoś. Ostatecznie zapłacą większą kasę.
Chytry dwa razy traci.
9 stycznia 2023, 15:09 / poniedziałek
i jeszcze jedna refleksj:
"W gronie piłkarzy przygotowujących się do rundy zabrakło Jakuba Kałuzińskiego i Krystiana Okoniewskiego, którzy jak już oficjalnie poinformował klub, nie przedłużą swoich kontraktów wygasających w czerwcu 2023 roku."
Z tej informacji może wynikać, że inni zawodnicy którym w tym samy czasie wygasają kontakty, plecieli na obóz bo te kontrakty będą przedłużone: Abu Hanna, Clemens, Terrazzino, Zwoliński, Kubicki, Maloca. Chyba się tego wstydzą bo jakoś o tym cisza.
Hipoktyci czy idioci???!!!
9 stycznia 2023, 15:25 / poniedziałek
@up
Obydwie opcje zupełnie poważnie są prawdopodobne
9 stycznia 2023, 16:42 / poniedziałek
Ziom ręce opadają co z naszą Lechią robią skurwysyny. Chłopaka co od małego dzieciaka jest w Lechii i ma papiery do grania odpalają a stary Niemiec co ma trudności z bieganiem zostaje.
Ile on mógł chcieć tej podwyżki? Wypierdolić Niemca z Hanką i jest kapusta. Na pewno nowy dyrektor sportowy jest samodzielny i to zaakceptował...
9 stycznia 2023, 19:19 / poniedziałek
d.g. - "Zobaczymy co wniosą Czarniecki i Smolarow..."
Właśnie dostałeś odpowiedź - tony wazeliny...
10 stycznia 2023, 21:58 / wtorek
Dla własnego zdrowia psychicznego lepiej się w temat Lechii nie zagłębiać. Z tego co się obija o uszy (a doprawdy nie chcę by się obijało- już mnie to nie bawi) transfery do klubu będą.
Chociaż jak to w LG tak naprawdę chuj (mandziara) wie.
Pisząc to zdałem sobie sprawę ,że nawet nie wiem kiedy pierwszy mecz, a dotąd całe życie i urlopy planowałem pod terminarz tak by chociaż w tv ale mecz zobaczyć.
Kałuzinski jedyna wartość realna tej kadry.... to jak mieć do wyboru pięć kawałków gówna albo sztabkę złota. Co robią w Lechii? Upychają gówno po kieszeniach. Lot nad kukułczym trwa w najlepsze....
10 stycznia 2023, 22:22 / wtorek
a tak na marginesie czy czasem wyjeb..., sorry eksmitowana Pani Syczewska nie była przez środowisko uważana za najbardziej sensownego pracownika klubu?
Pytanie retoryczne
10 stycznia 2023, 22:56 / wtorek
@czarny 68 i d.g.
Jak będziecie mieli chęć i czas pogadać z gówniakiem, który myśli tak samo to zadzwoncie (zakładam że numer w 5min ogarniecie), ja zapraszam
11 stycznia 2023, 00:39 / środa
Kevin Friesenbichler zostanie na dniach zaprezentowany jako nowy zawodnik Lechii Gdańsk - donosi łotewski profil LV_futbols na Twitterze.
Link:
odnośnik
11 stycznia 2023, 07:30 / środa
z akcentem na "może", czyli skończyć się może jak ze Sławczewem, Piła też już raczej na wylocie, na razie wypożyczenie do braci:
odnośnikProjekt mandziara-management jest już wygaszany, więc nikt tu sensowny na dłuższy kontrakt nie przyjdzie, a i firmy takie jak Energa/Orlen też w to wchodzić nie będą.
11 stycznia 2023, 11:19 / środa
Kto szprecha,biere go!
11 stycznia 2023, 15:53 / środa
Proponuję ściągnąć do Lechii Grzesia Rasiaka . Wiekowo pasował by do naszej drużyny , dzisiaj kończy dopiero 44 lata a i Lechię zna bo już u nas grał !
Nie ma to jak sentyment do byłych graczy !
11 stycznia 2023, 23:57 / środa
No jest Kevin rezerwowy wprost z Łotwy! Kto ma numer do sazankowa i rachuja? niech nasz dobrodziej pójdzie za ciosem. Człowiek czyta i nie wierzy, jakie ma szczęscie ze dane mu będzie oglądać takie gwiazdy futbolu w świętych barwach.Adam, Paweł bardzo Wam dziękuje
15 stycznia 2023, 14:23 / niedziela
Nasz superstar CC już nie jest zawodnikiem Lechii. Może teraz się jednak dogadać się z wychowankiem jak się środki zwolniły?
Ale poleciałem...
15 stycznia 2023, 14:38 / niedziela
hahhahahahaha
15 stycznia 2023, 20:31 / niedziela
No to 3 obiecane wzmocnienia są. Bartkowski, Friesenbichler i wyjebanie Clemensa.
Chociaż to, czy to rzeczywiście wzmocnienia to się okaże na boisku. Mam na myśli tych dwóch pierwszych. Bo wyjebanie Clemensa to wzmocnienie niepodważalne.