Gdańsk: wtorek, 13 maja 2025

Znicz Pruszków - Lechia Gdańsk, nd 25.02.24, g.15.00

strona 1/1

21 lutego 2024, 09:52 / środa
Po dobrej grze na inaugurację rundy pora na wyjazdowe zwycięstwo w Pruszkowie. 2:0 dla Lechii.
21 lutego 2024, 14:09 / środa
Tylko zwycięstwo.
21 lutego 2024, 20:53 / środa
Obligatoryjnie.
Tylko i wyłącznie wygrana.
21 lutego 2024, 20:59 / środa
2:1 dla nas i siadamy wygodnie w fotelu lidera.Brameczki Bobcek i Kapić.
21 lutego 2024, 22:36 / środa
Kapic chyba kontuzja jeszcze. Trenero w wywiadzie przemycił, ze może jakiś transfer jeszcze przez zakończeniem okienka wiec zobaczymy co będzie. W niedziele oczywiście trzy punkty i przeskakujemy szpare.
22 lutego 2024, 10:08 / czwartek
Z czego wnosisz, że Kapić kontuzja? Na konfie wyraźnie było powiedziane, że jest do dyspozycji. Na fotach z treningów też go widać. Więc...?
22 lutego 2024, 13:05 / czwartek
To nie będzie łatwy mecz. Znicz jest bardzo trudnym przeciwnikiem , który gra mocną defensywną grę, opartą na grze faul. Stosują metodę. Piłka może minąć obrońcę ale zawodnik drużyny przeciwnej już nie koniecznie. Statystycznie u siebie tracą i mało strzelają bramek 7-7 a rozegrali 9 meczów jako gospodarze. Dlatego też ta drużyna która zdobędzie pierwsza gola w meczu to wygra te spotkanie.
Do boju Lechia Gdańsk !!!
25 lutego 2024, 12:40 / niedziela
Czy jest gdzieś darmowa transmisja bo jestem za granicą i tu ppv nie działa.
25 lutego 2024, 13:20 / niedziela
odnośnik
Najlepsza stronka ze strimami. O 15 jest mecz w ramówce.
25 lutego 2024, 13:39 / niedziela
Super, dzięki:)
25 lutego 2024, 14:42 / niedziela
Witam wszystkich.
Już jest znany skład i będzie wielki powrót naszego kapitana. Więc będzie dobrze i wygramy skromnie a pewnie takie 3:0:-)
Uważam że Piła na lewej obronie to słuszne i dobre rozwiązanie.

TYLKO LECHIA!!!
25 lutego 2024, 14:52 / niedziela
Ze Zniczem zawsze były ciężkie mecze ale zwycięskie. Tym razem też tak będzie.
Na czym polega ta specyfika murawy w Pruszkowie? Byłem na wyjeździe w 2008 roku gdzie wygraliśmy wtedy 2:1 po bramkach Wiśni i bodajże Kasperkiewicza. Ale murawy nie kojarzę, tym bardziej, że klatka dla gości miała jebitne kraty i widok był kiepski.
25 lutego 2024, 14:56 / niedziela
Patrząc na inne wyniki, to musimy wygrać.
25 lutego 2024, 15:43 / niedziela
Znicz - Lechia
0-1, 35 min gol Khan:
odnośnik
25 lutego 2024, 15:57 / niedziela
Dobrze grają,ale mało skuteczne. Spokojnie powinni prowadzić 4:0. W drugiej połowie muszą podwyższyć i spokojnie kontrolować grę. Bobcek musi się ogarnąć, bo przy główce trudno było nie trafić. Mena i Chłań znakomicie,Kapic świetnie. Jeden wielbłąd Kałahura. Piła zaskakująco dobrze.
25 lutego 2024, 16:01 / niedziela
Chłań fantastyczny chłopak. Piła naprawdę świetnie na boku obrony. Po przerwie trzeba podwyższyć wygrana i wracamy do domu.
25 lutego 2024, 16:02 / niedziela
Tak jest... Maksym Chłań, bardzo dobrze.
Oby tak dalej.
Tylko Lechia!
25 lutego 2024, 16:19 / niedziela
Znicz - Lechia
0-2, 51 min. Khan
odnośnik
25 lutego 2024, 16:41 / niedziela
To co odpierdala Lechia od stanu 2:0 to jakis kryminał...
25 lutego 2024, 17:03 / niedziela
Totalne zaćmienie przez dużą część 2 połowy.. Jak można było taktycznie tak zagrać prowadząc dwoma bramkami z przewagą zawodnika. Element do przemyślenia i poprawy.
25 lutego 2024, 17:10 / niedziela
Spokojnie.
Jestem pewien,.że wyciągną wnioski.
Z mojej perspektywy-zwycięstwo,3 pkt,kolejny dzień w biurze.
Jedziemy dalej.Po awans i należne nam miejsce.
25 lutego 2024, 17:33 / niedziela
Brawo drużyna. Grabowski ma zrealizowane 40% planu na pierwsze 5 kolejek. Tylko tak dalej.
25 lutego 2024, 17:46 / niedziela
Brawo, oby tak dalej.
Japan dzięki za wrzutki z bramkami.
d.g klatka na Zniczu....chyba jedna z lepszych w których byłem;)
25 lutego 2024, 17:55 / niedziela
Ukraiński messi robi swoje! Strasznie podobały mi się stałe fragmenty gry! Widać było w tym celowe, trenowane, powtarzalne elementy. Coś czego w grze Lechii nie było od wielu lat. Bobcek dostał 4 krotnie identyczną piłke, niestety drogi do bramki nie znalazł. Zwolnienie gry przy stanie 2:0 mogło skonczyć się tragicznie! Mam nadzieje, ze wnioski zostaną wyciągnięte! Mena musi zacząć dostrzegać kolegów... bo jak narazie jest dla mnie jak jeździec bez głowy Diabate. Chindris jest typowym drwalem, granie nogami sprawa mu duży problem! uważam, że jest naszym najsłabszym ogniwem a pełni szalenie odpowiedzialną funkcje na boisku.
25 lutego 2024, 20:45 / niedziela
Ja mam tylko nadzieję że kibice Lechii w następny poniedziałek dadzą z siebie tyle co piłkarze w ostatnich dwóch spotkaniach i licznie stawimy się na trybunach, oni tego potrzebują ale przede wszystkim swoją grą i determinacją zasługują na to!
26 lutego 2024, 08:55 / poniedziałek
Fajny mecz w pierwszej połowie. W drugiej po strzeleniu bramki jakby trochę siedli i Znicz miał sytuacje. Trener także podkreślił to na konferencji. Na pewno fajnie się Lechię teraz ogląda, są zagrania z pierwszej piłki, jest taki ciąg do przodu. Obawiałem się tego meczu bo podejrzewałem że Znicz będzie się bronić i że nie będzie to zbyt otwarty mecz. Ale się udało. Szybka gra piłką robi swoje. Z Resovią tylko trzy punkty choć podejrzewam murowanie bramki na polu karnym Resovii.
26 lutego 2024, 09:52 / poniedziałek
Moderator dokladnie, 4-tego wszyscy na stadion!
26 lutego 2024, 12:55 / poniedziałek
Pytanie ! Za jakie przewinienie Bobcek otrzymał żółta kartkę . Trener Grabowski nazwał tą kartkę głupią <> Nie zdążyłem w czasie transmisji zauwazyć tego zdarzenia !
26 lutego 2024, 13:24 / poniedziałek
jeśli dobrze pamiętam to za kopnięcie piłki po gwizdku?
26 lutego 2024, 15:00 / poniedziałek
Tak.Dokładnie.Sytuacja z drugiej połowy.Po gwizdku sędziego(bodajże spalony)zamiast zostawić piłkę grajkom Znicza to jeszcze zabawił się w drybling mijając bramkarza.Ewidentna głupota z jego strony.
26 lutego 2024, 18:05 / poniedziałek
Jeszcze krótki skrót ode mnie: odnośnik
26 lutego 2024, 19:47 / poniedziałek
Trochę ograniczyłem wrzucanie swoich refleksji na tematy meczowe, bo jakoś mam wrażenie, że nie ma wyrobionego zdania. Na razie można napisać, że idzie ku dobremu, patrząc na wyniki jest OK, teraz musimy złapać serię zwycięstw bo widać, że chętnych jest dużo. Trzeba myśleć o pozycji 1 lub 2 bo jakoś te baraże uważam, za loterię, dlatego nie możemy dopuszczać do siadania na dupie przy 2:0, bo może skończyć się to głupią stratą punktów, których może zabraknąć na końcu.
Wczoraj zabrakło mi tego wyrachowania przy 2:0, poza tym było OK. No może ta skuteczność powinna być ciut lepsza, bo nie zawsze będzie 10 okazji na gola.

TYLKO LECHIA!

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.444