Gdańsk: czwartek, 10 lipca 2025

TRANSFERY III

strona 6/30

31 sierpnia 2021, 21:55 / wtorek
A gdzie kuzyn cioteczny Boba w tej wyliczance?
31 sierpnia 2021, 21:59 / wtorek
To blef i zasłona dymna przed zatrudnieniem Souzy.
1 września 2021, 10:31 / środa
Haydary podobno idzie do Zabrza
1 września 2021, 16:01 / środa
Indonezyjczyk podpisał! długo wyczekiwane wzmocnienie w końcu stało się faktem! ;) wielkie brawa dla skałtingu za odnalezienie takiej perełki na podwórku w serbii!
1 września 2021, 16:09 / środa
Stan followów na IG oficjalnym Lechii musi się zgadzać więc jest dobrze :)
1 września 2021, 18:24 / środa
Jaki zarząd takie transfery...
1 września 2021, 20:37 / środa
Kurfffa! Żeby chociaż jakiś Pakistanczyk, Hindus a najlepiej Chińczyk! No tam jest przecież potencjał w social mediach... nie postarali się, tu taka wymiana 1 : 1 ...
No, ale to przynajmniej nie pójdzie na konto Stokowca.
Cholera, co to się wyprawia.
Tylko Lechia!
1 września 2021, 20:41 / środa
Z Kubickim coś wiadomo oficjalnie?
1 września 2021, 20:54 / środa
Pozostaje jeszcze tylko życzyć wszystkim serdeczności...
Ku.wa ja pie.dole...
4 października 2021, 08:49 / poniedziałek
Wiadomo euforia po wczorajszym meczu. Gratulacje dla Wszystkich (dla Kibiców wiadomo też). Ale tak z innej beczki. Czy ktoś się orientuje? Czy P. Frankowski jest Naszym wychowankiem ( jak sprawdziłem to jest)? Czy jak przejdzie za dobrą kasę gdzieś to my coś z tego będziemy mieli? I np. Karol Fila?
4 października 2021, 08:57 / poniedziałek
3x tak
4 października 2021, 13:21 / poniedziałek
Wychowankoami to oni są, ale z ich transferów to my nic nie będziemy mieli. Kasa wpadnie do worka i gdzieś zniknie po przemieleniu przez maszynkę...
4 listopada 2021, 10:33 / czwartek
Myślę, że tutaj to chyba optymalnie. 8 zawodników ma kontrakt do 30 czerwca 2022. Co dalej? Kto wg Was powinien zostać i czemu jeszcze Żukowski, Gajos, Maloca nie mają przedłużonych kontraktów? Szykują się do odejścia? Bo ich by było szkoda. Makowski, Sezonienko, Kreyizu, Diabetyk? Sezonowi dałbym szansę, a reszta jeszcze do weryfikacji. No i co z FP? Jeszcze jeden sezon?
4 grudnia 2021, 23:44 / sobota
Planowane są jakieś większe wzmocnienia w przerwie zimowej ? Z obecnym składem, nie mamy szans w walce o mistrza Polski. Lechia potrzebuje wzmocnień na paru pozycjach, pytanie czy zarząd w końcu coś z tym zrobić ?
5 grudnia 2021, 12:40 / niedziela
Wedle SF : odejście ( Haydary) , wypożyczenia (Szczepański,Zjawiński) , przedłużenie umów (Sezonienko,Gajos) . Kreyziu,Flavio , Makowski - umowy do końca sezonu (narazie brak informacji przedłuża / nie przedłużą ) . No i Żukowski , który chce podwyżki (kontrakt również do końca sezonu)
5 grudnia 2021, 20:04 / niedziela
Bramkarzy mamy.

Mamy rezerwowego prawego obrońcę, ewentualnie Kopacz, choć według mnie on jest jednym z czwórki środkowych (+ Maloca, Nalepa i Tobers). Mamy dwóch lewych obrońców, czyli Pietrzak i Conrado (on czuje się w ofensywie, ale jest super ofensywnym lewym obrońcą).

W środku jest MG7, jest Kubicki, Makowski, Terrazino, Kałuziński, Biegański, Kryeziu, Szczepański.

Skrzydła to Durmus i Cessay (Sezonienko?)

Atak Flavio i Zjawiński.

Czyli najbardziej teraz brakuje nam prawego obrońcy, skrzydłowych (2?) i napastnika.
11 grudnia 2021, 14:35 / sobota
odnośnik Szkoda byłoby stracić Zlatana. Mam nadzieję, że to plotka.
11 grudnia 2021, 14:43 / sobota
Jesli w Bialymstoku zagwarantuja mu pierwszy sklad to pewnie dlugo nie bedzie sie zastanawial.
19 grudnia 2021, 20:17 / niedziela
No i mamy pierwszy transfer tej zimy....
Zlatan Alomerović przechodzi do baby jagi odnośnik
Według mnie szkoda chłopa, bo tak naprawdę nie dostał prawdziwej szansy w Lechii. Miał trochę pecha, że Duszan w większości spotkań nie zawodził. Mimo wszystko uważam, że Zlatan zasłużył na więcej i tak po ludzku żal mi takiego bramkarza.
Powodzenia Zlato.
19 grudnia 2021, 21:01 / niedziela
A mnie kurwica strzela!
Kuciak lada moment przejdzie na emeryturę, a Mikulko ma jeszcze (za przeproszeniem) meszek na jajcach.
Oddajemy bardzo dobrego bramkarza, który nie dostawał za wielu szans nawet, gdy Dusan miał słabsze występy za sobą.
Życzę Alomerovicowi jak najlepiej, a Kaczmarek niech powie, że jest współodpowiedzialny za jego odejście, bo nie wstawiał go do bramki.
19 grudnia 2021, 21:16 / niedziela
No skoro trener obwieszcza,że kadra jest zbyt liczna to logiczne posuniecie. Oczywiście szkoda dobrego bramkarza ale wcale się mu nie dziwię. Ciekawe kim jest ten tajemniczy były nasz bramkarz, który miałby zastąpić Zlatana? No i kto jeszcze odejdzie oprócz Haydarego? Na wzmocnienia jak słyszeliśmy nie ma co liczyć bo kadra jest zajebista ino czasami nie wychodzi na boisku. Miłość jest obopólna ze strony trenera i piłkarzy bo nareszcie nie ma złowrogiego Stokowca co tylko szukał okazji, jak dręczyć piłkarzy ciężkimi treningami. Trener Kaczmarek jest fajny bo daje pograć piłeczka i w ogóle... kulturalny facet.Ciekawe kurwa czemu nie pogrywali piłeczką z cieniasami z Białego i Płocka tylko snuli się po boisku...na piąte-szóste miejsce mam wyjebane...co nie znaczy ze nie będę chodził dalej na mecze.
20 grudnia 2021, 01:07 / poniedziałek
1)szczerze? wolałbym oddać Kuciaka 2)nie trzeba wzmocnien...3)albo jesteś cudotwórca albo pizda, ma być podium lub wypierdalaj
20 grudnia 2021, 07:35 / poniedziałek
Z byłych bramkarzy to pewnie najbardziej pasowałby Michał Buchalik, obecnie rezerwowy w Wisle
20 grudnia 2021, 09:32 / poniedziałek
Bardzo zła informacja, że Alomerovic odchodzi. Liczyłem że na stałe zastąpi elektrycznego Kuciaka w bramce. No to zostaliśmy bez solidnego bramkarza. Kuciak moim zdaniem nie gwarantuje pewności w bramce.
20 grudnia 2021, 10:15 / poniedziałek
Wszystko idzie zgodnie z planem ... Nasz nowy trener nie boi się wypowiadać złotych myśli i nie jest prawdą że dawno chcieliśmy mieć takiego trenera który da się łatwo sterować i nie jest za drogi... Nasz wspólny cel jest jego celem i tego się trzymajmy...a jak się komuś coś nie podoba to niech w......la..podpisano Adam M. pan i władca(a jak się komuś nie podoba to jak wyżej)
20 grudnia 2021, 13:07 / poniedziałek
W każdym z ostatnich meczów patrzałem z nadzieją na skład czy aby może zamiast Kuciaka wyjdzie Alomerovic.... a tu doopa i jeszcze teraz ta informacja, że oddajemy go za czapkę śliwek. Słaby ruch.
20 grudnia 2021, 14:47 / poniedziałek
Totalna beznadzieja. Liczyłem, że ten sezon będzie przełomowy i powoli Alomerovic zacznie być wprowadzany do składu gdyż Dusanowi z całym szacunkiem już za dużo grania nie zostało. Można zauważyć, że nie jest to już ten sam fantastyczny Dusan, który ratował nam mecze. Tak więc zaczęliśmy już od osłabienia bo chociaż rywalizacja na pozycji bramkarza trochę Kuciaka napędzała.
Skoro zaczęły się czystki to ze składu trzeba wyjebać takie wynalazki jak Musolitin, Haydary czy Zjawiński. Co do reszty zawodników to sam juz nie wiem kto powinien być pewniakiem do pozostania bo wszyscy zagrali ostatnie dwa mecze na poziomie A-klasowym.
Ogólnie wszystkie pozycje chyba wymagają wzmocnień ale priorytet to prawa obrona i napastnik bo Sezonienke oraz Diabate póki co napastnikami nie można nazwać. Flavio zaraz emerytura a Zwolak przerósł samego siebie swoją przeciętnością. Kurwa chociaż w srodku pola też by się przydał ktos kreatywny bo grający wiecznie do tyłu Kubicki, Makowski czy Gajos nie gwarantują nam pozytywów. Terrazino też zależy jak przepracuje zimę...Szkoda myśleć bo aż głowa boli, że w tak słabej lidze jaka jest w tym roku mielibyśmy nie znaleźć się na podium, jak nie teraz to kiedy ???
20 grudnia 2021, 15:16 / poniedziałek
Jeszcze do Twojej listy wynalazków dodał bym Krejzola Szczepańskiego i żółtego murzyna. Z zawodników blisko pierwszego składu Pietrzaka i Gajosa.
No i zatrudnić kogoś kto zazwyczaj będzie lepszy, a nie tylko co piąty mecz.
Może dałoby radę zamienić dwóch Murzynów na jednego który taki będzie?
20 grudnia 2021, 16:38 / poniedziałek
A ja myślę że wróci do nas solid kiper Pawłowski
20 grudnia 2021, 17:46 / poniedziałek
Łi łil si łot tajm łil sej
20 grudnia 2021, 17:48 / poniedziałek
Przepraszam, sprawdziłem. Korekta:

Łi łil sej łot tajm łil tel
20 grudnia 2021, 17:57 / poniedziałek
Cytuje tytuł : T. Kaczmarek: Jest nas za dużo. Uszczuplimy kadrę! AAAAAA do 1.04 jeszcze trochę zostało....
20 grudnia 2021, 17:59 / poniedziałek
Prezes LUBI TO !!!!!!
20 grudnia 2021, 19:18 / poniedziałek
Napisałem o tej miłości z sarkazmem bo wkurwia mnie to, że wszyscy leja pomyje na najbardziej utytułowanego trenera Lechii a piłkarze z obecnej kadry tez dokładają swoje cegiełki. Jak to super się pracuje z Kaczmarkiem a Stokowiec był be! Na razie chuja ugrał w cieniutkiej lidze więc niech przestanie pierdolić tylko weźmie się za robotę ze swoimi pupilkami. Zobaczymy co ugra z tą super za liczna kadrą...i chętnie na wiosnę odszczekam pod stołem!
20 grudnia 2021, 19:47 / poniedziałek
Piniędzy nie ma i nie będzie.
Adam M.
20 grudnia 2021, 19:50 / poniedziałek
A gdzie som piniondze?
20 grudnia 2021, 20:22 / poniedziałek
Tutaj:
odnośnik
20 grudnia 2021, 23:07 / poniedziałek
A ja mam nadzieję, że wróci Piotrek Klecha... Ojek, dawaj :)
21 grudnia 2021, 13:49 / wtorek
Przymierzany jest wieczny rezerwowy Łukasz Budziłek
odnośnik
21 grudnia 2021, 14:26 / wtorek
W takim razie daj Boże zdrowia Kuciakowi.
21 grudnia 2021, 23:29 / wtorek
Broń nas Panie Boże przed tym przygłupem .Zapamiętałem szczęśliwą gębę Budziłka po przegranym meczu Lechii ( w którym stał na bramce )...dla mnie on jest skończony !!
Ps. Buchalik tez d... nie urywa ! ,
21 grudnia 2021, 23:35 / wtorek
Jaki jest sens zamieniać dobrego bramkarza na gorszego , na dodatek wzmacniać konkurenta !
PS .Do dyspozycji jest Kapsa ,Pawłowski ... może Bączek wróci ? Źle się panowie działacze i trenerzy bawicie !
21 grudnia 2021, 23:49 / wtorek
Też bym chciał poznać sens, tę wiedzę tajemną, na razie widzę debilzm w czyściutkiej postaci, w wikipedii pod opisem debilizmu ten transfer powinien się znalezc, a skoro takie postacie piszą to jest to debilizm do kwadratu
21 grudnia 2021, 23:52 / wtorek
Chwilę wydawało się ,że wszystko zmierza w dobrą stronę to przed świętami na koniec roku wszystko rozjebaliscie
22 grudnia 2021, 10:46 / środa
Dzisiaj do listy dołączył Buchalik.
22 grudnia 2021, 11:47 / środa
Ten transfer Neugebauera może zagrać, być może dobry Ruch. Sądzę tak na tej podstawie, że mam w domu zabytkowe pianino z 1896r firmy właśnie Neugebauer Berlin. Nieźle gra. Nazwisko z potencjałem do dobrej gry.
22 grudnia 2021, 14:52 / środa
castorp odnośnik
22 grudnia 2021, 16:23 / środa
Jak ja się cieszę że ten Neugebauer do nas trafi to nawet nie wiecie jak, w wikipedii podają, że to pięciokrotny zwycięzca polskiej ligi, dziewięciokrotny medalista mistrzostw Europy i sześciokrotny medalista mistrzostw Świata w karate tradycyjnym...zaraz, zaraz w karate? Nie no musieli coś poplątać w tej wikipedii, nasz prezes się zna na zawodnikach jak mało kto, musieli się tam pomylić i już.
22 grudnia 2021, 16:58 / środa
A propos tej przymiarki i owego skojarzenia muzycznego. Przypomniała mi się pewna stara anegdota. Był kiedyś w PRLu taki marszałek Sejmu z ZSLu, Wycech się nazywał. Słynął z tego, że lotny to on nie był, ale za to zawsze lojalny na powierzonym odcinku. Pewnego razu posłowie wchodzą na salę plenarną i przecierają oczy ze zdumienia, bo widzą prostytutkę brzdąkającą na pianinie, stojącym na podwyższeniu. Pytają więc Wycecha, a on wyjaśnia, że był u niego tow. Gomułka, po tym jak kilka głosowań nie poszło po myśli KC, i rzekł mu:"Słuchaj Wycech, coś tam u was kurwa nie gra...". To i ja się pytam, coś tu k... nie gra, kto pomylił święta Bożego Narodzenia z Wielkanocą, bo to są chyba jakieś jaja, co to za przymiarki. Nikt nie spodziewa się wirtuozów piłkarskich, co zagrają boiskowe wariacje goldbergowskie, błysną jakimś pasażem, ale na litość boską, w Chorzowie to teraz dobrze grąją, ale co najwyżej na harmonii. No nie stawiajmy jaj pod choinkę.
22 grudnia 2021, 18:32 / środa
jakis utalentowany małolat to nie jest akurat głupota, tylko co to ma ze wzmocnieniami....
1 ..... 4 5 6 7 8 ..... 30
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.429