Gdańsk: środa, 12 sierpnia 2026

LECHIA GDAŃSK-Odra Opole 2.04.2024 godz.20:30

strona 1/1

2 kwietnia 2024, 07:53 / wtorek
Dzień meczowy a tu bez wątku meczowego? Mam dobrą passę więc zakładam,na trybunach powyżej 10 tys., 2:0 na spokojnie i autostrada do ekstraklasy otwarta, z jedną przeszkadą Gieksą.
Do Boju Lechia Gdańsk!
2 kwietnia 2024, 11:25 / wtorek
Oby tylko zwycięska passa trwała nadal, bez kartek i kontuzji, według systemu biletowego na godzinę 11:00 uprawnionych do wejścia na mecz jest około 6.200 osób, 3500 na żółtej, 2100 na zielonej, Silver, Gold mniej więcej 350, loże mniej więcej 250, na prostej w sprzedaży są tylko 4 sektory, Q i P praktycznie wyprzedane, na O i R zostało razem około 500 biletów, ale wszystkie na samym dole, wybór niewielki, pozostaje młyn albo VIP, dziwne jest to dopychanie sektorów na prostej przy zamkniętej sprzedaży na sektorach obok, może się czepiam, ale ta akcja dycha nie ma maksymalnego wsparcia ze strony logistycznej
2 kwietnia 2024, 12:03 / wtorek
Tylko zwycięstwo. TLG.
2 kwietnia 2024, 20:32 / wtorek
Poratuje ktoś jakimś linkiem :)
2 kwietnia 2024, 20:52 / wtorek
strims.in
2 kwietnia 2024, 21:33 / wtorek
Dzięki. Ale ta Odra to jebane rzeźniki.
2 kwietnia 2024, 22:00 / wtorek
Tak jak połowa zespołów I ligi.
2 kwietnia 2024, 22:43 / wtorek
Zapamiętam tą kurwę pseudo sędziowską do końca życia. Jak można tak "prowadzić" spotkanie?! Czerwona kartka w pierwszej połowie po faulu na Menie! Nie powinien już nigdy więcej sędziować niczego. Dramat!
2 kwietnia 2024, 22:55 / wtorek
Bramka do szatni dała tlen, bez tego mogło by byc znacznie trudniej wrocić.
Chindris znów sie podpalil podobnie jak w derbach.
Szkoda ze w koncowce zamiast przytrzymac pilke to pchalismy sie gdzies w gąszcz przeciwników, potem wlasnie wyrastają takie kwiatki jak ten karny z dupy.
Ogólnie granie Odry na zasadzie kopnij-biegnij, a przeciwnika jak nie zatrzymasz za koszulke to wytnij. Obyśmy już więcej z takimi drwalami nie musieli grać bo przewaga nad Tychami i Katowicami wzrasta do 8 pkt.
2 kwietnia 2024, 23:38 / wtorek
Emocje do ostatniej sekundy tylko przy ulicy Pokolen Lechii Gdańsk. Zapraszamy ponownie. PS. Sędzia hooy.
2 kwietnia 2024, 23:52 / wtorek
Tej drużynie warto i trzeba kibicować.
Serce rośnie jak się widzi walkę na boisku. Sól piłki nożnej. Nie zawsze można wygrać 4:0. Jedziemy dalej. Do eklaklasy tam Nasze miejsce.
A my swoje.
2 kwietnia 2024, 23:56 / wtorek
Napisze tylko, że dla takich emocji warto było być na meczu. Tak się robi awans...
3 kwietnia 2024, 00:14 / środa
To był niezły mecz w naszym wykonaniu. Odra przed świętami grała mniej więcej to samo co w Gdańsku i przyniosło im to mały sukces. Sędzia był dla mnie niezrozumiały. Cieszę się, że mogę pominąć analizę jego decyzji. Sarnawski ładnie podszedł do tych karnych. Nie obronił wprawdzie, ale ...był moim zdaniem dość bliski tego. Jak się okazuje nawet dobra gra to czasem może być jeszcze za mało. Dobrze, że szczęście w dzisiejszym meczu nie opuściło biało-zielonych. Wydaje mi się, że mamy w lidze naśladowców. To GKS. Grają szybką kontrę, wrzucają piłkę za plecy obrońców, albo na klepkę. Wyniki podobne do nas. Ostatnich ich pięć meczów to: w w w w w. Dokładnie jak i nasz dorobek.
3 kwietnia 2024, 00:17 / środa
Brawo za walkę i kolejne 3 pkt. Emocje jak na finale Ligi Mistrzów, Mena dzisiaj bardzo słabo.
3 kwietnia 2024, 00:32 / środa
Mena słabo ale bramki Kapic i Bobcek czyli piłkarze którzy ostatnio nie strzelali a to świadczy o sile tej drużyny.

Tak jak ktoś napisał wcześniej, takimi meczami robi się awans i warto wspierać tą drużynę bo gołym okiem widać: IM SIĘ CHCE

A my swoje!!!
3 kwietnia 2024, 08:55 / środa
Kolejny emocjonujący mecz w naszym wykonaniu,kolejny horror z happy endem.
Kultura gry, umiejętności techniczne i przewaga taktyczna zdecydowanie po naszej stronie.Tylko ,że to nie La Liga ale 1 liga....Tutaj wystarczy być fizycznym i już jest się zagrożeniem dla rywala.Odra kolejnemu rywalowi daje się w ten sposób we znaki.Przewidywałem ciężki mecz i niestety nie pomyliłem się.Nie możemy grać tak więcej niefrasobliwie w obronie, bo kiedyś tego szczęścia może nie starczyć.
Cieszmy się dobra passą i znakomitą pozycją w tabeli.Ten mecz wygraliśmy fartem-ale szczęście sprzyja lepszym.
3 kwietnia 2024, 09:01 / środa
@Lille: GKS przegrał w Płocku 24.02 jakby co :-) oby passa została przerwana w najbliższym meczu.
3 kwietnia 2024, 12:37 / środa
Mena był usprawiedliwiony po tym jak został pchnięty na bandę w I połowie. Dziwne że Grabowski go w II połowie nie zmienił. Ciekawe natomiast, jak trener zamierza wprowadzać Fernandeza do składu. W zasadzie to jest zmiana 1 do 1 za Kapica a trudno sobie wyobrazić by go posadzić na ławce jak jest w takiej formie. Ciężko też sobie obu wyobrazić razem na boisku.
3 kwietnia 2024, 18:07 / środa
Bramki z wczoraj: odnośnik
3 kwietnia 2024, 18:46 / środa
Z tego co widziałem to Kapić sam prosił o zmianę.
To nie był mecz dla Meny, Odra postawiła autobus i praktycznie nie było możliwości pościgać się po skrzydłach, tym bardziej gratki dla drużyny bo wygrali praktycznie środkiem pola co dla polskich drużyn nie jest takie oczywiste.
Takiej Lechii chcemy, nie zawsze wygramy 4-0, ale przy takiej grze nawet porażkę łatwiej przełknąć.
Tych których nie było wczoraj na trybunach a mogli, wiadomo co Wam i gdzie....
3 kwietnia 2024, 21:13 / środa
Matti, miałem na myśli tylko 5 ostatnich meczów. Jasne jest, że po następnej kolejce co najwyżej jedna drużyna nadal będzie mogła wykazać się taka serią w-w-w-w-w i oby to była Lechia. Naszła mnie ta refleksja,bo oglądałem fragmenty ostatniego ich meczu i widać, że również ich passa nie jest dziełem przypadku. To będzie ciężka próba dla naszej gry w defensywie.
@ Cooer według mnie Fernandez, aby wdrożyć się w granie może wchodzić w miejsce nominalnego napastnika, którego, jak wiadomo nie posiadamy. A zatem za Bobka, czy Zjawka to wszystko jedno, gorzej być nie będzie. A po miesiącu wyjaśni się, czy lepiej grać 4 pomocnikami bez napastnika, czy lepiej z "napastnikiem" i Kapicem , Żelazkiem czy Fernandezem w linii pomocy.
Wczorajsza bramka ( chwała i dzięki Słowakowi) nie zmienia mej ogólnej oceny jego grania. Podanie z lewego skrzydła, przyjęcie lewą nogą do lewej strony i strzał w ... prawy róg. Oj wiele szczęścia było w takim zakończeniu.
4 kwietnia 2024, 07:48 / czwartek
Bobcek to niech marnuje setki na 5-0 a nie w meczu takim jak z Odrą. Według mnie zagrał we wtorek dobry mecz i jechanie po nim jest nie na miejscu.
4 kwietnia 2024, 13:02 / czwartek
I dzięki temu niewątpliwemu szczęściu Bobcek jest najskuteczniejszym strzelcem zespołu.
18 meczów,7 bramek,3 asysty.
Tak tylko nadmieniam.
Pozdrawiam.
4 kwietnia 2024, 19:00 / czwartek
Tak patrząc na GKS to oni nie są aż tacy mocni. Ich 5 ostatnich wygranych meczy. Zagłębie Sosnowiec 4:0 (18), Podbeskidzie 5:0 (17), Resovia 2:0 (15), Znicz 3:1 (12), Miedź 2:0 (9) W nawiasach miejsce drużyny w tabeli. Oczywiście my też nie mieliśmy jakichś topowych drużyn, ale nie należy, aż tak się bać liczbą pięciu wygranych. I jestem pewien, że wygramy. Bo jak wiadomo wygra lepszy. A lepsza jest Lechia. TLG.
4 kwietnia 2024, 19:32 / czwartek
Wrzuciłem też filmik z reakcją trybun na przestrzelonego karnego
odnośnik

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.020