TRANSFERY III
strona 39/39
17 lipca 2026, 09:10 / piątek
17 lipca 2026, 09:56 / piątek
Obecnie nie jesteśmy w pozycji na koncert życzeń, co by sie chciało a co jest realne to dwie różne rzeczy. Samymi młodymi grać się nie da więc jakby bylo 3-4 z bardziej dojrzałym peselem to by zrównoważyło skład. Przy obecnych zakazach za brak płatności (obojętnie jakich) to i tak dziwne, że ktoś nie anonimowy chce przyjść. Jak mam do wyboru znanego w mieście Zwoleńskiego czy całkowicie anonimowego młodego Ukraińca to wolę Zwoleńskiego.
17 lipca 2026, 09:58 / piątek
*Zwolińskiego, sorry za autokorektę....
17 lipca 2026, 11:34 / piątek
Już nas doświadczeni dwa raz spuścili z ligi . Młody przynajmniej nie kalkuluje .
17 lipca 2026, 22:17 / piątek
Samuel Kopasek wyglada jak ktoś kto z marszu posadzi Wójtowicza na ławkę albo chociaż przesunie wyżej.
18 lipca 2026, 08:27 / sobota
Co by nie mówić to Urfer w transfery umie, dobre ruchy. Zwolińskiemu podziękuję, już wolę żeby Głogowski się odgrywał.
18 lipca 2026, 08:37 / sobota
Urfer miał dobre pierwsze okienko transferowe 3 lata temu. Późniejsze nabytki były niewypałami lub co najwyżej przeciętniakami. Ma też ewidentnie problem z transferami wychodzącymi, do tej pozy nie udało mu się nikogo godziwie sprzedać.
22 lipca 2026, 16:38 / środa
22 lipca 2026, 19:59 / środa
Milion za Sezona?! Jeszcze bym te jego gołębie dorzucił w tej cenie!
22 lipca 2026, 20:15 / środa
TECHLG
100% racji :D z tymi gołębiami ładnie dowaliłeś.
22 lipca 2026, 20:58 / środa
Milion za sezona ? Trzeba być debilem aby go nie sprzedać za 100 zł
24 lipca 2026, 21:54 / piątek
Przygladam sie transferom bo kto jako kibic by się nie przyglądał.
Od kilku lat prosta i ciepłe kapcie.
całą rodziną chodziliśmy nawet. Wszystko zabrali
Żona i rodzice na jeden mecz to c+ na pół roku.
Gra juniorami. Szacun dla młodych chłopaków.
Wracać na Traugutta.
Będzie pełen stadion
25 lipca 2026, 21:35 / sobota
Przecież T29 od dawna nie spełnia wymagań do rozgrywania tam spotkan, a podmiot z miasta za niego odpowiedzialny nie kwapi się do remontu bo i po co?
28 lipca 2026, 14:05 / wtorek
Ciekawe, że pierwszym wytransferowanym może być Sezon, a nie któraś z gwiazd. Czyżby rzeczywiście przyszłe wpływy ze sprzedaży innych, bardziej znanych piłkarzy były zabezpieczone na rzecz "inwestorów"?
29 lipca 2026, 12:25 / środa
300 tys euro. Tyle wynosiła najwyższa oferta za kapica z pogoni szczecin. Wiec miedzy bajki mozna wlozyc kwoty dziennikarzy... a ile bylo wieszania psów dla urferze, ze czemu za tyle kretyn nie sprzedaje?! A no nie sprzedaje bo nikt tyle nie dał.. ale spirala została nakręcona.
29 lipca 2026, 13:06 / środa
Bo podobno pozostała część kwoty którą oferują (400 tyś euro) by zapłacili, jakby Pogoń skończyła na miejscach 1-8 w Ekstraklasie. Łącznie by było 650-700 tyś euro.
Ale na takich warunkach to się nie dziwię że nie przyjął.
30 lipca 2026, 09:19 / czwartek
Kacper Sezonienko (Lechia Gdańsk) uda się w piątek na testy medyczne przed transferem do Hellasu Werona.
Kluby dogadały wszystkie szczegóły. Lechia ma zarobić milion euro + bonusy w wysokości 500 tys. euro zależne od występów 23-latka. @Meczykipl
30 lipca 2026, 09:40 / czwartek
On chyba ma drogocenne gołębie, które obiecał im w pakiecie.
30 lipca 2026, 10:18 / czwartek
Powodzenia Sezon! W tej bandzie najemników byłeś prawdziwym Lechistą. Wielu się śmiało i obrażało.
A wyszło że grałeś do końca i jeszcze dzięki Tobie klub zarobi niezłe pieniądze.
30 lipca 2026, 10:21 / czwartek
Dla niego to też okazja która może się nie powtórzyć, zrobił duży postęp pod Carverem - chyba jeden z niewielu zawodników o którym można to jednoznacznie powiedzieć.
Dzięki Sezon za grę, powodzenia i wszystkiego dobrego, ale mam jakieś takie przeczucie że niedługo znowu się spotkamy.
30 lipca 2026, 10:51 / czwartek
30 lipca 2026, 11:27 / czwartek
Brawo Sezon, nigdy bym się tego nie spodziewał a jednak. Mam nadzieję, że zawojujesz Serie B a potem i Serie A. Doceniam, że ostatnio grałeś mając w perspektywie ciekawy transfer i gotowe wytłumaczenie na absencję - kontuzje ręki.
30 lipca 2026, 12:26 / czwartek
Jeśli to prawda że bańka pluz bonusy za Kacpra, to jest świetny interes przy aktualnej wartości rynkowej 600 tys. €.
Powodzenia w mowym klubie. Mam nadzieję że tam będziesz doceniony, a twoim krytykom zrobi się głupio.
30 lipca 2026, 12:27 / czwartek
Dokładnie, gral ze złamaną ręka. Powodzenia Sezon. Wójto z Nojgim sami zostali...
30 lipca 2026, 15:12 / czwartek
Trener powiedzial dzis na konferencji, że Sezon nie chce tu grać... wiec jeszcze raz powtarzam. Sprzedawać razem z gołebiami i zwrotów nie przyjmować. Oferta wybitnie korzystna!
30 lipca 2026, 15:13 / czwartek
Bobcek może trafić do Werderu Brema. Były wczoraj negocjacje. Kwota w okolicach 10 mln euro wg meczyków.
A my chcemy Axela Holewińskiego na bramkę z Pogoni i Natana Dzięgielewskiego z Górnika.
odnośnik
30 lipca 2026, 15:14 / czwartek
Dziękuję Sezon.
30 lipca 2026, 16:00 / czwartek
Tomasz Włodarczyk z Meczyków potwierdza zdjęcie zakazu transferowego przez PZPN, ale ten od FIFA ciągle pozostaje w mocy.
odnośnik
31 lipca 2026, 13:16 / piątek
Dzięgielewski z ,,żaboli" łączony z Lechią prawdopodobnie wyląduje za miedzą. Podobna sytuacja miała miejsce rok temu, gdy pojawiła się informacja, że Lechia interesuje się hiszpańskim napastnikiem ( nie pamiętam nazwiska ), to zaraz wmieszali się w to rybogłowi. Takie działania pokazują skalę kompleksów tych ch...ków. A jeśli chodzi o frajera od żaboli, to bardzo dobrze, że do nas nie trafi, nikt kto choćby rozpatrywał grę dla tego śmiesznego klubiku nie jest godny naszych pięknych barw. Amen.
31 lipca 2026, 13:41 / piątek
TechLG
Trochę szacunku dla Lechisty.
Bo za chwilę ktoś powie dawno nie słyszane tu słowo- wy.....aj
31 lipca 2026, 16:38 / piątek
Wbite w jego słowa.
Damskie się nie liczy!
31 lipca 2026, 16:51 / piątek
Ban zniknął z listy FIFA.
31 lipca 2026, 16:51 / piątek
Wygląda, jakby zakaz FIFA też został zniesiony.
odnośnik Dziwi brak jakiegoś info z klubu.
31 lipca 2026, 18:09 / piątek
@Georg, jest oficjalne info, wygląda na to że zobaczymy dzisiaj nowych w oficjalnym meczu.
@Kufel2, jeśli dobrze kojarzę , to chodziliśmy razem do szkoły ( jedynka na Morenie ), pozdro dla Ciebie i brata.
31 lipca 2026, 18:18 / piątek
@cool i czarny 68, nie lubię się w.....ać między wódkę a zakąskę, ale tak odnośnie wpisu TECHLG, nie widzę tam nic obraźliwego na Sezona, ja osobiście lubię chłopaka, ale każdy ma prawo do własnej oceny dopóki nie przekracza granic. Pamiętam, że niektórzy koledzy mocniej o nim pisali, takie moje skromne zdanie.
Pozdrawiam Was koledzy
31 lipca 2026, 18:21 / piątek
Szydera z gołębiami i zwrotem w stosunki do chłopaka, który oddawał serducho i identyfikował sie z Lechia słabiutka...by nie rzec żenująca. No ale każdy może jak orze...
31 lipca 2026, 18:28 / piątek
Po prostu pamiętam mocniejsze zwroty odnośnie Sezona, który tak jak napisałem nie budzi we mnie złych emocji i na forum nie było odzewu, dlatego dziwię się teraz.
Obyśmy na tym wątku mogli się ekscytować faktycznie transferami przychodzącymi, ale też wychodzącymi. Tyle w temacie.
31 lipca 2026, 18:33 / piątek
Doceniam wkład Sezona w grę Lechii. Pare momentów miał... ale uważam również, że kwota jaka mozemy za niego otrzymać to jakas abstrakcja i mistrzostwo świata w wykonaniu agenta i po prostu za tyle to musimy go sprzedać! Nawet z gołebiami.... czy to aż taka straszna szydera? Nie sądzę. Życzę mu jak najlepiej, mam nadzieje, że we Włoszech ostro potrenuje i się rozwinie. Nie podoba mi sie natomiast to co powiedział o nim wczoraj trener. Mianowicie. Wprost oznajmił, że Sezonienko nie chcę grać dłużej w Lechii. Wiec szacunek działa w dwie strony.
31 lipca 2026, 18:46 / piątek
Kapic, Wjunnyk, Planna i pozostali co już odeszli też nie chcą grać. Ja widzę jednak zasadniczą różnicę pomiędzy nimi a Kacprem. Chłopak dostał prawdopodobnie ofertę życia, która może go ustawić finansowo w życiu. Co miał zrobić? Postąpił słusznie i uczciwie a grał do końca w odróżnieniu od innych gwiazd.
31 lipca 2026, 19:13 / piątek
Ja bym sobie życzył żeby każdy zostawiał tyle serca na boisku ile zostawił go Kacper dla Lechii. Także Sezon dziękuję, życzę Ci z całego serducha powodzenia i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziesz mógł założyć najpiękniejsze barwy na świecie :-)
31 lipca 2026, 19:32 / piątek
Kacper dziękuję i życzę powodzenia. Mam nadzieję, że jeszcze pokażesz na co Cie stać.
Gratulacje podpisania kontraktu
2 sierpnia 2026, 22:24 / niedziela
Tak w temacie transferowym to sprawdziłem sobie listę zakazów transferowych na stronie fifa i nie ma tam już Lechii Gdańsk. A więc można rejestrować piłkarzy jak się jakiś przekona do naszej Lechii.
2 sierpnia 2026, 22:34 / niedziela
Wit75, od piątku nie ma zakazu. Dlatego Adkonis mógł zagrać. Ukraińca i Słowaka nie zdążyli zarejestrować, bo oni z innych związków i to trwa.
3 sierpnia 2026, 22:20 / poniedziałek
Wobec śmierci Mateusza to nie jest teraz najistotniejsze, ale wklejam link
odnośnik
8 sierpnia 2026, 23:40 / sobota
Wiem dziś był mecz i to on był istotny ale tak po wysłuchaniu konferencji przed meczem i po naszła mnie taka myśl, że 01.08.2026r do klubu miał z wypożyczenia powrócić Karl Wendt. Czy ktoś się orientuje czy przybył ? Od marca 14 meczów w II lidze Szwedzkiej ale większość w wymiarze 20-30 min. Nie sądzę by nas zbawił ale na zmianę jakiś zawodnik by się przydał w obecnej sytuacji kadrowej.
9 sierpnia 2026, 01:00 / niedziela
Myślę, że Wendt na pierwszą ligę by się nadawał, a przynajmniej na solidnego zmiennika.
Poza tym czytałem, że Pllana rozwiązał kontrakt za porozumieniem stron.
9 sierpnia 2026, 10:50 / niedziela
Wrócił już do klubu z dwa tygodnie temu, tylko wrócił z kontuzją, stopę ma w stabilizatorze. Pewnie trochę czasu minie zanim będzie do gry