Gdańsk: niedziela, 18 stycznia 2026

Wybory 2023

strona 1/1

7 października 2023, 21:31 / sobota
Nie pakując tematu który Lechii nie dotyczy, wrzucam w "luźne gadki".

Tydzień i idziemy wybierać ... złe czy gorsze. Szanuje wszystkie poglądy (prawie) szkoda że większość nie szanuje moich mając mnie za ksenofoba i przeciwnika wszystkiego co unijne. Nie wstydzę się moich poglądów ... bastion prawicy do czegoś zobowiązuje ...

Polska. Lechia. Miasto Gdańsk. To mój świat i moje życie, tak mam i tak zostanie na zawsze.

Parafrazując ... czas był przywyknąć ... wybierając pomyślcie czego dla naszej ukochanej chcecie. Białej dumy czy zalewu syfu pseudo-emigrantów śmierdzących na Długiej i odstraszających przyjezdnych (miałem ta nieprzyjemność w w Katanii przy katedrze św Agaty).

O upadlińcach forum ma już swoje zdanie. Powielać nie trzeba ...

15.10 każdy z nas zmierzy się ze swoim sumieniem. Sprzedamy się Brukseli czy spróbujemy zachować naszą Polska dumę, narodowość i nasza tradycję; czy pozwolimy tęczowym mówić jak maja wyglądać nasze rodziny, nasze poglądy i nasze życia. odnośnik
17 października 2023, 07:30 / wtorek
Również szanuję opinie i głosy każdego wyborcy, nieważne czy z prawej, lewej czy z centrum. Cieszę, się z porażki płaskoziemców, pokemonów jedzących psy i każących współżyć 12 latkom. Pro rosyjska partia poniosła sromotną klęskę. Pozostałych wyników nie skomentuję, ponieważ rozliczać można dopiero po "owocach"...

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.373