David Badia musi odejść
strona 1/1
21 marca 2023, 19:13 / wtorek
Kto to kurwa jest w ogóle?
21 marca 2023, 19:14 / wtorek
Prosto z outsidera ligi cypryjskiej ...
21 marca 2023, 19:15 / wtorek
Nie zdążyłem :/
21 marca 2023, 19:16 / wtorek
Pewnie sąsiad mendziary z Majorki.
21 marca 2023, 19:20 / wtorek
Poza Monizem zagraniczne eksperymenty trenerskie źle się kończyły - Machado, von Hessen, Owen.
21 marca 2023, 19:23 / wtorek
W lidze cypryjskiej w w swej ostatniej pracy miał średnia pkt 0,71 na mecz... nie no to naprawdę optymizmem nie napawa...bilans 3 zwycięstwa, 1 remis i 10 porażek...
21 marca 2023, 19:24 / wtorek
Patrze sobie jego stary... 13 meczy w lidze, 2 zwycięstwa, 1 remis, 10 porażek... Także jest moc. Raków już wie, że nie będzie mistrzem
21 marca 2023, 19:40 / wtorek
hahahahahahahahahahahahahahahsh przeciez dzis nie 1 kwietnia
21 marca 2023, 19:46 / wtorek
To już jest kurwa kabaret. Brak słów na to co się odpierdala, następny trener to już chyba będzie wzięty za dobre staty w Football Managerze.
21 marca 2023, 19:55 / wtorek
Dla zarządu jak znalazł - nic nie wie o realiach w jakich ma pracować. Ciekawe czy wie na którym miejscu jest Lechia? Można było się spodziewać egzotycznego wynalazku bo nikt nie chce wchodzić do szamba Mandziary. Teraz już szybko pójdzie i może będzie mniej bolało bo bez żadnych złudzeń i cienia nadziei.
Ciekawe kto będzie w sztabie? Może Gerard Badia?
21 marca 2023, 19:59 / wtorek
Witam wszystkich
No to mamy "nowy wynalazek". Kariera trenerska wręcz zawrotna ale... może to jakiś ukryty cudotwórca i wirtuoz nowoczesnej myśli szkoleniowej prosto z Hiszpanii/Cypru:-) Swoją drogą, czy u nas w naszym krajowym "grajdołku" nie było innego krajowego "wynalazku"? Będzie dobrze dopóki piłka w grze a bramki są dwie:-)
21 marca 2023, 20:00 / wtorek
A swoja drogą to tragiczne jak nisko upadliśmy zatrudniając kogoś takiego.
Wielka Lechia naszych marzeń kurwa mać...
21 marca 2023, 20:00 / wtorek
David Badia...on się rozpakowuje? Czy może już zawija?
Wystarczy powiedzieć w słowach kilku , co się odwala w tym całym cyrku
21 marca 2023, 20:04 / wtorek
Mendziara WYPIERDALAJ
21 marca 2023, 20:14 / wtorek
Może to jeden z tych nurków od bursztynu?!
21 marca 2023, 20:27 / wtorek
zrobili z Naszego klubu pośmiewisko i klub mem..i tego im kurwa nie wybaczę...
21 marca 2023, 20:34 / wtorek
Gościu ma dużo zalet - praca w Barcelonie, tani, wolny, łysy, ładnie po niemiecku szprecha, doświadczenie w pracy ze słabymi zespołami, praca z gwiazdami typu Cocu i Guti i wiele innych. Dodatkowo ma doświadczenie w pracy z dziećmi i młodzieżą więc jako wuefista jak znalazł.
21 marca 2023, 20:45 / wtorek
mandziara sobie pomyślal: miały być zmiany to będą zmiany damy im jakiegoś zagraniczniaka w kilku artykułach odpowiednio często musi być odmienione słowo Barcelona to się uspokoją na jakiś czas
21 marca 2023, 21:22 / wtorek
Na oficjalnym profilu klubowym było: "Witamy na biało-zielonym pokładzie trenerze!"
W związku z tym mam pytanie do trenera:
Czy trener ma ze sobą kapok?
TYLKO LECHIA!
21 marca 2023, 21:29 / wtorek
Dawajcie jutro i się smiejmy wszyscy😉
21 marca 2023, 21:59 / wtorek
O ile ktokolwiek jest w stanie nas wyciągnąć z dupy w jakiej jesteśmy to tylko David Badia.
21 marca 2023, 22:41 / wtorek
Rozwiązać kontrakt z trenerem oraz całym sztabem i wziąć gościa, który kompletnie nie zna naszej ligi ani piłkarzy. Czy to ma prawo się udać?...
21 marca 2023, 22:53 / wtorek
Akritas Chlor. - pracował 5 miesięcy (14 meczów) - 0,71 pkt na mecz,
AEK Larnaka - pracował 3 miesiące (10 meczów) - 1,50 pkt na mecz,
Ethnikos - pracował 3,5 miesiąca (15 meczów) - 1,27 pkt na mecz.
Pewnie to jedyny trener który zgodził się podpisać umowę na 3 miesiące do końca sezonu. A ja głupi myślałem, ze może ktoś pomyśli wyda trochę więcej a może nawet znaczne więcej i ściągnie takiego trenera jak Moniz. Chyba rzeczywiście pogodzili się ze spadkiem tylko po co w takim razie zmiana trenera.
21 marca 2023, 23:02 / wtorek
Od jutra na treningu zaczynamy trenowanie tiki taki. Wieść się szybko niesie do innych zespołów z ekstraklapy. U przeciwników zaczyna się panika, trener z Barcelony + Lechia może być dużo bramek. Rywale rezygnują z wyjścia na boisko i oddają nam mecze walkowerem w obawie przed blamażem. Zdobywamy do końca sezonu komplet punktów i jesteśmy prawie w TOP-5.
22 marca 2023, 00:05 / środa
David Biada nam albo David Bieda nie wiem już co wymawia się lepiej albo w naszej sytuacji mniej korzystnie.
22 marca 2023, 01:10 / środa
Dawid - król, brzmi lepiej. Trener kroczący w górę, ścieżką kolejnych awansów. FC Barcelona teraz Lechia Gdańsk. W przyszłym roku MP, LM. Dokopiemy jeszcze skur..om, kimkolwiek by nie byli. Naprzód biało-zieloni.
Lille obudź się! Czas iść do roboty.
22 marca 2023, 01:42 / środa
To nawet nie jest jakiś słup, to raptem słupek.
22 marca 2023, 09:47 / środa
Spokojnie, spokojnie. Jest młody, zdolny i z pomysłami. Ma plan i prawie 2 tygodnie do meczu ze Śląskiem, więc da radę to wszystko ogarnąć. Potem 9 zwycięzw i wszyscy będą szczęśliwi.
A jak nie, to musi odejść.
22 marca 2023, 11:52 / środa
Moim skromnym zdaniem, po policzku jaki nam wczoraj dali powinien nastąpić bojkot. Zero kibiców na stadionie, zero wyjazdów. Spotkania w dniu meczu pod stadionem i głośne LECHIA TO MY, LECHIA TO MY, NIE MENDZIARA I JEGO PSY. Na kurwę innego sposobu nie ma. Czas najwyższy podjąć działania i starać się ratować ile się da. Tylko Lechia.
2 kwietnia 2023, 11:53 / niedziela
Nie było zwycięstwa, plan nie wypalił. Niestety musi odejść.
2 kwietnia 2023, 12:41 / niedziela
Jeśli widzi,że atak pozycyjny nie wychodzi(nikt mu nie powiedział,że nasi kopacze się do tego nie nadają?!) to powinien zmienić taktykę i nakazać oddać piłkę Śląskowi.
Nie od wczoraj było wiadomo,że najlepiej wychodzi im z kontry.
2 kwietnia 2023, 16:02 / niedziela
Nie rozumiem piłkarzy bo jak odszedł Stokowiec to piali z zachwytu nad nowym trenerem Kaczmarkiem Tomaszem, że wreszcie są szczęśliwi i czerpią radość z treningów i gry.
Potem było coraz gorzej bo znów byli nieszczęśliwi, potem był jeszcze jeden Kaczmarek Marcin
ale tu praktycznie od samego początku byli nieszczęśliwi i grali jeszcze gorzej.
Jak widać kolejny nowy trener tez nie daje im szczęścia co źle rokuje dla niego i myślę, że nie doczeka końca sezonu.
Sam już nie wiem kto lub co by mogło uszczęśliwić nasze gwiazdy i żeby zaczęli grac na miarę naszych oczekiwań. Sam bym uchylił im nieba byle tylko byli szczęśliwi i wygrywali mecze. Przynajmniej te u siebie. Jednak to chyba mrzonki i bedzie musialo nastapić jak w tytule wątku...
2 kwietnia 2023, 16:22 / niedziela
Tobers, Gajos, Kubicki, Pietrzak i pozostali są na pewno zajebiście szczęśliwi, że mogli sobie pograć tititaką i poczuć się jak Barcelona. To na pewno dla nich duże przeżycie po piłowaniu "Cześkowego" stylu Kaczmarka.
2 kwietnia 2023, 17:07 / niedziela
@d.g
Co się tu odpierala , każdy wie
Ale ja nie o tym Ty , ja I wielu innych Pójdziemy za naszymi grajkami w ogień.. i tu mamy chyba problem
" Uchyliłbym im nieba " Ja Brachu , jeśli tak mogę...Także uchylę I jakbym mógł Nie jedno niebo
Pytanie Czy oni chcą tego nieba? Po wczoraszej padace , olewce wszystkiego
Nie sądziłem nigdy w życiu że coś takiego przejdzie mi przez myśl...ale może niech oni wszyscy wypierdalają
Można mieć trudne chwile Życie Słabsze mecze Bywa Kryzys Nie jestem w stanie uwierzyć Ze pewna grupa ludzi , mieniących się piłkarzami mających naszą Lechię w swoich sercach odpierdala takie numery Więc te ich serca niekoniecznie są Biało - Zielone
A może inaczej
My za tymi grajkami , wkładami....normalnie Poszlibyśmy w ogień Teraz Mam wątpliwości
Byli , są i kolejni będą
Przejadą się jak kiedyś w pociągu pkp z przesiadką
Ale Lechia Ta nasza prawdziwa , Wielka i jedyna Zostanie wielka!!
Pewnie to dla niektorych patos , dla innych moje rande vu z Braćmi z Wrc
A kto mnie zna , wie że od serca
2 kwietnia 2023, 17:37 / niedziela
@czarny66 ..."ale może niech oni wszyscy wypierdalają?"
Amen!
Im tak naprawdę żaden trener nie dogodzi stąd ta moja szydera...wiec jak wyżej napisałeś.
@cooer szkoda tylko, że ta tiktaka na własnej połowie grana. Ale zawsze coś i będą mogli wpisać sobie w CV że grali...
2 kwietnia 2023, 20:03 / niedziela
Mnie styl nie interesuje.
Lubię punkty, tabela również.
2 kwietnia 2023, 22:39 / niedziela
Mnie styl interesuje i to bardzo. Wiele razy na tym forum, jak i przy okazji stadionowych pogawędek padało: "musimy grać ofensywnie, wyniki same przyjdą, ludzie mają widzieć walkę, zaangażowanie, a nie autobus w bramce, nawet jak mają przegrać z obrońcą tytułu to dostaną brawa i na następny mecz przyjdzie znowu 15 tysięcy minimum". Oczywiście nie dotyczy to sytuacji jak jesteśmy w tabeli na czerwono.
2 kwietnia 2023, 23:04 / niedziela
Styl ? Hehe. Gdyby oni chociaz biegali i gryzli trawe zamiast truchtac i podawac do tyłu.
Ta druzyna ma tylko jeden plus. Przestanie istniec za 8meczy i juz nigdy nie bedzie katowac nikogo swoimi wystepami
odnośnik
3 kwietnia 2023, 06:51 / poniedziałek
Trener nie zna realiów Ekstraklasy ani nie wie jak Lechia wygrywała mecze. W polskiej lidze meczy nie wygrywa sie prowadząc gre a wyprowadzając szybkie kontry. Lechia nie ma zawodników do prowadzenia gry. Wystarczy spojrzeć na sezon gdy Lechia zajęła 3 miejsce i Puchar Polski. Czy prowadzili wtedy grę? Absolutnie nie, dominowały szybkie akcje z połowy boiska po przechwycie. To co gra drużyna obecnie to całkowity dramat.
3 kwietnia 2023, 11:16 / poniedziałek
Racja Panowie - do prowadzenia gry trzeba mieć kreatywnych i technicznych piłkarzy.
Chyba tylko w pewnym okresie za Nowaka i jeszcze wczesnego Kafara robiliśmy to z niezłym skutkiem. Ale byli wtedy konkretni piłkarze w formie. Sezon za Stokowca ten najlepszy, to świetna pomoc z Kubickim i Łukasikiem,konkretne skrzydła z Haraslinem i Mladenovicem a Kuciak wybraniał wszystko, no i skuteczność była prawie 100%.
12 kwietnia 2023, 17:17 / środa
co wy sie dziwicie ze jest jak jest , w marcu chlopaki dostali premie za zajecie 4 miejsca ,w marcu !!!!!!
madziara to stara kurwa ktorej nie zalezy na lechii ,
czemu nie sprzedal klubu saudajczykom ,czemu ?
12 kwietnia 2023, 17:31 / środa
Co w tym dziwnego. Do końca marca kluby muszą spłacić zobowiązania aby dostać licencję.
5 maja 2023, 01:30 / piątek
Badia przed meczem z Zagłębiem...
" i jeśli wygramy, strata będzie jedynie sześciopunktowa "... no istny, kurła, Monty Python. Stoimy, jak ten Czarny Rycerz, z odciętą ręką... ale to tylko draśnięcie!
6 maja 2023, 01:24 / sobota
To jest istna Bieda a nie Badia. Cały cyrk był tylko po to żeby Kaczmarek nie mia w Cv spadku. Jebać słupy.
7 maja 2023, 17:30 / niedziela
7 maja 2023, 17:53 / niedziela
Kim jest David Badia?
TYLKO LECHIA!
7 maja 2023, 17:58 / niedziela
W dniu zwolnienia Marcina i zastąpienia go "7/6/5/4/3 finals bajerantem" pisałem że to bardzo zła decyzja bo M.K. to Lechista i żyły by sobie wypruł by nie dopuścić do spadku.Śmiem twierdzić że gdyby został była szansa na "sukces".
Ma zresztą ważny kontrakt jeszcze chyba rok i jest naturalnym następcą tego parodysty...pytanie tylko czy ma honor i nie pozwoli sobie po raz drugi napluć w twarz.Ja bym odmówił tej szwabskiej kurwie.
8 maja 2023, 20:24 / poniedziałek
Który wuefista sposcił 2 kluby z ligi? To jest jego kurwa rekord
8 maja 2023, 21:34 / poniedziałek
A propo spuszczenia dwóch klubów z ligi w jednym sezonie to właśnie dokonał tego nasz dawny trener kafarski - trenował i chojniczanke i sandecje. A największa beka - jak wyczytałem ze będąc trenerem Chojniczanki przegrał z sandecja , a jak potem przejął sandecje to przerżnął z chojniczanką:)
8 maja 2023, 21:42 / poniedziałek
Zaraz, zaraz tam są jeszcze 4 finały i zarówno Sandecja jak i Chojnicznaka mogą się utrzymać :-)