Gdańsk: środa, 12 sierpnia 2026

Lechia Gdańsk -Akademija Pandev 07.07.2022. godz. 20:15

strona 1/1

4 lipca 2022, 22:00 / poniedziałek
Co by tu nie napisać to ten mecz trzeba wygrać i to najlepiej wysoko jak się da. Naprawdę to nie jest drużyna , której Lechia nie mogła by pokonać. Oczywiście drużyna gości ma jakoś jakość ale do kurwy nędzy dlaczego mamy się obawiać klubu który jest na arenie piłkarskiej chyba 8 lat.!
Widzimy się na stadionie. Doping na Max i jedziemy z nimi !
Do boju Lechia Gdańsk !!!
5 lipca 2022, 16:58 / wtorek
Nieźle się ubawiłem, jaką jakość ma drużyna gości ???
6 lipca 2022, 06:56 / środa
Tu się nie ma nad czym zastanawiać. W tym meczu należy zmieść przeciwnika z powierzchni ziemi. Żeby już po pierwszym meczu skupili się na walce o mistrza Macedonii.
6 lipca 2022, 12:51 / środa
Jeśli nasi na boiski potraktują przeciwnika poważnie, to powinno się skończyć z 5-0.
A jak zignorują to może być jak z Limanovią.
6 lipca 2022, 15:02 / środa
Ciekawostką jest, że nasz przeciwnik po odpadnięciu z eliminacji ligi konferencji przestaje istnieć- robią fuzję z jakimś innym klubem i będą grać ligę pod ich nazwą.
6 lipca 2022, 20:40 / środa
W Pucharze Polski nie ma słabych drużyn, wiec w eliminiacjach do eliminacji Ligi Konfrencji tym bardziej.
Odpadaliśmy z pucharów z takimi tuzami jak Puszcza, Świt czy LZS z Limanowej, więc Akademia piłkarska byłego jugosłowiańskiego piłkarza Gorana Pandeva może być ciężką przeprawą.

TYP: Wygramy po hattricku MG7
Jutro na trybuny!

TYLKO LECHIA!
8 lipca 2022, 00:26 / piątek
@Cygnus miałeś nosa z tym hat-trickiem tylko wykonawca inny. Flavio dziś wymiatał - prawdziwy lider i egzekutor. Fakt - przeciwnik nie najwyższej klasy ale strzelić 4 gole to też trzeba umieć. Wszyscy biegali i wszystkim się chciało.
8 lipca 2022, 08:25 / piątek
Flavio, Zwoliński, Kałuziński swietne zawody... natomiast nasz blok obronny na tle takiego rywala to pasmo nieszczęść i przypadków... strach pomyśleć jakie emocje nam Pietrzak, Stec i Maloca dostarczą w nadchodzacym sezonie.
8 lipca 2022, 08:46 / piątek
Fajnie sie oglądało grę Lechii. Wiele ciekawych akcji, Flavio jak profesor.
Obrona potrzebuje wzmocnień i to pilnie. Nie mamy boków obrony. Stec i Pietrzak to za słabe ogniwa. Jak obrona zaczyna rozgrywać to ciarki przechodzą bo grają bardzo niepewnie.
8 lipca 2022, 09:16 / piątek
Sędzia był dla nas łaskawy. Brak karnego za faul Nalepy i brak czarwieni dla MG7 - to takie największe jego błędy. Szczęście ma to o siebie, że kiedyś się zbilansuje, ale mam nadzieję, że nie wcześniej niż w fazie grupowej.
Na wyjeździe powinna zagrać inna 11, bo trzeba sprawdzić co warci są zmiennicy.
8 lipca 2022, 11:50 / piątek
No i jeszcze Pietrzak grał w ręczną w polu karnym
8 lipca 2022, 14:46 / piątek
Ogólnie, to nie było takiego momentu, żeby się wkurzyć, że coś idzie nie tak. Choć Stec to kilka razy " postarał się ", żeby podnieść ciśnienie. Poza strzelcami bramek ( Flavio jest wielki , co bramka to ładniejsza a trzecia to cudowny strzał, oj znalazło by się paru takich co nic by z tego nie wykorzystało) podobali mi się Terrazzino i Conrado. Fakt, po faulu Michała to też powinien być karny, ale to dopiero zobaczyłem w skrócie. Gajos też raz jakoś dwóch zglebił, na szczęście skończyło się tylko na zółtku.
Liczyłem, że będzie ze 20 tysięcy...w końcu jest to jakiś historyczny moment...a te niespełna 15 to tak średnio biednie. Ale to już trochę wychodzi polityka klubu.
I powiem szczerze, nie kumam tych wszystkich cymbałów, łażących co chwila po piwo i przeciskających się między rzędami. Mecz to mecz.
A Zadyma... na zielonej były też dzieci...Bez komentarza.
Tylko Lechia!
8 lipca 2022, 21:22 / piątek
Tak, trafiłem z hattrickiem, nie trafiłem z wykonawcą. Flavio błysnął, oby to prognostyk dobrego sezonu w jego wykonaniu. Mecz jak mecz widać było ze jesteśmy klasę wyzej z atakiem, natomiast obrona dostosowała sie do przeciwnika. Boki obrony to jakiś dramat. Z taką grą to połowa naszych ligowców strzeliłaby nam z 3gole. Dobrze, ze Dusan prezentuje swój dobry poziom, bo finalnie mogloby być 4:3.
O innych atrakcjach podczas meczu nie bede sie wypowiadał, ale zgadzam się z edwinem (jego wypowiedz w wątku "co sie stało").

TYLKO LECHIA!
8 lipca 2022, 23:57 / piątek
Dusan pewna strefa bufor wręcz nie do zatrzymania, boki obrony strach sie bać co będzie dalej, na plus na pewno Zwolak i Legenda i Conrado ładnie szarpał. Jeśli złe informacje nie spłyną do nas ... to z Rapidem z tą obroną bedzie ciężko i chyba każdy to wie. Ale dobra cieszmy sie chwilą i
A MY SWOJE!
11 lipca 2022, 15:18 / poniedziałek
Święto gdańskiej piłki ale na forum tego nie widać. Przykre to.
Sam mecz w ofensywie wyglądał bardzo dobrze. Dziwić mogło tylko to, ze Stec nie miał komu podać „ po swoim”, ale może trenerowi brak prawego skrzydłowego lub kogokolwiek, co potrafi zacentrować z prawego skrzydła? Z rzadka lukę tę starał się wypełnić Conrado, ale było to okazjonalnie. Za to wrzutki za linię obrony były liczne, celne, efektowne i efektywne. Mogliśmy strzelić ze 3-4 gole więcej. W obronie wyglądało to już gorzej. Z drugiej strony rywale nieźle radzili sobie w ataku. Poza bramką, słupek, poprzeczka i dwa bardzo groźne strzały, co by tak ich dorobek sytuowało koło 5-ciu. To wcale nie są żadne ogórki. W rewanżu na gorącym bałkańskim terenie, będzie jeszcze trudniej. Oby nasi nie pękli.
11 lipca 2022, 15:21 / poniedziałek
Zapomniałem o dwóch sytuacjach, które przy VARze mogły przerodzić się w jedenastki dla gości, czyli nie 5 a 7 sytuacji bramkowych lub co najmniej zalatujących golem.
7 lipca 2026, 20:50 / wtorek
4ta rocznica jednego z najbardziej haniebnych wydarzeń w historii Lechii. Grupka idiotów postanowiła zepsuć święto kilkudziesięciu tysiącom. Pamiętam jak dziś przerażonego animaga jak krzyczy "jesteście nagrani! już nigdy nie wejdziecie na station" jprdl. Pamiętam też inne, nieciekawe, a wręcz przerażające obrazki.
Od lipca 2022 Lechia w tamtym sezonie spadła z Ekstraklasy, zmieniła właściciela, wróciła do Ekstraklasy znowu spadła (mimo tego, że największy kibic został Prezydentem Polski), Lwy Północy wylinialy i zamienily sie w Pijawki Północy drenujące Klub. Zygas dba o sukcesję juniora, wiceprezes LP (PP) pierdzi w pasiak za dilerkę, ludziom odbija i piszą codziennie za ile dni rusza I liga. Cyrk. No kurwa tylko nie ma lwów już i Cyrkowicza w tym interesie. No i nie ma spnosorów/inwestorów. Myślę, że trochę z powodów podanych powyżej. Do uslyszenia za rok.
7 lipca 2026, 21:45 / wtorek
To słabą masz pamięć albo wybujałą fantazję.
7 lipca 2026, 23:17 / wtorek
Nie mogłeś tego napisać że starego konta?
Słabe w chuj!
8 lipca 2026, 17:03 / środa
Nieczarny ale rudy.
8 lipca 2026, 17:49 / środa
Nie wiem, nie znam się, jestem niekumaty,
ale dla takich jak ja, to wszystko niestety wygląda właśnie tak, jak napisał nieczarny.
I to jest wchuj smutne i słabe!

TLG!
8 lipca 2026, 18:34 / środa
Marud, sam przyznajesz się, że sie nie znasz ....., według toku myślenia Twojego i NIeczarnego, jeśli macie mózgi, to nasz rudy kibic powinien nam załatwić grę w Bundeslidze?
9 lipca 2026, 15:15 / czwartek
Jebać rudego i jemu podobnych!

Mi chodzi o minimum transparentności i świadomość, że ktoś w zorganizowany sposób i w porozumieniu walczy o Wielką Lechię Naszych Marzeń.
A mam niestety wrażenie, że jest prywata i kto-tylko-może na barwach naszej Lechijki ciągnie sos dla swych celów.

Jest to megaprzykre, bo nie widać jak wyjść z tego błota, które przyległo do naszych dumnych barw. Lwy powinny chronić barwy, herb i dobre imię naszego ukochanego klubu.
Jak pisałem wyżej, nie siedzę w tym i nie znam spraw z bliska, ale odczucie mam takie, że nasze barwy, herb i klub pozostały osamotnione i nie ma zorganizowanej siły, która by o nie walczyła...

Na pohybel skurwysynom, co nurzają naszą Lechię!
16 lipca 2026, 20:02 / czwartek
Tak animag, masz rację. Obejrzalem filmiki i mówiłeś, że osoby nieuprawnione nie wyjdą z sektora. Tak że przepraszam i zwracam honor.

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.021