Gdańsk: wtorek, 9 czerwca 2026

Jebać rusków i putina !!!

strona 5/5

20 września 2023, 17:12 / środa
Sama prawda, wiadome było że po czasie wysrają nam że pomocy nie dostali od nas wcale i do tego będą szczekać i donosić na Polskę na salonach europejskich. Na koniec dogadają się z Putinem i powiedzą że to my podsycalismy konflikt.
23 września 2023, 16:23 / sobota
Ja swojego zdania nigdy nie zmieniam w kwestii upadlińców:
odnośnik
26 września 2023, 12:10 / wtorek
Upainiec odznaczony Orderem Orła Białego na stojąco oklaskuje swojego ziomka z Waffen SS Galizien w kanadyjskim parlamencie. Zbrodniarza i mordercy Polaków. Brawo!
26 września 2023, 15:43 / wtorek
jebać kurwy upaińskie - teraz i zawsze!
26 września 2023, 20:23 / wtorek
Czy ci co przyjechali do nas po rozpoczęciu wojny to Ukraińcy? Ci że wschody to bardziej Rosjanie, z Banderą nic nie mieli wspólnego. Nawet po ukraińsku nie rozumieją. Można powiedzieć jeden ch... Co innego ten gostek z Kanady. Po wojnie wielu polskich Ukraińców udawało polskich żołnierzy i emigrowało do Kanady. Tu mieszka jeszcze starsza ich emigracja (z XIX w)
26 września 2023, 20:43 / wtorek
Czy ci co przyjechali do nas po rozpoczęciu wojny to Ukraińcy? Ci że wschody to bardziej Rosjanie, z Banderą nic nie mieli wspólnego. Nawet po ukraińsku nie rozumieją. Można powiedzieć jeden ch... Co innego ten gostek z Kanady. Po wojnie wielu polskich Ukraińców udawało polskich żołnierzy i emigrowało do Kanady. Tu mieszka jeszcze starsza ich emigracja (z XIX w)
6 lutego 2025, 16:35 / czwartek
odnośnik
I jak to wszystko się zmienia...dalej musimy pomagać i służyć bo jak nie to...
Banderowska kurwa zawsze nią pozostanie i żadni oni nasi bracia.
Przeczytajcie niektóre wpisy wcześniejsze zwłaszcza Czarnego. Ja tez się obawiałem ich "podziękowań".
18 lutego 2025, 14:45 / wtorek
Nasi bracia z Wrocławia mieli wczoraj "gości". Na zaproszenie konsulatu ukraińskiego do Wrocławia przybyli przedstawiciele batalionu Azov. Banderowcy plują nam w twarz, co się w tym kraju wyrabia?
18 lutego 2025, 15:46 / wtorek
Jak w temacie... jebać ruskich i Putina.
Mam nadzieję, że nie wolałbyś jako
" gości " ruskiej swołoczy i innych kałmuków.
A komu zależy, żeby nas z Ukraińcami skłócać? Tamte ścierwa mają o wiele więcej zbrodni na swoich brudnych łapach. Ci dopiero przez wieki pluli i plują nam w twarz i nawet nas Polaków potrafią antagonizować.
Nie? Ruski cały czas działają. Dezinformacja, zamęt.
A propos postu wyżej i tej Panczenko, na dole link z Do Rzeczy.
Acha... I daleki jesteś od gloryfikowania Ukraińców, ale w tej chwili, chciał czy nie chciał, jesteśmy akurat po tej samej stronie. Jako potencjalne ofiary.
odnośnik
18 lutego 2025, 16:44 / wtorek
@balshoy ani banderowców ani armii czerwonej. Kto twierdzi inaczej ten antypolski szkodnik.
18 lutego 2025, 17:57 / wtorek
Balshoy, a od kiedy ukraińcy są naszymi przyjaciółmi. Bo pierwsze słyszę. Jebać ukrów. Nie będę z tobą dyskutował bo podlegasz popisowskiej propagandzie. Obyśmy się pozbyli tej niebiesko żółto czerwono czarnej banderowskiej bandy. Nienawidzą Polaków od zawsze.
18 lutego 2025, 18:07 / wtorek
To co "najlepsze" dopiero przed nami jak zaczną wracać zdemobilizowani Ukraińcy w programie łączenia rodzin. Prawdziwa V kolumna...ta upainka co się odgrażała dobrze wiedziała co mówi...oczywiście broń wwiozą spokojnie ze sobą bo któż by śmiał kontrolować na granicy bohaterów wojennych co to walczyli za nasza wolność. Plus do tego zwiększony napływ ubogacających kulturowo i mamy komplet...
18 lutego 2025, 18:30 / wtorek
@rynio61... a w którym miejscu napisałem o jakiejś przyjaźni?
Nie znajdziesz u mnie takiego sformułowania. To Twoja nadinterpretacja.
Dwa ostatnie zdania poprzedniego postu i... tyle.
Co do propagandy, też się nie będę kłócił, bo pewnie każdy jakiejś trochę ulega.
@d.g. tak, zgadzam się, niestety tak może się też się dziać. Kwestia, naszego bezpieczeństwa. Jak to opanować? A co w razie W? Mamy sensowne zasoby?
Jesteście rezerwistami, ( z pewnością
są tu takie osoby), którzy służyli w armii w latach 80-tych, 90-tych... to chyba nie trzeba Wam nawijać makaron na uszy, że jesteśmy " silni, zwarci i gotowi "
19 lutego 2025, 10:26 / środa
Ukry i kacapy jedna swolocz. Jeden i drugi wbije ci kose w plecy jako sprzymierzeniec. Dziwie sie naiwnosci niektorych
1 2 3 4 5

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.677